PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SefakÖy ÇaĞdaŞ Bosna Sancak DerneĞİ

barabellum
05-09-06, 10:24
:) SefakÖy Bosna Sancak DerneĞİ Belİrlİ Üye Kapasİtesİyle Cok BÜyÜk İŞler BaŞarmiŞtir Kendİ BoŞnak Çevremİz Ve DİĞer BoŞnak Derneklerİ Ve Sayin BoŞnak İŞ Adamlarimizin DesteĞİ İle Kendİne Aİt İkİ Katli Bİr Yer AlmiŞtir BÜtÜn BoŞnaklara Ve SefakÖylÜlere Hayirli Olsun DİĞer KardeŞ Bosna Sancak Derneklerİnİde Katkisi İÇİnde Onlarada Çok TeŞekkÜr Ederİz Bende Bu DerneĞİn GenÇ Üyesİyİm Ve BÜtÜn BoŞnak GenÇlerİnİn Çevresİndekİ Derneklere Katki Yapmasi Ve Onlarin Faalİyetİne Katki Yapmalarini Çok İsterİm Dernek BaŞkanimiz Yanİ Babam Ve Dernek Kurmaylari İle Bİrlİkte BÜyÜk İlerleme KatdetmİŞlerdİr Hafta Sonlari Cumartesİ AkŞamlari BoŞnak GenÇler KaynaŞsinlar Dİye Futbol MaÇlari DÜzenlenİr GenÇlerİ Arasinda Folkorumuzdende Çok Gururluyuz Eskİ Folklermİzİn DaĞilmasindan Sonra Alttan Gelen Nesİlde Bu Faalİyetİde Devam EttİrmİŞtİr VedİĞer Dernek EĞlencelerİnede Çok Sayida Davet AlmiŞtir Bu BÜtÜn BoŞnak KardeŞlerİmİzİn Bİr Arada OlabİleceĞİ Bİr Dernektİr DerneĞİmİzİn Alt Kati Folklor Ve DİĞer ÇaliŞmalr İÇİn Kullanilmaktadir Ayrİyetten DerneĞİmİzİn Alt Kati SefakÖylÜ BoŞnakalrin Kina Gecesİ EĞlencelerİndede Kullanilmaktadir Herkesİ Ve BÜtÜn BoŞnak Ve MÜslÜman Dİn KardeŞlerİmİzİ Bu DerneĞe Katakilarini Ve Yardimlarini Ve TÜm BoŞnak Derneklerİne DesteĞİnİ Beklİyoruz DERNEĞİMİZN TELEFONU:0212 579 68 21 BU DERNEK NUMARAMIZ DERNEK HAKKINDA SORULACAK SORULAR OLURSA BIZZAT BANADA ULASABILIRMISIN WWW.BOSNASANCAK.NET

barabellum
05-09-06, 10:38
Eyvallah Bu Cok Iyi Birsey Dernege Katki Olarak

arminjugo
07-09-06, 09:56
sizi pendık bosna sancak dernegı folklorcusu olarak yapmıs oldugunuz işlerden dolayı kutlarım. her gecen gun yapılmakta olan faalıyetler bızlerı oldukca memnun edıyo basarılarınızın devamını dılerım....

ugrhr
07-09-06, 15:31
ibo abime katılıyorum

basarılarınızın devamını dılıyoruz...

ozgurhadzic
07-09-06, 16:40
bende sefakoy dernegı folklorcusu:)olarak sıze teskkur ederım...Sızde cok ıyısınız ve basarılısınız ıns aynı sekılde dewam edersınız !!!

Hadzic
10-09-06, 09:42
Sefaköy Bosna Sancak Derneğinin konusu buraya acılmıs hadi hayırlı uğurlu olsun. Benim dernekten beklentim daha cok birlik beraberlik ve kültür konusunda bir adım daha önde olmak haj sa zdravlje svima.

adafelc
10-09-06, 10:59
Başarılarınızın Devamını Dılıoruz...

bosfor_34
23-09-06, 01:09
dernek olarak bazı sosyal ve kültürel faliyetlerden bahsediyorsunuz ama ben bir tuzlalı olaraktan malesef böyle bir faliyeti göremedim dernek binasından bahsediyorsun ama ben 3 ayda bir sefaköye gelirim ve dernek her zaman taşınır
en son geldiğimde ipsalalıllar drneği olmuştu ordan da taşınmışsınız ve kızdım yeni yeri sormaya gerek bile görmedim nasıl olsa üç ay sonra orda da bulamam diye ayrıldım sana ve babana derneğinizde başarılar dilerim ama beni temsil etmiyor derneğiniz artık

melyh
23-09-06, 06:03
vallahi hic ziyaret etmedigim içn bosfor kardesime birsey diyemem .. ßigün ziyaret ederim insallah sizide bekleriz pendik bosna sancak dernegine !....

