Orijinalini görmek için tıklayınız : Dobro Nam Doşao Adnan'e
Adnan BİH nicki ile şu anda üyemiz olan kişi , kardeş sitemiz olmayı arzu eden Mostar sitesinin sahibidir. Bir merhaba diyelim arkadaşlar.
Dobro nam doşao Adnan'e
dobro nam doşao naş forum adnan'e
Sitemize hosgeldin Sn. Adnan...Umarım kardeşliğimizin sınırlarını biraz daha geniş tutmak için attacağımız bu adımda başarılı oluruz.Çok güzel bir düşünce.Kardeşlerimizin her zaman yanınıdayız...İns. hayırlı olmasını diliyorum....;);)
hogeldiniz sitemize adnan bey...
dobro dosao brate zelim ti lijep provod uz nas forum
Od kilometera daleko ali do srca blizu ''MOSTAR''............
Dobra nam doşao brate Adnan'e.......
sinovisandzak
07-07-07, 17:07
Adaaa Gdje siii Adnan'ee Dobro Dosli na Forum :):)
hajde ado sretno nam dosao da nam lepo uzivas tu da nam se lepo provodis tu upoznas lepih dobri ljude x bivse na ovom sajtu hajde josh jednom sretno nam dosao vjecno sjecajne care Adnane selam tebi iz pendik/istanbula :) i ostalima :) hvala za posjetu
___hiko___
07-07-07, 20:36
sitemize hoşgeldin sn.ADNAN.umarım güzel vakit geçirirsin...
Hvala Vam svima na dobrodoslici, e ovako dan vremena sam na forumu i osjecam ko da Vas sve poznajem , valjda je to tako kad se Bošnjaci upoznavaju:) odlicna stranica i odlican forum
inace dolazim iz Mostara, i ovaj forum je sad nesto kao Stari most koji nas veze da ostanemo u kontaktu i da obnovimo poznanstva izmedju Bošnjaka u Turskoj i Bošnjaka u BiH,
serkancosovic
08-07-07, 12:05
Dobra nam doşao brate Adnan'e.......
Adnan bize Bosna-Hersek'in güzel şehirlerinden biri olan Mostar'dan sesleniyor. Orada bir site sahibi. BSN ailesi bundan böyle Türkiye-Bosna-Hersek arasında yeni bir köprü üzerinden haberleşebilecek. Bosna ile ilgili haberleri, olay yerinden alabilme imkanımız olacak. Dostluklar, bağlar daha da güçlenecek. Bosnayla ilgili kafamızda oluşan soruları ona yöneltecek ve en doğru cevapları alabileceğiz. Sıcağı sıcağına...
merhaba adnan dobro dosao nas forumu..
inace dolazim iz Mostara, i ovaj forum je sad nesto kao Stari most koji nas veze da ostanemo u kontaktu i da obnovimo poznanstva izmedju Bošnjaka u Turskoj i Bošnjaka u BiH,
Boşnakça bilmeyenler için çevirisini yapmak istedim.
"Mostar'dan katılıyorum. Bu forum aynen Mostar köprüsü misali, Türkiye ve Bosnadaki boşnakları birbirine bağlayan, bağlarını güçlendiren ve yeniden birbirlerini tanımalarını sağlayan bir forum oldu. "
dobro dosli Adnane, mismo brate do sahrane....
jel dolazi neko od vas u BIH posjecujete li Mostar, a bogami morat cu ja popraviti mlao ovaj moj turski:)
kleştinalı
08-07-07, 17:35
Dobro Doşli Adnan_BiH....
Ja Gledam, tvoja website..Mnogo Liyepa..:)
Tarzanca için Kusura Bakmayın..:)
Hvala kleþtinalý drago mi je da ti se svidja stranica
naravno da dolazimo u Mostar,tu sam redovan.tetka mi stanuje blizu turske ambasade Sukovici poznate burekdzije
Hosgeldiniz...hehehe...:)
Odgovaraj sa...Hos bulduk...:)
Naucite ga malo Turski...;)
vala prvo bi trebalo mi da naucimo mater ni jezika pa onda njega nauciti turski ali nema veze ko ima malo insteres valda ce uspetii on to sam :))))
superrrrrrrrrrrrrr sajttttttttttttttttttttttt hvalaa
polako braco nisma se susretao prije previse sa turskim nadam se da cu napredovati zanimljiv je jezik, ma vama svaka cast toliko godina provedenih u turskoj i opet cuvate jezik samo da se hoca ova ansa dijaspora po zapadu ugledati na Vas!
Dobro Doşli Adnan_BiH....
;)
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.