PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ceca ve diğerleri hakkında

munira
29-07-07, 15:14
Çetnik üniforması içindeki şarkıcı Ceca çetnik askerlerle birlikte...

___hiko___
29-07-07, 15:29
Sn. Münire paylaşım için teşekkürler.gerçekten çok güzel ve ilginç resim... :D cecaya üniforma çok yakışmış :D

Novi Pazar
29-07-07, 15:34
Münire ablamdaydım bugün,evinde misafir oldum.Eniştemizle beraber o kadar iyi ağırladılarki beni inanın buraya anlatmak kelimelerle çok zor birşey.

Sanki kendi eviden bir farkı yoktu evlerinin.Müire ablanın aldığı madalyaları,şiltleri bir görseniz vitrini buram buram tarih kokuyor.Anlattığı herşey dün kadar taze ve üzücü.

Bu konuyu bugün konmuştuk beraber,ben Mile Kitiç'i çok sevdiğimi söyledim ona.Ve sonra onun bir Sırp milliyetçisi olduğunu öğrendik.Münire ablamızda aynen şunları söyedi,siz suçlu değilsiniz bizler suçluyuz size anlatmıoruz kim nedir.Ben bu forumda var isem sizlere Ceca'nın,Lepa Brena'nın ve diğer Sırp çetniklerinin Boşnak düşmanlarının kim olduğunu size anlatıcam.

Evet Lepa Brena,Ceca,Dragana,Mile v.s v.s bunları dinliyoruz ama inanın onlar dinlediğimizi bilse acaba sevinirler miydi,üzülürler miydi_?

Çok sağol Münire abla.......

zametica
29-07-07, 15:48
Ben bu foruma ilk üye olduğumdan beri Ceca, Dragana,Lepa Brena gibi sakıcıların Bosnak sarkıcılar adı altında bahsedilmesinden rahatsızlık duyduğumu belirtiyordum!!! Ben de o sarkıcıların coğunu dinliyorum;ama açıkçası dinlerken rahatsızlık duymuyor değilim!!! Hele de o şarkıcılardan biri sırpların kahraman ilan ettiği ve onca müslümanı katleden Arkan denilen o pis insanın eşiyse!!!
Müzik; sanat evrenseldir ancak onlar müziği; sanatı kullanarak kinlerini cok iyi ifade edebiliyorlar!!!Bence biraz daha duyarlı olsak fena olmaz!!!!!!

Ve son olarak Ceca orda sırp askerlerinin üniforması içinde görülüyor!!! Üniformanın yakışıp yakışmamasının bir önemi olmamalı bence!!!

Balki
29-07-07, 15:54
bende soyle soylemek isterim bu konu benimde canımı sıktı tv de dm sat vs bir cok radyo kanalda bosnalıların bu sarkıcının istek parcaları war cok duyuyorum acaba bizdede varmı ben saffet isovici duymustum bilmiyorum acaip bir konu bu ya bu bayanın en buyuk askı bosnakmıs zamanında diye duydum neyse ceca savastan onceki sonraki parcaları dinliyorum ve begeniyorum ama bu resim biraz tuylerimi urpetti acıkcası acaba tum sanatcı srplar cetnikmi_?_ kalman radyoyu dinliyorum tum pazar gunu ve ceca calıyo yani bence bu benim alanım degil tsk sn:Munire hanım

munira
29-07-07, 18:57
Lepa Brena üzerindeki bu sırp üniformasının, aslında afrikadan gelen bir safari takım olduğunu ve bunu çekeceği bir film için giydiğini iddia ediyor.

melajka
29-07-07, 21:19
ben de bunların boşnak düşmanı olduğunu biliyordum ama şarkılarını dinlerken rahatsız olmuyorum açıkçası :S çünkü şarkıları onların görüşleri için değil hoşuma gitiikleri için dinliyorum ama yine de çok üzücü:(:(

idograz
29-07-07, 22:04
ceca yı seviyorum ama cetnik askerlerini hiç sevmiyorum resmi yakıştıramadım ceca ya...

lé_boshn@q
29-07-07, 23:52
yok yaa öyle deme kıyafet de açmış.. sesi de şarkıları da fena ;) :)

kleştinalı
29-07-07, 23:58
Youtube da Arkan diye biriyle çekilmiş videoları var, belliki aralarında sağlam bir dostluk var, bu Arkan kimdir bilen varmı...

