Orijinalini görmek için tıklayınız : şehit kamill
ŞKB dan ve inönü den mezunumm...inşallah bu yıl ki öss den sonra kampus topicine msj atacam:)
skb basket dısında tam yalan okul arkadasss...bu yılın en cok tutan okulu yeni açılan sancaksoy muydu neydi o işte...şehit kamil out,sandzaksoj innn:)
borostican
28-03-06, 10:42
ŞKB dan ve inönü den mezunumm...inşallah bu yıl ki öss den sonra kampus topicine msj atacam:)
ene inönüden nezaman mezun oldun bende inönüden mezunum :D
borostican
29-03-06, 23:00
azradan hala ses seda çıkmıo :D:D ssbell ne yazdığını hiç anlamadım walla :D
fatin rüştü zorlu a.l.:):)okunuomu şimdi:):)
borostican
30-03-06, 21:13
şimdi oldu :D nerdeki bu okul allahati :D ben inönü meslek lisesi oruçgazi ilköğretim bide şehit kamilden başka okul bilmiom cahilim ben cahil :D
Dominus Tanebrarum
31-03-06, 00:26
şimdi oldu :D nerdeki bu okul allahati :D ben inönü meslek lisesi oruçgazi ilköğretim bide şehit kamilden başka okul bilmiom cahilim ben cahil :D
oruç gazide miydin:)
borostican
31-03-06, 09:08
oruç gazide miydin:)
ewet oruç gazideydim sendemi ordaydın yoksa :D
kartalda ya bilmessin bnde gidinceye kdr bilmiodum ama kazanınca öörendim:):)
borostican
01-04-06, 14:48
kartalda ya bilmessin bnde gidinceye kdr bilmiodum ama kazanınca öörendim:):)
bu arada vurguladın yani kazandım diyip çalışkan olduğunu :)
hiçte yaa bn kazandım saymıyorum kendimi zaten öle bi yer kazanılmaz kabeden oraya gider zaten:):)yani mecburiyetten demeye çalıştım..
borostican
01-04-06, 15:09
hiçte yaa bn kazandım saymıyorum kendimi zaten öle bi yer kazanılmaz kabeden oraya gider zaten:):)yani mecburiyetten demeye çalıştım..
bizde mecburiyetten çalıştık ama kazanamadık :D sonra işte üni oldu ne hikmetse o da karambole oldu :D
bizde mecburiyetten çalıştık ama kazanamadık :D sonra işte üni oldu ne hikmetse o da karambole oldu :D
olmuşya cnm sen ona bak :):)
borostican
02-04-06, 15:03
olmuşya cnm sen ona bak :):)
allaha şükür yani yoksa babamın dilinden kurtulamazdım :D
şkb- ve sehremini mezunu tabi orta okul halil bedii yonetken
Dominus Tanebrarum
02-04-06, 20:31
ewet oruç gazideydim sendemi ordaydın yoksa :D
geç oldu biraz ama evet ordaydım.. önce ülkü ilkokulu soora profesor muharrem ergin iö. soora oruç gazi, sora istanbul erkek, soora da ktu..
borostican
02-04-06, 21:47
geç oldu biraz ama evet ordaydım.. önce ülkü ilkokulu soora profesor muharrem ergin iö. soora oruç gazi, sora istanbul erkek, soora da ktu..
ne zaman oruçgazideydin işte ben 2 sene oldu liseyi bitireli :D 6 sene önce ordan mezun oldum acaba aynı tertipmiyiz :D
Dominus Tanebrarum
02-04-06, 21:59
ne zaman oruçgazideydin işte ben 2 sene oldu liseyi bitireli :D 6 sene önce ordan mezun oldum acaba aynı tertipmiyiz :D
8 sene oldu benim ya.. ben 3 iken beraber okumuşuz sadece..
borostican
02-04-06, 22:02
8 sene oldu benim ya.. ben 3 iken beraber okumuşuz sadece..
isim ne senin ya aklıma 2 kişi gelio :D yoksa sen taşkınla yada ercanın servisiylemi gidiodun:D
Dominus Tanebrarum
02-04-06, 22:03
isim ne senin ya aklıma 2 kişi gelio :D yoksa sen taşkınla yada ercanın servisiylemi gidiodun:D
evet:) bi ara mustafa abi vardı ama onu göremedin sanırım sen.. bülent benim adım..
