Orijinalini görmek için tıklayınız : fark bu olsa gerek:):)
halkını dikkatle dinleyen MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ümüz.
ve halkına öfkeyle yaklaşan bir başbakan.yazık bize.nerden nereye gelmişiz
o kaldırdığı parmağı kırmak lazım...içimden o kadar çok şey yazmak gelioki...ama beni banlarlar die korkuyorum :11:
mala_cavola
04-10-07, 12:21
ewet fark bu olsa gerek........
Halkına parmak uzatana yazıklar olsun.Koskoca başbakanın yaptığı terbiyesizliğe bak.
Bu konuda Kurtanoviç ve Ayhan DEMİR beyin görüşlerini merak ediyorum.
size katılıyorum.ayrıca sn.longuri ve sn mücahit sizleri de beklliyorum.size en güzel şekilde gösterdim farkı buyrun yorumlar nerdeee??????:confused: ;) :rolleyes:
Hivzo KAL?
04-10-07, 12:37
yazmıyayım dedim olmuyor.farklımı görüyorum ben.
eğer bu tavrınız muhalefet yapmak içinse tamam ama yok doğrusu bu diyorsanız ne demeli bilmiyorum
şimdi resme güzel bir bakalım.
mersinli kendini köylü göstermeye çalışan CHP li vatandaş başı dik boğazlı güzel bir kazak güzel bir ceket verilen rolu oynuyor tiyatrocu .
ikinci resim hakikaten içler acısı bir garip perişan halde yüzünün derisi yüzüne yapışmış ceketi üzerinde sırt kemikleri belli. Atatürk dikkatle vatandaşı dinliyor diğer iki komutan isimleri aklımda değil onlarda vatandaşı dinliyor.
resimdeki fark ozaman ki pardüsolarla şimdikiler arasında pek fark olmaması süper kalitede pardüsolar ve insanlar daha iri ve yanaklı.
yazmıyayım dedim olmuyor.farklımı görüyorum ben.
eğer bu tavrınız muhalefet yapmak içinse tamam ama yok doğrusu bu diyorsanız ne demeli bilmiyorum
şimdi resme güzel bir bakalım.
mersinli kendini köylü göstermeye çalışan CHP li vatandaş başı dik boğazlı güzel bir kazak güzel bir ceket verilen rolu oynuyor tiyatrocu .
ikinci resim hakikaten içler acısı bir garip perişan halde yüzünün derisi yüzüne yapışmış ceketi üzerinde sırt kemikleri belli. Atatürk dikkatle vatandaşı dinliyor diğer iki komutan isimleri aklımda değil onlarda vatandaşı dinliyor.
resimdeki fark ozaman ki pardüsolarla şimdikiler arasında pek fark olmaması süper kalitede pardüsolar ve insanlar daha iri ve yanaklı.
ennneeee hey jadna ti.ay müco vallahi bu resimde bile muhalefeti oynadın ya hvalaaa sana.ya müco önemli olan pardüsü değil.içinde bulunan kişinin zihniyeti.o kişinin alnında chp li yazmıyor ki.öenmli olan akp chp ve diğer partiler değil.önemli olan karşısında ki insanın zor durumda olmasını dinleyip anlamaktır.şimdi iki defa bak o resme.ATATÜRK olmasa idi.yan resimde ki kişi hiç olmazdı.onun bizlere bıraktığı herşeyi şimdi kendileri kullanıp,kendileri değiştiriyor.
potporučnik
04-10-07, 12:43
Mücahit nasılda yazdın senaryoyu iki dakkada bravo vallahi sana tebrik ediyorum.Forumda vakit kaybetme dizi şirketleri ile anlaş bence.
Şu at gözlüğünü çıkarın artık örümcek ağı ile kafaları kapanmış boşnak dostlarım.
Uyanın uyanın!!!
oy oy oy oyyy:) mücahit abi naptın be abi:) bi konuya bodozlama ancak böyle dalınır:) olmadı ama!ceket kazak markalarını da belirtmeliydin:) belki de farkı yoktur. ikisi de pazar collection giyiyolardır:)))
oy oy oy oyyy:) mücahit abi naptın be abi:) bi konuya bodozlama ancak böyle dalınır:) olmadı ama!ceket kazak markalarını da belirtmeliydin:) belki de farkı yoktur. ikisi de pazar collection giyiyolardır:)))
adaşşş eskiden collection yoktu kiii.şimdi çok var.ama cumhurbaşkanı sarardan giyiniyor.bunu biliyoruz.hemde pek yakından.takım elbise ile kişilik çatışması yapılsa idi ilk resim belki out olurdu.ama zihniyet ve bakış açısı olduğu için iiinnnn.müco her zamn ki gibi konuyu dağıtıyor.sağol müco.
Hivzo KAL?
04-10-07, 12:52
resimdeki kötü durum yanlızca perişan haldeki köylünün durumu
şimdi garip köylümü kaldı bir ay çalışıp 11 ay yatıyorlar enseleri dönmüyor hep devletten istiyorlar ilk resimdeki perişanlığı görmemeniz çok ilginç
Hivzo KAL?
06-10-07, 12:26
Atatürk dikkatle vatandaşı dinliyor diğer iki komutan isimleri aklımda değil onlarda vatandaşı dinliyor.
Diğerleri komutan değil ki isimlerini bilesiniz sayın mücahit;) Kim olduklarını bilseydiniz yürüdüğünüz yol farklı olurdu zaten ve burada insanlar sizinle tartışmazdı.
Arkadaşlar, bu iki insanı yanyana getirmeyin. Görüntü kirliliği diye birşey duymuşsunuzdur, harhalde.........
Saygılarımla......
Online iPhone Screensaver - be the first to win!
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Hivzo KAL?
07-10-07, 11:36
Diğerleri komutan değil ki isimlerini bilesiniz sayın mücahit;) Kim olduklarını bilseydiniz yürüdüğünüz yol farklı olurdu zaten ve burada insanlar sizinle tartışmazdı.
poletarac ben öyle sanıyorum değilsede fark etmez şunu gözden kaçırmamak lazım tokat'lı köylü 40-45 kilo benim komutan kimininse pehlivan sandığı zatlar 120-130 kilo o zamanın köylüsü yiyecek ekmek bulamıyormuş.
şimdiki köylü başbakana varyete yapıyor.
ya kardeşim bu resimde kaç fark aranacak onu niye belirtmediniz.
mesala 2 resim arasındaki 7 fark deseydiniz bizde konuya hakim olabilirdik.
