PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : '' CECA '' mükemmel şarkıları...

___hiko___
01-09-07, 13:16
Ceca - Beograd...
AmBMYm_JXmQ

Ceca - Mrtvo More...
B-y18MJVwAQ

Ceca - Lepotan...
-4tUctt-eZM

Ceca - Volela Sam Volela...
N0-4LwrY368

Ceca'nın birbirinden güzel şarkıları sizlerle arkadaşlar...Bence hepsi birbirinden güzel ve özel şarkılar...Bütün şarkılarının yeri bende ayrıdır...Umarım beğenirsiniz arkadaşlar...

munira
01-09-07, 15:31
Sırp kasabı Arkan'ın eşi Ceca çetnik üniformasıyla

furko
01-09-07, 15:37

Müzik evrenseldir ve ruhun gıdasıdır. sayın münire hanım bu tepki niye????

munira
01-09-07, 15:48
Tepkim özgürlüğümdür Furko.
Sizin ruhunuzun gıdasına karışmak haddim değil.
Sadece Arkan'ın karısı olan ve bana göre !!! bu çetnikuşa benim ruhuma hitap etmiyor.
Gösterdiğim tepki de son derece nazik.
Fotoğrafını koydum, resim altını yazdım. O kadar .
Dinlemeyin demedim ki.
Dediğim gibi sadece bir fotoğraf ve resim altı.
Şimdi ben size sorarım Furko
Bana gösterdiğiniz bu tepki neden. Kendini alenen çetnik olarak ifade eden bu çetnikuşayı sevmek zorunda mıyım?
Bu kadınla ilgili araştırmalarımı ve belgeleri sonuna kadar paylaşırım. Ancak daha önce de forumda konuyla ilgili yazılar yazıldığı için bununla uğraşmayacağım. Benim insanların seçme hakkına saygım vardır.
Ben tarafımı belli ettim.
ÇETNİKLERİ SEÇMİYORUM.
Sizin tercihinize karşı her hangi bir şey de söylemiyorum.

Sanatına ve kendisine inandığınız Ceca ile ruhunuzu besleme özgürlüğünüze bir şey demedim.
İyi eğlenceler.

furko
01-09-07, 15:55
Tepkim özgürlüğümdür Furko.
Sizin ruhunuzun gıdasına karışmak haddim değil.
Sadece Arkan'ın karısı olan bu çetnikuşa benim ruhuma hitap etmiyor.

Bence tepkin özgürlüğün değil önyargılı olman Münire abla .
Saygılarımla

munira
01-09-07, 15:58
Sevgili Furko,
İyice araştırmadan, belgelemeden hiç bir şeye imzamı koymam. Ceca'ya cetnikuşa diyorum.
Bu önyargı değil tarihi bir gerçektir.
Sen aksini ispat et ben de senden özür dileyeyim.

kleştinalı
01-09-07, 15:58

Sanat Evrenseldir RESİMDE MÜZİKTE ve diğerleride....

ama Sanatçı olan insan elinde SİLAH tutarmı Katliamcı birliklerin Üniformasını Giyermi...

Abla Sağol!!!!!

furko
01-09-07, 16:02
Sevgili Furko,
İyice araştırmadan, belgelemeden hiç bir şeye imzamı koymam. Ceca'ya cetnikuşa diyorum.
Bu önyargı değil tarihi bir gerçektir.
Sen aksini ispat et ben de senden özür dileyeyim.

sen insanın kişilik özellikleriyle önyargını belli ediyorsun Münire abla o kişiyi dinle sarkılarını beğenmiyorsan ona lafım yok burda ırkçılık yapıyorsun yani cetnikuşa diyerek bizim gibi insanlara ırkçılık yapmak yakışmıyor.
Saygılarımla

zametica
01-09-07, 16:10
Kimse kimsenin dinlediği müziğe karışamaz; karışmıyor da zaten.Ben Münire Abla'nın koyduğu resmi bir tepki olarak algılamıyorum ; bu durumu bilmeyenler için açıklama niteliğinde olduğunu düşünüyorum...

Bu kadının sesi de fiziği de beni hiç ilgilendirmez; kinci olduğumu düşünebilirsiniz ancak o kadın ve onun yandaşları benim onca akrabamı katletmişken ben oturup da hiç bir şey olmamış gibi o kadının şarkılarını dinlemem...

Saygılarımla...

munira
01-09-07, 16:21
sen insanın kişilik özellikleriyle önyargını belli ediyorsun Münire abla o kişiyi dinle sarkılarını beğenmiyorsan ona lafım yok burda ırkçılık yapıyorsun yani cetnikuşa diyerek bizim gibi insanlara ırkçılık yapmak yakışmıyor.
Saygılarımla

http://www.youtube.com/watch?v=Ac4BS6RTLh0

Aynen dediğin gibi yapıyorum. Kişileri kişisel özelliklerine göre değerlendiriyorum.
Irkçlık konusuna gelince burada çok ağır bir itham var:11: bir kez daha düşün derim sadece.
Ceca'ya cetnikuşa diyen tüm bosnalı müslümanlar adına ben de ona cetnikuşa diyorum ve diyeceğim.
Arkan'ı biliyor musun? "Onun Bosna'da , Hersek'te müslüman boşnaklara uyguladığı katliamları biliyor musun? Ve bu kadın. Bu cani kocasına sonuna kadar destek veriyor, onu savaşamaya ben uğurluyordum, o sırp halkını savunuyordu"diyor...
Ve bu kadın çetnik üniforması içerisinde savaş boyu çetnik askerlere moral konserleri veriyor.
Kısacası Furko ...
Bu kadını dinlemek sizin tercihinizdir.
Ama bana ister ırkçı deyin ister daha farklı rencide edici sözler söyleyin asla ve asla doğrularımdan dönmem.
Kaç yaşında olduğunuzu bilmiyorum. Dolayısıyla konuyla ilgili kafanızı fazla yormak istemiyorum.
Ama samimiyetimle şunu belirtmek isterim ki üzülüyorum.
Katledilen müslüman boşnaklar adına üzülüyorum.
Bana ırkçı diyen sevgili Furko...
Ben seni hiç bir şeyle itham etmeyeceğim.

