Orijinalini görmek için tıklayınız : tuna ilk öğretim okulu
ah be o ne yıllardı azmı kawga ettik bee az disipiline gitmedim o okulda ah sahte müdür ahh :)
he be ne günlerdi o günler öğretmenlerimin hepsini çok özledim Basketçi Erdal öğretmen,Ahmet öğretmen,Hüseyin Şemin hocam, Eşref Harşit hocam, ahhhh ahh ne günlerdi beeee
bende çok özledim yaaa okulumu öğretmenimi gülsüm terzi çok özledim yaaaa çok güzel günlerim geçti tunada :) :) :)
bende özledim şimdi bak eski günler güzeldi bee bahçesini çook özledim şimdi tam bir moloz yığını oldu eskiden ölemiiydi kocaman bahçesi vardı
ne olurdu sanki tekrar o günlerde olsak öyle değil mi dert yok tasa yok aşk yok
ne olurdu sanki tekrar o günlerde olsak öyle değil mi dert yok tasa yok aşk yok
AAA BAK AŞK HARİÇ HEPSİNE KATILIYORUM BANA GÖRE AŞK ŞART.....:cool:
ahh ahhh cocukluk ne guzeldı bee.tek derdımız ıp atlarken ıpi kım tutacak:)
eskı tuna cok guzeldı bee yemyesıl bı bahceee aradan cok zaman gectı ama hatırlıyorum.çünkü orda oturuyorum heheheheh:)))
eşref hoca o bahçede bize resim dersini yaptırırdı erdal terzi basket çalıştırması yapardı bando takımındaydım bando çalışmalarınıda o güzel bahçede yapdık ne günlerdi be var mı acep eski dostlardan kimse buralarda?
bece de ömrümün en güzel yılları tunada geçti geziler , oyunlar (mendil kapmaca):D beden eyitimi....... offff oof
TERT YOK TASA YOK OKUL ÇIKIŞI EVE GİT MEDEN TOP OYNAMAYA
ÇALIŞIRDIK O KOCAMAN BAHÇEDE:o
BENİM ÖĞRETMENİM DE HASAN BIYIK TI HEM SOYADI BIYIK TI HEM KEN
DİSİ BIYIKLIYDI:D :D
benm zamanımda ahmet hoca wardı adam paso beden yaptırıyordu o zamn güzeldi ama şimdi lisede ok zorluk çekiyoruz ahbee hocam ahh
ahh ahh tuna ilköğretim okulu süperdi yaaaa çok özledim o günleriiii :) :)
hadi bir gün toplanıp tunaya gidelim
1. sınıflarla derse gireriz falan o günleri hatırlarız :D
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.