PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gelecekde Gelecek:

??lg?n ?izgi
24-08-06, 21:32
Gelecekte gelecek: gelecekten beklentileriniz gelecege hazırlık yapıyormusun? gelecekte iyi yaşamak için şimdiden kariyer yatırımı yapıyormusun? yoksa gelecegini boşamı harcıyacaksın paylaşmaya nedersin kişilere örnek olmak genç insanlara fikir vermek amacıyla düşünce ve yorumlarınızı bekliyorum butür paylaşımın gurur verici oldugunu düşünüyorum.
- Ben 46 yaşımda olmama ramen gelecektem beklenti ve isteklerim var 2 yıldır resim kursuna gidiyorum en kısa zamanda kişisel sergimi açmak istiyorum işmdilik hazırlık yapıyorum işallah sizleride sergimi açtıgımda beklerim

komaraCc
24-08-06, 22:27
GELECEKTEKİİ TEK DİLEĞİİM İSTANBULDAN UZAKLAŞMAk !!!!!!!!!!!

dünyA her geçen gün iğrençleşio belkide sona biraz daha yaklaştığımız için !!
insan hayatını başka bi insanın noktalaması gibi bi iğrençlik olur mu yaA ... [CİNAYET]
İNSANLAR PARDOn AMA dışarda gezen aylak aylak dolaşan birsürü HANZO tarafından çeşitli şekillerde taciz edilmek zORUNDA mı ya :S
sadece hayvan gibii olan bakışları yetio rahatsz olamamızza ! hiç düşünmezler mii bunlarıı yapanlar kendii anası kardeşii nede aynısının yapılacağı ... ve sadece bunlarda deiLL .. ! 17 yaşındayım hayat bnm için daha yenii başladı ... hayatımz boyunca böle şeylere ve daha bi çok iğrençliğe maruz kalmak zorundamıyıız :S

BU YÜÜZDEN TEK DİLEĞİM İSTANBULDAN ELİMDEN GELDİĞİNCE HAYATIMA ÇEKİ DÜZEN VERİP DERHAL UZAKLAŞMAK ... BİZ ŞUAN İTİBARİYLE BÖLE OLAYLARAA MARUZ KALIOSAK BİZDEN SORAKİ NESİL YAŞAYAMAZ HALE GELECEKTİR :S ve bende ilerde elime alacağım bebeğimi bile bile bu pisliğin ortasına atmiicağım iiçin kesnlikle kesinlikle burda olMİCAM !

İNŞALLAH TEK DİLEĞİM OLAN ÖĞRETMENLİĞİ KAZANIRIM DA ŞU İSTANBULDAN UZAKLAŞIRIM !!!! HEHE KAZANAMASAMDA GİDİCEM DE ELİME MESLEĞİMİ ALARAK GİTMEK DAHA GÜSEL =)

vodolia
25-08-06, 07:11
Gelecekte gelecek: gelecekten beklentileriniz gelecege hazırlık yapıyormusun? gelecekte iyi yaşamak için şimdiden kariyer yatırımı yapıyormusun? yoksa gelecegini boşamı harcıyacaksın paylaşmaya nedersin kişilere örnek olmak genç insanlara fikir vermek amacıyla düşünce ve yorumlarınızı bekliyorum butür paylaşımın gurur verici oldugunu düşünüyorum.
- Ben 46 yaşımda olmama ramen gelecektem beklenti ve isteklerim var 2 yıldır resim kursuna gidiyorum en kısa zamanda kişisel sergimi açmak istiyorum işmdilik hazırlık yapıyorum işallah sizleride sergimi açtıgımda beklerim

bence geleceğe ilişkin ümitler ve hayaller insanı ayakta tutan çok önemli kavramlar, tabii günü yaşamayı da aksatmamak lazım. ben de hiç bilmediğim yeni konular ile ilgilenmekten çok hoşlanırım, çalışıyorum ve yorucu olmasına rağmen rusça dil kursuna yazıldım, ama çok hoşuma gidiyor. yeni bir dil, yeni bir kültür, hayata ilişkin yeni bakış açıları kazandırıyor insana. insan kendisiyle çok daha barışık oluyor, sevdiği birşeyleri yapmaya başladığı zaman. geleceğe ilişkin ise ben kendi işimi kurmak istiyorum, ama bu sır tabii ki, bunu söyleyemem yoksa fikrim kapılır :))

??lg?n ?izgi
25-08-06, 22:03
GELECEKTEKİİ TEK DİLEĞİİM İSTANBULDAN UZAKLAŞMAk !!!!!!!!!!!

dünyA her geçen gün iğrençleşio belkide sona biraz daha yaklaştığımız için !!
insan hayatını başka bi insanın noktalaması gibi bi iğrençlik olur mu yaA ... [CİNAYET]
İNSANLAR PARDOn AMA dışarda gezen aylak aylak dolaşan birsürü HANZO tarafından çeşitli şekillerde taciz edilmek zORUNDA mı ya :S
sadece hayvan gibii olan bakışları yetio rahatsz olamamızza ! hiç düşünmezler mii bunlarıı yapanlar kendii anası kardeşii nede aynısının yapılacağı ... ve sadece bunlarda deiLL .. ! 17 yaşındayım hayat bnm için daha yenii başladı ... hayatımz boyunca böle şeylere ve daha bi çok iğrençliğe maruz kalmak zorundamıyıız :S

BU YÜÜZDEN TEK DİLEĞİM İSTANBULDAN ELİMDEN GELDİĞİNCE HAYATIMA ÇEKİ DÜZEN VERİP DERHAL UZAKLAŞMAK ... BİZ ŞUAN İTİBARİYLE BÖLE OLAYLARAA MARUZ KALIOSAK BİZDEN SORAKİ NESİL YAŞAYAMAZ HALE GELECEKTİR :S ve bende ilerde elime alacağım bebeğimi bile bile bu pisliğin ortasına atmiicağım iiçin kesnlikle kesinlikle burda olMİCAM !

İNŞALLAH TEK DİLEĞİM OLAN ÖĞRETMENLİĞİ KAZANIRIM DA ŞU İSTANBULDAN UZAKLAŞIRIM !!!! HEHE KAZANAMASAMDA GİDİCEM DE ELİME MESLEĞİMİ ALARAK GİTMEK DAHA GÜSEL =)

Merhabalar dostum yazını okudugumda bir erkek olarak çok üzüldüm inanın ama şu var insanlara mümkün mertebe o tacizi yapabilme olanagı vermekten kaçın derim çok tehnada ,çok kalabalıkta vede tabi tahrik edici giyinmeyin birde size bakanlara siz bakmıyor görünün yani gizli bakın ortam kötü etrafınızıda kaolamanız amacıyla mecbursunuz bakmaya her gittiginiz yerde böyle insanlarla karşılaşırsınız bundan emin olun hele birde güzel vede alımlı iseniz kaçınılmaz onun için siz kendinizi uzak tutun öyle ortamlardan iszi rahatsız ettikleri yolları sık sık degiştirin yani karşılaşma olanagını yok edin hüzür dolu günler dilerim

??lg?n ?izgi
29-08-06, 22:12
gelecekte gelecek eger gelmezise biz gideriz haydi hazırlanın