Cehaletim nedeniyle affına sığınarak şunu da sormak istiyorum.
"cetnikusa ya da cetnik" diye bir ırk var mı?
Aydınlatırsan sevinirim.

darija
01-09-07, 18:03
Ceca yıı dınlemedımmm dınlemeyıde dusunmuyorum acıkcasıı tartısma konusuu olmus sankı burasıı ama zametıca ve Munıre ablaya bende katılıyorum ;) Sanırım ya bi yerde okudum ya da birii söledii : - Ceca: Benı bosnaklar dınlemesınn ! diye bişiler söylemıs burdanda anlasılıyo herhaldeee kımın ırkcıı olduğu veya olmadığı..

___hiko___
01-09-07, 18:06
Ceca yıı dınlemedımmm dınlemeyıde dusunmuyorum acıkcasıı tartısma konusuu olmus sankı burasıı ama zametıca ve Munıre ablaya bende katılıyorum ;) Sanırım ya bi yerde okudum ya da birii söledii : - Ceca: Benı bosnaklar dınlemesınn ! diye bişiler söylemıs burdanda anlasılıyo herhaldeee kımın ırkcıı olduğu veya olmadığı..

Ceca bunu dedi mi bilmiyorum ama ben dinliyorum.Müzik evrenseldir.Beğendiğim,hoşuma gittiği sürece ve bana göreyse kim olursa olsun dinlierim.Benim için kişi değil şarkı ve müziği önemlidir...Ceca'yı hep dinledim dinleyeceğimde... ;)

darija
01-09-07, 18:10
Hıkoo sen dınleee Cecayıı ben sana karısamam istediğinii yapmaktaaa veya istediğinii dinlemekteee..vs. özgürsünnn. Ben sadeceee Cecanın bunu dediğnii duydum veee kendısını vee sarkılarınıda sevmıyorum! Saygılarımlaa..

___hiko___
01-09-07, 18:14
Hıkoo sen dınleee Cecayıı ben sana karısamam istediğinii yapmaktaaa veya istediğinii dinlemekteee..vs. özgürsünnn. Ben sadeceee Cecanın bunu dediğnii duydum veee kendısını vee sarkılarınıda sevmıyorum! Saygılarımlaa..

Derya tamamen haklısın ;) Seninde kendi görüşün doğru tabiki ;) Ceca eğer onu demişse çok kötü etmiş ;) ve sen duydum diyorsan kesin doğrudur... ;)

idograz
01-09-07, 19:03
beni kadının kocası ilgilendirmiyor müthiş sesi var.......

mjesecar
01-09-07, 19:22
daha once yazdigimi tekrar yazmak zorundayim

"sizi TVde canli yayinda yasanmis bir hadiseyi anlatmak istiyorum;

sevgili ceca bir yayina konuk olarak katiliyor,tabi hayranlarda telefonla baglaniyor,cecanin en populer zamani paraya para demiyor,spiker boynundaki kolyeyi souyor ceca ya;
-oldukca pahali gusel birsey sizde bir hatirasi var mi?
sevgili kocasi arkandan ona hatiraymis diye cevap veriyor...
fakat birazdan bir telefon aliyorlar,telefondaki bir kadin
sesi oldukca nefret huzun dolu:
-boynunuzdaki kolye cok guzel ve pahali,bu kolyenin aynisindan benim kiz kardesimdede vardi
ama simdi basi yok!!!!"

mjesecar
01-09-07, 19:36
uste yazdigim sizi tatmin etmedimi??????
ozaman birde bu sarkinin basini ve kopan alkislari iyi dinleyin... buna ragmen hala bu sesi dinlemek size zevk veriyorsa ozman diyecek birsey yok iyi eglenceler
qH-wN2k2ZWk

___hiko___
01-09-07, 22:21
Arkadaşlar ben bu konuyu şarkıları beğendiğim için açtım.Sizler tartışanız diye değil.Keşke tartışma olmasaydı.Herkes kendi görüşünde haklıdır ama burada ses ve müzik önemli kişi değil.İsteyen dinler istemeyen dinlemez.Bunda herkes özgürdür.Umarım daha fazla tartışma olmaz...Saygılarımla ___hiko___

**DJMUNCHER**
01-09-07, 23:01
beni ceca ve onun eşi ilgilendirmiyor ve ben sadece onun müziklerini dinlerim ve diğer cecayı dinleyen arkadaşlarımında öle düşünüğünü biliyorum .... Ve Cecanın özel hayatı bizi ilgilendirmiyor ..... ;) biz saten onu desteklemiyoruz biz sadece dinleyici özelliğimizi kullanıyoruz ... ;)

Saygılarımla ......

___hiko___
02-09-07, 00:30
Bizi Ceca ve Arkan ilgilendirmiyor.Bİz Ceca'nın şarkılarını beğeniyoruz ve dinliyoruz.Ayrıca hiçbir zaman Arkan gibileride asla destekmeliyiz.Ve kimsenin de desteklediğini düşünmüyorum.Olaya bence herkes müzik ve şarkı olarak bakmalıdır...