Dominus Tanebrarum
02-04-06, 22:04
taşkınla da ercanla da gittim ben.. ama nezaman hangisi hatırlamıyorum tabi 10 sene olcak nerdeyse..
borostican
02-04-06, 22:05
evet:) bi ara mustafa abi vardı ama onu göremedin sanırım sen.. bülent benim adım..
mustafa abide wardı ya hele bizim bi tane niyazi wardı dillere destandı kendisi yaw :D hıım bülent ismin walla düşündüğüm kişiler deilsin :) benim 2 amcaoğluda ordan mezun adem ile enver
Dominus Tanebrarum
02-04-06, 22:06
mustafa abide wardı ya hele bizim bi tane niyazi wardı dillere destandı kendisi yaw :D hıım bülent ismin walla düşündüğüm kişiler deilsin :) benim 2 amcaoğluda ordan mezun adem ile enver
onları da tanımıyorum yaa.. benim sülale orda takıldı yaw.. orhanla faysal var bilirsin belki.. onlarla beraberdik paso..
borostican
02-04-06, 22:10
onları da tanımıyorum yaa.. benim sülale orda takıldı yaw.. orhanla faysal var bilirsin belki.. onlarla beraberdik paso..
faysalı tanıom ya oda beni tanıo ama şimdi görse tanımaz eskiden baya bi kiloluydum ben şimdi iice eridik bittik :D ama dersen turanköydeki hakan tanır :D sen tuzinacmısın yoksa?
Dominus Tanebrarum
02-04-06, 22:12
faysalı tanıom ya oda beni tanıo ama şimdi görse tanımaz eskiden baya bi kiloluydum ben şimdi iice eridik bittik :D ama dersen turanköydeki hakan tanır :D sen tuzinacmısın yoksa?
yok ya ben agovic ve islamovic im.. annemin amcası orhan.. faysi de kuzeni onun zaten....
borostican
02-04-06, 22:14
heee anladım
heee anladım
neyi anladın? :D ben geldim :D napıyosunuz?
borostican
02-04-06, 22:18
eneeeeeee kim gelmiş nerdesin allahati :D
hoşgeldin mehra naber
eneeeeeee kim gelmiş nerdesin allahati :D
hoşgeldin mehra naber
iyiyim saol senden naber vala burdayım ders çalışıyorum :D mola verdik öle yanii :D
Dominus Tanebrarum
02-04-06, 22:19
hoş geldin naber mehra?
hoş geldin naber mehra?
iyiyim saol sen nasılsın ?
borostican
02-04-06, 22:21
iyiyim saol senden naber vala burdayım ders çalışıyorum :D mola verdik öle yanii :D
wala iii nolsun bende bi yarım saat oldu geldim ewe :D ya gözüme bişi kaçtı çıkaramıom bi türlü çok uyuz bişi ya :mad:
wala iii nolsun bende bi yarım saat oldu geldim ewe :D ya gözüme bişi kaçtı çıkaramıom bi türlü çok uyuz bişi ya :mad:
ne kaçtı yahuu fazla ovalama o kendiliginden gider sen elledikçe dahada kötü olur...ohh gez bakalım dışarlarda
Dominus Tanebrarum
02-04-06, 22:26
iyiyim saol sen nasılsın ?
