PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : tuna ilk öğretim okulu

slatko_
31-08-06, 21:40
ah be o ne yıllardı azmı kawga ettik bee az disipiline gitmedim o okulda ah sahte müdür ahh :)

nil
01-09-06, 14:25
he be ne günlerdi o günler öğretmenlerimin hepsini çok özledim Basketçi Erdal öğretmen,Ahmet öğretmen,Hüseyin Şemin hocam, Eşref Harşit hocam, ahhhh ahh ne günlerdi beeee

mahiye
01-09-06, 15:15
bende çok özledim yaaa okulumu öğretmenimi gülsüm terzi çok özledim yaaaa çok güzel günlerim geçti tunada :) :) :)

AdKo
01-09-06, 15:18
bende özledim şimdi bak eski günler güzeldi bee bahçesini çook özledim şimdi tam bir moloz yığını oldu eskiden ölemiiydi kocaman bahçesi vardı

nil
01-09-06, 15:38
ne olurdu sanki tekrar o günlerde olsak öyle değil mi dert yok tasa yok aşk yok

AdKo
01-09-06, 15:42
ne olurdu sanki tekrar o günlerde olsak öyle değil mi dert yok tasa yok aşk yok

AAA BAK AŞK HARİÇ HEPSİNE KATILIYORUM BANA GÖRE AŞK ŞART.....:cool:

aska
01-09-06, 15:42
ahh ahhh cocukluk ne guzeldı bee.tek derdımız ıp atlarken ıpi kım tutacak:)
eskı tuna cok guzeldı bee yemyesıl bı bahceee aradan cok zaman gectı ama hatırlıyorum.çünkü orda oturuyorum heheheheh:)))

nil
01-09-06, 16:00
eşref hoca o bahçede bize resim dersini yaptırırdı erdal terzi basket çalıştırması yapardı bando takımındaydım bando çalışmalarınıda o güzel bahçede yapdık ne günlerdi be var mı acep eski dostlardan kimse buralarda?

*fth*
01-09-06, 16:01
bece de ömrümün en güzel yılları tunada geçti geziler , oyunlar (mendil kapmaca):D beden eyitimi....... offff oof

TERT YOK TASA YOK OKUL ÇIKIŞI EVE GİT MEDEN TOP OYNAMAYA

ÇALIŞIRDIK O KOCAMAN BAHÇEDE:o

BENİM ÖĞRETMENİM DE HASAN BIYIK TI HEM SOYADI BIYIK TI HEM KEN
DİSİ BIYIKLIYDI:D :D

slatko_
01-09-06, 23:03
benm zamanımda ahmet hoca wardı adam paso beden yaptırıyordu o zamn güzeldi ama şimdi lisede ok zorluk çekiyoruz ahbee hocam ahh

mahiye
04-09-06, 10:33
ahh ahh tuna ilköğretim okulu süperdi yaaaa çok özledim o günleriiii :) :)

AdKo
04-09-06, 11:02
hadi bir gün toplanıp tunaya gidelim

1. sınıflarla derse gireriz falan o günleri hatırlarız :D