şimdi yazıyoruz ama istenilen verimi veremiyoruz.
el padrino
07-10-07, 14:19
bir insanın 120 kilo olması neyi değiştirir onu anlamış değilim
o zaman bir limit koyulsun kilosu şu kadarın üstünde olanlar doktor, bakan, komutan olmasın densin tabi o zaman unakıtan abimizin de bakan olması için bir açık yapar rte hükümeti mısır yada yumurta yiyerek kilo alanlar buna dahil değildir gibi bişey olur heralde
köylü milletin efendisidir diyen bir mantaliteyle şekil B de görüldüğü gibi vatandaşını adam yerine bile koymayan bir mantalitenin arasında 7den daha fazla fark vardır sayın mücahit insanların kaç kilo olduğunu yada ne giydiğini değil de vatandaşa uzatılan parmağın şeklini görürseniz bakmaktan daha da öteye gitmiş olursun
(forumda yazdığınız yazıları görünce hep dikkatimi çekiyor madem sözü açıldı sorayım diyorum avatarınızdaki zatın giydikleri ne marka?)
ben akplilere diyorumki
erdoganı ve hukümet ide alın gidin
burası türkiye cumhuriyeti
iran deyil
Hivzo KAL?
09-10-07, 10:02
[QUOTE=el padrino;199836]bir insanın 120 kilo olması neyi değiştirir onu anlamış değilim
sayın mücahit insanların kaç kilo olduğunu yada ne giydiğini değil de vatandaşa uzatılan parmağın şeklini görürseniz bakmaktan daha da öteye gitmiş olursun
şimdi bu olayın çılkı çıktı hababam sınıfı gibi seyrede seyrede bıktık.
yoksa böyle bir oyunu sahneye koymak bu kadar kolaymı sen başbakana bu kadar yaklaşıp laf düellosu yapacaksın çok zor.olayı başka bir şekilde işleyelim.
-sayın başbakanım nasılsınız?
-eyvallah koçum sen nasılsın?
-iyi valla sizi görmeye geldik
-hava serin üşüyeceksin
-iyi giyindim anam ısrar etti ölmeden önce bir devlet büyügü göreyim diye onun için geldik.
-ney ananıdamı getirdin
-evet dedimya devlet büyünü görmek ister
-yaa anana bir sor bakalım benim bu parmagımda dolama denen illet çıktı birde sabah tırnağımı keserken fazla kaçırdım oda biraz yanıyor bi kocakarı ilacı biliyorsa hazırlasa iyi olur.
-bakayım
-na
-ben hazırlatır başbakanlığa yollarım
-olur bizim tören bitti biz gidiyoruz sende oyalanma hava serin ananı alda git üşümeyin.
cevap yazmayın şu işgüzara!!!
Hivzo KAL?
09-10-07, 10:35
ada tuna resme güzelce bir bak sonra ne yazcaksan yaz bir konuda pkk' ver yansın yapıyorsunuz bir tarafta haza kürt haza pkk sempatizanının yanında yer alıyorsunuz bu adama iyi bak bıyıkları ağzını kapatmış tipik sakalı.
o ülkenin başbakanı bir insana baktımı ne oldunu anlar bu memlekete öyle herkez başbakan olamaz dünyanın merkezi burası birine baktınmı anlıyacaksın ne oldunu parmağı gördüğünde susması neden?
sen ve senin zihniyetindeki insanlar o sakallı
insanların peşinde gidmiyormu
senin erdoganın muneçimmiki baktımmı ne oldugunu anlıyor
insanların dış gürünümüne güremi davranıyor senin erdoganın
hem sen bu başbakanı ATATÜRKLE birmi tutuyorsunki
ATATÜRKle arasındaki fark bu kadar zoruna gidiyor
ATATÜRKle kimseyi bir tutamazsın hele hele haçı hoça takımıyıla asla
Hivzo KAL?
09-10-07, 11:09
Sayı: 129
19 Ekim 2006
Yeni hesap | Giriş Ana sayfa | Arşiv | Sonsayı | Bağlantılar | Tavsiye Et | Haber gönder | Önerileriniz | Anket | varyos@ttnet.net.tr 9 Ekim 2007
Atılım Avrupa - Atılım'ın 15 Günlük eki
Başbakan Erdoğan ait olduğu sınıfın diliyle konuştu: Ulan!
|
HABER ANALİZ (12.02.2006)- İşçiyi, köylüyü, emekçileri çeşitli tarihlerde azarlayan Başbakan Erdoğan, AKP Hükümetinin tarım politikaları nedeniyle geçim sıkıntısına giren bir çiftçiye, "Ulan! Terbiyesizlik yapma" şeklinde hakarette bulundu.
Başbakan Erdoğan, Mersin'de bir çiftçi tarafından protesto edildi. AKP Hükümetinin tarım politikaları nedeniyle geçim sıkıntısından dert yanan Kemal Özcan adlı çiftçi, Başbakan Erdoğan'la tartışmaya girdi. Başbakan Erdoğan, kendisine "Tarım Bakanımızın anayasayı ihlal ettiğini biliyor musunuz?" diyen çiftçiye, "Ulan! Terbiyesizlik yapma" diye bağırdı.
Başbakan ve Kemal Özcan arasında şu diyalog yaşandı:
Başbakan: Böyle bağırılmaz ki, terbiyesizlik yapma.
Çiftçi: Terbiyesizlik yapmıyorum. Lütfen bana hakaret etmeyin.
Başbakan: Artistlik yapma.
Çiftçi: Artistlik yapmıyorum, ben sanatçı değilim.
Başbakan: İyi bir sanatçısın.
Çiftçi: Tarım Bakanımızın anayasayı ihlal ettiğini biliyor musunuz?
Başbakan: Lan terbiyesizlik yapma.
Çiftçi: Lan mı?
Başbakan: Evet
Çiftçi: Lan mı? Canın sağolsun.
Başbakan: Þu anda çiftçiye ne verildiğinin farkında mısın?
Çiftçi: Ne zaman?
Başbakan: Þimdi.
Çiftçi: Benim mahsulüm öldükten sonra mı? İki senedir anamız ağlıyor.
Başbakan: Hadi ananı al git buradan.
Başbakan Erdoğan Mersin'deki bir çiftçi şahsında, işçi sınıfı ve ezilenleri alenen aşağılama yolunu tutmuştur. Başbakan Erdoğan'ın bu tutumu, ne bir öfke anının patlaması ne de bir dil sürçmesidir. Bu tutum düpedüz, işçi sınıfı ve ezilenler karşısında burjuvazinin sınıf tutumudur.
Bugüne kadar, halka demagojik vaatler sıralayıp, arkasını getirmeyen; gerçekleri yalanlarla gizlemeye çalışan; Ramazan ayında yoksulların iftar sofralarına konuk olup, ezilenleri aldatmaya girişen Başbakan Erdoğan'ın ve AKP Hükümetinin gerçek yüzü, Mersin'de açığa çıkmıştır.
Hakkını arayan bir emekçiye nefretle bakıp, işaret parmağını sallayarak hakaretlerde bulunan Başbakan Erdoğan'ın o yüzünü unutmayın. Zira, Başbakan Erdoğan bu tavrıyla bir kez daha AKP Hükümetinin gerçekliğini gün yüzüne çıkarmıştır. Başbakan Erdoğan'ın daha önce de defalarca yinelendiği gibi, herhangi bir emekçinin, kendisini ve AKP'yi eleştirmesine tahammül gösterememesi, bu gerçeğin gizlenemez ifadesidir.