iyi dielim ii olalım.. forum çok şen yaw bugünlerde:)
borostican
02-04-06, 22:27
ne kaçtı yahuu fazla ovalama o kendiliginden gider sen elledikçe dahada kötü olur...ohh gez bakalım dışarlarda
bilmiomki mehra çıktım yukarı asfalta makineler çalışıodu toz falan kaldırdı o anda bi kaçtı kaçış o kaçış :D yok kurcalamıom zaten sabaha kadar çıkar kendisi:)
iyi dielim ii olalım.. forum çok şen yaw bugünlerde:)
hıı öle valla yavaş yavaş çogalıyo :D
bilmiomki mehra çıktım yukarı asfalta makineler çalışıodu toz falan kaldırdı o anda bi kaçtı kaçış o kaçış :D yok kurcalamıom zaten sabaha kadar çıkar kendisi:)
:D :D geçer geçer :D yarınki sınav işallah zor olmaz ya derste dinlediklerimle gircem sınava valla gerçi basit konular ama bellimi olur :D
borostican
02-04-06, 22:31
:D :D geçer geçer :D yarınki sınav işallah zor olmaz ya derste dinlediklerimle gircem sınava valla gerçi basit konular ama bellimi olur :D
tabi canım bende senin gibi düşünüom basit konular diom sınav kağıdı bi gelio hepsini unutuom :D sen yinede çalışmayı ihmal etme :) bu arada inş. ii geçer sınavın haberini yarın beklioz :)
tabi canım bende senin gibi düşünüom basit konular diom sınav kağıdı bi gelio hepsini unutuom :D sen yinede çalışmayı ihmal etme :) bu arada inş. ii geçer sınavın haberini yarın beklioz :)
ok haber veririm :D valla öle bakalım işte bende ondan korkuyorum zatı ama çalıştım yaa bazı konuları çalışmadım daha sabaha çok vaktim var çalışmak için :D
Dominus Tanebrarum
02-04-06, 22:35
hıı öle valla yavaş yavaş çogalıyo :D
gerçi kalabalık da kuru kalabalık aksiyon yok ortada.. 3 -5 kişi muhabbet eden..
gerçi kalabalık da kuru kalabalık aksiyon yok ortada.. 3 -5 kişi muhabbet eden..
oda hep aynı kişiler :D
borostican
02-04-06, 22:38
aa bak bu doğru bi ben bide mehra war burda konuşan işte aradada sen gelion :p
evet öle valla millet heralde foruma kayıt olurken konuşmamak şartıyla kayıt olmuş :D:D:D :) :)
borostican
02-04-06, 22:43
evet öle valla millet heralde foruma kayıt olurken konuşmamak şartıyla kayıt olmuş :D:D:D :) :)
tabi öyle üye olurken bi seçenek war konuşmamak için and içiorum die onu seçiolar :D:D:D:D
Dominus Tanebrarum
02-04-06, 22:44
msn den bastırıyolar:) sekiyo o durumda bazen.. mehra zaten daimi üye cmlc 1 o 2:)
msn den bastırıyolar:) sekiyo o durumda bazen.. mehra zaten daimi üye cmlc 1 o 2:)
aaa üstüme iyilik saglık nie öle diosun tamam ozaman konuşmuyorum bundan sora :P :)
tabi öyle üye olurken bi seçenek war konuşmamak için and içiorum die onu seçiolar :D:D:D:D
öle valla sanki biz burda konuşanlar öcüyüz yicez milleti laflarımızla :D :D
Dominus Tanebrarum
02-04-06, 22:47
aaa üstüme iyilik saglık nie öle diosun tamam ozaman konuşmuyorum bundan sora :P :)
aaa olurmu ööle şey.. konuş tabi.. 5 kişiyiz zaten.. biri giderse büyük kayıp:) gevezelere ihtiyacımız var:P
borostican
02-04-06, 22:47
msn falan açık duruo ama hiç kullanmıom listedede samo arklar akrbalar war yazanla konuşuom yazmayana hiç yazmıom :D işte son zamanlar buraya kaptırdık kendimizi :D
Dominus Tanebrarum
02-04-06, 22:48
öle valla sanki biz burda konuşanlar öcüyüz yicez milleti laflarımızla :D :D
normal abi adam kendi msg sayısına bakıyo, 0, sana bakıyo 275.. gözü kesmio tabi:)
Dominus Tanebrarum
02-04-06, 22:49
msn falan açık duruo ama hiç kullanmıom listedede samo arklar akrbalar war yazanla konuşuom yazmayana hiç yazmıom :D işte son zamanlar buraya kaptırdık kendimizi :D
ben de yazanlara cevap veriorum zaten.. ama çok kalabalık.. istanbuldan burdan, arklar bi de akrabalar.. akın akın geliolar:) ama burası keyifli yaw kaptırdım ben de:)
ben bi haftadır açmıyorum msn mi millet msj çekio nerdesin özlettin kendini die bu bi hafta daha yokum msnde sora belki :D
ben de yazanlara cevap veriorum zaten.. ama çok kalabalık.. istanbuldan burdan, arklar bi de akrabalar.. akın akın geliolar:) ama burası keyifli yaw kaptırdım ben de:)
napıcaksın işte kolay deil biliomusun :D :D
Dominus Tanebrarum
02-04-06, 22:52
ben bi haftadır açmıyorum msn mi millet msj çekio nerdesin özlettin kendini die bu bi hafta daha yokum msnde sora belki :D
en temizi yaa.. ben de mi kapasam ne..
