Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu akşam sulo&smajo ve minik Berke show yaptı....
Novi Pazar
03-06-07, 00:04
2-3 saat evvel çektiğim bu görüntüleri sizlerle paylaşmak istedim.İsmail abi ve süleyman abiden Jusufe kolo veeeeeeeeeeeeeee minik minik minik Berke'den bu sefer Çanakkale Türküsü değil,Çemberimde gül oyaaaa:):):):)
dA2U4EZit4s
Novi Pazar
03-06-07, 00:24
2.videodaki gecikme için özür dilerim.Yanlışlıkla pc'den beşiktaş videosu yüklemişim onu düzelttim.Sezer kardeşiminde neden hvala bastığı belli oldu:):):):):)
T0qQDgGq-zY
Novi Pazar
03-06-07, 12:29
oo berkecigin repertuarda baya genis hanii:) jusko istek parca isteyebilirmiyiz berkeden:)
pendiğe gidelim canım alalım berkeyi annesinden,serenat yapsın sana:):):):)
Pamti çu te'yi mükemmel okur ablası.Yalnız dondurma mı alırsın şekermi laırsın bilemem:):)
Novi Pazar
03-06-07, 13:37
ooo hemde o sarkı vallaa bşş oyuncakk alırım be bide yanında dondurma:)
ooohh iyi iyi çocukları bırakıcak yerde bulduk.Bide Batuhanımız var oda dünya tatlısı,bakarsın onada dimi ablası:):):):)
Novi Pazar
03-06-07, 13:50
bakarım tabe onlar bana sarkı sölesin yeterkii:D:D
Sölerler sölerler,onlar otomatik kendi ninnilerini kendileri sölüyolar hemende uyuyolar.Sakın sen söleme ruziciimmm sabaha kadar uyutamazsın valla:):):)
Novi Pazar
03-06-07, 13:58
Berke'den Yugoslavca bir eser istedik,beyfendi inatçı söylemedi.ama İsmail abinin surat ifadelerini görmeliydiniz,maşallah maşallah çekiyordu:)
RuziciimMmMmMm şöyle yaparız senin düğününde getirirz onu ablasına şarkı söler nolcek:):):)
arkadaslar guzel ama baya cızırtılı cıkmıs fazla bellı olmuyor ıkıncı smajo yetısıyo galıbaa:) :)
samozaTEBE
06-06-07, 23:05
yeğenim diye söylemiyorum ama daha 7 yaşında ve 1.sınıfa gidiyor. okullar tatille girsin bir boşnakça şarkısını sizlerle paylaşacak :) bunun için şimdiden çalışmalara başladık:):)
yegenm benim yaa yeni bir sanatçı yetişiyor işte buu başarıların devamını dilerim
berkecim böyle devam edersen babanıda geçiceksin :D:D
michelsissetr
07-06-07, 15:59
ay çok şekermiş berke. sahne performansı da çok iyiymiş maşallah:)
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.