Aynı gerçeği, Tarım Bakanı'nın kendisine taban fiyatlarını soran köylüye "gözünüzü toprak doyursun" demesinde, Maliye Bakanı'nın "Babalar gibi satarım" çıkışında da bulmak mümkündür. AKP, uluslararası sermayenin temsilcisi IMF ve yerli sermayenin temsilcisi TÜSİAD'la kol kola, işçilere ve köylülere karşı bir haçlı seferi başlatmıştır.
Özal, "Ben zenginleri severim" diyordu. Özal'ın takipçisi olmakla övünen Erdoğan da, tıpkı onun gibi zenginleri seviyor, yoksullardan ise nefret ediyor. Bu nefret diline ve davranışlarına da yansıyor. Burjuva sınıfın işçi sınıfı ve ezilenlerle kurduğu ilişkinin tipik bir yansıması olan bu dil ve davranış çizgisi, burjuva sınıfın siyasetidir.
Büyük bir kavganın ürünü, büyük bir davanın sözcüsü
Atılım Haftalık Devrimci Sosyalist Gazete
bu gazeteye dikkat edin kimin gazetesi ve bundan sonra daha dikkatli olun Atatürk'le aynı kareye koydunuz fotolara bak pkk'lı nasıl girdi araya.
Sunce_?zmir
09-10-07, 12:01
Başbakanın karşısındaki, sorunlarına çare arayan bir çiftçi...Mücahit,sizdeki nasıl bir vicdandır ki sadece sakalı var diye bir çiftçiyi terörist olarak gösterebiliyorsunuz?Sizi kınıyorum.Ramazan ayındayız.Daha dün birçok şehit verdik.Siz kalkıp bir çiftçi için "adamın sakalına bak, bu resmen bir terörist" diyebilecek kadar saçmalıyorsunuz.Bir insana yapılacak en büyük iftira bilip bilmeden-cahilce- bu adam terösttir diyebilmektir.
Birini savunmak için başkasına çamur atmanız gerekmez.Ama, belki de başbakanın savunulacak yanı olmadığını bilinçaltınız kabul etmiş olmalı ki birini savunmaktan çok diğerine çamur atmakla meşgulsünüz.
[QUOTE=el padrino;199836]bir insanın 120 kilo olması neyi değiştirir onu anlamış değilim
sayın mücahit insanların kaç kilo olduğunu yada ne giydiğini değil de vatandaşa uzatılan parmağın şeklini görürseniz bakmaktan daha da öteye gitmiş olursun
yoksa böyle bir oyunu sahneye koymak bu kadar kolaymı sen başbakana bu kadar yaklaşıp laf düellosu yapacaksın çok zor.olayı başka bir şekilde işleyelim.
-hava serin üşüyeceksin
-iyi giyindim anam ısrar etti ölmeden önce bir devlet büyügü göreyim diye onun için geldik.
-ney ananıdamı getirdin
-yaa anana bir sor bakalım benim bu parmagımda dolama denen illet çıktı birde sabah tırnağımı keserken fazla kaçırdım oda biraz yanıyor bi kocakarı ilacı biliyorsa hazırlasa iyi olur.
-bakayım
-na
-olur bizim tören bitti biz gidiyoruz sende oyalanma hava serin ananı alda git üşümeyin.
Başbakan Erdoğan ait olduğu sınıfın diliyle konuştu: Ulan!
vay be mücoo sonunda sınıf farkınızı belli ettiniz.başbakan ait olduğu sınıf dilinde konuştu demişsin.onun sınıfında bu ders olmasa gerek.kimseye haddini bildirecek bi insan olamaz o.nasıl bi başbakan bu yaaa!!!!ULAN MIŞ terbiyesiz herif.bu mu halkını iyi yere getirecek.??müco savunma yeter ya.kendini o insanın yerine koy.vicdan hesaplaması zor olur.işine gelen konularda cvp veriyorsun.şehitlere niye susuyorsun???çünkü savunacak bişeyiniz kalmadı artık.sizin son çırpınışlarınızı görürüz inş.!!!!!
Hivzo KAL?
09-10-07, 13:22
Kemal Özcan dört yıl önce de Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda eylem yapmış ve bir belde başkanının görevden alınmasını istemişti
maşallah süper köylü sunce izmir. ben şükür allaha pkk'nın değirmenine su taşımadım taşıtmasın gözümüde hep açık tutsun.
mersinin köylüsü böyle ise şehirlisi nasıldır?
neler yazılmış burda yaaa....bütün yorumları tek tek okudum.herkezin fikrine,görüşüne saygı duyuyorum.ama daha fazla tartışmaya,konuyu çekiştirmeye gerek yok bence.haklı-haksız olan gayet açık gözüküyo.nerde ATATÜRK'ÜMÜZ....nerde bu adam...ismini söleyipte sayfayı kirletmek istemiyorum.anladınız...
malesef zaman oyle zamankı devır oyle devırkı ataturkumuzden kalan hıc bırseyı devam ettıremıyoruz ekkacım dedıgın gıbı hersye oratada herkezın gorusune ssaygı duyarım ama malesefkı ataturk zamannındakı baskanlık bambaska bı baskanlıkmıs.:(
arkadaslar bu iki resmin karsılastırılması bile yanlıs birsey ATATURK gibi ulu bir önderimizi ,kendi ülkesini satan,o bas koltuga kımler sayesinde geldiğini unutan iran hayranı bir aynı kareye koyamayız
tebrik ederim ceyda şahoviç çok kötü bir durum ülkemiz için :(:(:(:(:
neler yazılmış burda yaaa....bütün yorumları tek tek okudum.herkezin fikrine,görüşüne saygı duyuyorum.ama daha fazla tartışmaya,konuyu çekiştirmeye gerek yok bence.haklı-haksız olan gayet açık gözüküyo.nerde ATATÜRK'ÜMÜZ....nerde bu adam...ismini söleyipte sayfayı kirletmek istemiyorum.anladınız...
başka söze gerek yok cok güzel bir yorum
TEŞEKÜRLER
el padrino
09-10-07, 18:33
sayın m.
keşke psikolojik bi probleminizin olmadıgı aşikar olsaydı da tartışabilseydik sizle ya burda yada başka bi platformda
Hivzo KAL?
09-10-07, 19:02
sayın m.
keşke psikolojik bi probleminizin olmadıgı aşikar olsaydı da tartışabilseydik sizle ya burda yada başka bi platformda
sana adamın evelce işlediği suçu bile yazdık adam provakatör. yaza yaza üsteki yazıyımı yazdın.
komşunun kümesine tilki girmiş görmezden geliyorsun ona zarar veren yarın sana zarar vermiyecekmi sanıyorsun. dişinde çürük varsa küçükken onu yok etmenin yolunu ara yoksa o senin dişlerini yok eder.
o şahıs yarın senin karşına daha güçlü bir şekilde çıktımı ne yapacaksın.
nerdeyse orta parmaga sıra gelecekken orda bırakmıs fotografcı arkadas cok fark var cokkk aman yarabbii bizleri bunların serrinden koru bashka bise söz yazı bulamıyorum wallahi ewt nerden nereyee ada gözüne batsın o parmak emi insallah allah allah gene tipik kendilerine öz hareketleri mucahitin tavırları ve yazdıkları ondanda beter
Ulu Önder'imiz bunları görseydi kim bilir ne olurdu acaba?