borostican
02-04-06, 22:53
canım çok sıkılmaya başladı yaa:confused: :eek:
canım çok sıkılmaya başladı yaa:confused: :eek:
nie? noldu bizdenmi sıkıldın yoksa :D :D
borostican
02-04-06, 22:59
nie? noldu bizdenmi sıkıldın yoksa :D :D
saçmalama be :D olurmu öle şey mehra hay turi kahvu da popijemo sivi zajedno :D:D:D
saçmalama be :D olurmu öle şey mehra hay turi kahvu da popijemo sivi zajedno :D:D:D
odma :D ii fikir hee yapıyım sizede yollarım burdan :D içiyim şimdi bitane belki uykum gider sora sabaha kadar ders çalışırım :D :D :d
borostican
02-04-06, 23:04
odma :D ii fikir hee yapıyım sizede yollarım burdan :D içiyim şimdi bitane belki uykum gider sora sabaha kadar ders çalışırım :D :D :d
bak sen bana geçenlerde yemeği hatırlattın bende sana şimdi kahveyi hatırlattım :D:D:D
bak sen bana geçenlerde yemeği hatırlattın bende sana şimdi kahveyi hatırlattım :D:D:D
evet öle valla iletişim super samo yemeklerden :D şişkomusun sen :D
borostican
02-04-06, 23:09
evet öle valla iletişim super samo yemeklerden :D şişkomusun sen :D
78kg şişmanmı oluo acaba :D ama geçen seneyi sorarsan 112 falan :D:D:D:D:D:D
ohhhhooo napmışsın sen öle :D ii ii fazla deilmişsin :D
borostican
02-04-06, 23:12
ohhhhooo napmışsın sen öle :D ii ii fazla deilmişsin :D
çok ciddiyim ya geçen sene 112 kiloydum :D sonra bi ara 98 düştüm sonra dedim yeter be nereye kadar böle dolaşcan hoooopp 78 oldum :D
Dominus Tanebrarum
02-04-06, 23:13
abi boyuna bakar o:) 150 isen fazla tabi:) ama 185 190 falansan normal..
çok ciddiyim ya geçen sene 112 kiloydum :D sonra bi ara 98 düştüm sonra dedim yeter be nereye kadar böle dolaşcan hoooopp 78 oldum :D
iyi azim valla tebrik.... :D
borostican
02-04-06, 23:19
iyi azim valla tebrik.... :D
eee nedemiş turkovi azimle ..... :D:D:D
borostican
02-04-06, 23:20
abi boyuna bakar o:) 150 isen fazla tabi:) ama 185 190 falansan normal..
