PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bence En Kral Kartal Şehİt Ogretmen Huseyİn Agirman Teknİk Ve Endustrİ Meslek Lİsesİ

djmuncher
08-09-06, 00:37
Bence En Guzel Okul Yillarim Pendİk Ataturk İlkÖgretİm Okulunda geçti ama Kartal Şehİt Ogretmen Huseyİn Agirman Teknİk Ve Endustrİ Meslek Lİsesİ de guzel yıllarım devam ediyorr Bence En Bana Okulll :d :d :d :d :d

djmuncher
08-09-06, 14:48
EN BABA LİSE

Kartal Şehİt Ogretmen Huseyİn Agirman Teknİk Ve Endustrİ Meslek LİsesİDİR

ARKADAŞLAR

ßy.ßosnaq
08-09-06, 14:55
ßu Senin Düşüncen Kuzen Herkez Kendi Okulunu Yazsa Kim ßiLir noLurdu !...

Slck
08-09-06, 15:00
Ben üç tane okul gezdim.İlki Bahçelievler lisesi.İkincisi Ahmet Rıfat Canayakın Lisesi.Üçüncüsü Sabit Büyükbayrak Lisesi.Benim en güzel anılarım Sabit Büyükbayrak lisesinde geçti ama bahçelievler lisesi de mükemmel bir yer.Yani anlayacağınız herkesin okulu kendine göre en güzel bence

engeng
08-09-06, 15:01
EN BABA LİSE

Kartal Şehİt Ogretmen Huseyİn Agirman Teknİk Ve Endustrİ Meslek LİsesİDİR

ARKADAŞLAR
allah alla ölemi diyorsun sen öle diyorsan öledir sende otculardan mısın yoksa::)

Slck
08-09-06, 15:04
Engin allahın aşkına ne otçusu.Ben denizlili hatırla biraz :D

yasemina
08-09-06, 15:06
herkesin okulu kendine güzel ona bakarsan bende okuluma toz kondurmam:18: :18:

Slck
08-09-06, 15:07
Hangi okulda okumuştun?

samko
08-09-06, 15:10
Bence En Guzel Okul Yillarim Pendİk Ataturk İlkÖgretİm Okulunda geçti ama Kartal Şehİt Ogretmen Huseyİn Agirman Teknİk Ve Endustrİ Meslek Lİsesİ de guzel yıllarım devam ediyorr Bence En Bana Okulll :d :d :d :d :d

bende orda okudm.len dj yıllarn orda nasıl geçiyo daha 2. senen bitti :D
asıl benm yıllarm orda geçti taş gibi 4 sene okudm ben orda :D ( çift dikiş diil he yaalnış anlamayn teknık lise olduum içn di tembel diilm yoksa :D )
okulun neresi baba ismi bile sakat şehit oğtmnle başlıyo :D:D:D

engeng
08-09-06, 15:13
allah alla ölemi diyorsun sen öle diyorsan öledir sende otculardan mısın yoksa::)
selcuk sana bişey diyen mi var be sazan balığı nı gectin

samko
08-09-06, 15:15

sen bu kanaata nasıl varadın çocuk okulunu övüyo sende mi otçulardan diysn..sen bu konularda baya iyisn o zman...

Slck
08-09-06, 15:18
Engin bey özür dileriz.Bana söyledin zannettim.Sende en kral okulu söylesene engin.Senin de tecrübelerine ihtiyacımız var burda

djmuncher
08-09-06, 18:42

engin bn okulumu ovuyorum ama sen bana diorsun ki sende
otculardan mısın diyorsun galiba sen butun otları çekmişsin baksana okul ole bir yer değil dışarıdan ole gorunebilir ama okul samimi birşekilde soliyorum eskiden gerçekten okulda kotu olaylar oluyormuş ama artık ole kotu olaylar falan yok engin birdaha yazacagın yazıyı ne yazacagına iyi dusun ok