PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzzetbegoviç'in Mezarına Saldırı...

Kurtanovic
11-08-06, 10:50
İzzetbegoviç'e çirkin saldırı
Eski Bosna-Hersek Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç'in mezarına bombalı saldırı düzenlendi. Polis, Saraybosna'daki Eski Şehir'de bulunan mezarın patlayıcıyla tahrip edildiğini bildirdi.

Saldırının sabaha karşı düzenlendiği, çevredeki yapıların da hafif hasar gördüğü belirtildi.

Devlet radyosu da, kentin 1992-95 yıllarındaki kuşatması sırasında ölen askerlerin gömülü olduğu mezarlığın kordon altına alındığını duyurdu.

Bu Haber Toplam 790 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Arkadaşına Gönder Yazdır Yukarı

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=37102

Bu habere toplam (1) yorum eklenmiştir.

semih karahan 11 Ağustos 2006 Cuma 12:25
BÜYÜK LİDER
Bu büyük lider devlet adamı ve seçkin insanın mezarına uzanan eller kimin sırp katliammınnın zavallıları hala agıtlar yakarken bu öfke niye çünkü dünya zalimler tarafından işgal edilmek isteniyor ne yazık.Büyük insan kabrinde rahat uyu gün gelir zalimler Hakkın önünde diz çöker

engeng
11-08-06, 10:53
töbe töbe böle güzel insanı mezarında bile rahat bırakmıyollar ne diyim yapanın allah binkere belasını versin

mavi
11-08-06, 11:12
hepsi allahından bulsun inşallah böyle bişey olamaz

vodolia
11-08-06, 11:32
oluşturdukları bombalarla yıkılabilecek türden şeyler değil, Allah rahmet eylesin...

VRBLAN?N
11-08-06, 22:14
Sa.islam Dunyasinin Dedosuna Yapilan Saldiriyi Kiniyorum.anlasilan Rahmetli Aliya'nin Mezarindan Da Korkanlar Var.

Turkovic
12-08-06, 00:36
nedendir bilmiyorum ama benim aklıma şu geldi.... alija nın bir belgeseli var ve orada savaş sırasında gerçekleşen traji komik olaylarada yer veriyordu.... bunlardan bitanesi...sırplar postahane duvarına; burası sırbistan yazıyorlar... cevap olarak altına aptallar burası postahane yazılıyor... şimdide alija nın mezarını bombalıyolar... iyi bir iş yaptık inancında olan sırplara(büyük ihtimalle onlardır) şu cvp verilebilir; aptallar burası mezarlık... şehitlik.... ahireti düşünün...

adafelc
12-08-06, 07:27
Bunu Yapıcak insanlarda Varmış Dunyada ne dkr utanmazlar Yzklar olsun

ali beg
12-08-06, 15:15
Amaçları niyetleri Ne...! Geçen yılda Srebrenica , anma törenleri başlamadan alanda bir anıta saklanmış Bombalar bulunmuştu.

Buda Boşnakların , tetikte olmalarını hatırlatır cinsten bir olay.

ayse seda
13-08-06, 21:18
ellerinden başka bir şey gelmiyor anlaşılan. ama bu kadarına da pes!

Bekirovi
25-08-06, 17:10
Rahmetliye 60 yIl çektirdikleri yetmiyormu$ gibi utanmadan sIkIlmadan mezarda bile rahatsiz ediyorlar.Dünya dillerinde en agir küfürler bile bunlar için bir iltifattir.Allahim büyüksün tez günde bunlarin hesabini sorarsin in$Allah.

Turkovic
03-09-06, 00:46
bu başlığıma bosna gezimden sonra bir gazetecinin şu yorumlarını eklemek istedim... gazetecinin kendisi bosna savaşında mesleğini bosnada icra ediyormuş ve şimdi bosnaya yerleşmiş ve boşnak bir bayanla evli.. bizi havaalanındaki şehre götürme ricamızı kırmayarak başlayan maceramızda şehir hakkında çok ilginç bilgiler verdi!! bu soruyu sorduğumda ise(alija izetbegoviçin mezarının bombalanması) cevabı; ben bir olay yaşandıktan sonra kimin bu olaydan çıkar sağladığına bakarım oldu.. boşnaklar veya sırplar sağlamadı.. ben burda yaşıyorum bundan eminim dedi... bombalamadan bir hafta sonra barış gücü bitmeye yakın görevini bosna tekrar karışır endişesiyle uzatmak istedğini açıklamış onu söyledi!! bilindiği üzere 6 aylık dönüşümlü başkanlık sistemi var dedi.. ve bunların üzerindede avrupadan bir başkan var dedi.. bence avrupa burda olmaktan gayet mutlu ve müslüman bir ülke istemiyorlar dedi... inanın bu cevap bana basit ve mantıklı geldi....

