PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yıldız Teknik Üniversitesi

jessmatth
06-09-06, 21:15
Bu okulda okuyanınız var mı?

Ibar
06-10-06, 17:52
YTÜ Mak. Fak. Mak. Müh. , son sınıf;)
Saygılar...:D

jessmatth
14-10-06, 15:43
YTÜ Mak. Fak. Mak. Müh. , son sınıf;)
Saygılar...:D

senat ? sen misin?:confused:

sэzэr
14-10-06, 16:03
kampüs bölümünde de var bu konu. endüstri mühendisliği 1. sınıftayım. geçen sene hazırlıktım...

didoyka(uçitelka)
14-10-06, 16:35
matematik bölümü son sınıf

Ibar
14-10-06, 17:19
senat ? sen misin?:confused:

Hayır değilim, ama Senadı tanıyorum. O daha liseye basladiğinda ben YTÜ'ye baslamistim. :D

Ibar
14-10-06, 17:22
kampüs bölümünde de var bu konu. endüstri mühendisliği 1. sınıftayım. geçen sene hazırlıktım...

Evet! Konu yanlış başlık altına açılmış bende farkettim:( Endüstri Müh. de okuyan , yıldırımdan bir arkadaşımız var! Asmir! Tanışıyormusunuz?
Hemşehricilik iyidir, çan eğrisini lehine çevirir kimi durumlarda;)
Yildiz'da görüşmek üzere...

sэzэr
14-10-06, 17:24
Evet! Konu yanlış başlık altına açılmış bende farkettim:( Endüstri Müh. de okuyan , yıldırımdan bir arkadaşımız var! Asmir! Tanışıyormusunuz?
Hemşehricilik iyidir, çan eğrisini lehine çevirir kimi durumlarda;)
Yildiz'da görüşmek üzere...

valla 1. sınıfa yeni başladığım için bilmiyorum :) hem ben boşnak değilim :rolleyes:

Ibar
14-10-06, 17:25
matematik bölümü son sınıf

Matematik bölümü hocalarının hemen hemen hepsini tanırım! MAt1 ile Mat2 konusunda ihtisas yaptım, tabi Dif. Denk. i de unutmamak lazım:D sizin bölümde ders almadiğim hoca yok gibi, favorim Mehmed Emin Kılar mükemmel bir adam, Zerrin Oer' de iyidir:) Bitiyormu bari? Yoksa pendik'ten davuthpasha çekilmez yaaa:(

Ibar
14-10-06, 17:27
valla 1. sınıfa yeni başladığım için bilmiyorum :) hem ben boşnak değilim :rolleyes:

Hmmmm....
Yoksa boşnak böreğinin namını duydun da mı sitemize geldin:D
Her ne şekilde geldiysen hoşgeldin;)

sэzэr
14-10-06, 17:29
Hmmmm....
Yoksa boşnak böreğinin namını duydun da mı sitemize geldin:D
Her ne şekilde geldiysen hoşgeldin;)

boşnak böreği, müzikleri... :D bende de biraz rumelilik var.

boşnak arkadaşım çok var, onlardan birinden öğrendim... hoşbulduk :)

didoyka(uçitelka)
15-10-06, 19:55
Matematik bölümü hocalarının hemen hemen hepsini tanırım! MAt1 ile Mat2 konusunda ihtisas yaptım, tabi Dif. Denk. i de unutmamak lazım:D sizin bölümde ders almadiğim hoca yok gibi, favorim Mehmed Emin Kılar mükemmel bir adam, Zerrin Oer' de iyidir:) Bitiyormu bari? Yoksa pendik'ten davuthpasha çekilmez yaaa:(

bitio bu sene:) umarım yani;) zerrin pek hoş karşılanmaz gerçi bizim bölümde ama;) davutpaşata gitmek çok zor cidden ya beni senad anlar;)

Ibar
24-10-06, 00:30
bitio bu sene:) umarım yani;) zerrin pek hoş karşılanmaz gerçi bizim bölümde ama;) davutpaşata gitmek çok zor cidden ya beni senad anlar;)

Ben Yıldırımdayım, Davutpasha bana uyuyor. Pendikten zor olsa gerek:(
Adı geçen Senad Makinada mı acaba?

serdarsale
24-10-06, 19:53
Ya didoyka bende mat2 den kaldım bana yardım et, bu arkadaşına bi akıl var yaw mat2 den başka alttan dersim yok..

didoyka
25-10-06, 19:51
Ya didoyka bende mat2 den kaldım bana yardım et, bu arkadaşına bi akıl var yaw mat2 den başka alttan dersim yok..

serdarcım ben didem tanıdın işallah:)
yardım ederim tabi ayıpsın ilkokulu arkadaşıma ederim yardım;)

serdarsale
25-10-06, 20:19
tanıdım didem yaw tanımammı görüşemioz nzamandır inş biara görüşürüz. kendine ii bak..