Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir sırp türkçe öğrenmeye kalkarsa
F9JWFo3y0xU
Boşnakça öğrenmek isteyipte öğrenemenler üzülmesin çünkü yugoslavlar içinde türkçe dili çok zor.Belgradda bir sırp arkadaşın türkçe öğrenmeye kalkarkan ne kadar zorlandığı görülüyor.
çok komik kendinede gülüyo zaten
Sunce_İzmir
11-10-07, 15:10
Aklıma Bosnalı bir arkadaşım geldi:) O da 2 kelimesinden birinde sürekli falan derdi.Ben gidiyorum falan arkadaşımla falan sinemaya falan:D Dayanamadım,kimden öğrendin sen Türkçeyi dedim en sonunda...Türk arkadaşları kullanıyormuş da o da havalı bişeydir diye her kelimenin arasına sıkıştırıyormuş:D
:) .Sirp oldugumu anlamalari imkansiz.Sadece Tipten açik veriyorum.Sanirim erken yaslarda Türkçe ögrenmenin avantaji...
Sevgili Babic Hersey Guzel De Zaten Biz Sirplarin Turkce Ogrenmmesini Isitemiyoruz Bizim Icin Onemli Olan Muslumanlarin Ve Bosnaklarin Osmanlidan Gelen Guzel Turkcemizi Surdurmeleri Bem Sirp Olan Hic Bir Kisinin Turkce Ogrenme Taraftari Degilim Asla Da Olmam
Sevgili Babic Hersey Guzel De Zaten Biz Sirplarin Turkce Ogrenmmesini Isitemiyoruz Bizim Icin Onemli Olan Muslumanlarin Ve Bosnaklarin Osmanlidan Gelen Guzel Turkcemizi Surdurmeleri Bem Sirp Olan Hic Bir Kisinin Turkce Ogrenme Taraftari Degilim Asla Da Olmam
nee alakasıı varrr yaaa hepsiini bir kefeye koymak cok yanlıs o zaman senin onlardan farkın kalmıyacak bu arada 500 bilmem ne kadar osmanlı ve türkce kelimesi normal sosyal yasamlarında kullanıyorlar sen sevsende sevmesende ben sahsen bilmelerini ogrenmelerini isterim kabiliyeti olan herkesin özellikle egitime karsılık verebilen herkesin ticaretle ugrasan herkesin bilmesinii isterim bilmem anlatabildimmmi
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.