Ben Çıkartamadım tam şimdi yanlış söylemek de istemiyorum o Arkan hani şu (......) Arkanmı...???

Bilen bir kardeşim beni bilgilendirirse sevinirim....Saygılarımla..

zametica
30-07-07, 00:08
Ceca, Arkan ın karısıydı!!! Gercek adıyla Zeljko Raznatoviç'in dul eşidir!!! Kaplanlar milis grubunun basıdır Arkan bu arada!!!

munira
30-07-07, 00:08
Youtube da Arkan diye biriyle çekilmiş videoları var, belliki aralarında sağlam bir dostluk var, bu Arkan kimdir bilen varmı...

Ben Çıkartamadım tam şimdi yanlış söylemek de istemiyorum o Arkan hani şu (......) Arkanmı...???

Bilen bir kardeşim beni bilgilendirirse sevinirim....Saygılarımla..

Arkan Raznjatovic ve ceca evlendiklerinde...

lé_boshn@q
30-07-07, 00:09
ceca arkan'la silah zoruyla kaçırılarak evlenmiştir. ceca bizimdir bizim kalacak :) :)

munira
30-07-07, 00:15
QUOTE=kleştinalı;171177]Youtube da Arkan diye biriyle çekilmiş videoları var, belliki aralarında sağlam bir dostluk var, bu Arkan kimdir bilen varmı...

Bilen bir kardeşim beni bilgilendirirse sevinirim....Saygılarımla..[/QUOTE]

[[/IMG]

Arkan Raznjatovic ve ceca evlendiklerinde...

Arkan'ın 1990 yılında sırp gönüllülerden oluşturduğu ve "Arkan'ın Kaplanları" diye anılan askeri gücü Bosna'da dehşet saçmıştır.

eren.
30-07-07, 00:16
bende dragana cok dinliyordum ama bu yazilanlari okumadan once bu dakkadan itibaren kesinlikle dinlemiyecem ve arsivimdn siliyorum bize dusman olan birinden sarki dinlemem ki asla ALAHA SUKUR BOSNAGIM ablacim sanada cok tesekkurler

zametica
30-07-07, 00:41
yok yaa öyle deme kıyafet de açmış.. sesi de şarkıları da fena ;) :)

DİKKATİNİ ÇEKERİM CECA ORDA ÇETNİK ÜNİFORMASI İÇİNDE VE YANINDA ÇETNİK ASKERLERİ VAR!!! AYRICA BİLMEM BİLİYOR MUSUN BİNLERCE MÜSLÜMANI HUNHARCA KATLEDEN VE SIRPLARIN KAHRAMAN OLARAK NİTELENDİRDİKLERİ ARKAN IN EŞİ KENDİSİ!!! KIYAFET AÇMIŞ FİLAN GİBİ LAF BENCE BİRAZ AĞIR OLMUŞ!!! BEN RAHATSIZLIK DUYDUM AÇIKÇASI!!!

zametica
30-07-07, 02:37
Lutven Su Eli Kanli Fasistin Resmini Kaldirirmisiniz.
Ozur Dilerim Yanlis Anlamayin Sinirlerim Atiyo O Resmi Gordummu.

Gercekten cok haklısınız böyle bir insanın resmini bile görmek insanı sinirlerini oynatıyor yalnız bilemeyenler ve görmeyenler için bu resimler iyi birer açıklayıcı ve aydınlatıcı kaynak!!! bosverin ve sinirlerinize hakim olun lütfen:)

zametica
30-07-07, 03:38
Zeljko Raznotovic ya da fanatik Sırplar arasındaki lakabıyla ARKAN!!!
Yüzündeki o sevimli ve masum ifadenin altında milyonlarca kötülük yatıyor!!!
Aslında sokaktan gelme cahil bir pisliğin teki ancak zamanında Milosevic tarafından koruma altına alınmış ev iç milislerin başına getirilmiş!!! Yaklaşık 100.000 kadar insanın ölümünden sorumlu!!! Arkan'ın Kaplanları diye adlandırılan canlı ölüm makinelerinin oluşturduğu ekibiyle uzun yıllar Boşnak ve Hırvat kasabalarına dehşet saçmış!! Ayrıca mafya ile ilişkisi bulunan Arkan iç savaştan sonra da konumunu korumuş hatta Kosova'da tekrar ortaya cıkmıştır!!!

