PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 18.30 TRT-INT Bu akşam

munira
11-07-07, 16:53
18.30 da TRT INT kanalında Srebrenicayla ilgili program yapılacak.
Davut Nuriler ve Yıldırım Ağanoğlu konuk olacaklar.
Davut abim Bosna savaşını çok yakından takip eden , bizzat orada olan isimsiz kahramanlardandır.

zametica
11-07-07, 17:04
srebrenica soykırımının unutulmaması ve tv programlarında yer verilmesi gerçekten çok güzel!!!
umarım bu programlar amacına ulaşır ve tüm insanlara srebrenica gerçeğini gösterir!! çünkü ne yazık ki bir çok kişi bu kadar yakın bir zamanda gerçekleşen böyle bir faciadan habersiz!!! unutmayalım ki yapılan o zulümler aslında tüm insanlığa yapılmıştır !!!

munira
11-07-07, 17:04
trt-ınt memleketten haber var programı her yıl 11 temmuzda srebrenicayı anlatıyor. Geçen yıl ben konuk olmuştum.

munira
11-07-07, 20:02
trt-ınt memleketten haber var programı her yıl 11 temmuzda srebrenicayı anlatıyor. Geçen yıl ben konuk olmuştum.

Bugün de 18.30'da TRT-INT'teki Srebrenica programını izliyordum. TRT den aradılar. Hiç hazırlıksız canlı yayına bağladılar..
Anlattım...
Srebrenicayı, Lahey'i ,adaletsiz batıyı , Bosna ile ilgili uygulanan medya ambargosunu, adeta "hatırlamaya" konan ambargo uygulanışını, Lahey'e götürülen boşnak generalleri, bir türlü (sözde)ele geçirilmeyen savaş katilleri Karadzic ve Mladic'i, anlattım.
Bosnada silahların sustuğu bir barış sürecini anlattım. Ve söz verdim... Bosnada herşey yerli yerine gelene, adalet yerine kadar mücadelemi sürdüreceğime dair "söz veriyorum" dedim.
Sunucu Didem hanım ağlamaya başladı. (Ağlama Didem hanım ) diyesim geldi...
(Biz ağlamıyoruz. Biz gözyaşlarımızı içimize akıtmayı bilen boşnaklar ağlamıyor mücadele ediyoruz. ) diyemedim...

MEHMET
11-07-07, 22:02
için teşekkürler bizi bilgilendirmeye devam et lütfen ama eksiğimiz var tv lerde proglamlar yapılmıyor