walla en son ölçtüğüm zaman 1,80 çıkmıştı boy :D
ii :D :D hıı benimde 1.73 çıkmıştı normal :D
Dominus Tanebrarum
02-04-06, 23:23
abi o zaman kilo sorunun olduu söylenemez.. ha plajda karizmam olsun istersen biraz daha vermen lazım bi 5 kilo.. bıçkın gibi olursun alimallah:)
borostican
02-04-06, 23:25
ii :D :D hıı benimde 1.73 çıkmıştı normal :D
sen benim erkek kardeşimle kız kardeşimi bi görsen warya tam banderalar ben onların yanında çocuk kalıom psikolojim bozuldu son 2 senede :D:D:D
sen benim erkek kardeşimle kız kardeşimi bi görsen warya tam banderalar ben onların yanında çocuk kalıom psikolojim bozuldu son 2 senede :D:D:D
hıı valla bizde de öle banderalar var :D ya senin kız kardeşinin anlında ben varmı hülyanın kumral bi kızmı senin kardeşin
Dominus Tanebrarum
02-04-06, 23:29
abi onlara bakmican işte.. yeni nesil saçmalıyo.. adam orta okulda içine iki tane dominus girer.. bi de küçük çocuk da alırız kucaamıza eküeküekü
borostican
02-04-06, 23:29
hıı valla bizde de öle banderalar var :D ya senin kız kardeşinin anlında ben varmı hülyanın kumral bi kızmı senin kardeşin
yok anlında ben falan yok :D
tama bida sormıcam :D ben karıştırıyorum heralde :D neyse :D
Dominus Tanebrarum
02-04-06, 23:36
abi kumral mı peki? eküeküeküekü
borostican
02-04-06, 23:40
abi kumral mı peki? eküeküeküekü
ewet kumral :D:D:D yok mehra sorabilirsin nie sormicakmışsınki :D
Dominus Tanebrarum
02-04-06, 23:41
kihkihkihkih
ya sordum çünkü benim ortaokulda arkadaşm vardı hülya yener die hatta halk pazarını karşısındaki binada doktor var bitane adı gelmi onun üstünde oturuyodu ondan yani :D :D
Dominus Tanebrarum
02-04-06, 23:44
ya sordum çünkü benim ortaokulda arkadaşm vardı hülya yener die hatta halk pazarını karşısındaki binada doktor var bitane adı gelmi onun üstünde oturuyodu ondan yani :D :D
yener soyadı çok tanıdık gelio yaw.. borosti adın neidi senin yaw?
borostican
02-04-06, 23:45
benim kız kardeşiminde adı hülya soy ismimizde yener nasıl olcak şimdi bu halk pazarın ordadamı warmış şimdi :D e bizde halk pazarına yakın oturuoz hatta birgül eczanesini biliosan onun karşısındayız :D:D:D
borostican
02-04-06, 23:48
bu dediğin hülyanın hamza die kardeşi warsa akrabam işte onlar amcamın çocukları diebiliriz:D:D:D
benim kız kardeşiminde adı hülya soy ismimizde yener nasıl olcak şimdi bu halk pazarın ordadamı warmış şimdi :D e bizde halk pazarına yakın oturuoz hatta birgül eczanesini biliosan onun karşısındayız :D:D:D
bitane eczane var solda karşısında berber var orasınımı diyosun sen hatta berberin yanında dondurmacı var orasımı
bu dediğin hülyanın hamza die kardeşi warsa akrabam işte onlar amcamın çocukları diebiliriz:D:D:D
valla bi erke kardeşi vardı yanlış hatırlamıyosam bu hatta sora sabitte okudu liseyi
borostican
02-04-06, 23:54
bitane eczane var solda karşısında berber var orasınımı diyosun sen hatta berberin yanında dondurmacı var orasımı
yok ya ben karakolun olduğu caddede oturuom ya hani ana okulu warya o sokaktan direk yukarı çıktığın zaman bizim bina karşında :D
borostican
02-04-06, 23:55
valla bi erke kardeşi vardı yanlış hatırlamıyosam bu hatta sora sabitte okudu liseyi
tamam işte ya bizim hamza ile hülyayı dion babalarının adı şerif kazakçılar :D
