PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu akşam sulo&smajo ve minik Berke show yaptı....

Novi Pazar
03-06-07, 00:04
2-3 saat evvel çektiğim bu görüntüleri sizlerle paylaşmak istedim.İsmail abi ve süleyman abiden Jusufe kolo veeeeeeeeeeeeeee minik minik minik Berke'den bu sefer Çanakkale Türküsü değil,Çemberimde gül oyaaaa:):):):)

dA2U4EZit4s

Novi Pazar
03-06-07, 00:24
2.videodaki gecikme için özür dilerim.Yanlışlıkla pc'den beşiktaş videosu yüklemişim onu düzelttim.Sezer kardeşiminde neden hvala bastığı belli oldu:):):):):)

T0qQDgGq-zY

Novi Pazar
03-06-07, 12:29
oo berkecigin repertuarda baya genis hanii:) jusko istek parca isteyebilirmiyiz berkeden:)

pendiğe gidelim canım alalım berkeyi annesinden,serenat yapsın sana:):):):)

Pamti çu te'yi mükemmel okur ablası.Yalnız dondurma mı alırsın şekermi laırsın bilemem:):)

Novi Pazar
03-06-07, 13:37
ooo hemde o sarkı vallaa bşş oyuncakk alırım be bide yanında dondurma:)

ooohh iyi iyi çocukları bırakıcak yerde bulduk.Bide Batuhanımız var oda dünya tatlısı,bakarsın onada dimi ablası:):):):)

Novi Pazar
03-06-07, 13:50
bakarım tabe onlar bana sarkı sölesin yeterkii:D:D

Sölerler sölerler,onlar otomatik kendi ninnilerini kendileri sölüyolar hemende uyuyolar.Sakın sen söleme ruziciimmm sabaha kadar uyutamazsın valla:):):)

Novi Pazar
03-06-07, 13:58
Berke'den Yugoslavca bir eser istedik,beyfendi inatçı söylemedi.ama İsmail abinin surat ifadelerini görmeliydiniz,maşallah maşallah çekiyordu:)

RuziciimMmMmMm şöyle yaparız senin düğününde getirirz onu ablasına şarkı söler nolcek:):):)

kolic35
03-06-07, 14:55
arkadaslar guzel ama baya cızırtılı cıkmıs fazla bellı olmuyor ıkıncı smajo yetısıyo galıbaa:) :)

samozaTEBE
06-06-07, 23:05
yeğenim diye söylemiyorum ama daha 7 yaşında ve 1.sınıfa gidiyor. okullar tatille girsin bir boşnakça şarkısını sizlerle paylaşacak :) bunun için şimdiden çalışmalara başladık:):)

grişeviç
07-06-07, 11:49
yegenm benim yaa yeni bir sanatçı yetişiyor işte buu başarıların devamını dilerim
berkecim böyle devam edersen babanıda geçiceksin :D:D

michelsissetr
07-06-07, 15:59
ay çok şekermiş berke. sahne performansı da çok iyiymiş maşallah:)