Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaşlar aklinizdan asla çikmasin!?
bir paşa çiktiği televizyon kanalinda söledği bir konuşmada türkiyeyi ayakta tutan 3 şey vardir
1:asla bitmeyen para kaynaklari
2:asker
3:BOŞNAKLARDİR dedi
bazi arkadaşlar her ne kadar bizim yok olma hükmünde olduğumuzu söleselerde biz türkiye içinde variz
ne mutlu türküm diyene
ne mutlu boşnağim diyene
Novi Pazar
09-08-06, 08:47
Helal olsun o paşaya keşke ismini falan hatırlayabilsen.Gecelerimize pikniklerimize çağırırdık kendisini.
Benim bildiğim deniz kuvvetlerinden yeni emekli Oramiral Sevcan Bey var.Ona nasıl ulaşacağımı bilmiyorum.
Kendisi yugoslavya doğumlu Sancak göçmeni ve Türk ordusundaki en yüksek rütbeli Boşnaktı.Başka var mı bilmiyorum.
Devletimizin üst kademelerine gelmiş Boşnakları tanımalı bilmeliyiz die düşünüyorum.Bilen varsa paylaşalım burada.
sana katılıyorum paylaşımın için saol
ne mutlu türküm diyene
ne mutlu boşnağım diyene
o paşayı tebrik etmek lazım
ne mutlu türküm diyene
ne mutlu boşnağim diyene :) :) ;)
bo?nak k?z?
09-08-06, 09:25
tebrik ederim NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE NE MUTLU BOŞNAĞIM DİYENE çok doğru
zaten bosnaklar kotu bir millet olsaydi, o pasa o kadar yuksek bir rutbeye gelemezdi. Demek ki devletimizde bizim iyi bireyler oldugumuzun farkinda. Ne mutlu turkum ve bosnagim diyene !!!
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE ,
NE MUTLU BOŞNAK 'IM DİYENE ...
Bu ülkeye muhacirlerin kattığı değer TARTIŞILAMAZ BİLE :mad:
Ne Mutlu TÜrk Üm Dİyene
Ne Mutlu BoŞnaĞim Dİyene !!!!!!!!!;) ;)
salihfazli
13-08-06, 14:54
Ne Mutlu TÜrk Üm Dİyene
Ne Mutlu BoŞnaĞim Dİyene !!!!!!!!!
bızı bı azınlık gıbı gorenlere kapak olsun bu.
Ne Mutlu TÜrk'Üm Dİyene
Ne Mutlu BoŞnak'im Dİyene
Ne Mutlu TÜrkÜm Diyene,
Ne Mutlu Bosnagim Diyene..!!!!!
Ne Mutlu Türküm Diyene
NE Mutlu Boşnağım Diyene
bosna hensek te 3 milyon türkiyede 5 milyon bosnak olduğu kayıtlarda geçiyyor acaba bizmi azalıyoruzs yoksa bosnaklırmı
ne mutlu türküm diyene
ne mutlu bosnağım diyene
en önemlisi NE MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE
fazlic_suki
29-08-06, 23:30
Şu an herhangi bir doğuluya da sorsanız aynı şeyleri söyler ama paşanın söylemesi apayrı bir hava katmış Artık devletin en büyüklerinden duyuyoruz yani nasıl bir millet olduğumuzu
ZVJELA BOSNİA
Arkadaşlar hep bunu derim "Biz bu ÜLKENİN en sevilen ve ençok değer verilen göçmenleriyiz.Ama biz hala bunun farkında deiliz". "Ne Mutlu Bosnalı Türküm Diyene "
hıc bırınızın hevesını kırmak ıstemm ama cumlenn aslını bozmayın kendınız bısey bulun NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
KÜÇÜK BİR PAYLAŞIM UMARIM HOŞUNUZA GİDER
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=bosnak
SİVRİ DİLLİ YORUMCULARIYLA TANINAN EKŞİ SÖZLÜKTEN ALINTIDIR :)
Ne Mutlu TÜrk Üm Dİyene
Ne Mutlu BoŞnaĞim Dİyene !!!
