Orijinalini görmek için tıklayınız : Najbolji Harmonikas Avdo - Volim Majko i Jedno Kolo
**DJMUNCHER**
15-08-07, 15:30
AVDİJA PENDİĞİN EMEKTAR SVİRAÇISI ... YAŞ 65 İŞ BİTMEMİŞ AVDİJAAA...
OCZDLtrLqUY
Az daha bende açıyodum şimdi yeni gördüm konuyu :)..
avdo ya süper çalıyo gerçekten süperde söylüyo.. izlemelisiniz :)
sinovisandzak
15-08-07, 15:48
AVdo mico her zamanki gibi ordada süperdi bizi coşturdu süper bi akşamdı:):)
süper çalıo tabi kimin daayosu:D
**DJMUNCHER**
15-08-07, 16:15
eee emektar olsun o kadar !! .... avdija sonuçta :D ti NUMBER 1 ;)
başka söze ne gerek kalite orta da varsa yoksa AVDİJA en büyük sviraç ve de en kıdemlisi
Yapmayın arkadaşlar avdi'ya ve jenerasyonun devri çoktan bitti. o jenerasyonda sviraç Nafil(öz dayım) de vardı.Konunun direk içinde olduğumdan yakından biliyorum; o dönemde çok tozunu attırmıştır cumbus düğün ve kınaların ama yeni jenerasyon alttan gelmekteydi ve onlar kendilerini yenileyemediler. Sviraçlığın bir meslek olduğunu düşünmeyip, işlerine içki karıştırdılar. İçtiklerinde performansları düştü iş kaybetleye başladılar. Halbuki yeni jenerasyon bunu ciddi bir iş olarak gördü ve dört elle sarıldı. Bence gelmiş geçmiş en iyi sviraç sulo ve smajodur. Geniş bir yelpazeleri ve repertuarları var. Ve şimdi gençlerden yusuf bomba.. Yiğidi öldürelim ama hakkını da verelim
Arada emre'nin sesini duyar gibiyim:D:D:D
Şu adami ölmeden görmek nasip olcakmi acaba emre çok anlatti:)
sinovisandzak
17-08-07, 15:13
Yapmayın arkadaşlar avdi'ya ve jenerasyonun devri çoktan bitti. o jenerasyonda sviraç Nafil(öz dayım) de vardı.Konunun direk içinde olduğumdan yakından biliyorum; o dönemde çok tozunu attırmıştır cumbus düğün ve kınaların ama yeni jenerasyon alttan gelmekteydi ve onlar kendilerini yenileyemediler. Sviraçlığın bir meslek olduğunu düşünmeyip, işlerine içki karıştırdılar. İçtiklerinde performansları düştü iş kaybetleye başladılar. Halbuki yeni jenerasyon bunu ciddi bir iş olarak gördü ve dört elle sarıldı. Bence gelmiş geçmiş en iyi sviraç sulo ve smajodur. Geniş bir yelpazeleri ve repertuarları var. Ve şimdi gençlerden yusuf bomba.. Yiğidi öldürelim ama hakkını da verelim
Dediklerine kesinlikle katılmıyorum sulo & Smajo iyi olabilir ama o kadar abartılck birşey yok ortalıkta tek artıları Repertuar geniş başka bi artları yok.
Herkezin zevki Farklı Bana Göre En İyi Svirac Pendikten Sajo (Saffet ) abi
ve sonra tabiki Avdija ;);)
Evt belki bazılarının içtiklerinde performans kaybettikleri doğru ama
ikisin bir arada götürenlerde war.Mesela Pendikten Sajo ( Saffet ) abi benim gözümde 1 Numara. Ümraniyeye bizim buraya sürekli Sajo Gelir 1 kere içmediğini görmedim. Ama Hiç bir zaman ne performans düşüklüğü ne de başka bir şey yaşanmadı.İkisini Bir Arada çok iyi yapıyor Bana Göre 1 numara SVİRAC SAJO...
Saygılarımla...
brate senin söylediğini kulağını duyuyormu yada kulağının duyduğunu gözün görüyormu sulo smjao ikilisi de alkol alan insanlar yalan mı yalansa yalan deyin boş boş gırtlak patlatmayın avdija bir tane gerisi hikaye ok haj cao svima
sinovisandzak
24-08-07, 13:47
Sajo'yu da abartmayın ya 2 Sene önce Bursa Bosna Sancak Derneğinin gecesine gelmisti o zamanki repertuardan üstüne bir sey eklememis gectigimiz ay İzmitte bir düğünde yine onlar vardı...2 sene önceki dernek gecesi aklıma geldi aynı şarkılar...
İstek yaptım Kakvu zenu imam söylebilir misin dedim..Onu kim söylüyor dedi...
Kim ne derse desin benim ve forumdaki bir çok kişinin bir numarası SULO&SMAJO'dur.
Sajo,avdija kendini yenileyemedi ve yavas yavas bitiyorlar..Sadece müzik konusunda değil her konuda kendini yenileyemen,geliştiremeyen insanlar yok olmaya mahkumdur..
İzleyip göreceğiz..
Saygılarımla..
K.bakma kanka sana katılmıyorum:):)
Benim görüşüm En iyi SAjo :)
bosnakların hangı cumbusu alkolsuz yapıldı hatırlıyormusunuz. bir sviracın içki ile performansı düşmez,aksine performansı artar.sesı acılır ,heyecanı olmaz ve yorgunluk hıssetmez.yanı rahat tavırlar sergiler.
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.