Binlerce insanı türlü türlü işkencilerle katleden Arkan'ın sonu Belgrad'da sahip olduğu otelin lobisinde olacaktır!!!Ocak 2000 de kimliği belirsiz maskeli profesyonal bir grup tarafından kurşuna dizilerek öldürülmüştür!! Kimilerine göre Arnavut veya Boşnak timlerinin intikamı olarak düşünülse de Arkan'ın ters düşen tutum ve davranışlarından dolayı CIA tarafından da suikaste uğrayabileceği düşünülüyor!!!

Binlerce Sırp'ın katıldığı cenazesinde; 5 yıllık eşi ve Yugoslavya'nın ünlü şarkıcılarından biri olan Ceca Raznotovic!!!

Nikola Raznotovic, babası Zeljko Raznotovic'in cenazesinde!!!

j a r a n e
30-07-07, 10:01
Beni yaptığı müzik ilgilendirir.Eğer Lepa Brena,Ceca ve Mile Kitiç'in şarkıları bosnada dinleniyorsa ben niye dinlemeyeyim.Kraldan çok kralcımı olmamlıyım?Ben müziğin evrensel olduğu inancındayım.Sonuçta kadının eşi sırp milliyetçisi onun yanında fotoğraf çektirmesi demeçler vermesi normaldir.Bakın Hülya Avşar'a K.Çilingiroğlu ile evliyken Beşiktaşlıydı şimdi fenerli daha önca Tanju ile beraberken galatasaraylıydı.Kadın savaş suçlusumu ki dinlemeyelim?

CezR
30-07-07, 10:14
Kadın savaş suçlusu değil kardeşim..Sadece bena ve birkaç arkadaşıma dokundu o kadar...Kadın çetnik bir ırkçıyla evliymiş..Onlar benim atalarımı öldürdü vahşice...Bana dokunuyor mesela ben Sırp görmeye de tahammul edemiyorum kusura bakmayın bunu söylerken utanıyorum ama onları görmek bile benim içimi alevlendiriyor...hırsımdan kin doluyorum..bundan utansamda...

j a r a n e
30-07-07, 10:37
O zaman Emir Kustirica'nın filmlerinide izleme.Kulaktan dolma bilgilerle ahkam kesiyoruz.Bugün bütün sancaklılar sırp üniforması giymiştir.Çünkü sırbistana bağlıdırlar.

jusko
30-07-07, 11:08
resim nerde neden ben göremıyorum

kleştinalı
30-07-07, 11:18
Beni yaptığı müzik ilgilendirir.Eğer Lepa Brena,Ceca ve Mile Kitiç'in şarkıları bosnada dinleniyorsa ben niye dinlemeyeyim.Kraldan çok kralcımı olmamlıyım?Ben müziğin evrensel olduğu inancındayım.Sonuçta kadının eşi sırp milliyetçisi onun yanında fotoğraf çektirmesi demeçler vermesi normaldir.Bakın Hülya Avşar'a K.Çilingiroğlu ile evliyken Beşiktaşlıydı şimdi fenerli daha önca Tanju ile beraberken galatasaraylıydı.Kadın savaş suçlusumu ki dinlemeyelim?

Sn Jarane
Kadın eşinin yaptıklarından dolayı suçlanamaz tabi. Bu adalet değerleriyle bağdaşmaz ama.......
Bu kadın eğer adı geçen katliamcı birliğin üniformasını giydiyse ve Bosnada katliam yapan birliklere bir sanatçı olarak moral destek verdiyse benim Adaletim onu mahküm eder...
Savaş 3 Şekilde olur;
1-Soğuk Savaş (Herkezin eli tetikte bekler)
2-Sıcak Çatışma
ve bu psikolojik savaş;
Eğer bu kadın psikolojik savaşta benim bosnadaki kardeşlerimin karşısında ise ve elinde keleşle fotoğraf çektiriyorsa ben onu sanatçı saymam...

Bu benim kendi görüşüm isteyen dinler ne yapayım..:)

özkandeniz
30-07-07, 11:19
lepa brena'nın babası musluman dındardır. ama kızının yaptıklarına bak..

munira
30-07-07, 13:46
O zaman Emir Kustirica'nın filmlerinide izleme.Kulaktan dolma bilgilerle ahkam kesiyoruz.Bugün bütün sancaklılar sırp üniforması giymiştir.Çünkü sırbistana bağlıdırlar.