Mnogo vam hvala...
el padrino
10-10-07, 18:31
sana adamın evelce işlediği suçu bile yazdık adam provakatör. yaza yaza üsteki yazıyımı yazdın.
komşunun kümesine tilki girmiş görmezden geliyorsun ona zarar veren yarın sana zarar vermiyecekmi sanıyorsun. dişinde çürük varsa küçükken onu yok etmenin yolunu ara yoksa o senin dişlerini yok eder.
o şahıs yarın senin karşına daha güçlü bir şekilde çıktımı ne yapacaksın.
tabi ya insanlar gidip bişey söyleyemiyecek başbakana derdini anlatanlar azarlancak eleştirenler susturulacak ama şakşakçılık yapanlar baş tacı edilecek farklı bişey söyleyenin dişleri sökülecek onlarca şehit verilirken çıkıp bu münferit bir olaydır dencek sinirden gülüyorum bunlara sadece sinirden akp şovenistliği yapmayı bırak da kafanı kaldır biraz at gözlüğünü çıkar da çevrene bak
neymiş adam provakatörmüş bize ne adamın önceden ne yaptığından sen o parmağı uzatana bak ***** ağzıyla konuşan başbakana bak
gerçi allerjiniz var ulu öndere karşı ne dense boş
bigboy_hoze
10-10-07, 19:19
EYYYY ATAM EYYY kalksanda görsen düştüğümüs bu vaziyetiii... ben herzaman sölerim arkadaşlar biz ettik biz bulduk... abi isteyen banlar isteyen siler bu ülke hiç bi zaman yola giremess... giremicekk.
bize ulu önder gibi birisi lazımm gerisi yalannnn... türk milleti kendi başına iş yapamas yapamamışta... hep başında biri onu dürtmeli.... bende türk'üm nasıl zoruma gidio bu durum bide bana sorun... ama GERÇEKLER.....
zaman gelir parmaklarda kırılır
insanlar bazan kaderi zorlamayıp zamana bırakmalı
bunun için zaman ve zemin lazım.
Türk evladı hiç bir satıhta çaresiz kalmamıştır.
Yüce ATATÜRK'ün dediği gibi
MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
sayın tayyip erdoğan atamız sayesinde buralar gelmiş..ama yazık yattığı yerde kemikleri sızlıyordur eminim.o parmağı kaldırmasına göz yuman bizleriz.
resimdeki kötü durum yanlızca perişan haldeki köylünün durumu
şimdi garip köylümü kaldı bir ay çalışıp 11 ay yatıyorlar enseleri dönmüyor hep devletten istiyorlar ilk resimdeki perişanlığı görmemeniz çok ilginç
Siz nasıl bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşısınız anlamış değilim.Nerde yaşamaktasınız bilmiyorum ama körcahil olduğunuz ''şimdi garip köylümü kaldı bir ay çalışıp 11 ay yatıyorlar enseleri dönmüyor'' cümlesinden açıkca anlaşılmakta.. ya hiç köy görmediniz ya da sizin eşraftaki köylü vatandaşlar çalışmayı bırakıp hükümete yalvarmakta( hükümete yalvarınca para veriyorlar çünkü değil mi?) zira benim köyümde ve bildiğim bütün köylerde vatandaş bütün bir yıl çalışmakta.. tarımla birlikte hayvancılık yapmakta.. şimdi soruyorum bu ne kendini bilmezlik ki; Atatürk'ün milletin efendisi diye göklere çıkardığı köylü vatandaşlara devlete yalvarıyorlar, enseleri dönmüyor gibi tabirlerle hazır yiyicilikle itham etmektesiniz.. Fikir sahibi olmadan gerçekleri öğreniniz ki, fikrinizi savunabilesiniz..
Hivzo KAL?
10-10-07, 21:26
ya bu konu tıkanmaz ama yeter yani size yogurt ve sütü gösteriyorum yoğurt'a süt süte yoğurt diyorsunuz.çoğunuz gençsiniz bişeyler öğrenin başkalarının tecrübelerini denemeyin diyoruz ama hava civa.
hendekten atlamayan 3 devenin ayaklarını çapraz bağlayıp birden çözerek hendeği atlatan ben size laf anlatamadım.
Allah sizin hocalarınıza sabır versin...............
vesselam
Recep Tayyip Erdoğanın'kileri kasdediyorsanız söylim tüm çocukların yurt dışı eğitim sponsoru olan "RAMSEY" collection.(Baştan aşağı,kemer dahil)
bence o gördügünüzü balparmagı niyetine almanızı tavsiye ediyorum belki duble feyz meyz alırsınız mademki tasvip ediyorsunuz hosunuzada gitmis anlasılan bu tablo prijatno drugg
Hivzo KAL?
11-10-07, 01:18
bence o gördügünüzü balparmagı niyetine almanızı tavsiye ediyorum belki duble feyz meyz alırsınız mademki tasvip ediyorsunuz hosunuzada gitmis anlasılan bu tablo prijatno drugg
balki o başbakana hakarette bulunan şahıs diyarbakır kulp doğumlu mersine yıllar önce çalışmak için gelen yüzbinlerce kişiden biri ve şuan kürtlerin sıcak denizlere ulaşmasına hizmet ediyor ve şuan mersin nüfusunda türk yok denecek kadar az.şu mübarek ramazanın son gününde Allah aşkına PKKnın değirmenine su taşıyıp durmayın siz onları sevindirdikce biz kahroluyoruz.
insanları izole edigenize kazanmaya calısmayı deneseniz alnının ortasında mı yazıyor kürt veya her ne ise sorun o degilki hem bu arada kürt sorununu degil portakal mandalina derdinde o sahıs eger yanılmıyorsam ki tvde gördüklerinize ragmen bunda ısrarcı olmanız beni sasırtıyor aslına bakarsanız sasırmamak elde degil bir kere beklenen fotografta bu daha fazlasınız istemek görmek sanırım beni sasırtır neyse herkes memnun sizlerden ee ne oldu avrupa birligi sözlesmeleri antlasmaları hepsi tırrtt oldu bu fhotodan sonra aferinmi diyelim yaa yapmayın sunuu bence o sahısı ciftciyi uzaya falan gönderelim dime syn mucahit
?
Kimse kimsenin değirmenine su taşımıyor ki...Konu tamamen sapmış durumda...
Konu Atatürk ile Erdoğan'ın halkla olan ilişkileri arasındaki fark değil miydi? Aslında şu cümlemde o insanın adını Atatürk'Ün yanında yazmak zorunda olmak bile sinirlerimi bozuyor...
