Orijinalini görmek için tıklayınız : Ege Ünİversİtesİ
lordofthedark
06-09-06, 21:38
cesitli universitelerden arkadaslar yazmıslar hangi okuldan olduklarını cogu da belli etmemiş.ben kabaca ustten ole bi aradım ama egeli arkadasa rastlayamadım.kısacası bana ege universitesi baslıgını acmak gerekir gibi geldi.belki biraz tembellik ettim belki de saygısızlık bilmedem bi kusurum olduysa simdiden ozur dilerim.ege uni. de i.i.b.f de okuyorum.tum egeli ve bosnak arkadasları bekleriz.bosnak olmayıpta bosnakları sevenlere de kapımız acık.ha sevmeyenlere de acık gelsinler tartısalım konusalım cozeriz neyse husumet.:02:
Vallah yakınız ben de denizli pamukkale üniversitesi i.i.b.f deyim.Seneye Ege üniversitesine yatay geçiş yapmayı düşünüyorum.Senin de yardımın olur bana inşallah yatay geçiş için gerekli şartlar filan söylersen çok mutlu olurum.
lordofthedark
06-09-06, 22:06
valla hayırlısı diyeyim allah yardımcın olsun.ben sana 1-2 tel no vereyim ararsın kendin gorusursen daha iyi olur.istersen bende fakülteye gider ogrenebilirim.Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı:
(0-232) 388 10 19
iktisadi ve idari bilimler fakultesi Öğrenci İşleri: Tel: +(90) 388 01 10 Dahili 1839
Tel: +(90) 388 40 00 Dahili 1839 iki numara da onların.sitenin adresi www.ege.edu.tr fakultenin e-mail adresi de wwwiibf@bornova.ege.edu.tr
sen buralardan ogrenmeye calıs takıldıgın yer olursa ben burdan yardımcı olmaya calısırım kardesim.
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.