Jarane
Tabii ki istediğin sanatçıyı dinlemek kararı senindir. Bu herkes için geçerlidir.
Bu konu başlığında böyle bir kısıtlama yok zaten
Sadece üyelerimizden gelen öneriler üzerine bazı sanatçılarla ilgili merakların giderilmesi amacıyla açtım bu başlığı.
Bu arada açılan konuya " kulaktan dolma bilgiler" demene itiraz ediyor ve şimdi senden bir şey rica ediyorum.
Yeniden "kulaktan dolma bilgiler " dememen için Ceca'nın 17.mart.2003 yılında hangi nedenle 121 gün hapis yattığını da sen anlat bize.
Ben bugüne kadar sizlerle paylaştığım tüm bilgileri uzun araştırmalar sonucu foruma koydum.
Ama bunlara "kulaktan dolma" diyorsun. Üzüldüm.

Bu arada mümkünse "Bütün Sancaklılar Sırp üniforması giymiştir" açıklamanı daha detaylı yapmanı rica ediyorum.
Bildiğin gibi Türkiyedeki boşnakların büyük çoğunluğu sancak kökenlidir.

Ayrıca benim tanıdığım ve Bosna-Hersek ordusundaki sancaklıların sayısı o kadar çok ki. Onlar adına bu konunun açıklığa kavuşmasını ve töhmet altında kalmamalarını istiyorum.
Konu başlığını açan üye olmam nedeniyle bu sorumluluğu hissediyorum.
Sevgilerimle

munira
30-07-07, 14:50
Kasketinde sırbistan sembolüyle Lepa Brena.
Herkes tercihinde özgürdür. Benim de onu ve benzerlerini tercih etmeme özgürlüğüm var.

zametica
30-07-07, 18:29

SAYIN JARANE HERKES İSTEDİĞİ ŞARKICIYI İSTEDİĞİ MÜZİĞİ DİNLEMEKTE ÖZGÜRDÜR!!! BUNA KİMSENİN BİR SÖZÜ OLAMAZ!!!YALNIZ BUNLAR KULAKTAN DOLMA BİLGİLER DEĞİL!!! BEN EMİNİM Kİ MUNİRE ABLA ASLA DOĞRULARINA İNANMADIĞI BİLGİLERİ BİZLE PAYLAŞMAZ!!!VE HÜLYA AVŞAR'IN DURUMU İLE CECA'NIN DURUMLARI AYNI ŞEY DEĞİL BENCE!!! CECA BİNLERCE BOŞNAK I KATLEDEN BİR SAVAŞ SUÇLUSUNUN KARISI!!! VE KUSURA BAKMAYIN AMA BENİM BOSNA DA 200 YE YAKIN AKRABAM O PİS CETNİKLERDEN TARAFINDAN KATLEDİLDİ; DAYIM 5 YIL CEPHEDE O ARKAN VE KÖPEKLERİNE KARSI SAVAŞTI!!! BEN O KADININ MÜZİKLERİNİ DİNLERKEN RAHATSIZLIK DUYUYORUM!!! SİZİN İÇİN PROBLEM OLMAYABİLİR BU SİZİN TERCİHİNİZ BİR ŞEY DİYEMEM!!!
SAYGILARIMLA!!!!!

kürşat
30-07-07, 19:54
savaş sadece eline tüfeği alıp cephede kurşun sıkmakla olmaz.hertürlü lojistik, moral ve yardım yataklıkta savaşın bir parçasıdır.kaldı ki bu sanatçı bozuntularının da bunları yaptığı bence aşikardır.biraz düzmantık kullanırsak çetniğe yardım eden de çetniktir.çetnik benim düşmanımsa eğer bu hoş seslilerde benim düşmanımdır.olay bu kadar açık ve net.bu noktada müzik evrenseldir gibi cümleler de bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası.

j a r a n e
30-07-07, 19:54
Ben,Münire ablanın doğruluğunu tartışmıyorum.Ama Münire ablanın konuyu nereye getirdiğine şaşırıyorum.Sonuçta Sancaktakiler askerlik yaparken Türk üniforması giymiyor.Sancaktakiler sırp ordusu içinde askerliklerini yapıyorlar. Burada beni sırp yanlısı göstermeye çalışmanıza anlam veremiyorum ya oda ayrı bir konu.Kimi dinleyelim ozaman.Mile kitiç dinleme,lepa dinleme kim kaldı.Şaban'da dinlemeyelim çünkü karısı sırp(!)

