Orijinalini görmek için tıklayınız : Yıldız Teknik Üniversitesi
Bu okulda okuyanınız var mı?
YTÜ Mak. Fak. Mak. Müh. , son sınıf;)
Saygılar...:D
YTÜ Mak. Fak. Mak. Müh. , son sınıf;)
Saygılar...:D
senat ? sen misin?:confused:
kampüs bölümünde de var bu konu. endüstri mühendisliği 1. sınıftayım. geçen sene hazırlıktım...
didoyka(uçitelka)
14-10-06, 16:35
matematik bölümü son sınıf
senat ? sen misin?:confused:
Hayır değilim, ama Senadı tanıyorum. O daha liseye basladiğinda ben YTÜ'ye baslamistim. :D
kampüs bölümünde de var bu konu. endüstri mühendisliği 1. sınıftayım. geçen sene hazırlıktım...
Evet! Konu yanlış başlık altına açılmış bende farkettim:( Endüstri Müh. de okuyan , yıldırımdan bir arkadaşımız var! Asmir! Tanışıyormusunuz?
Hemşehricilik iyidir, çan eğrisini lehine çevirir kimi durumlarda;)
Yildiz'da görüşmek üzere...
Evet! Konu yanlış başlık altına açılmış bende farkettim:( Endüstri Müh. de okuyan , yıldırımdan bir arkadaşımız var! Asmir! Tanışıyormusunuz?
Hemşehricilik iyidir, çan eğrisini lehine çevirir kimi durumlarda;)
Yildiz'da görüşmek üzere...
valla 1. sınıfa yeni başladığım için bilmiyorum :) hem ben boşnak değilim :rolleyes:
matematik bölümü son sınıf
Matematik bölümü hocalarının hemen hemen hepsini tanırım! MAt1 ile Mat2 konusunda ihtisas yaptım, tabi Dif. Denk. i de unutmamak lazım:D sizin bölümde ders almadiğim hoca yok gibi, favorim Mehmed Emin Kılar mükemmel bir adam, Zerrin Oer' de iyidir:) Bitiyormu bari? Yoksa pendik'ten davuthpasha çekilmez yaaa:(
valla 1. sınıfa yeni başladığım için bilmiyorum :) hem ben boşnak değilim :rolleyes:
Hmmmm....
Yoksa boşnak böreğinin namını duydun da mı sitemize geldin:D
Her ne şekilde geldiysen hoşgeldin;)
Hmmmm....
Yoksa boşnak böreğinin namını duydun da mı sitemize geldin:D
Her ne şekilde geldiysen hoşgeldin;)
boşnak böreği, müzikleri... :D bende de biraz rumelilik var.
boşnak arkadaşım çok var, onlardan birinden öğrendim... hoşbulduk :)
didoyka(uçitelka)
15-10-06, 19:55
Matematik bölümü hocalarının hemen hemen hepsini tanırım! MAt1 ile Mat2 konusunda ihtisas yaptım, tabi Dif. Denk. i de unutmamak lazım:D sizin bölümde ders almadiğim hoca yok gibi, favorim Mehmed Emin Kılar mükemmel bir adam, Zerrin Oer' de iyidir:) Bitiyormu bari? Yoksa pendik'ten davuthpasha çekilmez yaaa:(
bitio bu sene:) umarım yani;) zerrin pek hoş karşılanmaz gerçi bizim bölümde ama;) davutpaşata gitmek çok zor cidden ya beni senad anlar;)
bitio bu sene:) umarım yani;) zerrin pek hoş karşılanmaz gerçi bizim bölümde ama;) davutpaşata gitmek çok zor cidden ya beni senad anlar;)
Ben Yıldırımdayım, Davutpasha bana uyuyor. Pendikten zor olsa gerek:(
Adı geçen Senad Makinada mı acaba?
serdarsale
24-10-06, 19:53
Ya didoyka bende mat2 den kaldım bana yardım et, bu arkadaşına bi akıl var yaw mat2 den başka alttan dersim yok..
Ya didoyka bende mat2 den kaldım bana yardım et, bu arkadaşına bi akıl var yaw mat2 den başka alttan dersim yok..
serdarcım ben didem tanıdın işallah:)
yardım ederim tabi ayıpsın ilkokulu arkadaşıma ederim yardım;)
serdarsale
25-10-06, 20:19
tanıdım didem yaw tanımammı görüşemioz nzamandır inş biara görüşürüz. kendine ii bak..
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.