PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yugoslavların gözüyle türkiyenin avrupa birliğine girememesinin 12 nedeni

babacic
22-06-07, 14:37
GvALCllMrOc

12 razloga zasto Turska nije u Europskıj uniji

sefaköylü boşnak
22-06-07, 14:43
Avrupa Birliği bizim neyimize kardeşim zaten ama şunu söyleyeyim AB Türkiyeyi hayatta kabul etmez neden mi çünkü biz AB ye girersek orda bayağı bi söz sahibi olacağız

prosjak
22-06-07, 14:56
keske nedenler bu kadar basit olsa...bence pekte heveslenmemeliyiz ab icin..bize faydaları olacagı gibi zararlarıda cok olucak...

sefaköylü boşnak
22-06-07, 15:02
keske nedenler bu kadar basit olsa...bence pekte heveslenmemeliyiz ab icin..bize faydaları olacagı gibi zararlarıda cok olucak...
Ben AB için heveslideğilimki hemşerim gerçekleri konuşuyorum

kleştinalı
22-06-07, 15:08
Avrupanın bizi almayacağı başından beri belliydi....

Benim çok sevdiğim bir yazar var Erol Manisalı...

Onun dediği herşey gerçekleşti...

Kıbrıstan tutta 12 mile kadar ve gerçekleşecek...

Ne olduysa Adamı artık konuşturmuyorlar...

Bence Erol Manisalının dediği gibi Gümrük birliğindende çıkmalıyız...

Hem bu yugoslavlar dan kasıt sırplardır herhalde...Yada hırvatlar..

Onlar çok mu iyi durumdaki...

Kendilerine baksınlar....

CezR
23-06-07, 13:17
Artık Türkiye de girmek istemiyor birliğe...Bakınız artık siyasetçiler bile propagandalarında AB den bahsetmiyorlar...Türkiyeyi oyalama süreci artık bitmiştir...Evet bu bir süreçti. Türkiyeyi oyalama süreci. Avrupalı devletler en başından beri almıcaklardı Türkiyeyi. Ama artık onların da işlevi bitti. Artık ne Türkiye onları istiyor ne de onlar Türkiyeyi...

katos
23-06-07, 13:33
evet arkadaslar ab ye girme hevesinden artık vazgeçmenin zamanı geldi geçiyo bile..almanya başbakanı merkel türkiye'ye gelirken ilk durak diyarbakır osman baydemirin yanı sonra ankara cumhurbaşkanı ile görüşme:D ne ilginç dimi..peki söyleyin bunlara bir türk olarak nasıl güvenecez?

CezR
23-06-07, 13:42
Arkadaşım bırak Almanya Başabakanını bizim başbakanımız daha parti başkanı olmadan ABD nin konuğu oLdu :) Daha parti başkanı oLmadan TSK nın konuğu oLdu...Açıkcası söylediklerin bana çok da ilginç geLmedi

katos
23-06-07, 14:08
yaw bırak bizim başbakanı kimi ziyaret etmiş abd yi ziyaret etmesi için parti başkanımı olması lazım alla alla ben nediyom sen nediyon

adalı
23-06-07, 15:18
Avrupanın bizi almayacağı başından beri belliydi....

Benim çok sevdiğim bir yazar var Erol Manisalı...

Onun dediği herşey gerçekleşti...

Kıbrıstan tutta 12 mile kadar ve gerçekleşecek...

Ne olduysa Adamı artık konuşturmuyorlar...

Bence Erol Manisalının dediği gibi Gümrük birliğindende çıkmalıyız...

Hem bu yugoslavlar dan kasıt sırplardır herhalde...Yada hırvatlar..

Onlar çok mu iyi durumdaki...

Kendilerine baksınlar....

Bu konuda Erol Manisa'lı doğru seçilmiş en önemli referans.Bir Ahmet Altan'a bakın birde Erol Manisalı' ya.Siyahla beyaz gibi,nasılda sırıtıyor.

belmak
23-06-07, 22:53
İyi de bu videodaki resimlerin bazıları Türkiye'ye ait değil ki? "Public bar"'ın "closed" olduğunu gösteren, "no fuel" vs Türkiye resimleri değil ki? Ama penceren sarkıp klimayı tamir eden Türkiye'den. Bence bunu Türkiye'den birisi koymuş oraya, "komiklik" olsun diye...

kumsal_1299
24-06-07, 12:06
onlar kendilerine baksın once,bulgaristan bizden cokmu ii di.hm grmek isteyen km avrpa brlıgıne,pbucumun avrupası.almzlarsa almsınlar,cokta tınn:p