Orijinalini görmek için tıklayınız : Sulo&Smajo Sizlerle Canlı Canlı
Novi Pazar
10-06-07, 00:25
Sulo&Smajo arşivimizi buraya topluyoruz arkadaşlar,Buyrun taze taze videolar...:)
Pajduska kolo
KGvpbMCL3UE
Ruzmarin Kolo
rMU4SN5uaAE
Damat Kolo
oyQYgXHzRyg
Sote Kolo(maalesef pil bitti-yarıda kaldık:()
Ubfv2EiCarI
hani senle okadar çekim yaptık onları koysana hepsi birbirinden güzel ..............paylaşımın çok güzel kardeşim
Novi Pazar
10-06-07, 10:14
Hımmm.Sen Berke'yimi diyorsun abi.Onları çoktan koydum,herkes seyretti hatta Ruzi ablası bayıldı ona çukolata bile alıcak Berke'ye.
Sıradaki projemiz Berke'nin Çanakkale'yi okuduğu düğünün cd'sinden o bölümü kesip youtube'a koymak,ben telefonla çektiğim için görüntü ve ses kalitesi çok düşük oluyo...
paylasımlar güzelmiş saol birde riyotko olcaktı varyaaa allah dıyorumm:) :)
samozaTEBE
11-06-07, 10:39
minik berkemiz Sulo&Smajo ile budila mayka
PQ71lv0F1x4
yardımlarını esirgemeyen NoviPazar ve beter'e ilgilerinden dolayı teşekkürler
yegenim benm be çok gzl söylüyoo 10 sene sonra sahnelere çıkar artık ama benm gecemde ve dügünümde şarkıcımı buldum :D:D ( darısı sizin basınıza ) :D
daha biz berkeyi çok izleriz. bu yaşta sahnelere çıkmaya başladı umarım hep böyle devam eder.......................
HELAL SANA BERKE
___hiko___
11-06-07, 14:40
hepsi çok güzel.kim çekmiş koymuşsa teşekkürler...
Novi Pazar
11-06-07, 15:02
ya süper bii cocukk bu yaa ne guzel söyluoo babamın sarkısını helal valla harika bisi geleceginn smajosu........
ya bırak allahati çocuk bütün düğün ağladı seni sordu,ruzi ablamda ruzi ablam nerde çukolatam die,dedik şimdi gelicek şimdi gelicek ama nafile valla.sana en son şöle dedi,kandırıkçıııııııı.............:):):):)
Novi Pazar
11-06-07, 15:10
Ben alıcaktım dondurma,babası izin vermedi.Hem seni görmek istiyo o ablası.Bu arada Berkenin babasında da hoş bir ses var.Düğünden sonra Zenim se şarkısını öyle bi okuduki Berke kime çekmiş daha iyi anladık:)
YeĞenİm Dİye SÖylemİyorum Bu Cocuk Harİka Bende Ordaydim Çok GÜzel Babasinin OĞlu Nede Olsa Fazla Uzun SÜrmez Yakinda SÜlonun Yerİne GeÇer:):)
ßy_Cuceviç
13-06-07, 22:11
ya bırak allahati çocuk bütün düğün ağladı seni sordu,ruzi ablamda ruzi ablam nerde çukolatam die,dedik şimdi gelicek şimdi gelicek ama nafile valla.sana en son şöle dedi,kandırıkçıııııııı.............:):):):)
evet evet hatta sende dedin büyüklere öyle söylenmez duydum ama oda dediki yaaa ama benim çikolatamı getirmedi :):):)
sulo&smajo üstüne tanımamda bi rijetko yada topculesko yok muydu be abicim:D
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.