Orijinalini görmek için tıklayınız : :.:.:.sevgiliniz sizi aldatsa naparSınız ??.:.:.:.
hajredinovka
30-03-09, 16:32
ben şahsen hiç bir şey yapmam!.Kendi kaybeder...:icon12:Yolu açık OlsUn..
Gidip akrabasını kardeşini falan alırdım herhalde:D
bu soruyu hıc sorma alahamı bılmıyorum ama o ankı tepkım ne olurdu zaten oyle ınsan bulmama ınsalah
valla onu yıldırımın ortasında direge baglar diri diri benzınle yakardım yemınlee .....
valla onu yıldırımın ortasında direge baglar diri diri benzınle yakardım yemınlee .....
Senin sevgilin olacak kız vala birkaç kez düşünmesi lazım seninle çıkıp çıkmıcağını :)
Ben bilmem belki bişi yapmazdım ama otomatikman ayrılır yüzüne bile bakmazdım kaybeden o olurdu die düşünüyorum ya harbi zaten seven bir erkek aldatmaz die düşünüyorum ...Laylaylomsa zatn aldatmıyorum dese bile yalan ..!
hajredinovka
31-03-09, 10:54
majkim aynen jnm dediklerine katılıyorum!:
Edkoo yandı seninki :D olacak kişi ama seviyorsa o da yapmasın:D ehehe ama cezası bu olmasın:)peki ya sen aldatırsan???edkoo:D
Amorphis vay yiyosa yani güzel :D Maço :))))
hahay benim solememegerek yok kiza bisey yapmamda erkek yiyosa ciksin akrsima:D:D
hajredinovka
31-03-09, 16:33
hahay benim solememegerek yok kiza bisey yapmamda erkek yiyosa ciksin akrsima:D:D
sölim mi napar:D parçalaR.. kaçsın o kimse..:D
yüzüne bakmazdım ayrılırdım her ne kadar çok sevmiş olsam da aşkımı kalbime gömerdim hakaret ederdim heralde ama seven yapmaz diye düşünüyorum yapsa da ben değil o kaybeder!!!
__belk?s__
22-08-09, 02:56
Çok büyük konusmamak lazım ..:)Ama er geç o ilişki biter..:)
Nirvana'nın solistinin hayatını biraz bilen varsa, bu soruya pekte kolay cevap verilemeyecegini bilir...
ALDATMANIN AFFEDİLİR YANI OLMAZ...
yüzüne bakmazdım ayrılırdım her ne kadar çok sevmiş olsam da aşkımı kalbime gömerdim
heralde ama seven yapmaz diye düşünüyorum yapsa da ben değil o kaybeder!!!
büyük konuşmamak gerek ama:)....
F?e D'etoile
09-10-09, 23:05
ne değişirki ???
hiçbişey yapmam...
cevap veriyorum.
benim için küçük ama insanlık için büyük sayılabilicek fikrim şudur ; her normal insan gibi ayrılıyosun . bitti.
caki dzudzevic
24-10-09, 06:39
Bana boynuz taktığı için tebrik ederdim:D:D:D
En büyük tepki,tepkisizliktir!.
balkan usulu tek kursunda hallederım valla ama benım askım yapmıca ıcın ;)
dusunemıcem bıle:)
Ankaralı Namık'tan Seni Vefasızın Kızı şakısını ya da Ömer Danış'tan Şerefsiz'i dinlerdim :D:D
Ya da Cem Garipoğlu hesabı kafasını keserdim :D
Ya da topuklarına sıkardım her adımında beni ansın :D
Ama şu bir gerçek ki Beni sevmeyecek beni üzecek kız çok ama Beni aldatacak kız daha anasının karnından doğmadı;)
MUJO TEM?NOV?C
01-11-09, 13:17
Aldatan bizden değildir:wink::wink::wink:
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.