Novi Pazar
30-07-07, 20:20
Ben,Münire ablanın doğruluğunu tartışmıyorum.Ama Münire ablanın konuyu nereye getirdiğine şaşırıyorum.Sonuçta Sancaktakiler askerlik yaparken Türk üniforması giymiyor.Sancaktakiler sırp ordusu içinde askerliklerini yapıyorlar. Burada beni sırp yanlısı göstermeye çalışmanıza anlam veremiyorum ya oda ayrı bir konu.Kimi dinleyelim ozaman.Mile kitiç dinleme,lepa dinleme kim kaldı.Şaban'da dinlemeyelim çünkü karısı sırp(!)

Münire abla sadece kimin ne olduğunu sölüyor bize,üstelik Şaban Şauliç'te Sırp'tır.Sırp çingenesidir,müslüman olduğuda tartışılır.

j a r a n e
30-07-07, 20:22
Yalçın Küçük gibisiniz oda sebataycılığa taktı sizde sırplara.Şaban Şauliç nasıl sırp oluyor söylede anlayalım.Artık nedesem boş

kleştinalı
30-07-07, 20:32
Yahu arkadaşlar burada konu şarkıcının sırp olması değilki mesela Zeliko Joksimovic var ben onu dinlerim Lane Moje falan güzel yani...Yada ben bilmiyom kötü bir tarafı varmı..???
Ama bu kadının Kafatasçı olduğu gün gibi aşikar..:(

İsteyen dinlesin kimse kimseye bir şey deyemez ama Munire abla iyi yapmış bize anlatmakla yoksa nerden bilecektim ben "arkan" falan şu fotoğraflara baksana, bunun sesi güzel olsa ne olur sanatçının elinde tüfek ne arıyor???

Balki
30-07-07, 20:41
edebiyattabir soz vardır insanını cizgisi öldügü zaman ortaya cıkar yani lepa brena konsere gitmis moral vermistir orda yasıyor tutupta bosna veya turk sapkası giyecek degil kendi tercihi sn : munire hanımın konuyu nereye getirmeye calıstıgını anlamıyorum hatırlıyorum sırp hırvat forumunda turklere saygısızlık elestirisi getirmisti ama orda yazılanları turcume etmeden sadece konuyu yapıstırmıstı eklemisti foruma jarane arkadasıma katılıyorum zevkler renkler tartısılmaz biz burda neyi tartısırsak konusursak konusalım hayat devam ediyor ve ordaki yasam edirneden sonrası kastediyorum su an hala bırakın sarkıları dinlemeyi birbirilerine kız alıp veriyorlar acaip bir yer balkanlar biz yerimizden ahkam kesip yazıyoruz fakat onları anlamak lazım iyice etud etmek lazım ceca meca fark etmez veya lepa brena olay o farklı o zaman bulent ersoy dinlenmesin cinsiyet tercihinden dolayı veya ibo mafiya vari veya ne bileyim vs bence her turlu rezilliklerini gordugumuz televolelerdeki sarkıcıları dinlemiyelim brithney spearsı veya madonnayı yada rengini beyaza cevirdigi icin maykılaa arkadaslar keyfinize bakın yaa lutven munire hanım bize daha farklı konu baslıkları acabilir buna inanıyorum ama bu olmadı bence saolun :))

j a r a n e
30-07-07, 20:43
Münire abla Şaban Şauliç'te dinlemeyelim çünkü ceca'nın en yakın arkadaşı karısı Gordana Şauliç bunu bilmen gerekirdi.Hapise girdiğinde ve çıktığında yanında Gordana Şauliç vardı.Şaban'a Sırp diyen varsa hata yapar.Şaban çingene müslümandır.

tuzanin
30-07-07, 20:54
Şaban Şauliç Çinger yani Romen ama müslüman....çingenler pek fazla dine bağlı omaldığı için Şaban da ruzgar eserken gibidir....
''Müslüman'' Çingenler:
Sabah Saulic
Semsa Suljakovic
Mina
Muharem Serbezovski
Braca Bonestaj
Sinan Sakiç
Husnija Redzepova
Esma Redzepova
Djogani
Dzej Ramadanovski

