Orijinalini görmek için tıklayınız : Mostar'dan kardeş site
Köprüleri atıyoruz arkadaşlar. Mostar'dan bir site bizimle olmak istiyor. Sahibinin adı Adnan. Bizden söz ettim onlara. Bizimle birlikte olmak istiyor. Yani kardeş site...:)
Hem de Mostar'dan...:)
Artık, bundan böyle köklerimizden fışkırıp, bosnamızla buluşacağız.
Konunun teknik boyutunu adminlere bırakıyorum.
Adnan; bannerlerimizin birleştirilmesini istediğini söyledi. Ancak bu teknik konulardan hiç anlamadığım için yetkililerin kendisiyle temasa geçeceklerini ilettim. Haddim olmayarak:)
HakoHasanovic
07-07-07, 12:47
hadi inş. olur diim 2 taraf içinde güsel olur abla saol
yasin_zekoviç
07-07-07, 12:48
çok güzel olur abla inş. kardeşlerimizle birleşiriz...
serdarsale
07-07-07, 14:04
girişimlerin için teşekkür ederiz abla, bencede dünyanın her tarafındaki boşnaklarla irtibata geçip birlikte kültürümüzü korumalı ve güçlendirmeliyiz..
Mostar-Türkiye arasında yeni "Eski Köprü'yü" kuracağız.
yasin_zekoviç
07-07-07, 14:09
kuralım ablaa valla kavuşalım kanlarımıza:D
kuralım walla süper bişey olur teşekkürler abla...
evet çok iyi olur gerceklesirse super olur
sinovisandzak
07-07-07, 17:03
ßöyle bir olay için geç bile kaldık aslında...
Çok saol munire abla umarım yetklililer bir an önce gerekeni yapar :)
Umarım devamı gelir. Zaten Bayrampaşa Belediyesi de geçmiş yıllarda Bosnadaki bir belediye ile kardeş olmuştu.
sitenin ismini verirmisinizzzz lutven ben ilk adımı atayım uye olucam :)) hayırlı olsun:))
sitenin ismini verirmisinizzzz lutven ben ilk adımı atayım uye olucam :)) hayırlı olsun:))
http://www.fildzan.info/
slm uye oldum fakat tam randıman alamadım ya sn munire hnm belki daha actif degil veya benmı beceremedim neyse belki ilerde degisirr :))
posto mogu utjecati na uređivačku politiku portala fildzan interesuje me sta vas zanima iz Bosne, i da li imate neke svoje prijedloge sta biste volili da cujete na portalu pa da postavim i ovdje na forum nekih takvih tema i to?
posto mogu utjecati na uređivačku politiku portala fildzan interesuje me sta vas zanima iz Bosne, i da li imate neke svoje prijedloge sta biste volili da cujete na portalu pa da postavim i ovdje na forum nekih takvih tema i to?
Yine çeviri yapacağım: Diğer boşnakça bilen arkadaşlarımız da ara sıra bana yardımcı olursa, Mostar şehrimizden gelen mesajları herkese duyurmuş olacağız.:)
Yukarıdaki yazıların çevirisi :
"Fildzan portalının yönetiminde yetkim olmam nedeniyle sizlere şunu sormak istiyorum.
Bosna ile ilgili neler öğrenmek istersiniz? Bizim sitemizde duyurulmasını istediğiniz konular veya öneriler v.s varsa, bunları portalımızda duyururum."
eger gerceklesırse cok guzel olur cabaların tesekkurler munıre ala
o taraftakiLerLe böLe bi iLetişim içine girmek gerçekten çok güseL oLur .. önceLiKLe sana çok teşekkür ediyorum munire ablacım !
sayın adnan_bih bize içtenLikLe ne yaıpı edecebiLeceğinden bassetmiş kısaca ..
"Bosna ile ilgili neler öğrenmek istersiniz? Bizim sitemizde duyurulmasını istediğiniz konular veya öneriler v.s varsa, bunları portalımızda duyururum" demiş ..
gercekten de bosna ya gidemesek bile orda kardeşlerimizden haber alabilmek neler olup biitiğini bilmek bizleri daha çok baglamazmı birbirimize .. bence bu çok büyük bi adım olacaktır .. biz nasıl bu siteye ilk üye oluşumuzda nekadar azdıysak onlarlada azar azar çoğalıp büyüyücez bi düşünsenize bence çok güseL düşünmüşsün munire abla ..
( yukarda bosna ya gidemesekte dedim ... tabiki aramızda gidenler vardır ama kendi adıma konişiiim hiç gittmedim . ama gitmeyi çok istiorum ;) ne dersiniz burda birbirimizle bütünleşmek için yaptığımız eglence toplantılara bi bakmışız onLarda ortak oLmuş .. )
umut ve hayyaLLer büyük ... sadece gercekLeştirmek adına adım atmak için eL eLe oLma zamanı ...
hepinizi çok seviyorumm !!!!
teresadenigro
24-07-07, 20:46
Cok Guzel Olur Mostari Cok Sewiyorum............................
valla ya hep beraber zevkli bir şekilde günlerimizi geçirelim
borostican87
04-09-07, 19:48
çok güzel bir fikir inş gerçekleşir dört gözle bekliyoruz
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.