PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : işinizi nasıl buldunuz?

vodolia
04-09-06, 09:59
halen çalışan arkadaşlara sorum, işinizi nasıl buldunuz? çalışmayan arkadaşlar nasıl bulabileceklerini düşünüyorlar? çevre ve tanıdık faktörü ne kadar önemli bu konuda sizce.

Cucevic
06-09-06, 02:13
Inanir misiniz bilmem ama genel olarak dünyanin heryerinde tanidik, cevre faktörü ile is buluyor insanlar. Biraz düsünecek olursaniz bugun TC nin cumhurbaskani bile o koltuga tanidiklarinin getirmesi ile gelmisti.kemal derviste öyle. Bu her brans icin gecerli olabiliyor.

is arayan kardeslere tavsiyem cevrelerine israrla is aradiklarini belirtsinler, Ayrica cevrelerini genisletsinler.

Olur ya dostumun dostunun bir dostu vesile olur.

vodolia
06-09-06, 08:28
Inanir misiniz bilmem ama genel olarak dünyanin heryerinde tanidik, cevre faktörü ile is buluyor insanlar. Biraz düsünecek olursaniz bugun TC nin cumhurbaskani bile o koltuga tanidiklarinin getirmesi ile gelmisti.kemal derviste öyle. Bu her brans icin gecerli olabiliyor.

is arayan kardeslere tavsiyem cevrelerine israrla is aradiklarini belirtsinler, Ayrica cevrelerini genisletsinler.

Olur ya dostumun dostunun bir dostu vesile olur.

ben gazete ilanı ile başvuruda bulundum, görüşmeler sonucunda da işe alındım

Cucevic
06-09-06, 11:14
ben gazete ilanı ile başvuruda bulundum, görüşmeler sonucunda da işe alındım

bende genel olarak demistim zaten!

ljepotina
28-11-07, 10:08
Evet ,işimde iyi idim ama tıp fakültesine çok başvuru vardı.İlk 3 girdim ama işleyişi biliyordum üniversiteler ve fakültelerde ilan 3 gün tutulur ama göstermeliktir.Yani ilk isim her zaman torpillidir.Bende Rotary ulaştım 3 girdiğimi ama diğerinin de prof.torpili var.1 kişi alınacaktı ama araya ben de girdim 2 kişi çalışmaya başladık.Kendine güven ve hakkını yedirmeyeceksin.Hedefe gidilecek her yol denenmeli ve yerine ulaşır.

feyza
28-11-07, 17:57
vodolia
ben de aynı dertten muzdaribim..... yani iş bulma konusunda.......

tanıdık faktörü, o tanıdığın işverenle ne kadar menfaat ilişkisi içinde olmasıyla orantılı bence..........
ayrıca iyi ingilizcen ve tercihen ikinci dil bilmen gerekiyor ki bu maaalesef boşnaköa değil

feyza
28-11-07, 18:00
merhaba cuceviç
hakkatten yaaa cumhurbaşkanı da başbakanın torpiliyle geçmedimi başa. ama dediğim gibi menfaat ilişkisi önemli......menfaati olmasa başbakan cumhurbaşkanı yaparmıydı gül'ü.......

feyza
28-11-07, 18:06
yaklaşık 8 aydır işsizim ve bir endüstri mühendisiyim........
almadığım yerel ve ulusal gazetee, girmediğim kariyer sitesi kalmadı.......bir iki yere aracı vasıtasıyla başvurdum o da olmadı.......

sizce ben de mi problem var? yoksa çok mu şanssızım

MAH?S
28-11-07, 20:50
ÇEVRE NİN ÇOK BÜYÜK ÖNEMİ VAR BENCE BEN TEYZEMİN SAYESİNDE BULDUM İŞİMİ

MAH?S
28-11-07, 20:51
yaklaşık 8 aydır işsizim ve bir endüstri mühendisiyim........
almadığım yerel ve ulusal gazetee, girmediğim kariyer sitesi kalmadı.......bir iki yere aracı vasıtasıyla başvurdum o da olmadı.......

sizce ben de mi problem var? yoksa çok mu şanssızım

bende senin gibiydima ama sonunda şansım açıldı ve buldum iş
inş. sende en kısa zamanda bulursun

serkancosovic
28-11-07, 20:57
ben hiç armadım beni aradılar gel görüşelim dediller giittim başladım anlcanız o beni buldu .....