tuzanin
30-07-07, 20:57
Sırbistan Karadağ'da askerlik yok....isteğe bağlı...yani Sırp üniformaları giymek mecbur değilsin ama gerçeği Sırp Bayrağı taşınmak zorundasın...ne yazık ki....
Sancak da bunu yaşanıyor....Eski Yugoslavyada hep beraberdik miliyetçi sebçller pak azdı ama bu felaketi birazdan fark edilecek ve tekrar huzursuzluğa doğru gidilecek....cunku bir sancaklı bunu kabul etmedi ve etmez....bakalım ne olacak

zametica
30-07-07, 21:03
Benim Rahatsiz Olduğum Konu Lepa Brena, Ceca, Dragana Gibi Sarkicilardan Boşnak Şarkici Diye Bahsedilmesiydi!!! Isteyen Istediğini Dinlesin Buna Bir Şey Diyen Yok Zaten!!!
Saygilarimla....................

babacic
30-07-07, 21:16
ceca'nın veya lepa brenanında çok umrundaydı bizim burda onları tartıştığımız.Hayatımda bu kadar saçma bir konu görmedim.Buradaki tartışmanın boşnaklara ve kimseye faydası yok.Cecayı dinlesen nolur dinlemesen nolur.Birimizde bir konu açalım diyelimki bosnaya yardım herkez elini uzatsın.Ama bu konular artık baydı.Sn jaranenin sölediği doğru bir şey var.Sancaktakiler istesede istemesede sırbistan için askerlik yapmak zorunda.Ve hepsi o üniformayı zaten giyiyorlar.Ceca ve diğerleriyle uğraşacağımıza burdaki proplemlerle uğraşsak daha iyi.Çünkü bu konu çok basit bir konu.

babacic
30-07-07, 21:21
Sırbistan Karadağ'da askerlik yok....isteğe bağlı...yani Sırp üniformaları giymek mecbur değilsin ama gerçeği Sırp Bayrağı taşınmak zorundasın...ne yazık ki....
Sancak da bunu yaşanıyor....Eski Yugoslavyada hep beraberdik miliyetçi sebçller pak azdı ama bu felaketi birazdan fark edilecek ve tekrar huzursuzluğa doğru gidilecek....cunku bir sancaklı bunu kabul etmedi ve etmez....bakalım ne olacak

Kardeşim ajdin bi yanlışlık var.Sırbistanda askerlik 9 ay ve zorunlu.İstesende istemesende o üniformayı giymek zorundasın.

kürşat
30-07-07, 21:31
banane cecadan yada diğerlerinden?dünyanın en güzel sesli şarkıcısı olsa ne yazar?olsa olsa koca bir sıfır.benim ilgilendiğim konu nasıl olur da bir boşnak çetnik denilebilecek kişileri dinler ve sever.işte ben bunu anlayamıyorum.bizim sorunumuz da aslında burda.üzerimizdeki ölü toprağını hala atamıyoruz.sanki gözlerimize bir perde çekilmiş ve gerçekleri göremiyoruz.bunları dinlerken hiç mi içiniz sızlamıyor?hiç mi içinizden buruk üzüntü geçmiyor?konu şarkı türkü değil..artık uyanın biraz.

tuzanin
30-07-07, 21:52
Kardeşim ajdin bi yanlışlık var.Sırbistanda askerlik 9 ay ve zorunlu.İstesende istemesende o üniformayı giymek zorundasın.

evet babacic alışkanlık oldu Sırbıstan-Karadağ...aslında Karadağ diyecektim Karadağ'da askerlik yok.....yanlişlık oldu özürdiliyorum...

Ne kadar Sancaklı'lar askerlık yapıyorlar o da tartışılır....aslında yapsınlar çünkü bu devletin bir baskı sayılabilir...Devlet böyle şeyler yapıyor Sancaklılar yurdu terk etsinler diye olabilir...ama Karadağ'da öyle bir şey mesela olmaz...neden...çünkü orada nufüzümz daha çok ve hemen itraz ederler......ama neyse esas konu CECA....eski erkek arkadaşı bir Bosnalı Müslümandı...Ceca onu çok seviyordu....Arkan yani Ceca'nın kocası (kasap) duyar duymaz Ceca yi Belgrata getiriyor sıfıre kel tıras ediyor ve daha sonra evleniyorlar...evet Ceca Arkan gibi bir katil...Hala o muslüman kadınlardan alınmıs altınlar kulanıyor kahretsin...onda gördüğünüz altın ve elmaslar hepsi Bosna kadınlara aittir..