ASHA
04-09-06, 13:46
İnsana mezarda bile rahat yok Allah canlarını alsın ne diyeyim :mad:

ozgurhadzic
06-09-06, 21:44
abı bence tek cozum yolu 3.dunya savası war ya bu dunyadakı teror saldırıları bıtmıcek yoksa!

jedan_dva
07-09-06, 11:55
abı bence tek cozum yolu 3.dunya savası war ya bu dunyadakı teror saldırıları bıtmıcek yoksa!

özgür kardeşim sana sürekli söylediğim sözü söylerdim ama boşver sen anladın zaten ne demek istediğimi.savaş olur mu hiç savaş terör saldırılarından daha çok zarar verir terörü yok etmek için savaş çıkarıp insanlığı mı yokedelim çok yanlış düşünüyorsun.

borostican
12-09-06, 00:28
bu olay inş. yeni bir savaş nedeni olmaz

Hadzic
12-09-06, 01:16
Sırp cetniğin yapmadığı sey kalmadı bide büğüne böyle bir sey yapmıslar. Allah bunlara guzel bir ders vericek ama dur bakalım ne zaman.Paylasım için tesekkurler..

son-sancak
12-09-06, 10:22
evet sırp çetnikler akıllanmamış olsa gerek ama aliya sen rahat uyu

çünku yastığa başımı koyduğumda gerçekten orda savaşan mücaitlerimiz var
saldırı yapanlarda sonunda erkan gibi delik deşik olacaktır nerden mi biliyorum
hertaraftan afganistana şahadet için yüzlerce insan geliyor bunlar eğitim alıyor
ve çeçenistan , bosna ,filistin vb yerlere naklediliyor örnek olarak 1993 te
kara sancak örgütü bosnada çok büyük bir cihat yapmıştır ve bayborayla
tanıklarından biri ve yüzlerce insanda katılmıştır tek yürek gibi......
biz slobodan ın mezarına bomba atsak bunun 2 katı tepki alırız sırplardan
ama korkmamayı küçükken öğrendik aliya sen rahat uyu çünkü savaş çıksa
dahi mücaitlerimiz orda

biyelopolye
12-09-06, 18:48
Kanında "KAHPELİK" olanların...

enko
12-09-06, 19:06
sanırım isin ehinin verdiği cevap en gzüzel sekilde olmus bu olaydan kim çıkar sağlayacak soru çok güzel bir soru tam yerinde ve mantıklı benim kannatimce su soruya söyle bir bağlantıda yapilabilir gazeteci ağbeyimizin de dediği gibi bu olaydan bm yararlı çıkacak menfaat elde edecek ama isin ucunu sırplara dayandırmakta mantıklı olur bence sonuçta onların kafası aynı sekilde çalısıyor müslüman bir ülke istemiyorlar yani bm sırpları kıskırtmıs olabilir ve bu is sonuçta müslümanların aleyhine olacağı için bm nin bu komplosundan sırplarda faydalanabilir turkoviç bate tesekkürler....

Cucevic
13-09-06, 00:53
bu başlığıma bosna gezimden sonra bir gazetecinin şu yorumlarını eklemek istedim... gazetecinin kendisi bosna savaşında mesleğini bosnada icra ediyormuş ve şimdi bosnaya yerleşmiş ve boşnak bir bayanla evli.. bizi havaalanındaki şehre götürme ricamızı kırmayarak başlayan maceramızda şehir hakkında çok ilginç bilgiler verdi!! bu soruyu sorduğumda ise(alija izetbegoviçin mezarının bombalanması) cevabı; ben bir olay yaşandıktan sonra kimin bu olaydan çıkar sağladığına bakarım oldu.. boşnaklar veya sırplar sağlamadı.. ben burda yaşıyorum bundan eminim dedi... bombalamadan bir hafta sonra barış gücü bitmeye yakın görevini bosna tekrar karışır endişesiyle uzatmak istedğini açıklamış onu söyledi!! bilindiği üzere 6 aylık dönüşümlü başkanlık sistemi var dedi.. ve bunların üzerindede avrupadan bir başkan var dedi.. bence avrupa burda olmaktan gayet mutlu ve müslüman bir ülke istemiyorlar dedi... inanın bu cevap bana basit ve mantıklı geldi....

Degerli kardesim yazilarini pur dikkat okumaya gayret ediyorum. Bu konuda alabilecegim en kisa, öz ve mantikli bilgiyi aldim tesekkür ederim.

