Orijinalini görmek için tıklayınız : Nas Dedo i turci(Dedemiz ve Türkler)
Arkadaşlar Dedomuzun bizi nekadar düşündüğünü anlatmama gerek yok.Herkes biliodur ama geçenlerde bi belgesel seyrediodum dedomla ilgili acayip duygulandım ve ona karşı sevgim bilmiorum nekadar anlayamıyorum ama en az iki katına çıktığına eminim.
Dedomuz Türkiyeye gelio ozmanın başbakanı turgut özala ilk sorduğu soru şu
Nekadar boşnak yaşıo burda die soruo
turgut özal hiç düşünmeden 73 milyon dio
dedo buna çok sevinio.Ve bence Burdaki boşnakların veya türklerin güvende olduğunu anlıo ve gözü arkada kalmıo
Arkadaşlar
Bizi nasıl gördüklerine bakın Türk olarak görüolar.Ve haklılar.Çünkü biz boşnağız onlar boşnak biz türküz onlarda türk ben bundan sonuna kadar memnunum memnun olmayan da BOŞNAK olamaz bence arkadaşlar
Bizim aramızdaki tek fark dilimiz olabilir o kadar başka bi farkımız yok
Bu sitede de bikaç kişide görüorum kao tursi gibi yazılar lütfen yapmayın arkadaşlar bize yakışmaz biz bunu dersek nankör oluruz biraz dedomuzu örnek olalım lütfen
Saygılarımla
sonuna kadar sana katılıyorum .türkiye hiçbir zaman bizi kendinden başka görmedi ve bizde kendimizi herzaman türk olarak gördük ve göreceğiz.kimse bizi azınlık olarak gösteremiyecek. buna uğraşanlara en güzel cevap alija izzetbegoviçe söylenen cümledir.''burada 73 milyon boşnak var''
Selim_1975
22-08-06, 19:21
sevgili arkadasım genc yasına rağmen edinmis olduğun bilgi ve düsünce yapısı olarak seni cok ilerde görüyorum bu yazındada gercekten cok önemli bi yere vurgu yapmıssın her dediğine katılmakla beraber bu forumdaki yazılarını okumaktan zevk aldığımı sana belirtmek istiorum herkese ii aksamlar
sonuna kadar sana katılıorum,,boşnağız ama ben türküm dien herkesten daa çok milliyetçiiz,,türküz,,atatürkçüyüz...bu böle biline...
sonuna kadar sana katılıorum,,boşnağız ama ben türküm dien herkesten daa çok milliyetçiiz,,türküz,,atatürkçüyüz...bu böle biline...
Aynen öyle kardeşim
Atatürk Atamız
İzzetbegovic Dedemiz
Türkler kardeşimiz
Türkiye ve Bosnada Vatanımızdır.
Biz Boşnağız Biz Türküz İsti
Bizim onlardan tek farkımız bi ayrı dilimizin olması o kadar
Saygılarımla
ben Türkiyede yaşıyorum ve sizleri kardeşim gibi görüyorum bu iki millette birbirini hiç ayırmamalı zaten dünyanın bizlere karşı aldığı cephe ortada bide bizler aramızda ayrılıklar yaşamayalım bir bütün olalım kardeşlerim
kemo_lejla
27-07-07, 15:52
biz hepimiz kardeşiz boşnak veya türk ikiside birbirlerine en kötü zamanda destek olmuştur ve halen oluyor barış gücü tugayı zenica olsun bosnanın bütün şehirlerinde bosnalı vatandaşlarımıza yardımcı oluyorlar onun için hiç fark etmez nede olsa viyanaya kadar herkes türk kanı tgaşımaktadır hepinize saygılar bosna türkiye bir bütündür yaşasın türkiye cuumhuriyeti yasasın bosna sancak
öncelikle seni tebrik ediyorum düşüncenden dolayı hayran oldum açıkçası aslında sitenin çoğu senin gibi düşünüyo hatta belki hepsi bunu birinin sölemsi gerekiyodu bencede ve sen yaptın biz bu ülkeyi herkesden fazla sahipleniyoruz bu bi gerçek zaten balkanlarda osmanlı topraklarından geliyo yani aslında hepimiz bi bütünün parçasıyız müslüman olduktan sonra vatanını sahiplendikten sonra nereli olduğun önemli değil k bence
Sen_ve_Ben
01-05-09, 17:04
Bu yazilari görüp "Helal olsun sizlere" demekten baska ne denilebilir ki?
Bosna'da 539 sene beraber yasayip birbirine damardaki kan gibi karisan insanlar öz kardes olmazlar da ne olurlar?
Bazi sivri zekalilar bunu kavrayamasalar bile bu böyle.
Ben her zaman, her yerde, herkese bosuna "Bosnaklarla Türkler kardestirler" demiyorum.
Cok yasa Bosnak Brateeee.
Var oldugun sürece var olacagim, var oldugum sürece var olacaksin.
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.