munira
30-07-07, 23:24

Sevgili Jarane
Daha önce de cevapladığım gibi bu konu başlığını sadece bazı üyelerin konuyla ilgili merakını gidermek için açtım. Amacım burada polemiklerin oluşması değildi. Ayrıca kimin kimi dinlediği çok ta umurumda değil.
Bu arada senden açıklama yapmanı istediğim sadece "sancaklılar sırp üniforması giyiyor"diyerek genelleme yaptığın kişilerden sözederken, savaş öncesinden mi yoksa sonrasından mı bahsettiğini sormak istediğim şeklindeydi. Yoksa asla ve asla konuyu bir yerlere çekmek gibi bir niyetim yoktu.
Sanal dünyada yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Ben seni yanlış anlamadım. Geçtiğimiz gün yine üyelerimizden biriyle yaptığım bir sohbet esnasında gıyabında konuştuğum ve araştırmacı kimliğini taktir ettiğim üye arkadaşlarımızdan birisin.
Bilgi paylaşımlarımızın devamı dileğiyle...

munira
30-07-07, 23:37
edebiyattabir soz vardır insanını cizgisi öldügü zaman ortaya cıkar yani lepa brena konsere gitmis moral vermistir orda yasıyor tutupta bosna veya turk sapkası giyecek degil kendi tercihi sn : munire hanımın konuyu nereye getirmeye calıstıgını anlamıyorum hatırlıyorum sırp hırvat forumunda turklere saygısızlık elestirisi getirmisti ama orda yazılanları turcume etmeden sadece konuyu yapıstırmıstı eklemisti foruma jarane arkadasıma katılıyorum zevkler renkler tartısılmaz biz burda neyi tartısırsak konusursak konusalım hayat devam ediyor ve ordaki yasam edirneden sonrası kastediyorum su an hala bırakın sarkıları dinlemeyi birbirilerine kız alıp veriyorlar acaip bir yer balkanlar biz yerimizden ahkam kesip yazıyoruz fakat onları anlamak lazım iyice etud etmek lazım ceca meca fark etmez veya lepa brena olay o farklı o zaman bulent ersoy dinlenmesin cinsiyet tercihinden dolayı veya ibo mafiya vari veya ne bileyim vs bence her turlu rezilliklerini gordugumuz televolelerdeki sarkıcıları dinlemiyelim brithney spearsı veya madonnayı yada rengini beyaza cevirdigi icin maykılaa arkadaslar keyfinize bakın yaa lutven munire hanım bize daha farklı konu bas
lıkları acabilir buna inanıyorum ama bu olmadı bence saolun :))

(munire hanımın konuyu nereye getirmeye calıstıgını anlamıyorum hatırlıyorum sırp hırvat forumunda turklere saygısızlık elestirisi getirmisti ama orda yazılanları turcume etmeden sadece konuyu yapıstırmıstı eklemisti )

Yapmayın allahaşkınıza. Kendimi tam bir provakatör gibi hissetmeye başladım. Hiç bir konuyu hiç bir yere çekmek gibi bir amacım yok.
Benden bir konuda bilgi istendi ve yardımcı olmaya çalıştım. keşke "Bana ne" deseydim.
Balki ayrıca sözünü ettiğin sırp-hırvat forumlarında Türklere saygısızlık"şeklindeki başlığı orijinal haliyle foruma koyduğum doğrudur.
Tüm samimiyetimle soruyorum. Boşnakça yazıları foruma koyarken çeviri yapmak zorunluluğu var mı. Eğer var da ben yapmadıysam özür dilerim.
Evet sevgili Balki hayat devam ediyor.
Yaşadığımız ve yaşayacağımız hayatı güzelliklerle donatabilmek ümidiyle :)

Balki
30-07-07, 23:45
ilginize tsk size saygısızlık amacıyla yazmadım ve mesajımın sonundada daha farklı ve super konular bekledigimi yazdım lutven yanlıs anlamayın selamlar ii geceler sn munire hanım :)))

jorgovan
04-08-07, 23:06
jarane: ceca =arkan ikisi ayne sey
hiç bi farkilari yook emirleri o da verıodu ayne arkan gibi- dabogda crkla da ne zapjeva vise

mecedovic
17-08-07, 20:50
ceca %100 sırptır domuz eti yer, binlerce boşnağı katleden arkan ın eski karısıdır. onun müziklerini dinlemeyelim. rifat ahmadovic'e selamlar...