yok ya ben karakolun olduğu caddede oturuom ya hani ana okulu warya o sokaktan direk yukarı çıktığın zaman bizim bina karşında :D
hıı aynı yerden bahsemiyoruz şimdi hatırladım orayı tamam biliorum benim dedigim yerde bekonun orda kalıyo
tamam işte ya bizim hamza ile hülyayı dion babalarının adı şerif kazakçılar :D
babalarını tanımıyorum :D
borostican
02-04-06, 23:57
hıı aynı yerden bahsemiyoruz şimdi hatırladım orayı tamam biliorum benim dedigim yerde bekonun orda kalıyo
ewet dediğin yer bekonun orda kalıo :D
ewet dediğin yer bekonun orda kalıo :D
evet hatta sizin ordaki eczanenin orda karşısında bitane butik var remo butik oo benim akrabam micom oluyo
borostican
03-04-06, 00:04
evet hatta sizin ordaki eczanenin orda karşısında bitane butik var remo butik oo benim akrabam micom oluyo
desene o zaman miconun tepesinde oturuorum :D:D:D
desene o zaman miconun tepesinde oturuorum :D:D:D
hadi yaaa :D :D
borostican
03-04-06, 00:08
hadi yaaa :D :D
aynen öyle walla :D:D:D:D odada zıplasam aşağıda duyarlar :D
aynen öyle walla :D:D:D:D odada zıplasam aşağıda duyarlar :D
:D :D :D ben kaçıyorum muhabbete doyum olmuyor saatte 2 2 buçuk olmuş bu gece uyku yok galba bana biraz daha göz atıyım sora uyucam sende erken kalkıcan
borostican
03-04-06, 00:12
:D :D :D ben kaçıyorum muhabbete doyum olmuyor saatte 2 2 buçuk olmuş bu gece uyku yok galba bana biraz daha göz atıyım sora uyucam sende erken kalkıcan
oke mahra bende çıkıcamda sohbet sardı bi türlü kalkamıom pc başından nesse bende çıkıom zaten ii geceler i çalışmalar sana banada ii uykular :D yarın görüşürüz caoo
oke mahra bende çıkıcamda sohbet sardı bi türlü kalkamıom pc başından nesse bende çıkıom zaten ii geceler i çalışmalar sana banada ii uykular :D yarın görüşürüz caoo
ok by y ii uykular ozaman sana k.i.b
yokmuki sehreminide okuyan?
ben şkb nin bando takımındaydım :D
Dominus Tanebrarum
07-04-06, 16:19
yokmuki sehreminide okuyan?
abim okudu orda.. benim de hayallerimi süslerdi orta okuldayken.. allahıma bin şükür rabbim çok daha iyisini nasibetti:) ata özer hala ordamı yaw.. o gittiyse bozulmuştur orası kesin.. o herif gittiği yeri adam ederdi çünkü.. abim orta okuldayken otakçılarda, o herif de ordaydı, sonradan abim liseye başlayınca bu herif de şehreminiye geçmiş... güzel bi tesadüf tabi..
abim okudu orda.. benim de hayallerimi süslerdi orta okuldayken.. allahıma bin şükür rabbim çok daha iyisini nasibetti:) ata özer hala ordamı yaw.. o gittiyse bozulmuştur orası kesin.. o herif gittiği yeri adam ederdi çünkü.. abim orta okuldayken otakçılarda, o herif de ordaydı, sonradan abim liseye başlayınca bu herif de şehreminiye geçmiş... güzel bi tesadüf tabi..
yok orda o mafya... :D cok ii bir haca bence.. ogrencileri hep koruyor
Dominus Tanebrarum
08-04-06, 18:06
yok orda o mafya... :D cok ii bir haca bence.. ogrencileri hep koruyor
ya bi de adam pislik yuvasına gidip naapıyosa artık çamaşır suyu mu döküo ne, tertemiz oluyo adam ordayken..
ya bi de adam pislik yuvasına gidip naapıyosa artık çamaşır suyu mu döküo ne, tertemiz oluyo adam ordayken..
walla camasır suyu degilde su doktugunu biliyom :(
Dominus Tanebrarum
09-04-06, 10:17
walla camasır suyu degilde su doktugunu biliyom :(
hayırdır anıların varmış gibi konuştun bu herifle:)
hayırdır anıların varmış gibi konuştun bu herifle:)
oooo bir suru..