Ayrıntılar ve varsayımlar arasında boğulmuş ve boğmuşsunuz Sayın Mücahit...Senaryo yazmaktan vazgeçseniz ve biraz daha realist yaklaşsanız olaylara.
Olay çok basit ki, Erdoğan gibi basit bir insandan ancak böyle bir hareket beklenir;ben hiç şaşırmamıştım bu olaya!!! Karşısındaki adam ne olursa olsun halktan biri ve bir başbakanın ağzından böyle bir hitap hiç hoş olmuyor gercekten...
Saygılarımla...
ya bu konu tıkanmaz ama yeter yani size yogurt ve sütü gösteriyorum yoğurt'a süt süte yoğurt diyorsunuz.çoğunuz gençsiniz bişeyler öğrenin başkalarının tecrübelerini denemeyin diyoruz ama hava civa.
hendekten atlamayan 3 devenin ayaklarını çapraz bağlayıp birden çözerek hendeği atlatan ben size laf anlatamadım.
Allah sizin hocalarınıza sabır versin...............
vesselam
Bilakis, Allah bütün öğretmenlere böyle Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, araştıran,eleştiren,okuyan,düşünen bilgi sahibi,insanlara-köylü de olsa- saygı gösteren öğrenciler nasip etsin... Siz de bilirsiniz ki akıl yaşta değil baştadır. Gençlere yaşları sizden küçük olduğu için bilgisiz diyemezsiniz.
Ayrıca bu öğretmeye çalıştığınız sütü, yoğurdu kim üretiyor? 11 ay ense yapan köylüler mi yoksa birbirlerine gemiler,makamlar hediye eden sütten çıkma AK kaşıklar mı?? Ahh doğru ya; siz de sütü ve yoğurdu başkalarına öğretecek kadar bilgili olduğunuza göre!!!.....
Hivzo KAL?
11-10-07, 12:45
Bilakis
Ayrıca bu öğretmeye çalıştığınız sütü, yoğurdu kim üretiyor? 11 ay ense yapan köylüler mi yoksa birbirlerine gemiler,makamlar hediye eden sütten çıkma AK kaşıklar mı?? Ahh doğru ya; siz de sütü ve yoğurdu başkalarına öğretecek kadar bilgili olduğunuza göre!!!.....
ya arkadaşlar anlamıyor yani anlatmanın nekadar zor oldunu göstermek için süt ve yoğurt örneni verdim.
ayrıca zametika öyle ipini koparan gidip o he..f gibi başbakana varyete yapamaz.
aynı tavır bush'a yapılsa ırak savaşı biter bush dünya üzerinde kalmayan itibarına baka kalır (ulen bir apaci tarafından düştüğüm duruma bak )der.
ya arkadaşlar anlamıyor yani anlatmanın nekadar zor oldunu göstermek için süt ve yoğurt örneni verdim.
ayrıca zametika öyle ipini koparan gidip o he..f gibi başbakana varyete yapamaz.
aynı tavır bush'a yapılsa ırak savaşı biter bush dünya üzerinde kalmayan itibarına baka kalır (ulen bir apaci tarafından düştüğüm duruma bak )der.
ah müco ah vallahi çok kızıyorum sana.ama bi o kadar çok seviyorum.çünkü yazıların örneklerin benim bsn de tek gülme nedenim oluyor.sağol ya sen oolmasan gülemem de ben.
müco bak benim için o resme iyi bak.çaresizliği bi gör tamam mı?sonra düşün bi yer ulu önder ,bi yer de başbakan.halkı kıyaslayabilirsin.ama ulu önder i asla kıyaslayamazsın.başbakanla.bu ak kaşık,kara kaşık meselesi değil ki.bu aslında insanların görmediği %47 lik kesmin görmesi gereken fotoğraflardan biridir.
bush ırak la ilgisi yok.
KUSURA BAKMAYIN AMA O LAFI AĞZINA ALARAK TERBİYESİZLİK YAPAN İNSAN BU ÜLKENİN BAŞBAKANI(NE YAZIK Kİ!!!) VE KARŞISINDAKİ İNSAN KİM OLURSA OLSUN NE DERSE DESİN BU ÜLKENİN İNSANI VE ONA KARŞI SAYGILI DAVRANMAK ZORUNDA...
NİYE ANLATIYORUZ Kİ ASLINDA SANKİ ANLAYABİLİYORSUNUZ...NE YAPALIM HERKESİN BAKIŞ AÇISI FARKLI OLUYOR OLAYLARA...
BU ARADA NİCKİM ZAMETİCA:)
SAYGILARIMLA
Yaa Tartismizz Konu Sacmaa Bizim Icin Kim Gorevini Iyi Yapiyorsa Bence O Baskan Olmali Ve Turkiyede Suan Ki Baskan Gayet Turkiyenin Ic Yapisini Ve Duzenini Karsiliyor Fazlasiyla Onemli Olan Bizim Ileriye Turkiyeyi En Icten Goturmemiz Bizim Genclerin Kalpten
Yaa Tartismizz Konu Sacmaa Bizim Icin Kim Gorevini Iyi Yapiyorsa Bence O Baskan Olmali Ve Turkiyede Suan Ki Baskan Gayet Turkiyenin Ic Yapisini Ve Duzenini Karsiliyor Fazlasiyla Onemli Olan Bizim Ileriye Turkiyeyi En Icten Goturmemiz Bizim Genclerin Kalpten
başkan değil o başbakn sn çatoviç.tartışılan konu çok farklı.türkiye nin iç yapısını ve düzenini karşıladığına gelince bu konu da sana cevap veremem.lütfen msjların hepini okuyup o şekilde cevap ver.çünkü konu farklı yere gelmiş.
potporučnik
11-10-07, 18:36
-hava serin üşüyeceksin
-ney ananıdamı getirdin
-bakayım
-na
Size söylediğimi tekrarlıyorum.Hiç vakit kaybetmeyin bir senaristle görüşün.
Mücahit nasılda yazdın senaryoyu iki dakkada bravo vallahi sana tebrik ediyorum.Forumda vakit kaybetme dizi şirketleri ile anlaş bence.
yaa bunları bırakalım arkadaşlar ekonomik durumumuza gelişmemize falan bakalım tamam Atatürk süper bir kişiydi önderimiz ancak artık malesef o aramızda değil ve önümüze bakmamız lazım kişiyi eleştirirken lütfen bi foto yada ufak hareketlerle değil icraatlarıyla eleştirin yaptıklarını ve yapmadıklarıyla eleştirin
potporučnik
11-10-07, 18:55
Hemen yaptıklarını yazalım
75 yılda alınan borcu tekbasına 5 yılda aldı.
Turkıye'yi amerikanın sömürgesi yaptı.
Daha da anlatalım mı?
