PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Size Abimi Tanitmak Isterim...

*fth*
16-08-07, 19:02
Canım kadar çok sevdiğim abim (faruk) '' Dr.frk_clk '' nickiyle sitemize yeni oldu.Hernekadar 1 hafta sonra siteye girecek olsa da, kendisini biranönce üye etmek istedim.

Uzun zamandır sitedeki yazıları zevkle takip ediyordu, ben de kendisini bu özel siteye üye yapmak istedim ....

başındaki Dr. den de anlaşılacağı gibi kendisi doktordur( hernekadar tıp fakültesini yeni bitirmiş olsa da)

Umuyorum katkılarıyla siteye faydalı olacaktır...

muzo
16-08-07, 20:18
Canım kadar çok sevdiğim abim (faruk) '' Dr.frk_clk '' nickiyle sitemize yeni oldu.Hernekadar 1 hafta sonra siteye girecek olsa da, kendisini biranönce üye etmek istedim.

Uzun zamandır sitedeki yazıları zevkle takip ediyordu, ben de kendisini bu özel siteye üye yapmak istedim ....

başındaki Dr. den de anlaşılacağı gibi kendisi doktordur( hernekadar tıp fakültesini yeni bitirmiş olsa da)

Aferin Fatih ağabeyinle gurur duyman çok güzel bir şey.
Bizlerde Dr Faruk'u aramızda görmek isteriz..
Aramıza hoşgeldin Dr faruk ...

kajmeran
16-08-07, 20:19
Aynen aramıza hoşgeldin Dr.Faruk....;););)

idograz
16-08-07, 20:20
hoşgeldin Dr Faruk abi inşallah sitemizde güzel vakit geçirirsin iyi arkadaşlıklar dostluklar kurursun tekrar hoşgeldin abi...

MAH?S
16-08-07, 21:00
faruk abimle bende çok gururu duyuyorum o bizim için çok önemli ve siteye de bir çok yararı olacak sabırsızllıkla bekliorum seni abicimmm :)

stnbl
16-08-07, 22:03
okuyor milletimin insanı:) bir doktoru aramızda görmek güzel olacaktır.yeni mezunmuş.kendisine hayırlı olsun da demek isterim.ne demiş Atatürk "beni Türk hekimlerine emanet ediniz."

**DJMUNCHER**
16-08-07, 22:13

hoşgeldin Dr Faruk bey ... inşallah sitemizde güzel vakit geçirirsin iyi arkadaşlıklar dostluklar kurursun tekrar hoşgeldin abi... ;)

___hiko___
16-08-07, 22:43
Aramıza hoşgeldin Dr.Faruk abi.Sitemizde güzel ve zevkli vakit geçirmeni diliyorum.Bsn ailesine katıldığın için çok teşekkürler... :)

serdarsale
16-08-07, 22:46
fatih senin abin bizimde abimiz biliyosun abi ne hoşgeldin diyorum umarım en kısa zamanda tanışırız.

SeRCy
17-08-07, 10:43

hoşgeldin dr faruk diyelim ozaman...bazılarını iyileştirmek için bizede doktor lazımdı:)umarım nörologdur abin:)

bosnia_1
17-08-07, 11:10
japonlarda biriyle tanışır tanışmaz mesleğin söylenmesi çok itici karşılanırmış . mümkünse o kişiyle iletişime girmezlermiş. niye mi? meslek sınıflandırması yaparak ayrılacalıklı davranılacağı varsayılırmış...
örneğin:vatandaş1: selam ağabey
vatandaş2: merhabaa
vatandaş3: arkadaşım apo.. inşaatlarda çalışır.. amele bi nevii
vatandaş2: hımmm ne iiiii.bizimde çaylarımız bittii.. hadi gidelim bizz...
öğreğin:vatandaş1: merhaba beyfendi..
vatandaş2: merhaba hoşgeldiniz..
vatandaş3: arkadaşım doktor...çocuk cerrahisinde sayılı isimlerdendir.
vatandaş2: çoook memnun oldum.. keşke daha önce tanışma fırsatımız olsaydı.. hem doktorsunuz işimize de gelirr:/ bizim çoluk çocuk zart zurt hastalanır. beleşe de getiririzz:))))) şaka şaka espiri yaptım:((

bu nedenle hoşgeliceksiniz doktor bey abicim... artık çalıştığın hastaneye bolca geliriz...neydi senin bölümmm???

suko
17-08-07, 13:17
bizim insanımızdan büyle okumuş vede beli yerlere gelebileçek kapasitedeki insanlara ihtiyaçı var memleketin tabiki bizimde onlara vereçeyimiz dezteklerle hoş geldin faruk hoçam

nusreta
06-09-07, 14:42
aramıza hoş geldiniz. DR.Faruk bey

aykutFB
06-09-07, 14:44
hoşgeldin dr faruk...................

darija
07-09-07, 16:19
Hoşgeldınız sayın Dr.Faruk :) Umarım kı sıtemızde coookk ııyı vakıt gecırırsınızz..