mesala okula joleli kafayla gelince bahcede herkezin onunde hortumla bizi yıkardı
hakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan cesi konuşmam lazım seninle odmaaa.!!!!!!!!!!!
salihfazli
07-05-06, 15:42
bende ilkokulu ş.k.b'de okudum ne mutlu bana:)
çok anım geçti hala unutamıyorum hep diyorum keşke hayatım boyunca hiç büyümeseydim....
michelsissetr
23-05-06, 23:10
mahallede okuduğum ilk ve son okul güsel günlerim geçti orda
Ş K B ..........
kali? lijepa
17-06-06, 20:23
şkbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
AL? A?AO?LU
21-06-06, 17:29
bende ilköğretimi şehit kamil balkan`da okudum liseyede inönü A.T.T.V.E.M.L. okumaya basladım ama okumadan sıkılınca lalelide işe basladım ve hala suan lalelideyim ama hayatımdanda memnunum
salihfazli
02-07-06, 22:15
Bizim hocamız Ramazan Şaygil idi. Yaşı 22'nin üzerinde olup da ŞKB'de okuyanlar varsa hatırlar. İlkokulu bitirdik, tam orta 1'e başlamamıza 1 gün kala yeni 1. sınıflarını göremeden bi trafik kazasında hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin. Süper bi öğretmendi. Bizde emeği kesinlikle gözardı edilemez.
Şehit Kamil Balkan son birkaç yıla kadar buraların en kaliteli okuluydu. Ama ne oldu bilinmez gittikçe kalitesini kaybetmeye başladı. Belki de ilköğretim olduktan sonra böyle oldu...
mayko oyle allah rahmet eylesin karısı nezahat şaygilde bizim hocamızdı...
atatürk iöo ve kartal teknik liseden mezunum
borostican
02-07-06, 23:19
ilk okul:şehit kamil balkan ilköğretimde
orta okul:oruç gazi ilk öğretim okulunda (Aksaray)
Lise:İnönü end. meslek lisesi elektronik bölümü
Üni:Bahcesehir üni. end. elektronik
salihfazli
03-07-06, 15:31
ilk okul:şehit kamil balkan ilköğretimde
orta okul:oruç gazi ilk öğretim okulunda (Aksaray)
Lise:İnönü end. meslek lisesi elektronik bölümü
Üni:Bahcesehir üni. end. elektronik
nerdeyse aynı be mayko
İLKOKUL ŞEHİT KAMİL BALKAN
ORTAOKUL KADRİ YÖRÜKOĞLU
LİSE İNÖNÜ ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ - ELEKTRONİK
ÜNİ SAKARYA ÜNİ.- İŞLETME
Martinovic
05-07-06, 13:01
yılların eskitemediği okul şkbbbb
goknuralbayrak
06-07-06, 10:00
yokmuki sehreminide okuyan?BE
BEN ŞEHREMİNİDE OKUDUM...
goknuralbayrak
06-07-06, 10:02
İlk Ve Orta Okul:Şehİt Kamİl Balkan İlkÖĞretİm Okulu
Lİse Hazirlik:oĞuzkaan Kolejİ
Lİse:Şehremİnİ Lİsesİ
enisbalkan
08-07-06, 15:11
ben de ilkve orta okulu ülküde hiç boşnak evimize yakındı
lise i.t.o a.t.l
kadir_bibi
28-08-06, 19:46
İlkokul şehit kamil balkan
ortaokul rami atatürk
lise gop anadolu
üni: istanbul lojistik hala devam ediyo hazırlıkta kaldık iyimi
ben ilk okul we orta okulu şehit kamil balkan da okudum..
lise inönü meslek tte bitti...
şimdi ünim kayseri erciyes uni son sınıftayım(2)
cerekarka2006
07-09-06, 11:18
şehit kamil balkan cok tarihi bi okul ona laf etmeyin lütfen orası külübelikten bina haline kdr gelmiş bi okul
ilkokul-Ortaokul : ş.kamil balkan
Lise : Fatih kız Lisesi
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.