Yapılmadık seylerı soylemıyorum yapılmadık bısı bırakmadı cunku :)
Daha da anlatalım mı?
bravo dersine çalışmıssın ama yanlıs çalışmıssın biraz arastırarak bişeyler yazmanı beklerdim ama onu beklemekte yanlış yapmısım çünkü adamı sevmediğiniz için sadece işinize gelenleri görüyoresunuz hoş yaa onuda yanlış görüyorsunuz ben bidaha bişey demiycem yada dememeye calışacağım
potporučnik
11-10-07, 19:13
bravo dersine çalışmıssın ama yanlıs çalışmıssın biraz arastırarak bişeyler yazmanı beklerdim ama onu beklemekte yanlış yapmısım çünkü adamı sevmediğiniz için sadece işinize gelenleri görüyoresunuz hoş yaa onuda yanlış görüyorsunuz ben bidaha bişey demiycem yada dememeye calışacağım
Öğretmenimden eleştiri almak güzeldi.
Yazılanları oku Senin Beklentilerine göre yazılan bir nokta yok.
Biz görünen ve tüm dünya nın konuştuklarını yazıyoruz.
Varsa bildiklerin senide görelim
Öğretmenimden eleştiri almak güzeldi.
Yazılanları oku Senin Beklentilerine göre yazılan bir nokta yok.
Biz görünen ve tüm dünya nın konuştuklarını yazıyoruz.
Varsa bildiklerin senide görelim
Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Avrupa Birliği üyelik sürecinin uzun vadeli zorluklar göz önünde bulundurulduğunda kayda değer bir risk taşıdığını belirterek, bu durumun Türkiye’deki finansal piyasaların değişkenliğini artırabileceğini söyledi.
Yalçındağ, TÜSİAD’ın ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye-Finlandiya İş Forumu’nda yaptığı konuşmada, Türkiye’nin son 5 yılda ekonomide kat ettiği mesafe sonucunda, son iki yıl içinde Türkiye’ye gelen doğrudan yabancı yatırımların 30 milyar dolara ulaştığını söyledi.
Önceki dönemlerle karşılaştırıldığında, cari açığın da son 5 yıllık dönemde daha sağlıklı bir profil çizdiğini ifade eden Yalçındağ, "Cari açığın finansmanı, büyük ölçüde uzun vadeli kapital akışları ile finanse ediliyor. Bu da kaçınılmaz bir biçimde savunmasızlığı, zayıflağı azaltıyor. Bununla birlikte, yabancı sermaye akışlarına olan bağlılık yine de bir kaygı unsuru olabilir" dedi.
"FIRTINA BİTMEDİ AMA TÜRK EKONOMİSİ DÜZELİYOR"
Yalçındağ, hayata geçirilen reformlar ve ekonomideki olumlu manzaranın, Türkiye ekonomisini geçtiğimiz dönemde yaşanan küresel dalgalanmalara karşı sağlam hale getirdiğini vurgulayarak, 'Açıkçası bu fırtınanın bittiğini söylemek için henüz erken. Ancak Türk ekonomisinin yeniden düzelmeye geçtiğine dair işaretleri görebiliyoruz.Yabancı yatırımcılarla temaslarımızda şunu gördük ki, yatırımcılar Türk ekonomisinin orta ve uzun vadeli manzarasıyla ilgileniyor. Yatırımcılar kısa vadeli göstergelerden ziyade, sektörel ve yapısal sorunları sorguluyorlar" diye konuştu.
"AB REFORM SÜRECİ DEVAM ETMELİ"
Yabancı sermayenin Türkiye’ye olan ilgisinin her geçen gün arttığına işaret eden Yalçındağ, şöyle konuştu:
"'Umuyorum ki bundan sonraki doğrudan yabancı yatırım dalgası Türkiye’deki alt yapıyı küresel değer zincirlerinin bir parçası haline getirecektir. Böylesi bir entegresyon Türk ekonomisinin yönetim ve teknoloji açısından sahip olduğu alt yapıyı güçlendirecektir. Ancak, ortalama düzeyde bir değerlendirme söz konusu olursa, uzun vadedeki zorluklar örneğin daha zor bir AB’ye giriş süreci kayda değer bir risktir. Bu da Türkiye’de finansal piyasalardaki değişkenliği artırabilir. Likidite sıkışıklığı ve AB sürecindeki zorluklar aynı zamanda meydana gelebilir. Dolayısıyla Türk ekonomik camiası, çok olumlu yaklaşsa da şimdiye kadar elde edilen kazanımlarla ilgili olarak, bize göre AB reform sürecinini devam ettirilmesi gerekiyor. Bu sayede ekonominin dış şoklara karşı direngeniliğinin artırılması gerekiyor".
alıntı tüsiadın açıklamasıdır!!
yaa bunları bırakalım arkadaşlar ekonomik durumumuza gelişmemize falan bakalım tamam Atatürk süper bir kişiydi önderimiz ancak artık malesef o aramızda değil ve önümüze bakmamız lazım kişiyi eleştirirken lütfen bi foto yada ufak hareketlerle değil icraatlarıyla eleştirin yaptıklarını ve yapmadıklarıyla eleştirin
hımm.. peki siz eğer çalıştıysanız dersinize beni ekonomik durum hakkında bilgilendirir misiniz lütfen? dış borç,iç borç,imf,memur,işçi ve köylü kesimin ekonomik gelişmelerini paylaşır mısınız?
Anlayamadığım bi nokta var.. yanii Atatürk'ün izinden gitmek arkaya bakmak demek midir? aslında tam tersi Ulu önderimizin çizdiği yolda, ilke ve devrimlerine tam manasıyla bağlı olarak önümüze bakmalıyız.. Ancak şuanki düzenin O'nun kurduğuyla alakası yok malesef..
Ayrıca eleştirilen nokta bir fotoğraftan ziyade, o fotoğrafın göz önüne serdiği gerçektir.. gerçek şudur ki; bir devletin başbakanı halkına -kimlerden olursa olsun -saygısızlık yapmamalıdır.
el padrino
11-10-07, 19:45
iktidara geldiginden beri dış borcu 220 milyar dolar yapan, dış politikada avrupa birliğine gircez diye kendi ulusunun değil emperyalist toplumların menfaatini gözeten, sözde soykırım yasalarına bırakın doğru düzgünü hiç tepki gösteremeyen, askerlerin başına çuval geçirildiğinde amerikaya hiç bir şekilde bir şey söyleyemeyen tersine yalakalık yapıp kamera karşısına çıkıp GÜLen (o dönemin dışişleri bakanına şu anda bazıları cumhurbaşkanı demekte), iktidarında pkk terörünü tekrar hortlatan alıncak tedbirleri zamanında alamayıp onlarca şehidin canına kıyan, yaptığı özelleştirmelerle stratejik öneme sahip türk telekom gibi kuruluşları yabancı kaynaklı şirketlere satan kim?
bunlar ilerleme oluyo demek ki bazılarımıza göre
hımm.. peki siz eğer çalıştıysanız dersinize beni ekonomik durum hakkında bilgilendirir misiniz lütfen? dış borç,iç borç,imf,memur,işçi ve köylü kesimin ekonomik gelişmelerini paylaşır mısınız?
