PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Budur işte Radyo bsn...

munira
24-12-07, 12:24
Bosna Günlüğüme

Sen uzaklardasın Bosnam.
Ben ise taa içerlerindeyim
Seni kokluyor seni kucaklıyorum
damarlarında yaşıyor,
sularında can buluyorum
ve Türkiyemin bağrında
seni dinliyorum

BSn radyo
Yusuf 'tan bana seçytiği ilk şarkımı dinliyorum
"Jedna si Jedina Bosna i Hercegovina"
:icon_bravo:

Novi Pazar
24-12-07, 12:31
Öncelikle Münire ablam,kısa bir aradan sonra tekrar foruma geldiğin için bizleri çok mutlu ettin.

Bayramda da Bijelo Dugme başkanımızla beraber gelmeye niyetlendim ama maalesef işlerim vardı gelemedim.Umarım bir gün bakmışsın topluca sana baskına gelmişiz,aman korkma kızlarımız bu konuda hazırlıklıdırlar,börekler çöğreklerimizle geliriz.

Seni çok seviyoruz.Forumdan sonra radyodada görmek dileğiyle:)

munira
24-12-07, 12:37
Öncelikle Münire ablam,kısa bir aradan sonra tekrar foruma geldiğin için bizleri çok mutlu ettin.

Bayramda da Bijelo Dugme başkanımızla beraber gelmeye niyetlendim ama maalesef işlerim vardı gelemedim.Umarım bir gün bakmışsın topluca sana baskına gelmişiz,aman korkma kızlarımız bu konuda hazırlıklıdırlar,börekler çöğreklerimizle geliriz.

Seni çok seviyoruz.Forumdan sonra radyodada görmek dileğiyle:)

Hiç korkmadım.
Ben börek yapmayı biliyorum.
Hem de çabucak açıveririm yufkalarımı.
Siz yeter ki buyurun gelin. Başımızın üzerinde yeriniz var.

Foruma yeni gelmemin sebebi ise, profil bilgilerimle oynarken, içinden çıkamayacağım bazı hataları yapmamdan kaynaklandı. Son çare olarak farklı bir nickle girdim. "grom" olarak. Neyse jaka bayram ziyaretime geldiklerinde sorunu giderdi.
Az biraz mola sonrası buradayım
hayatımda ilk tanıdığım ve yazdığım forum bsn'dir.
Burada kaldım ve kalacağım.
Böyle işte:))

Novi Pazar
24-12-07, 12:55
Bu konu galiba Münire Ablamıza Ziyaret başlığına dönüşecek gibi:):)

Evet ne dersiniz sevgili BSN üyeleri Münire ablada bir pazar günü geçirmeye herkes varmı?????

dragamen
24-12-07, 13:04
öncelikle Bayramda Bende Gelemediğim Için üzgünüm:( Hatta Beni Beklediler Yola çikmadan. Munire Ablanin Gelmesini çok Sevindim.munire Abla Tekrardan Hoşgeldin Aramiza:)

Inş En Kisa Zamanda Ziyeretinize Gelcem Ablam