Orijinalini görmek için tıklayınız : Kopya çekmenin türleri....
abramovich
24-04-06, 20:20
Arkadaşlar öğrenim hayatı boyunca başınızdan geçmiş kopya çekme olaylarını bu konuda anlatalım..
EHEHEHEHE..... :) kopya çekmeye yeltenirken hocaya yakalandım... sporcu olduğumuzda bilindiğinden... hoca tarafından şu soruyla ve şaşkınlık ifadesiyle karşılaştım... hoca: sporcu hiç kopya çekermi?????
ben: (iyi cevap verdim ama) niye hocam sporcu keriz mi?
:) sporculara biraz müsammalı oluyolardı... kızı vardı hep bana ondan bahsediyodu bide... seninkide matrak ama... öyle önemli sınavlarda aynı yöntemi denememize sebep olacan haberin olsun....
VİZELERDE Kopyaya yeltenmiştim...atelye dersinde elimi yaraladığım için bir süre elim Sargılı şekilde dolaşıyordum .
Sınav zamanı bu sargıları hafif çözerek avucuma ve kolumda bileğimden yukarı bazı kodlar halinde , Çıkması muhtemel sorulardan ip uçları yazmıştım .
Çok işe yaradı diyemem ama Alçaklık dalında birinciliğe aday bir yöntem .:D
Birde Hocaya kağıdı verirken hoca sormazmı Elin nasıl oldu?:D
Aynısını Ben 2-3 defa kullandım sargı omadımı hırka ile :D:D:D
Olmadı masaya yazdığım oldu,Yada Hocanın cvp kağıdına baktığım oldu(hocanın önünde otururken) :D:D:D
Süper zewli ve stresli bi durum :D
Dominus Tanebrarum
24-04-06, 21:12
en kralı soruları çalmaktır. bi defa lisede çalmıştık soruları, sınavı ertesi güne erteletmiştik. sorulara baktım hiç bişi anlamadım, kimse anlamadı. almancaydı ama sebep o diildi, o kadar çok latince terim vardı ki kimse bişi anlamamıştı, ertesi gün sınava girdik ve süperdi sonuçlar.. ben 04 alarak rekor kırdım, sınıf ortalaması da 1,45 falan gibi bişi idi 5 üzerinden..
bizim eski dönemler(baya eski) okulun sitesine yazmışlar bu anlıarını:
adamlar radyo vericisi yapıyolar, herkes radyo getirio kulaklarda kulaklıklar, bi kişi soruları dışarı çıkarıyo ve dışardaki adamları da cevapları okuyolar radyo vericisinden.. tembellik neler yaptırıyo insanlara..
en kralı soruları çalmaktır. bi defa lisede çalmıştık soruları, sınavı ertesi güne erteletmiştik. sorulara baktım hiç bişi anlamadım, kimse anlamadı. almancaydı ama sebep o diildi, o kadar çok latince terim vardı ki kimse bişi anlamamıştı, ertesi gün sınava girdik ve süperdi sonuçlar.. ben 04 alarak rekor kırdım, sınıf ortalaması da 1,45 falan gibi bişi idi 5 üzerinden..
bizim eski dönemler(baya eski) okulun sitesine yazmışlar bu anlıarını:
adamlar radyo vericisi yapıyolar, herkes radyo getirio kulaklarda kulaklıklar, bi kişi soruları dışarı çıkarıyo ve dışardaki adamları da cevapları okuyolar radyo vericisinden.. tembellik neler yaptırıyo insanlara..
