PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yardım

lawine
21-08-06, 11:44
merhaba arkadaslar bu siteyi tesadüfen buldum ve cok sevindim boşnakça öğrenmek istiyorum ama nerden ve nasıl başlamalıyım bilmiyorum bu konuda bana yardımınız olursa memnun olurum simdiden tesekkürler...:)

fenertan
21-08-06, 14:09
Arkadasim hosgeldin...Cok iyi ogrenmek istiyosan Sarejevoya gel.Iyi ogrenmek istiyosan kursa git.ogrenmek istiyosan Yildirim mahallesine takil:D :D :D
Saka bi yana ya bir iki tani Bosnakca gramatik kitabi var onu almani ve de cok kaliteli bi sozluk var Turkce - Sirpca onu almani tavsiye ederim...

lawine
29-08-06, 22:51
merhaba fenertan yardımın için sagol geçen sene sarajevoya gelme imkanı buldum ama sadece gezmek için inşallah bir daha gitmek isterim tabi tavsiye ettiğin kitaplara da fırsat bulursam bakacağım tesekkürler...:)

Nam?k
30-08-06, 08:02
Lawine-Jeste li vi bosanka ili hrvaska. Dobro doşli , Ako zeli da uçi bosanski jezik.Pomagao bih (Türkçesi:Lawine-Siz boşnakmı yoksa hırvatmısınız.Hoş Geldiniz.Eğer boşnakça öğrenmek istiyorsanız.Yardım ederim.

skyberk
10-06-07, 03:47
merhaba arkadaşlar ben bugün üye oldum öncelikle hepinize çok slmlar....aslına bakarsanız boşnak değlim arnavutum ama bu aralar boşnakça öğrenmem gerekio işimiz gereği 3 ay sonra bosnaya gidicem ve hiç boşnakça bilmiorum int.te ve boşnak arkadaşlarımla msnde bayadır konuşuyorum ama bana öğreticek kadar hiçbiri bilmio ve şu an son derece sıkıntılıyım çok fazla heves ettim yardımcı olabilirmisiniz bana acaba....Mozete li mi pomoci?

mustafa
10-06-07, 09:06
Arkadaslar ben hepinize yardim etmek isterim ama bu internett yolu ile olabilir ancak. Gerek kelime anlami gerek yazilisini sizlere anlatabilirim. Bu arada önceki paylasimlarda verilmis bazi onlein sözlük adresleri de var bunlardan yararlanabilirsiniz. Tabi BSN' rijecnikten de.
Özel mesaj da atabilirsiniz.

Selam ve sevgiler

skyberk
10-06-07, 12:01
ilginiz için çok teşekkür ederim dediğiniz gibi int. yoluyla ancak bu sağlanabilir ben boşnakçaya hakim olmak istiyorum,dilbigisininden başlayarak yada bi dile nereden öğrenilmeye başlanıosa alt yapısını oturtmak istiyorum zaten ondan sonrası pratikle gelişicek birşey int.te baya araştırdım dilbilgisini boşnakçanın,gramer yapısını ancak tam olarak anlayamıyorum dili hiç bilmediğim için bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

elinka
10-06-07, 20:35
İyi akşamlar, sitede Boşnakça Kursu açılacağının bilgileri verilmişti. 10 kişilik grup oluştuğunda başlayacağı da duyurulmuştu. Takip ettiğim kadarı ile 9 kişilik ön kayıt yaptıran da var. Eğer sizde düşünürseniz bizim içinde kurs biran önce başlamış olacak. İlgilenirseniz kursla ilgili bilgileri aşağıya kopyalıyorum.
Teşk.

Boşnakça kursu...

--------------------------------------------------------------------------------

Boşnakça öğrenmek ister misiniz?

Artık Boşnakça öğrenmek için iki sebebiniz daha var...

- Boşnakça’ya hâkim öğretmenler nezaretinde,
- Haftada iki gün ve toplam 6 saatlik (ayda 24 saat) uygun fiyatlı

Boşnakça Kursuna katılmak istiyorsanız en kısa sürede bizimle irtibata geçin.

İrtibat Tel: +90 212 532 03 75

e-mail: bosnakcakursu@hotmail.com

* Talebe göre hafta içi ve hafta sonu sınıflarımız açılacaktır.

** Öğrenci sayımız sınıf kapasitemizle sınırlıdır.

*** Mevcut sınıflarımız tamamlanmak üzeredir ve Yeni dönem Boşnakça Dil Kursu kayıtlarımız başlamıştır...

TEKNİK ELEMANLAR DERNEĞİ (TEKDER)
İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI

Oğuzhan Cad. Oğuzhan İş Hanı NO:17 Kat 5 Daire 14 Fındıkzade / İST.
Tel: +90212 532 03 75 Fax: +90212 533 17 81 e-mail: bosnakcakursu@hotmail.com

Kesin olmayan ön kayıt listesi şu şekildedir.

1. Yusuf Karabıçak
2. Ömer Gündoğdu
3. Zeynep Öztürk
4. Zeynep Hanım (soyisim belirtmemiş)
5. Onu Acar
6. Özkan Ayan
7. Umut Köse ( ve kuzeni)
8. Yeşim Özgül

teresadenigro
22-07-07, 20:26
bosverın arkadaslar ancak bosnada yasarsanız ogrenırsınız yoksa asla

bayselver
22-07-07, 22:01
sana tavsiyem boşnakçayı en güzel boşnakça şarkıları dinleyerek ve onları söylemeye anlamaya çalışarak öğrenilir kitapla falan zor sürekli boşnak arkadaşlarından farklı cümleler öğren söylemeye çalış başlamış olursun öğrenmeye biraz öğren devamı gelir zaten :11: :19: :09:

athess
15-08-07, 20:34
ben de öğrenmek istiyorum da int. yoluyla nasıl olcak o iş :(
bana öğretmeye gonullu varsa msn: alican_p@hotmail.com :)

mjesecar
15-08-07, 23:47
kitapsiz yol alamazsin kendine iyi bir kitap edin,pratik daha sonra gelir

Bravery
16-08-07, 06:36
var mi bosnakca kursu artik..ne güzel

athess
16-08-07, 08:04
kitap nerden bulucam ya :( önerdiğiniz bi kitap varsa yazar mısınız adını yayınevini fln

mjesecar
16-08-07, 09:03
bu konuda şimdilik en iyisi fono yayınları (fono boşnakça konuşma kılavuzu)

mybaby
11-02-09, 19:09
slm arkadaşlar,boşnakça öğrenmeyi çok istiyorum.ama kendi kendine tek başına çok zor._Ne govorim dobro bosanski.Acaba doğrumu yazdım ve yazdığım gibimi okunuşu.(iyi boşnakça konuşamıyorum)

mybaby
11-02-09, 19:11
Da li govorite turski?

sinovisandzak
11-02-09, 19:15
Da li govorite turski?

ma jeste sta vam treba:)