Orijinalini görmek için tıklayınız : afyon ve civarında boşnak köyü-mahallesi var mı?
afyonda gürcü,çerkez,yunanistan muhaciri ve sanırım arnavut muhacirleri var...(köy-mahalle olarak)
boşnak var mı? cevaplarsanız sevinirim...
konya ve eskişehirde var değerli kardeşim:)ama mağlesef başka ükelere ve istanbula göç çok fazla olduğundan dolayı sadece yaşlı insanlarımız kaldı:(
fakat o gelenekleri o kadar güzel yaşıyorlarki görmeni tavsiye edrrim:)
fakat konyanın yerli insanları onları bıktırmış adeta ve konyada göçmen nesli tükenmek üzere:(
sevdalinka
20-08-06, 20:38
konya ve eskişehirde var değerli kardeşim:)ama mağlesef başka ükelere ve istanbula göç çok fazla olduğundan dolayı sadece yaşlı insanlarımız kaldı:(
fakat o gelenekleri o kadar güzel yaşıyorlarki görmeni tavsiye edrrim:)
fakat konyanın yerli insanları onları bıktırmış adeta ve konyada göçmen nesli tükenmek üzere:(
ısrarla belirtiyorum ankara da da boşnak köyleri var :) emin olabilirsiniz... saygılarımla
??lg?n ?izgi
20-08-06, 22:25
afyonda gürcü,çerkez,yunanistan muhaciri ve sanırım arnavut muhacirleri var...(köy-mahalle olarak)
boşnak var mı? cevaplarsanız sevinirim...
Dostum ben afyon dogumluyum ama 38 senedir uzagım çocukiken ayrılmışım ailem başka memlekette olması dolayısile ancak iki kere gidebildim malu geçim kavgası ama dostlarımdan ögrenmeye çalışırım iyilikler dilerim
Kütahyada var...Yenibosna adı Akköprü die de geçer Azot fabrikasının karşısında...
bende yakın bi arkadaşımdan öğrendim askerde bi tek boşnak arkadaşı varmış oda afyonda yaşıomuş ailesiyle !
Afyon'un Sandıklı ilçesine bağlı Alacami köyü var.
begovi?-03
19-11-06, 18:57
afyonun neresindenn brat_?
Bosnak Her Yerde Var Nereye Baksan Bosnak Var:d
sayın arkadaşım,öncelikle aramıza hoşgeldin.cevabını vermiş olduğunuz yazı eski bir yazıdır. forumda nostalji kısmı var,takip ederseniz Afyon Alacami boşnaklarından söz ettim.bir eksiğim varsa lütfen düzeltin..selam ve saygılarımla.
Yazınızda Alacami'nin merkeze bağlı olduğunu söylemişsiniz. O yüzden forum konusunu cevaplamıştım. Nostalji bölümündeki yazınızı yeni okudum. Orada Sandıklı'ya bağlı olduğunu söylemişsiniz. ...
ben afyonun merkez marulcu mahallesindenim. istanbulda yaşıyorum, boşnak arkadaşım çok..
afyonda uzun çarşıda belediye çarşısının karşısında "bosnazade" yazan bir iş yeri, vardı baya önce.. peynircilik vs. satış... ama kapattılar herhalde bayadır yok...normalde değirmendere tarafında ve şuhut tarafında ki köylerde 1-2 s boşnak köyü var diye duymuştum.
m.zafer0303
11-11-07, 23:23
Mrb, Benim Afyon Merkez Anlasilan Sandikli Tarafinda Var Genelde
zlatna zlatna
21-01-08, 16:45
Mrb, Benim Afyon Merkez Anlasilan Sandikli Tarafinda Var Genelde
sadece sandıklıda boşnak var,afyonda bizden başka boşnak yoqq yada ben duymadımm yukarda bi arkadaşımız şuhutta boşnak olduğunu sölemiş fakat orda boşnak bulunmaz ki keşke olsa ama sadece sandıklıda boşnak var...
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.