Orijinalini görmek için tıklayınız : Sefaköy Çağdaş Balkan Türkleri Derneği Gecesi'nden bir video
Novi Pazar
13-08-07, 17:09
Gittiğimiz ve çok eğlendiğimiz bu unutulmaz gecede,Ekrem Pehlivan canlı canlı sizlerle.
Görüntünün en başındaki ortada oynayanlar,İso,Hasanoviç,mario,novi ve bijelo dugmedir dikkatinizi çekerim:)
QqZlTb5UOM0
*gecenin cd'sini bana ulaştıran sevgili dostum Erdal Balkan'a teşekkürlerimi iletirim.
Bomba ... olMuş.. HepSini KaçırdıM yaa :S:S:D:D:D
rizo da fena degildi hani: ooj golube golubeee:):)
gercekten gusel geceydi iyi eglenmistik
hakan?eftali
27-11-07, 21:27
SEFAKÖY ÇAĞDAŞ BALKAN TÜRKLERİ DERNEĞİ GECESİ RİZO HAMİDOVİC - MOJ DİLBERE - 8f6GggXkeAE
hakan?eftali
27-11-07, 21:33
SEFAKÖY ÇAĞDAŞ BALKAN TÜRKLERİ DERNEĞİ GECESİ - RİZO HAMİDOVİC - SNİJEG PADE NA BAHARNA VOCE - UZİVOS8S8NO5BpEQ
hakan?eftali
27-11-07, 21:38
SEFAKÖY ÇAĞDAŞ BALKAN TÜRKLERİ DERNEĞİ GECESİ - MUJO SEJDOVİC - BOSNO MOJA - UZİVODRLxTAuDvAU
hakan?eftali
27-11-07, 21:44
SEFAKÖY ÇAĞDAŞ BALKAN TÜRKLERİ DERNEĞİ GECESİ - MUJO SEJDOVİC - SİNOVİ SANCAKA - UZİVOmp9-_0pPnls
harbiden eğlenceleri süper oluyo yaw:)
aaa bişi daha yaa burdan eğlence tarihlerini öğrenebiliriz dimi yaniii söleyen olur dimi:):):)
hakan?eftali
28-11-07, 14:52
SEFAKÖY ÇAĞDAŞ BALKAN TÜRKLERİ DERNEĞİ GECESİ - RİZO HAMİDOVİC - UZİVO SHOW - PART 1hb3aLhkP4DU
hakan?eftali
28-11-07, 17:08
SEFAKÖY ÇAĞDAŞ BALKAN TÜRKLERİ DERNEĞİ GECESİ - RİZO HAMİDOVİC - UZİVO SHOW - PART 2KsHwfZTN1ug
hakan?eftali
28-11-07, 19:21
SEFAKÖY ÇAĞDAŞ BALKAN TÜRKLERİ DERNEĞİ GECESİ - RİZO HAMİDOVİC - UZİVO SHOW PART-3 fA_YCxMpuLU
hakan?eftali
28-11-07, 21:52
SEFAKÖY ÇAĞDAŞ BALKAN TÜRKLERİ DERNEĞİ GECESİ - RİZO HAMİDOVİC - UZİVO SHOW - PART-4 AdP0D_q0O6g
hakan?eftali
03-12-07, 13:24
Sefaköydeki Gerçek Sancaklıların Derneği Ve Sancaklıları Temsil Eden TEK Dernek ÇAĞDAŞ BALKAN TÜRKLERİ DERNEĞİ dir. Ve ÇAĞDAŞ BALKAN TÜRKLERİ DERNEĞİ İki Sene İçinde İki SÜPER Gece Yaptı Birincisinde KEMAL MALOVCİC - RİTAM SRCA İkincisinde RİZO HAMİDOVİC i Getirdiler. Organizasyonlar Mükemmel. Bu Sene Yapılacak Gecemizede İnşallah Çok İyi Sanatçıların Geleceğine Eminim. Tarihler Belli Olduğunda Buradan Tüm Arkadaşları Bilgilendiririz.
Novi Pazar
03-12-07, 13:43
Sefaköydeki Gerçek Sancaklıların Derneği Ve Sancaklıları Temsil Eden TEK Dernek ÇAĞDAŞ BALKAN TÜRKLERİ DERNEĞİ dir. Ve ÇAĞDAŞ BALKAN TÜRKLERİ DERNEĞİ İki Sene İçinde İki SÜPER Gece Yaptı Birincisinde KEMAL MALOVCİC - RİTAM SRCA İkincisinde RİZO HAMİDOVİC i Getirdiler. Organizasyonlar Mükemmel. Bu Sene Yapılacak Gecemizede İnşallah Çok İyi Sanatçıların Geleceğine Eminim. Tarihler Belli Olduğunda Buradan Tüm Arkadaşları Bilgilendiririz.
Rizo'nun geldiği geceye geldim ben.Yıllardır bütün derneklerin,spor kulüplerin gecelerine giderim.Ben böylesine bir geceye tanık olmamıştım.
Gecede muhteşem bir organizasyonun yanında yapılan salonunda güzelliği geceye renk katmıştı.
Yaklaşık 1000 davetli ve çağırılan sanatçılar sviraçlar Hakan abi ve Vlatko,şarkıcılar Lidza,Mujo,Ekrem bunlar zaten bizleri çoşturmuştu kiiii...
QqZlTb5UOM0
saatler 10 buçuğa doğru Rizo sahnedeydi
rNBa4ahrQmo
Anlatılmaz yaşanır gerçekten.Bu seneki geceyi iple çekiyoruz.
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.