PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bosna-Hersek 3.Türk Ürünleri Sergisi

bijelo dugme
29-08-07, 15:16
BOSNA-HERSEK 3.TÜRK ÜRÜNLERİ SERGİSİ (7-11 KASIM 2007)

İstanbul Ticaret Odası tarafından Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da 2003 ve 2005 yıllarında iki defa Türk Ürünleri Sergileri gerçekleştirilmiştir.

Türkiye ile Bosna Hersek arasında imzalanan Serbest Ticaret Anlaşması çerçevesinde sıfırlanan gümrük vergileri ve Avrupa Birliğinin genişlemesi doğrultusunda Bosna Hersek'in bazı önemli ticari partnerlerine uyguladığı vergi avantajlarının AB’ye uygulanan vergi oranlarına çekilmesi sonucu, ihracatçılar için Bosna Hersek pazan önemli fırsatlar sunmaktadır.

Ayrıca Bosna Hersek'in ağırlıklı tüketime dayalı bir ekonomisi olması ve üretim alt yapısının savaştan sonra yavaş toparlanması sonucu tüm ürünlerde ve özellikle tüketime yönelik ürünlerde ihracat şansımız yüksektir.

Hedeflenen bölgelere yönelik çalışmaların istikrarlı bir şekilde yinelenmesi gereği noktasından hareketle, İstanbul Ticaret Odası tarafından Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da Bosna Hersek - 3. Türk Ürünleri Sergisi 7-11 Kasım 2007 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

BOSNA HERSEK - 3. TÜRK ÜRÜNLERİ SERGİSİ
Tarih......:: 7-11 Kasım 2007
Tahsis Edilecek Stand Alanı..: 9 m2 ve katları
9 m2'lik stand toplam katılım bedeli.......: 1000 Euro

A'dan Z'ye tüm ana hizmetler (Stand İnşaatı, nakliye, gümrük, katalog ve CD'de yer alma, yurtdışı tanıtım hizmetleri) katılım bedeline dahildir.

Sergideki Konular: Tüm tüketim ve sanayi mallan, dayanıklı tüketim malları, gıda, tekstil ve giyim, inşaat, yapı malzemeleri, mobilya, makineler, otomotiv yedek parça, Bosna Hersekte yerel üretimin arttırılmasına yönelik makine ve teknolojileri, yatırım malları, Bosna Hersek ve çevre ülkelere ihracat potansiyeli bulunan tüm ürünler

İştirakçilerin Sergi teşvik işlemleri İstanbul Ticaret Odası tarafından yürütülecektir.

TEK BİR SAYFA=FULL EKRAN=REKLAM=TANITIM=İHRACAT
Bosna Hersek - 3.Türk Ürünleri Sergisi'nde dağıtılacak,
Bosna Hersek ve çevre ülkelerde ve kaynak yayın olarak kullanılacak,

BOSNA HERSEK- 3.TÜRK ÜRÜNLERİ SERGİSİ KATALOGU VE CD'SİNDE A4 ebatında tam sayfa reklamlara yer verilecektir.

Tam sayfa reklam bedeli sadece 25O YTL'dir.

Bosna Hersek - 3. Türk Ürünleri Sergisi'nde yer almak isteyen veya katalog ve cd'de reklam vermek isteyen firmaların İstanbul Ticaret Odası Fuarlar ve DIş İlişkiler Şubesi ile temasa geçmesi gerekmektedir.

İRTİBAT BİLGİLERİ
Tel......: (0.212) 455 61 07 / (0.212) 455 61 09
Faks..... : (0.212) 520 15 26

bijelo dugme
07-11-07, 23:52
Bosna'da 3. Türk Ürünleri Fuarı açıldı

Bosna Hersek'te bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Türk Ürünleri Fuarı'nın açılışına Türkiye'den geniş katılım olduğu bildirildi.

Bosna Hersek'te düzenlenen 3. Türk Ürünleri Fuarı, Türkiye'den Bakan, Milletvekili ve iş adamlarının bulunduğu geniş bir katılımla açıldı.

Bosna Hersek'te bulunan Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu geniş katılımlı bir heyetle, dünkü Üsküp Üniversitesi'nin açılışını yaptıktan sonra akşam düzenlenen 3. Türk Ürünleri Sergisi öncesi kokteyline katıldı.

Bakan ve beraberindeki heyet daha sonra bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek olan Türk Ürünleri Sergisine katıldı.

ULUSLARARASI SARAYBOSNA ÜNİVERSİTESİNE YENİ KAMPÜS

Bakan Eroğlu, bugün de aralarında Milletvekilleri Ömer Dinçer, Necati Çetinkaya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş ve İstanbul Ticaret Odasından iş adamlarının da bulunduğu bir heyetle Uluslararası Saraybosna Üniversitesi kampüsü açılışına katılacak.

Türkiye ve Bosna Hersek iş dünyası arasındaki ilişkileri artırmak amacıyla Saraybosna Ticaret Odasına bir ziyaret düzenleneceği de gelen bilgiler arasında.

Bosna Hersek Başbakanı Tarık Sadoviç tarafından kabul edilmesi beklenen Bakan Eroğlu ve beraberindeki heyetin, Türkiye'den öğrencilerin de bulunduğu Saraybosna'daki eğitim kurumlarının açılışlarına katıldıktan sonra Türkiye'ye dönmesi bekleniyor.