Orijinalini görmek için tıklayınız : Srebrenica Videoları
Srebrenica by Alma Ferovic
dx3Re1ti4ZQ
J34rrhKbgys
vFym-RAtN9o
L3C3Aypjqb8
y2ilZZbKFOw
r74hsAsbqnQ
FW5dJP2Xdp4
paylaşım için çok sağolun ama ben izleyemiyorum!!!
yüreğim sıkışıyor!!!uyuyamıyorum gece!!!
soruyorum kendime acaba bu insanlar bunu hakketmek için ne yapmış olabilir diye!!!
allah kahretsin bunu yapanları!!!
Arkada$lar,
ben bu sabah Den Haag Hollanda'da,Srebrenica için yapilacak törene hepimizin namina katilacagim,Bosna-Sancagin da Lahey'de bir temsilcisi olucak.Tek ba$ima gitsemde hepinizin destegini hissedecegim,bu kesin....
hasiç yaska
29-07-07, 20:47
ben boyle bıseyı yapanları ınsandan symıyorum kı ızlerken bıle ınsanlık namına bısey goremıyorum bu kadarmı yureksızler bıldıgım kadarıyla bu yaptıkları cezasız kaldı ıste buna gercekten uzuldum umarm allah bu yaptıklarını yanlarına bırakmamıstır bırakmasında
___hiko___
29-07-07, 21:31
jaka paylaşım için saol.gerçekten çok kötü oldum.izleyemedim kapattım valla
:(:(:(
fleur de lis
01-09-07, 14:20
Rahmet im dusi.
PS. Zaista je ovdje zalosno vidjeti na istom forumu videosnimke dzenaza zajesno sa spotovima Cece i drugih cetnika. Neki stvarno nemaju mozga.
fleur de lis
01-09-07, 14:36
fleur de lis
01-09-07, 14:39
A ti, o duso smirena,
vrati se Gospodaru svome zadovoljna, a i On tobom zadovoljan,
pa udji medju robove Moje
i udji u dzennet Moj!
Al Fajr
Bunları izleyince içim fena oluyorum.benm kuzende bosnada savaştı sıyrıklarla atlattı.
burda olmadı oteki dünyada vericekler hesabını.nasılda kurşuna diziyolar.insanlık duyguları yok bunların.
srebrenica
http://www.youtube.com/watch?v=L3C3Aypjqb8
Milosevic'in b*k yemeleri diyorum. Masum halka kıydılar, inanın bana iç savaş kadar kötü birşey daha yoktur. Yıllarca neredeyse aynı dili konuşan ve bir arada yaşayan bu insanlar nasıl olduda bu kadar zıt düşüncelere sahip olabildiler. Yazık gerçekten hepsinin ruhu şâd olsun.
sandzaknovipazar
25-04-08, 17:01
Dlj9fBUeOkc............................
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.