Orijinalini görmek için tıklayınız : youtube'de dino merlin istanbul konseri videoları :)
kadir_bibiç
04-06-07, 12:05
GODİNAMA
cuE753F-tFo
ZİD
itXHn1n3i3U
BUREK
J4E6jFpuV2I
KREMENA
667gHU-oSto
SARAJEVO
qVSEkrmbGeE
UMARIM DOĞRU YERE AÇMIŞIMDIR :) yanlış yere açtıysamda kusura bakmayın
keske orda olsaydım yaa butun gece arayıp dınlettıler delırttıler benıı paylasımlar ıcın saol
___hiko___
04-06-07, 16:22
konseri kaçırdımkafayı yiyeceğim.düğün vardı gidemedim.keşke gitseydim.süper konser olmuş... :mad:
harika bir konserdi çok eğlendi herkez umarım bu tür etkinliklerin devamı olur:):)
Novi Pazar
04-06-07, 20:02
Başta Hüseyin abim olmak üzere Kenan,Ekrem ve Tuncay abime ve diğer editör arkadaşlara bu görüntüler ve konserin resim ve videoları için uğraş veren tüm kardeş sitemiz bosna-sancak.net ailesi ekibine teşekkürlerimi sunarım.
Saygılarımla
NP
benimde kardeşim knsere gelemedsi ama wallahi butun konseri telefondan dinlemek kadar kotu bişi olmadıgını soledi(gelemedi diye)
harıka bı konserdı... gercekten gelemeyenler cok sey kacırdı...
bende son dk geldım ve ıyıkıde gelmısım :) emeği gecen herkeze sonsuz tesekkurler...
boşnakça bilmemenin ezkliğini yaşadığım bir konserdi o kadar ezberlemiştim şarkıları ama olmadı işte.
süper bi geceydi emeği geçen herkese çk tşk.:cool::)
ozgurhadzic
05-06-07, 17:27
kcuEu8gs7zk
jwRNgQOUvaU
Mai2sKlP4-c
tWcbogryE68
y8zSpU7dmIU
LIcG7EECZWQ
U-oso7Y1_p0
Üyemiz Muratın çektiği görüntüler....Etkinlikler bölümünden buraya taşındı..Kendisine teşekkür ederim
YoSuNGöZLü
05-06-07, 17:42
Kendime inanamıyorum nasıl kaçırdım ben bu konseri :mad: ama bu görüntüleri gördüm ve içim kıpır kıpır oldu çok süper geçmiş konser ama malesef ben yoktum nişan vardı gelemedim. :( Umarım tekrar böyle konserler olurr ve gelebilirim. konser görüntüleri için teşekkürler.
Paylaşımlar için çok saolun arkadaşlar ellerinize sağlık.merlinin kendisi gibi süper bi konserdi. . .:)
buraya daha da çok gelmeleri lazm.merlin,şaban şaulic,halid beslic,dragana,ceca....biz bu tür şarkıcıları her zaman dinlerizzzzzz
ben konsere gelemedim çok şey kaçırdım gerçekten gelmediğime pişman oldum .
cok güsel bi organizasyondu ama ses cok az geliodu yukarlara:S
Pala Magla Do Pola Sarajeva
dumZ18rgul8
Ne Zovi Me Na Grijeh
VgFWEiF-Xsc&mode=related&search=
Ja Potpuno Trijezan Umirem
mj7VUmAom1c&mode=related&search=
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.