Orijinalini görmek için tıklayınız : bosansko kolo
kadir_bibiç
30-08-07, 19:05
BX1E-3navuc&mode
youtube'de buldum gerçekten güzeller elinizde varsa böyle kolo videoları paylaşın
Bateee sende varyaa once bana atıyosunn lınkı sonraa burayaa koyuyosunnn :) Barı baaana atma da koy siteyeee süprrüüüzz (heheheh) olsunnnn.. Oynucaz dımı batee senleee bıde snahamızzz yanımızdaaa oohhh:p:p
blazenstvo
30-08-07, 19:10
yaa çok güsel aslında bende bikaç tane izledim sürekli değişik figürler ve çok güzel oyunlar değişik müzikler .. bizimkilerde bi rijetko çaçak tı tuturmuşlar gidiyo keşke bizdede böyle değişik oyunlar olsada şöle düğünlerde eğlencelerde oynasak =( özellikle folklor ekibimize sesleniyorum böylede güsel ama biraz değişiklik lütfennn =(
kadir_bibiç
30-08-07, 19:12
deryaaaaa nemoj "çaktırışavaş" :D:D:D:D:D aaaa olmazki hem yanlış video için diyorsun:D
Blazestvo Folklorculer yapıyor zatenn figür :p Sıteden adafelc var onunlaa bı rıjetko oynıyımm dedımm amannn amann kalsınn bızzz sadeee rijetko oynuyoruz onlar masalla asmıslar kendılerınııı ama figürlüü cook guzelll duruyo:p Bende öğrendım bı kaç figür uzıckoda kullanıorum ara sıra :D
kadir_bibiç
30-08-07, 19:24
jDFM4WwoimQ&mode
BUDA BAŞKA BİR KOLO
shPHrep_g8Y&mode
blazenstvo
30-08-07, 19:27
yaa millet ne güzel kopuyo yaa vala bi rijetko oynayasım geldi hee canı çekiyo insanın :D
kadir_bibiç
30-08-07, 19:30
yaa millet ne güzel kopuyo yaa vala bi rijetko oynayasım geldi hee canı çekiyo insanın :D
5uS5ooCr4j8&mode
daha ne duruyorsun igrajjjj :)
blazenstvo
30-08-07, 19:33
igram vala dururmuyum hiç :D devamını bekliyorum hajjdeee :D
kadir_bibiç
30-08-07, 19:37
igram vala dururmuyum hiç :D devamını bekliyorum hajjdeee :D
her şeyi devletten beklemeyelim sizlerde yardımcı olun :D:D:D:D
rijetko kolo yazıyorum youtube'de hep bizim türkiyedeki boşnakların videoları çıkıyor :D
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.