Yukarida gögüs gererek kullandiginiz iki slogan hakkinda:
Biz alman fasistinin kullandigi "Ich bin Stolz Deutsche zu sein"
sloganina karsi, alman demokrasi gücleriyle sendikalarla iscilerle mücadele verirken bu sloganin irkci bir yaklasim tasidigini vurguluyor ve almanyadaki yabancilara
karsi bir kiskirtma, provokasyon, oldugunu acikliyarak karsi cikiyoruz.
Kaldiki almanin kendi almanligi ile övünebilmesinin sebepleri birden fazla: Gerek bilim ve teknikte gerekse kültür ve felsefe alaninda hepinizin bildigi gibi övünülücek yüzlerce binlerce alimi bilgini var ama bütün dünyayi kücümsiyen böylesi sloganlar insanca degil ve tasvip edilemez
Bizim Türklügümüze Bosnakligimiza gelince neyimizle övünebilecegimizi ben pek kestiremedim.
Bir Kant'imiz bir Hegelimiz bir Bachimiz veya bir Klara Zetkinimiz mi var.
Yuz yilda bir tane Nobel ödüllü vatandasimiz oldu onu da bir cogunuz begnmediniz okudugum mesajlarinizda.
Bosnakligimiza gelince; Daha 10 sene önce bir günde sekiz binmizi koyundan kötü kesimedilermi ??
Ücyüz bine yakin insanimiz ziyan olmadimi 1991-1995 arasi.
Bir bucuk milyon kadar insan yerinden yurdundan edildi bunlarlami övünelim mutluluk duyalim.
Degerli genc arkadaslarim, ben bosnakligima da türklügümede sahip cikiyorum bu da burada kesinlikle biline ama dünyayi toz pembe görme yaslarimi cok geride braktigim icin yukardaki sloganlara sahip cikamiyorum kusuruma bakmayim.
Kesinlikle de herkezin fikrine ve konusma hürriyetine saygi duyuyor ve hayatim boyuncada fikir özgürlügü icin mücadele etmigimi de burada belirtmek istiyorum.
Biliyorum bircogunuza bu görüs ters gelecek ama buda benim görüs belirtme özgürlügüm ve onu da ben burada kulaniyorum.
Hepinize selam ve saygilar
arkadaşlar düşünceleriniz için teşekkür ederim ancak ltfen ırkçı takıntısında bulunmayalım her n kadar boşnak olsakta biz bu topraklar üzerinde yaşadıımız sürece bu toprağın bekçileriyiz
novipazar kardeşim
aslında o kadar çokk varkiii çok üst rütbelerde bulunan örneğini vermek gerekirse bnm amcamınoğlu şuan izmitte yarbay daha böle bir çokkk yerde rütbelilerimiz var ayrıca doktorlarımız da unutmamak gerekir
bu sözlerı bu ulkede azınlık oldgumuzu soyleyen ınsanlara gostermek duyurmak gerekk o zaman gorsunler kımmıs azınlık dıye...
biz aslında azınlık deiliz kardeşlerim biz içimzde kendi kendiimize dewlet olmuşz
Türkler tarihten bu yana övünülecek işlere imza atmışlardır. En basiti batıya yıkanmayı öğretmişlerdir.
Boşnaklar için dünya kamuoyu şu sloganı kullanmıştır:" Cudo Bosanskog Otpora"
Örnekleri çoğaltabiliriz. İsterseniz bunu bir konu başlığında paylaşalım.
Yukarida gögüs gererek kullandiginiz iki slogan hakkinda:
Biz alman fasistinin kullandigi "Ich bin Stolz Deutsche zu sein"
sloganina karsi, alman demokrasi gücleriyle sendikalarla iscilerle mücadele verirken bu sloganin irkci bir yaklasim tasidigini vurguluyor ve almanyadaki yabancilara
karsi bir kiskirtma, provokasyon, oldugunu acikliyarak karsi cikiyoruz.
Kaldiki almanin kendi almanligi ile övünebilmesinin sebepleri birden fazla: Gerek bilim ve teknikte gerekse kültür ve felsefe alaninda hepinizin bildigi gibi övünülücek yüzlerce binlerce alimi bilgini var ama bütün dünyayi kücümsiyen böylesi sloganlar insanca degil ve tasvip edilemez
Bizim Türklügümüze Bosnakligimiza gelince neyimizle övünebilecegimizi ben pek kestiremedim.
Bir Kant'imiz bir Hegelimiz bir Bachimiz veya bir Klara Zetkinimiz mi var.