ozgurhadzic
23-09-06, 14:36
dernek olarak bazı sosyal ve kültürel faliyetlerden bahsediyorsunuz ama ben bir tuzlalı olaraktan malesef böyle bir faliyeti göremedim dernek binasından bahsediyorsun ama ben 3 ayda bir sefaköye gelirim ve dernek her zaman taşınır
en son geldiğimde ipsalalıllar drneği olmuştu ordan da taşınmışsınız ve kızdım yeni yeri sormaya gerek bile görmedim nasıl olsa üç ay sonra orda da bulamam diye ayrıldım sana ve babana derneğinizde başarılar dilerim ama beni temsil etmiyor derneğiniz artık

selam bosfor_34

dernegı cok yanlıs tanımıssın bosfor..Benım cocuklugum dernekle bırlıkte gelıstı ben onla bırlıkte buyudum.Dedem ve arkadasları 94 yılında kurmuslardı o dernegı o zmn cocuktum nereye kurduklarını hatırlamıorum.Kurucu yonetımden sonra babam dernegın baskanı oldu.Dernek kuruldugu yerden tasınarak suankı ıpsalalıların tam karsısındakı bına da hızmetıne dewam ettı.Ama dernek bu donemlerde hep KIRADA ıdı ve bunları denklestırmek ıcın buyuk caba sarf edıodu..Dernek kurulalı 12 sene oldu ve dernek 5 kez yer degstırdı.Bosfor senın 3 ayda bır dedıgın degısıklıkler 12 sene ıcınde ve 5 defa oldular..Yenı gelen yonetım bu kıra yukunden kurtulmak ıstedı ve eskı dernegın alt sokagında 110 mılyara 2 katlı bı yer aldılar ve buranın borcları ıcın ellerınden gelenın en ıyı cabasını yapıyorlar..Bunu bıl dernek 5 defa yer degıstırdı.

bır dıger cumlen DERNEK sosyal ve kulturel falıyetlerden bahsedım..Sen bu kadar emınsen ısmımızı duymamıssan DIGER derneklerdekı tanıdıklarına BASKANLARINA sorabılırsın SEFAKOY FOLKLORU nasıl dıe..Turkıye'dekı tum bosnak derneklerımızın ACILISLARINA,GECELERINE cagırılır ve bızde HIC BIR BOSNAK DERNEGIMIZI KIRMAZ gıderız.Ama ben senın bole kendınden emın konusmanı anlamadım.
ben dernek kuruldugundan bu yana dernek ıcındeyım ve bızım dernek TURKIYE'dekı en ıyı bosnak derneklerının ıcındedır ıster sosyal ıster kulturel olsun..Bellı kı sen hıc derneklerın yonetımınde,yardımlasmasında bulunmadın kı bole konusuosun..ayrıca SENIN DEMENLEDE sefakoy dernegı bosnakları temsıl etmıcek dıe bısı yok ASIL SEN BOSNAK DEGILSIN kı bole konusuosun..Sen dernegımıze gel ben sana herseyı gosterım dernegımızın neler yaptıgı,ne gıbı sosyal falıyetler ıcınde oldugunu anlatımda o zmn bu yazdıklarından utancakmısın bakalım!!????? her zmn senı beklerımmm OZGUR HACIOGLU dernege gelırsen bu ısmı wer tamamı ???

erdalbalkan
21-12-06, 13:28
rizo hamidovic katılacak ama bu dernege deil balkan turkleri dernegi gecesine..

ruzica
21-12-06, 13:56
hadı yaaaa napalım ozaman ona bılet ayarlamaya calısalım barii ne zaman gelıyomus bılgısı olan varmı?

erdalbalkan
22-12-06, 22:21
31 martta klas dugun salonu

djmuncher
19-01-07, 03:38
İLK ÖNCELİKLE SEFAKÖY FOLKLORÜNE EKİBİNİN BAŞARILARI TEBRİK EDERİM VE DEVAMINI DİLERİM

20.01.2007 DE YANİ CUMARTESİ GÜNÜNKÜ GRUP LJİLJAN KONSERMİZE BÜTÜN SEFAKÖY GENÇLİĞİNİ BEKLERİZ !!!!

SAYGILARIMLA DJMUNCHER !!!

bosnak_mirsad
20-01-07, 16:13
erdal kardeşim sizi 31, mart taki çağdaş balkan derneği eğlencesi hakkında gerekli bilgileri vericektir katılıcak kaliteli sanatcılar ve folklörümüzle renk katmayı düşünüyoruz pendik derdeğinin folklör kaseti elime gecti izledim ve gerçekten güzel bi etkınlık olmus etkınlıkte katkısı bulunnan herkesi kutlarım ve başarılarının devamını dılerım 31 mart taki çağdaş balkan derneğinin eğlencesine herkesi davet ederim yer e-5 üzeri klas düğün salonu

badking
14-07-07, 17:58
BoŞver ÖzgÜr Oda Bİzİm İnsanimiz Onuda Kazaniriz Hele Bİr Gelsİn SefakÖyÜmÜze GÖrÜr
İlker

crnehadzic
15-10-07, 21:11
herkes burda kafasına göre takılıyo herhalde bosfor suanda bu dernekte bızım ve daım abızım ve gelecek nesıllerın olacaktır sen bos konusamya devam ett .... oky

biska2
28-11-07, 07:13
eğlenceler süper da tarihleri veren yok yaaaa söleyinde kaçırmayalım bizde ama dimi yaaaaa