PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cağaloğlu Anadolu Lisesi

Jiraslan
07-08-06, 22:08
Slm millet. Yokmu hic CAL lı olan

samko
08-08-06, 10:34
Cağaloğlu Anadolu Lisesisini bırak forumda anadolu liseli fazla çıkmaz be kardeşim :D:D:D

zahideee
12-08-06, 14:08
Slm millet. Yokmu hic CAL lı olan

çok istemiştim anadolu lisesine gitmeyi ama sabit çekti bizi kendine(kazanamadık)

Novi Pazar
12-08-06, 15:02
Cağaloğlu Anadolu Lisesisini bırak forumda anadolu liseli fazla çıkmaz be kardeşim :D:D:D

Samko ayıb ediyosun kardeşim.

2004 Vatan Anadolu Lisesi mezunuyum.Şimdiki adıyla Samiha Ayverdi Anadolu lisesi.

zahideee
12-08-06, 18:57
Samko ayıb ediyosun kardeşim.

2004 Vatan Anadolu Lisesi mezunuyum.Şimdiki adıyla Samiha Ayverdi Anadolu lisesi.

wayyy ne güsel çok istiodum oraya gitmeyi hayalimdeki okulların başında geliodu
kaderimizde sabit warmış ama biz bölede mutluyuz hem sabit gibi olmaz hiçbir yer

Novi Pazar
12-08-06, 19:19
wayyy ne güsel çok istiodum oraya gitmeyi hayalimdeki okulların başında geliodu
kaderimizde sabit warmış ama biz bölede mutluyuz hem sabit gibi olmaz hiçbir yer

Kader diyelim evet.Valla nereye yazılmışsan lisede ortamını ona göre kuruyorsun.Bende sabitte okusam oraya güzel derdim.Herkese kendi okulu güzel geliyomuş demek ki.

Ama Vatan bir başkaydı yaaaaaaaaaaaaaaaaa...Ah nostalji yaşadım bir anlık ta olsa....

zahideee
12-08-06, 19:28
Kader diyelim evet.Valla nereye yazılmışsan lisede ortamını ona göre kuruyorsun.Bende sabitte okusam oraya güzel derdim.Herkese kendi okulu güzel geliyomuş demek ki.

Ama Vatan bir başkaydı yaaaaaaaaaaaaaaaaa...Ah nostalji yaşadım bir anlık ta olsa....

ewet öle oluo heralde hane derler ya ayıya yavrusu kuzguncuk gelirmiş die bizimkide o hesap heralde watan da okumuş olsak en iyisi watan olurdu
ama başka türlü nasıl awutcaz kendimiiz tabi sabite kötü demek istemiyorum yanlış anlaşılmasın bizde çok güsel şeyler yaşıoruz sabitte.......

Novi Pazar
13-08-06, 08:19
evet öle oluo heralde hane derler ya ayıya yavrusu kuzguncuk gelirmiş die bizimkide o hesap heralde vatan da okumuş olsak en iyisi vatan olurdu
ama başka türlü nasıl awutcaz kendimiiz tabi sabite kötü demek istemiyorum yanlış anlaşılmasın bizde çok güsel şeyler yaşıoruz sabitte.......

Ya tabiki öyle.Bu hatta sınıflar içinde geçerlidir.Herkes aynen şöle der.Bizim sınıf okul tarihinin en yaramazıydı.Kaç hoca ağlattık kaç kere şöle oldu böle oldu.Herkese kendi sınıfı en hababam geliyo..Bide yaşıyoruz derken sen daha bitirmedin mi?

Ve bide şöle bi yalan vardır:):)Hocalar böyle demez mi?
Siz yapmayın bari çocuklar 10 Fen C benim heryerde övdüğüm en beğendiğim sınıftır.Demek yüz vermemek lağzım size sonra azıyosunuz.Sonra gider aynı şeyleri 10 TM A'ya sözler:):):)

zahideee
13-08-06, 14:18
Ya tabiki öyle.Bu hatta sınıflar içinde geçerlidir.Herkes aynen şöle der.Bizim sınıf okul tarihinin en yaramazıydı.Kaç hoca ağlattık kaç kere şöle oldu böle oldu.Herkese kendi sınıfı en hababam geliyo..Bide yaşıyoruz derken sen daha bitirmedin mi?

Ve bide şöle bi yalan vardır:):)Hocalar böyle demez mi?
Siz yapmayın bari çocuklar 10 Fen C benim heryerde övdüğüm en beğendiğim sınıftır.Demek yüz vermemek lağzım size sonra azıyosunuz.Sonra gider aynı şeyleri 10 TM A'ya sözler:):):)

ewet haklısın aynıları oluo ben bitirmedim son senem benm biticek inş. gerçi hiç istemiom bitmesini ama bitio işte
ya bide fen sınıfı olunca daha bi üstüne geliolar biizm bazı hocalar derse dersdanedeki gibi ellerinde yaprak testle gelio ya

Novi Pazar
13-08-06, 14:27
ewet haklısın aynıları oluo ben bitirmedim son senem benm biticek inş. gerçi hiç istemiom bitmesini ama bitio işte
ya bide fen sınıfı olunca daha bi üstüne geliolar biizm bazı hocalar derse dersdanedeki gibi ellerinde yaprak testle gelio ya

