Orijinalini görmek için tıklayınız : yıldırımdaki okullarımız
bosnacenko
30-07-07, 15:58
arkadaşlar yıldırımdaki gençliğimizi emanet ettiğimiz okulları herkesin dürüst fikirleriyle tartışmaya ne dersiniz?
tartışma yaparken;
1-okulun mahalle gençliğine kazandırdıkları
2-oks ve askeri lise başarısı
3-öğretmen kalitesini göz önüne alarak yapalım.
___hiko___
30-07-07, 16:03
1- cahil kalmalarını engelliyor...
2- çoğunun başarısı iyi değil daha da iyi olmalı...
3- bazı okullarda öğretmen kalitesi oldukça iyi ama hepsinde değil...
bosnacenko
30-07-07, 16:32
sevgili arkadaslar bu konu mahallemiz gençliği için önemli konu.hiko arkadasımız iyi niyetli yazmış ama okulların isimlerini verelim iyi yönlerinide yazalım kötu yönlerinide ortak problemleride okulun üst düzey yöneticilerine iletelimki gençlere faydamız olsun..
bosnacenko
01-08-07, 01:25
mahallemizin geleceği olan gençliğimiz açısından önemli bu konuda duyarsız kalmayalım.herkes olumlu olumsuz görüşünü belirtsinki.bizde okullar açılmadan burdaki ortak olumlu ve olumsuz yanları okul yönetimlerimize sunalım..
kadir_bibi
01-08-07, 10:54
Şehit Balkan İlköğretimde okudum okuduğum dönemde okulumuz başarı olarak gayet iyi durumdaydı Bayrampaşa Bilgi yarışmasında birinci olmuştuk daha sonra o yarışmada grupta bulunan arkadaşalrımın hepsi iyi okulları kazandı Galatasaray Lisesi Sakıp sabancı Lisesi İstanbul Fen Lisesi Gaziosmanpaşa Anadolu Lisesi(ben kazandım:D ) bu okullardan sonrada gayet iyi bölümleri kazandık
fakat okulun bahçesi yok :) ben varkernde ufacık mezun olduk hala ufak :)
___hiko___
01-08-07, 11:00
öncelikle mahallemiz ve sonrada ülkemiz açısından eğitimli insanlar yetiştirmek istiyorsak okullarımıza önem vermeliyiz...mahallemizde çoğu okulun eğitimi çok kaliteli.çoğuda bu kaliteyi yükseltmek için hızla çalışıyor...umarım eğitim her yerde en üst düzeye çıkar...
bosnacenko
01-08-07, 17:44
ŞKB ilköğretimde bence Bayrampaşa'nın en kaliteli okullarından birisi.Fakat üzülerek söylüyorumki mahallemizin eski desteği kalmadı:( destek olursa ŞKB eski günlerine geri döner.Ayrıca bu sene 1 öğrenciside Askeri Lise kazandı.Mahallemiz açısından gurur verici bir olay..
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.