Cok okuyan bilir cok gezen mi:)

samko71
22-09-06, 18:39
yapanlar cezasını elbet bulacaktır...

premenkov
23-09-06, 09:38
elbet gün gelip dewran dönecek bu yapılanlar cezasız kalmaz

SINANOVIC
31-10-06, 07:02
Acİzlİk Bence BaŞka Bİr Şey DeĞİl Adami Ebedİ İstİrahatgajinda Bİle Rahat Birakmiyorlar Bu Nasil Bİr VahŞettİr Nasil Bİr Çİrkİn Harekettİr HİÇmİ Allahtan Korkmaz Bu İnsanlar.bu DavraniŞlari Yapanlar SaĞlikli Beyİnlere Sahİp Olamazlar.

sjenical?
27-12-06, 18:09
İnşallah bu hainliği yapan ve tasarlayan kimselerinde hesap vakti gelecek bence fazla sessiz kalıyoruz bu yapılanlara artık dur demenin vakti geldi
sen yerinde rahat uyu
BİLGE KRAL

musoski
26-01-07, 16:12
bence böyle bi şey yapmalarında ki tek amaç biz hala burdayız mesajı vermek,psikolojik olarak boşnaklar üzerinde korku yaratmak müslümanların maneviyatını bildikleri için ilk önce bu maneviyata saldıraya geçiyorlar...bence de çok sesiz kalınıyor neden bu kadar insan bi araya gelmişken sadece yazılarımızla olayı lanetliyoruz??? kavga dövüş çıkaralım demiyorum ama bi araya gelip bi bu konuda bi şeyler yapabiliriz diye düşünüyorum bu sayfaların ötesinde...

jugosergio
02-05-07, 21:15
BU ŞEREFSİZLERİN ALLAH BELASINI VERSİN.YAŞADIĞI ZAMAN DEDO'YA BİŞİ YAPAMADILAR.ÖLÜSÜNE BİLE SAYGILARI YOK VE HINÇLARINI DEDO'NUN ÖLÜSÜNDEN ALMAYA ÇALIŞIYOR.BU KADAR ŞEREFSİZ KARAKTERSİZ PİSLİK ADİ BİR MİLLET OLAMAZ.:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

?ahovi?_06
02-05-07, 21:21
yazık yaa mezardan mı alacaklar öclerini gerçi onlara da bu yakışırdı ya adı üzerinde sırp...duymak bile mide bulandırıcı değil yaptıklarını görmek...Allah hepsini helak etsin tek dileğim bu...

jugosergio
02-05-07, 21:42
Acİzlİk Bence BaŞka Bİr Şey DeĞİl Adami Ebedİ İstİrahatgajinda Bİle Rahat Birakmiyorlar Bu Nasil Bİr VahŞettİr Nasil Bİr Çİrkİn Harekettİr HİÇmİ Allahtan Korkmaz Bu İnsanlar.bu DavraniŞlari Yapanlar SaĞlikli Beyİnlere Sahİp Olamazlar.

YA ABİ BU ŞEREFSİZLERDE BEYİN YOKKİ SAĞLIKLI OLSUN.BU İTLERDE BEYİN OLSA BOŞ YERE SAÇMA SAPAN NEDENLERDEN DOLAYI O KADAR İNSANIN CANINA KASTEDERLERMİYDİ?ALLAH HEPSİNİN BELASINI VERSİN:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

alija_06
03-05-07, 20:19
diyecek bişey bulamıyorum

zametica
01-07-07, 21:58
sırplar ne kadar adi olduklarını bir kez daha göstermişler!!! bizim dinimiz ölenlerin arkasından konuşulmasını bile hoş görmezken bunlar böyle bir liderin mezarını tahrip etmekten çekinmiyorlar!!!ama bilmiyorlar ki ALİJE İZZET BEGOVİC sonsuza kadar yaşayacak!!!

GreatAnatolian
13-07-07, 05:25
Ya ne aptal insanlar bunu yapanlar ya!
Mezardan intikam alinir mi abi ya??
Hakkaten aciz ve gerzek insanlarmis yane...
Allah Alija ya gani gani rahmet eylesin...

omer74
16-07-07, 10:37
3 hafta önce Saraybosna'ya gittiğimde Aliya 'nın kabrini ziyaret etmiştim ilk iş olarak.Şu anda bilge lider Aliya İzzetbegoviç'in kabri Boşnak askerleri tarafından korunuyor. Hatta fotoğraflar köşesinde kabir ve nöbet tutan askerin resmi var ;

http://www.bosna-sancak.net/haber/index.php?option=com_content&task=view&id=284&Itemid=262

borostican87
12-04-08, 16:50
yapanlar insanlıktan nasibini almamışlar. allah belalarını versin