Yuz yilda bir tane Nobel ödüllü vatandasimiz oldu onu da bir cogunuz begnmediniz okudugum mesajlarinizda.
Bosnakligimiza gelince; Daha 10 sene önce bir günde sekiz binmizi koyundan kötü kesimedilermi ??
Ücyüz bine yakin insanimiz ziyan olmadimi 1991-1995 arasi.
Bir bucuk milyon kadar insan yerinden yurdundan edildi bunlarlami övünelim mutluluk duyalim.
Degerli genc arkadaslarim, ben bosnakligima da türklügümede sahip cikiyorum bu da burada kesinlikle biline ama dünyayi toz pembe görme yaslarimi cok geride braktigim icin yukardaki sloganlara sahip cikamiyorum kusuruma bakmayim.
Kesinlikle de herkezin fikrine ve konusma hürriyetine saygi duyuyor ve hayatim boyuncada fikir özgürlügü icin mücadele etmigimi de burada belirtmek istiyorum.
Biliyorum bircogunuza bu görüs ters gelecek ama buda benim görüs belirtme özgürlügüm ve onu da ben burada kulaniyorum.
Hepinize selam ve saygilar
kle?tinal?
19-04-07, 20:20
(biz aslında azınlık deiliz kardeşlerim biz içimzde kendi kendiimize dewlet olmuşz)
Aslan kardeşim benim tamam tamam ama dikkatli ol bak.....
belki aramızda MİT çiler falan vardır demi....:):):)
başımıza iş açmayalım sonra.....:):):):)
ne mutlu TÜRKÜM diyene..
ne mutlu BOŞNAĞIM diyene...
klestina kardeş bi burda bölücülük asla yapmıoz zaten biz tüürk topraklarını korumaya bosnak örf ve adetlerimizde sahip çıkmaya çalışıoz;)
kle?tinal?
20-04-07, 19:15
biz aslında azınlık deiliz kardeşlerim biz içimzde kendi kendiimize dewlet olmuşz
Muhacir diye küçümsenenler,tarihin yazdığı savaşlarda en geriye kalanlar,yani "Düşmanla sonuna kadar dövüşenler" çekilen ordunun ri'cat hatlarını sağlamak için kendilerini feda edenler ve düşman karşısında kaçmak,çekilmek nedir bilmeyenlerdir.Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır. 17.01.1931 Mustafa Kemal Atatürk
Atatürkünde değidi gibi biz göçmenler hep ülkemizin yanında olmuşuz.....
sadece senin hitabın biraz ilginçti galiba...
oo zamn pardon kardeş afdersin:(:)
aslında pbosnakların daha yaptııı bir çok kapak hareketleri var ancak bunları sitede yazmıoruz bunu da ele almamız gerekir die düşünğom
ne mutlu TÜRK'ÜM diyene yazmanız yeterli arklar orjinallii bozmayın lutfen.Boşnaklık için daha yaratıcı bi cümle bulun:D
sana katılıyorum paylaşımın için saol
ne mutlu türküm diyene
ne mutlu boşnağım diyene
aslında daha elimde bir çok kaynak var bunu sizinle paylaşacağım sağolun!
ama zaten bn şunu düşünüom bnce tüm dünya anlamıştır bizim nasıl biş medeniyet oldumuzu çünkü dünyada bana göre iki tane medeniyet var dı/dır
biri osmanlı imp çünkü o kadar azınlık vardı ancak insanlrda dayanışma var ikincisi bosna her kesinm mevcut her n kadar barış içnde olsalarda brileri eskileri gündeme getirerek ortalığı körüklemeye çalışıolar ama başaramayacvaklardır
bir paşa çiktiği televizyon kanalinda söledği bir konuşmada türkiyeyi ayakta tutan 3 şey vardir
1:asla bitmeyen para kaynaklari
2:asker
3:BOŞNAKLARDİR dedi
bazi arkadaşlar her ne kadar bizim yok olma hükmünde olduğumuzu söleselerde biz türkiye içinde variz
ne mutlu türküm diyene
ne mutlu boşnağim diyene
babamın meshur bır sozu vardır.der kı 3 tane mubarek varmıs su dunyada:deve,leylek ve bosnak...:) deve ve leylek neden bılmıyorum ama bu soz cok hosuma gıdıyor...:)
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.