Anlayamadığım bi nokta var.. yanii Atatürk'ün izinden gitmek arkaya bakmak demek midir? aslında tam tersi Ulu önderimizin çizdiği yolda, ilke ve devrimlerine tam manasıyla bağlı olarak önümüze bakmalıyız.. Ancak şuanki düzenin O'nun kurduğuyla alakası yok malesef..
Ayrıca eleştirilen nokta bir fotoğraftan ziyade, o fotoğrafın göz önüne serdiği gerçektir.. gerçek şudur ki; bir devletin başbakanı halkına -kimlerden olursa olsun -saygısızlık yapmamalıdır.
hayır yanlış anladın sen beni galiba atatürkün ulu önderimizin yolundan gitmek arkaya bakmak değildir tabiki önemli olan lkemizi çagdaş uygarlık seviyesine ulaştırmaktır yani geliştirmek asla uluönderimze laf söylemem ancak fotodan yada takıntılardan birini eleştirmeyin yaptıkları ve yapamadıklarıyla eleştirin dedim
potporučnik
11-10-07, 19:54
Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Avrupa Birliği üyelik sürecinin uzun vadeli zorluklar göz önünde bulundurulduğunda kayda değer bir risk taşıdığını belirterek, bu durumun Türkiye’deki finansal piyasaların değişkenliğini artırabileceğini söyledi.
Yalçındağ, TÜSİAD’ın ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye-Finlandiya İş Forumu’nda yaptığı konuşmada, Türkiye’nin son 5 yılda ekonomide kat ettiği mesafe sonucunda, son iki yıl içinde Türkiye’ye gelen doğrudan yabancı yatırımların 30 milyar dolara ulaştığını söyledi.
Önceki dönemlerle karşılaştırıldığında, cari açığın da son 5 yıllık dönemde daha sağlıklı bir profil çizdiğini ifade eden Yalçındağ, "Cari açığın finansmanı, büyük ölçüde uzun vadeli kapital akışları ile finanse ediliyor. Bu da kaçınılmaz bir biçimde savunmasızlığı, zayıflağı azaltıyor. Bununla birlikte, yabancı sermaye akışlarına olan bağlılık yine de bir kaygı unsuru olabilir" dedi.
"FIRTINA BİTMEDİ AMA TÜRK EKONOMİSİ DÜZELİYOR"
Yalçındağ, hayata geçirilen reformlar ve ekonomideki olumlu manzaranın, Türkiye ekonomisini geçtiğimiz dönemde yaşanan küresel dalgalanmalara karşı sağlam hale getirdiğini vurgulayarak, 'Açıkçası bu fırtınanın bittiğini söylemek için henüz erken. Ancak Türk ekonomisinin yeniden düzelmeye geçtiğine dair işaretleri görebiliyoruz.Yabancı yatırımcılarla temaslarımızda şunu gördük ki, yatırımcılar Türk ekonomisinin orta ve uzun vadeli manzarasıyla ilgileniyor. Yatırımcılar kısa vadeli göstergelerden ziyade, sektörel ve yapısal sorunları sorguluyorlar" diye konuştu.
"AB REFORM SÜRECİ DEVAM ETMELİ"
Yabancı sermayenin Türkiye’ye olan ilgisinin her geçen gün arttığına işaret eden Yalçındağ, şöyle konuştu:
"'Umuyorum ki bundan sonraki doğrudan yabancı yatırım dalgası Türkiye’deki alt yapıyı küresel değer zincirlerinin bir parçası haline getirecektir. Böylesi bir entegresyon Türk ekonomisinin yönetim ve teknoloji açısından sahip olduğu alt yapıyı güçlendirecektir. Ancak, ortalama düzeyde bir değerlendirme söz konusu olursa, uzun vadedeki zorluklar örneğin daha zor bir AB’ye giriş süreci kayda değer bir risktir. Bu da Türkiye’de finansal piyasalardaki değişkenliği artırabilir. Likidite sıkışıklığı ve AB sürecindeki zorluklar aynı zamanda meydana gelebilir. Dolayısıyla Türk ekonomik camiası, çok olumlu yaklaşsa da şimdiye kadar elde edilen kazanımlarla ilgili olarak, bize göre AB reform sürecinini devam ettirilmesi gerekiyor. Bu sayede ekonominin dış şoklara karşı direngeniliğinin artırılması gerekiyor".
alıntı tüsiadın açıklamasıdır!!
Bence en önemlisi insan kendi gözlemleri ile konuşmasıdır.
Akp liler hep boyle başkasının ağzından konuşurlar.Parti başkanları amerikanın sözcüsü diğerleride onun yolunda ilerliyolar
dış borca gelince ok dış borç 220 milyar dolara çıktı ama AKP’nin iktidarda olduğu son 4.5 yılda özel sektörün dış borcu iki kattan fazla artarak 139 milyar dolara yaklaştı yani bu dış borcun 139 milyar doları özel sektöre ait bir başka deyişle 220-139=81 milyar dolar devletin dış borcu kalır bilmem anlatabildim mi
dış borca gelince ok dış borç 220 milyar dolara çıktı ama AKP’nin iktidarda olduğu son 4.5 yılda özel sektörün dış borcu iki kattan fazla artarak 139 milyar dolara yaklaştı yani bu dış borcun 139 milyar doları özel sektöre ait bir başka deyişle 220-139=81 milyar dolar devletin dış borcu kalır bilmem anlatabildim mi
ve başka bir şey demiyeceğim at gözlüüyle konusanlara asla cevap verilmeyeceini biliyorum size göre her sey kötü gidiyor bizi kandırıyorlar saygı duyuyorum ben halimden memnunum elbet çook daha iyi olabilirdi ama aza kanaat edemeyen çogu da bulamaz
potporučnik
11-10-07, 20:10
Özel sektörün Türkiye'de ki etkilerinide görelim o zaman.
Devletin hangi kurumu kaldı hizmet etsin halkına.
Sırf para uğruna devletin kurumlarını satarak söze para aktarıyorlar.
Ancak aktarılan paraları halk bir türlü görmüyor.
Bide o paralar yetmez gibi bir de halka %134 gıbı bır zam yapıyor.
Bu paralar nereye gidiyor ? bunlara da açıklık getirelim bakalım.
saoll eline saglık bashka sozze gerek yok bence hvala
sayın adko burada ki konuyu farklı yerlere getirdiniz çok sağolun ya.biz neler anlattık sizler neler gördünüz?biz burada akp ekonomik düzen bozukluğunu dile getirmedik.görüyorum ve anlıyorum ki.gençliğimiz çok farklı yerlere gelmiş.görüntümüze perdeler inmiş.atam ile erdoğanı kıyaslamıyorum.bu yaptıklarından dolayı.resimde ki anlatılan şey anlayış ve zihniyet.buyrun burdan bakın.