mjesecar
17-08-07, 23:10
bir rivayete gore ceca zorla evlendirilmis ama bunun simdi bir onemi yok cunku arkandan kalan mirasi bolca yiyor,sirplarin bir numarali sarkicisi,ne mal oldugunu butun bosnaklarin bilmesi gerekir....

sizi TVde canli yayinda yasanmis bir hadiseyi anlatmak istiyorum;

sevgili ceca bir yayina konuk olarak katiliyor,tabi hayranlarda telefonla baglaniyor,cecanin en populer zamani paraya para demiyor,spiker boynundaki kolyeyi souyor ceca ya;
-oldukca pahali gusel birsey sizde bir hatirasi var mi?
sevgili kocasi arkandan ona hatiraymis diye cevap veriyor...
fakat birazdan bir telefon aliyorlar,telefondaki bir kadin
sesi oldukca nefret huzun dolu:
-boynunuzdaki kolye cok guzel ve pahali,bu kolyenin aynisindan benim kiz kardesimdede vardi
ama simdi basi yok!!!!

LEJLİCAN
05-09-07, 12:27
ceca arkan'la silah zoruyla kaçırılarak evlenmiştir. ceca bizimdir bizim kalacak :) :)

cecanın silah zoruyla kaçırılıp evlendirildiğini iddia eden arkadaşım aç youtube u ceca ve çetnik arkanın düğün törenlerini izle acaba hala aynı düşünüyor olacakmısın??Ceca hakkında olumlu düşünenleri kınıyorum ben..bosna savaşında ceca her daim sırp ordularının başında yer aldı..esir düşen boşnak askerlerinin kafasını topuklarıyla ezdi.bunu ben bi yerden okumadım bosnadaki bir arkdaşımn ağzındn bizzat duydum halada izleri mevcut..zaten CECA NIN ŞUANDA BOSNAYA GİRMESİ YASAK GİRERSEDE ÖLDÜRÜLECEKTİR !!! demek istedğim şarkılarını dinliyor olabilrsinz ama sakın ola onları korumaya kalkmayınn..savaşın ne anlama geldiğini ve çetniklerin katliAMLARINI çok iyi biliyorum !!!!!!!!

jusko
02-03-08, 14:01
tartışma gereksiz sırbistan semboluyla olması son derece doğal çünkü o bir sırp..

jorgovan
02-03-08, 18:51

orada yaşadim ve yeni geldim için bişey söylemek istedim
sn.jarane istedini dinle, bende dinliyorum tabi iki /tv'de en cook onlar var çunku/ama ceca çetnikti hem karısı olarak hem de onunla beraber muslimanlara zulumde bulundu onu da okumak istiyorsan nete yazili var hemde hiç kulakta dolma değil da savaşta yaşayanlar alnatio tabi boşnakça tam biliyorsan hata çetniklardan ayrlmak isteyen srplara neler yapti ceca ve kocasi olan hayvan -arkan- a şaban dedin şaban hiç bi dine bali olmayan biridir -cigan - karesı de çocuklari da srp isimleri kulaniolar ve o dinin geleniklerini surduriolar - kendim dinledim tv'de anlatiyordu oğlu mihajlo-/mihaylo/

Bake
02-03-08, 19:28
Eğer yanlıs bilmiyorsam Ceca müslümanların begim sarkılarımı sevip dinleyeceklerini bilseydim sarkı söylemezdim diye bir şey duymustum.Bu resimle dogru oldugu Belli oluyor zatennn.. Milliyetciyse bu sekilde kendi sırpların önünde en popüler bir duruma soktu bence...Ne kadar aciz Birisi oldugu Belli oldu bencee

Cihangir
02-03-08, 23:00
Aslında bilinmeyen ve Türkiye'deki çoğu Boşnaklar'ın cahilliğini (cahilik bilmeyerek ve istemeyerek olan birşey, bir bahane değildir) gösteren bir şeydir. Bir haberde(ve bu haber Sabah, Hürrriyet ve Milliyet gibi Türkiye'nin en yüksek tirajlı gazetelerinde çıkmıştı) "biz Safet Isović, Šaban Šaulić ve Lepa Brena gibi isimleri dinliyoruz" gibi bir ifade geçiyordu; içimden neler geçirdim, ne kadar üzüldüm anlatmam mümkün değil.
Kimin ne "mal" olduğunu bilmemiz gerekiyor.
Paylaşım için teşekkürler Münire Hanım.