Orijinalini görmek için tıklayınız : Marmaralı Boşnaklar
serdarsale
26-08-06, 19:00
Slm arkadaşlar, Marmarada okuyan kimler var yaw, bi el kaldırsında görelim, ben göztepe kampüsündeyim:) :)
beyazıt kampüsündeyim bende istanbul üniversitesi
serdarsale
26-08-06, 20:30
hangi bölümde okuyorsun bide bizim boşnaklardan çok okuyan varda ama pek sağda solda gözükmeyen kişiler, birbirimizi tanıyalım arkadaşlar!!!!
siyasal bilgiler fakültesi kamu yönetimi
bu başlık marmara ünisinde okuynlar içn mi yoksa marmara bolgesn okuyanlar içn mi..eğer bolgeyse ben ist üniversitesi avcılar kampusnde okuyrm...
serdarsale
26-08-06, 21:51
marmara unv.de okuyanlar için ama farketmez boşnak olan herkesi bekleriz
Slm arkadaşlar, Marmarada okuyan kimler var yaw, bi el kaldırsında görelim, ben göztepe kampüsündeyim:) :)
Ben de Marmaralıyım Göztepe Kampüsü. Hangi fakültedensin?
bende sakarya üniversitesindeyim.müh fak.
serdarsale
28-08-06, 10:28
ben teknik eğitim fakültesinde okuyorum, elektrik öğretmenlii
serdarsale
28-08-06, 10:29
uğur senin kulağını çekecem zaten nie kazanamadım neyse burda bişey yapmam bize gelince görüşürüz ama üzülme sende kazanırsın
Yıldız Teknik
Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü
marmara üniversitesi teknik egitim fakütesi otomotiv ögretmenliği 4.sınıf görencisiyim..kampüsümde hatta fakültemde bu sitenin üyesi birilerinin bulunması güzel
l?_boshn@q
20-09-06, 13:04
marmara İİBF de maliye okuyom .. 5 oldu inşallah bu sene bitecek ..
Y?ld?r?ml?_Bo?nak
20-09-06, 13:20
selam bende marmara üniversitesi göztepe kampüsündeyim.metalurji ve malzeme mühendisliği birinci sınıfa öğrencisiyim.geçen yıl hazırlık okudum.2sinde yeni yıl başlıo.marmara da okuyan arkadaşlarla tanışmak isterim.çok güzel bişey olmuş olur:).
saygılarımla..
merhaba
bende ayni bolumden 2 yil once mezun oldum meshur hocalarimizdan ayrilan var mi ? ben biraz gecikmeli okulu bitirenlerdenim (ah su cafeler yok mu:) kacinci siniftasin ?
ee marmaralı kardeşlerim...açılıyo okul 2 ekimde...varmı heycan..valla benim son senem olması dolayısıyla bi tedirginlik var açıkçası
kadir_bibi
23-09-06, 19:02
bende zamanında bir puanla kaçırmıştım şimdi istanbul lojistikteyim avcılar kampüsünde
serdarsale
23-09-06, 21:03
valla benimde son sene artık okulun gediklisi olduk bişey farketmiyo :)
Ya yok mu Yıldız Teknik'te okuyan başka bir Boşnak
Yeditepe Üniversitesi
Kimya Mühendisliği
marmara üniversitesi kimya mühendisliği
duka krkus?c
13-07-07, 21:23
marmara üni...anadolu hisarı kampüsü besyo .(akademi ):d:d
duka krkus?c
13-07-07, 21:25
dukadan atıyom resimdeki ben deeilim ona göre yanlış anlamayın
______________mezunum :(
HakoHasanovic
04-08-07, 18:59
valla biraz şans ve bol DUAya ihtiyacım war sınawıma az kaldı marmara besyoya girmeyi hedefliyorum inş olur cok emek verdiğimi düsünüyorum . benim için dua edermisiniz :)
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.