Evet öyle ya bende fenciydim.Normal ders yetmiyodu sanki birde uygulaması vardı.Valla fencilerin işi zor beeeee...
Bide bizim bi hocamız vardı.Biraz iç anadolu şivesiyle konuşurdu.
Kızın birinden tahtaya kalkıp soruyu çözmesini istemişti.Kız başım ağrıyo demişti.
Bizim hoca ise;
Hadi gah gızım gah baş ağrısına en ii ilaç dahdaha soru çözmektir demişti...

zahideee
13-08-06, 14:36
Evet öyle ya bende fenciydim.Normal ders yetmiyodu sanki birde uygulaması vardı.Valla fencilerin işi zor beeeee...
Bide bizim bi hocamız vardı.Biraz iç anadolu şivesiyle konuşurdu.
Kızın birinden tahtaya kalkıp soruyu çözmesini istemişti.Kız başım ağrıyo demişti.
Bizim hoca ise;
Hadi gah gızım gah baş ağrısına en ii ilaç dahdaha soru çözmektir demişti...

ewet bizimde war öle biras değişik konuşuo bizimkilerde başım ağrıo dio galk galk bişi olmas tahtaya gelince geçer dio güsel ya kıymetini bilmemis lazım bu günlerin çok güsel geçio

Novi Pazar
13-08-06, 14:38
ewet bizimde war öle biras değişik konuşuo bizimkilerde başım ağrıo dio galk galk bişi olmas tahtaya gelince geçer dio güsel ya kıymetini bilmemis lazım bu günlerin çok güsel geçio

Ya tabi lise çok ayrı bir olayda nie öyle düşünüyosun ki.Her güzel şey gibi oda bitecek ve bitmeli sonuçta.

Sen üniversiteyi düşün.Üni daha güzel ama ünide lisedeki arkadaşlığı bulamıyorsun.Ya da kendi adıma konuşayım.Ben bulamadım.

zahideee
13-08-06, 14:40
Ya tabi lise çok ayrı bir olayda nie öyle düşünüyosun ki.Her güzel şey gibi oda bitecek ve bitmeli sonuçta.

Sen üniversiteyi düşün.Üni daha güzel ama ünide lisedeki arkadaşlığı bulamıyorsun.Ya da kendi adıma konuşayım.Ben bulamadım.

öyledir hjeralde lşimdi bu tür şeyler abna daha zevkli gelio ama ortaokuldda öle dioduk işte bitmese faln die bazı şeylere başlamak için diğerleri bitio
bulunmas heralde ünwersitedeki gibi hiçbi yerde bakıcaz bakalım bi dfahaki sen inş. kazanırız

Novi Pazar
13-08-06, 14:47
öyledir hjeralde lşimdi bu tür şeyler abna daha zevkli gelio ama ortaokuldda öle dioduk işte bitmese faln die bazı şeylere başlamak için diğerleri bitio
bulunmas heralde ünwersitedeki gibi hiçbi yerde bakıcaz bakalım bi dfahaki sen inş. kazanırız

Öss belasını atlattım.Allah sırakilere kolaylık versin yani sizlere yaaaaaaa.
Ha bide neden bi daha ki seneye diyosun.Bu sene olmaz mı dersin?

zahideee
13-08-06, 14:50
Öss belasını atlattım.Allah sırakilere kolaylık versin yani sizlere yaaaaaaa.
Ha bide neden bi daha ki seneye diyosun.Bu sene olmaz mı dersin?

yok ya öle demk istemedim bu seneyi kastetim ama yazmışım işte öle olur herlde bu sene belki ist değilde başka yerler olur çalışıom baya yazında giriim nete diom okullar açlınca burda sadece üyeliğim kalcak giremicem

Novi Pazar
14-08-06, 13:57
Yani en güzelini yaparsın.İnternet özellikle forumlar hastalık derecesinde bağımlılık yapar.ÖSS'ye girecekler için internet hiç tavsiye edilmeyecek birşey.

Aİlen gönderirse il dışına git bence.İnsan bayağ kada dinliyo dışarda.Ama en çokta anneni ve annenin yemeklerini özlüyorsun:(:(:(

zahideee
14-08-06, 14:12
gönderirler heralde kazanda diolar ama gerçekten bağımlılık yapıo oturduğum zaman kalkamıom bütün gün pc nin başındayım acaba kim ne yazmış yeni ne konular war bide msnde arkadaşlar yazın yaptıklarını anlatıolar yeni yeni gelmeye baladılar okullar açıkkende biz ççok takılıoz nete hocalarla falan gecelere kadr oturoz o yüğsden neti kescem bu sene

Novi Pazar
14-08-06, 14:25
pa zaten yakında yakında kör olucaz bu bilgisayar sayesinde.

Annem çok komik ya o kadar bağırıyo çağırıyo söyleniyo bana sonra da bak bakayim teyzenler ordamı bedava konuşalım diyo:):):)

zahideee
14-08-06, 14:31
ewet ya telefona çok geliomuş para banada dio sor bakim abanın işi warmıymış bıu akşam yemeğe gelcekmiymiş işlerine yaradığı zamn çok güsel bişi ama biz oturunca başına zaten ben istemedim bu şeyi ewe ama aldınız işte die söleniolar

Novi Pazar
14-08-06, 14:46
cümle yapıları bu kadar aynı olamaz yaaaaa...Kelimesi kelimesine aynı yaşananlar evet.

aptal kutusu diyo bide benim canım bilgisayarıma....

zahideee
14-08-06, 23:13
demesler mi hepsi anne bunların bende öle olurum belki anne olunca ama şimdi o zamanı hiç düşünmek bile istemiom hem bak nasıl pcler çıkıo ah ahhh biz almadan yoktu böle şeyelr çok şanslı bu çocuklar