Orijinalini görmek için tıklayınız : Boşnakça-Türkçe için bir kitap var mı?
Arkadaşlar boşnakçayı öğrenmek için grammer kurallarıyla anlatan bildiğiniz bir kitap var mı..? ve eğer bildiğiniz bir kitap varsa kitabı nereden temin edebiliriz ilgilenenlere
şimdiden teşekkürler.
kadir_bibi
28-08-06, 20:03
beyazıtta ben görmüştüm sahaflarda vede marmara çarşısında var aradığın kitaplar arkadaşım banada lazım şu burs parasını bi alalım da
walla ben abime almıştım akkovalılar ticaretten tunanın oradaki dükkandan 15ytlye bi oraya bakın orada bulabilirsiniz arkdaşlar
Novi Pazar
28-08-06, 20:46
aldıklarınız nedir arkadaşlar.Biraz daha çarmısınız.Bende de fono yayınlarından bir adet bordo cep sözlüğü ve pembe konuşma kılavuzu var.Piyasada bunlardan başka yok biliyorum....
sinovisandzak
29-08-06, 15:01
kanka bende bir tane war süper bir şey bir bakayım hiç bilmiyorum neyin nesi yazarım buraya yazarı falan
Arkadaslar uzun zamandir Turkiyede olmadigim icin son cikan yayinlar nedir bilmiyorum ama ingilizce biliyorsaniz asagidaki siteden yararlanabilirsiniz.
http://home.freeuk.net/iandart/
freectiy20
07-06-07, 16:26
bakırkoyde kıtapcıda satılıyoo
sahıle gıderken sol taraftaa satılıyoo
fono bosanskı turkısh
kapalı çarşıda satılıoo bir ara görmüştüm şaşırmıstım isteyen oralarıı gezsiin :D:D
Piyasada Fono ve Geçit Kitabevi'nin konuşma kılavuzları büyük kitapçılarda bulunuyor.
Bunun dışında Devran Matbaacılık tarafından basılmış Şakir Bayhan'ın hazırlamış olduğu Sırpça - Türkçe Sözlük gerçekten çok iyi ; kelimelerin anlamlarını verirken günlük hayatta kullanılan yüzlerce deyim sözlüğün içeriğinde mevcut. ISBN 975-270-322-4 olarak kitapçılara danışabilirsin Bakırköy Beyaz Adam'da satılıyor.
Piyasadaki kitaplarlar ile aşşağı yukarı aynı içeriktedir.
http://www.medyatr.net/bosanski/
beyazıtta kapalı çarşıda heryerde war ama benden soylemesi sözlükle öğrenemzsin boşnakca bilen tanıdıklarına sor bi not deftrne yaz daha kolay oğrennrsn bence çünkü çoğu sözlük diktsizlkle yazıldığı için yanlş yazılar waar...........
teresadenigro
22-07-07, 20:24
fono nun yayınlarından faydalana bılırsınız
Kenan Salihovic
14-08-07, 20:10
ÜRÜN KİMLİĞİ
Ana Kategori : SÖZLÜKLER
Kategori : Cep Sözlükleri
Ürün Adı : BOŞNAKÇA/TÜRKÇE- TÜRKÇE/BOŞNAKÇA CEP SÖZLÜĞÜ
ISBN no : 975-471-057-0
Soru Sayısı : 0
Test Sayısı : 0
Sayfa Sayısı : 412
Ürün Fiyatı : 8,50 YTL
Kenan Salihovic
14-08-07, 20:19
ÜRÜN KİMLİĞİ
Ana Kategori : KONUŞMA KILAVUZLARI
Kategori : Pratik Konuşma Kılavuzları
Ürün Adı : BOŞNAKÇA KONUŞMA KILAVUZU
ISBN no : 975-471-
Soru Sayısı : 0
Test Sayısı : 0
Sayfa Sayısı : 332
Ürün Fiyatı : 20,00 YTL
o kitaptan bende istiyorum ama bursada varmı acaba.araştırsam iyi olur :)
captancamb
18-03-08, 09:26
Keno Salihovic,
Sen mukemmelsin, iste yardim etme deyince bu senin yaptigin anlasilir, diger arkadaslarada tesekkurler, bilgileri icin.
Dogal olarak istanbulda yasamayan insanlar olarak dedikleriniz muhitlere senede bir gitme imkani buluyoruz. O yuzden boyle spesifik bilgilerle bu kitaplari internetten alabilmenin yollarini bulmak lazim, yada birileri boyle bir hizmeti versin, hem yardimci olur hemde para kazanir :):)
Tum Bosnak alemine selamlar
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.