Arkadaşlar Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ile bu şu o " he she it " (hangisi uygunsa) denilen varlığımı karşılaştırıyorsunuz? Parmaklarımızı yormaya değmez
yaa sunu anlamakta zorlukk cekiyorum 21.yuzyıldayız hani ser seyin ilacı var bilmem nesi var gene iki yakamı bir araya getiremiyorum her konuda ama 1923 te yasananları gördükce gögüsüm kabarıyor aferin hvala diyorum ama simdi adkonun kıyaslamasını görünce icim icimi yiyor yapmayın sunu ya bari bizler bu degerin arkasında duralım cünkü peygamber efendimiz gibi önderimiz atatürkte benim cok degerlidir bunuda unutmayalım unutturmayalım yani fettoha tayyibe fatih sultan mehmede gösterdikleri ilginin ceyregini atamıza gösterseler öpüp basıma koyacagım
serkancosovic
12-10-07, 00:28
adko ii güzel hesap yapmışsın....ama nerden biliyosun bunların gerçek olduğunu ??? muhasebesini tutyormuş gibi emin konuşuyorsun ???......bu borç olayını ilk defa sölmiyorsun sen 2 defa denk geldii bana o kadar emin konuşuyosn ki kendinennn bu kadarrr emin olma ....sen diyosun 220 milyar dolar dış borç var......kim bilir nerden yada kimden duydun...bendee 560 milyar die duydummm türkiyenin borcunu başkası gelcekk 800 milyar dolar dicek.....öle yükselcek te yükselcek hangisi doğru???? bunlarrr boş...türkiye her türlü zararda......
Kurtanovic
12-10-07, 12:53
Yavrum Ceyda,
Cehaletini ve Terbiyesizliğini gençliğine veriyorum...
Bunu bir cevap olarak da saymıyorum...
Bana bir daha özelden böyle mesajlar atmamanı tavsiye ediyorum...
Burası Boşnak forumu...
Forumun ruhuna uyum sağlamaya bak...
Ruhundaki cerahati foruma bulaştırma...
"Senin gibi ahmak bir Atatürkçü" olmaktansa, "Atatürk düşmanı" "zannedilmeyi" tercih ederim...
Yazdıklarına ve okudukların dikkat etmelisin...
El öpenlerin bol olur inşaallah bir gün TEYZE OLURSUN.
teyze
--------------------------------------------------------------------------------
bana bak teyze yazdığın msjı sildirdim.düşüncelerini dile getirirken hakaret etmemeyi öğren.atatürk düşmanı olabilirsin.ama medyum memiş ile atatürk ü kıyaslayacak bi zekanın bizde bulunmadığını anlamışsındır.biz o kadar küük beyinli insanlar değiliz.iyi bayramlar.ellerinizden öperim nano.
Bunu bir cevap olarak da saymıyorum...
Bana bir daha özelden böyle mesajlar atmamanı tavsiye ediyorum...
Burası Boşnak forumu...
Forumun ruhuna uyum sağlamaya bak...
Ruhundaki cerahati foruma bulaştırma...
"Senin gibi ahmak bir Atatürkçü" olmaktansa, "Atatürk düşmanı" "zannedilmeyi" tercih ederim...
Yazdıklarına ve okudukların dikkat etmelisin...
El öpenlerin bol olur inşaallah bir gün TEYZE OLURSUN.
teyze
--------------------------------------------------------------------------------
bana bak teyze yazdığın msjı sildirdim.düşüncelerini dile getirirken hakaret etmemeyi öğren.atatürk düşmanı olabilirsin.ama medyum memiş ile atatürk ü kıyaslayacak bi zekanın bizde bulunmadığını anlamışsındır.biz o kadar küük beyinli insanlar değiliz.iyi bayramlar.ellerinizden öperim nano.
ah mico hvala diyorum sana cvp bile vermiyorum.atatürk çü olmak ahmaklık değildir.bunu bilmenizi isterim.cehalet insan için doğuştan başlar.zamanla cehaletinden insanlar kendi sıyrılır.öğretimi ile.öğretilenlerle.bende bundan sıyrıldığımı biliyorumm.sizin hakaretinize cvp vermem ben.terbiye meselesine gelince ailemden alığım terbiyenin hesabını zaten siz kesemezsşniz.akıl yaşta değil baştadır.gençlik başım da duman değil.herşeyin farkındayım ki size verdiğim cvplara bakıyorum da fark yüksekmiş.ahmaklığa gelince kelime haznesi oldukça yüksek bi kelimedir.sizinle tartışmaya girecek değilim.size atatürk düşmanı demedim.konuyu kendiniz saptırdınız.medyum memiş ile atatürk ü kıyaslamayın dedim.sizin ne düşmanınız olduğunuz beni ilgilendirmez.sevgilerimi yolluyorum size.
Daha da anlatalım mı?
katılıyorum size. bunları yaptıktan sonra hangı hakla neye güvenip bu hareketi yapabılıyor anlamış değilim. başbakan diye herşeye sahıp olduğunu zannediyor. ama türk milleti bence bunu onun yanına bırakmaz. neyse daha fazla yazmıyım ben iyi olmaz.
sayın adko burada ki konuyu farklı yerlere getirdiniz çok sağolun ya.biz neler anlattık sizler neler gördünüz?biz burada akp ekonomik düzen bozukluğunu dile getirmedik.görüyorum ve anlıyorum ki.gençliğimiz çok farklı yerlere gelmiş.görüntümüze perdeler inmiş.atam ile erdoğanı kıyaslamıyorum.bu yaptıklarından dolayı.resimde ki anlatılan şey anlayış ve zihniyet.buyrun burdan bakın.
pardonda ben Atatürkle erdoğanın karsılaştırmasını yapmam bile atatürkle kimsenin karsılaştırmasını yapmam kimsede yapmamalıdır herkezin hareetleri farklıdır kimseyi atatürkle karsılaştırmayalım o her zaman gönüllerimizde olacak ve her zaman bizim ulu önderimiz ve yol göstericimizdir beni atatürk düşmanı olarak görmeyin sakın ben ona ve ilkelerine sadık ve seven bir kişiyim ben karsılaştırmanın saçma olduğunu söyledim ve konuyu saptırdığım içişn özür dilerim
adko ii güzel hesap yapmışsın....ama nerden biliyosun bunların gerçek olduğunu ??? muhasebesini tutyormuş gibi emin konuşuyorsun ???......bu borç olayını ilk defa sölmiyorsun sen 2 defa denk geldii bana o kadar emin konuşuyosn ki kendinennn bu kadarrr emin olma ....sen diyosun 220 milyar dolar dış borç var......kim bilir nerden yada kimden duydun...bendee 560 milyar die duydummm türkiyenin borcunu başkası gelcekk 800 milyar dolar dicek.....öle yükselcek te yükselcek hangisi doğru???? bunlarrr boş...türkiye her türlü zararda......
çoso ben sadece bugüne kadar açıklanan rakamlardan yola çıkarak bunları söyledim daha önce nasıl açıklandıysa şimdide onu yazdım konuyu daha fazla dağıtmak istemiyorum konuyu açana saydısızlık yaptım tekrardan özür diliyorum
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.