Walla şu radyo şi baya sardı beni :D:D:D
Bi denemek lasım :D:D:D
Dominus Tanebrarum
24-04-06, 22:54
Ne Tembelliği Elemanlara...Nobel Ödülü gibi birşey vermek lazım .
evet ya adam verici yapmış ders çalışmamak için.. ööle bööle bişi diil ki:)
resmen bu benim dalım cocuklar.. ben 4 asistan 1 de hoca varken sınıfta kopya cektim telefona yazmıştım bakmıştım herkes şaşırıodu nasıl yapıosun die.. hayatta ezbere gelemem taktik geliştirdim bende:)
borostican
24-04-06, 23:04
bende ingilizce dersinde kopya çekmeye yeltenmiştim:D sonuç hüsran oldu tabi :D
kağıda yazmışım bişiler elime yapıştırmıştım hani böle şirketlerde falan kullanılıoya o kağıtlardan işte nesse sonra yazdığım herşey çıktı tüm kağıdı doldurdum hocada tabi gördü benim avucuma baktığımı yanıma geldiğini fark ettim işte o anlık panik elimi böle salllıom kağıt düşsün die mubarekte bi yapışkan warmış bi türlü kağıt düşmedi :D tabi sonrada yakalandık :D
Dominus Tanebrarum
24-04-06, 23:05
biz formülleri hesapmakinesinin hafızasına yazıyoduk, fizikçi bi gün sınav öncesi tüm makinelere reset attı:S
bende ingilizce dersinde kopya çekmeye yeltenmiştim:D sonuç hüsran oldu tabi :D
kağıda yazmışım bişiler elime yapıştırmıştım hani böle şirketlerde falan kullanılıoya o kağıtlardan işte nesse sonra yazdığım herşey çıktı tüm kağıdı doldurdum hocada tabi gördü benim avucuma baktığımı yanıma geldiğini fark ettim işte o anlık panik elimi böle salllıom kağıt düşsün die mubarekte bi yapışkan warmış bi türlü kağıt düşmedi :D tabi sonrada yakalandık :D
hehe yapma be hakan sende ya olm al kagıdı soru kagıdının altına koy kimsenin ruhu duymaz
Dominus Tanebrarum
24-04-06, 23:21
almanca dersinde felaket kopya çekioduk, herkesik kağıdı aynı oluyodu. en sonunda adam 6 grup yaptı, her 5 kişinin bi grubu oluyodu böylece ve birbirine bakmak imkansızlaştı. neyse adam dağıttı kağıtları bizim sınıf ayaklandı birden ve herkes kaşıdın üzerindeki ilk kelimeyi mübaşir tadında bağırmaya başladı, Schlüssel var mı nerdesiniz? - Schweinfleisch var mı abi ya kaldım ortada falan gibi.. seslerden birbirimizi bulup oturduk.. herif ağlamıştı en son..
borostican
25-04-06, 09:07
hehe yapma be hakan sende ya olm al kagıdı soru kagıdının altına koy kimsenin ruhu duymaz
ne bilim nedim o zamanlar daha toyduk :D yeni yeni başlamıştık öyle şeylere :D
ben kiril alfabesiyle kopya cekiyorum sozel derslerde . manyak oluyo kimse de fark etmiyo:D :D . bu yontemi turk arkadaslarima bile soylemedim.ilk defa burda soyluyorum.:D tavsiye ederim
Novi Pazar
25-04-06, 16:48
zamanında kopya çekmeyen öğrenciler öğretmen olduklarında genellikle yine çektirmezler kopya.Bu böyledir.
ne bilim nedim o zamanlar daha toyduk :D yeni yeni başlamıştık öyle şeylere :D
Yaw bende yazdıklarımı kağıdımın altına koyuyom Gerçi buda stresli bi yöntemde gine işe yarıo ..........
Ama tehlike anlarıda baya var :D misal Geçen yaptım hocanın önünde otururken,Hoca bi soru göstermek için kağıdımı kullancaktı Walla kağıdı kaldırsa kopyalar uçuşcaktı....
Zor saldım hocayı başımdan :D:D:D:D
walla ben hıç ders çalısmazdım samo kopya cekerdım ama kopyanın en eelencelı zamnı kızlarla oturduum zamndı anlarsınız:D:D
yaw tam komedi bi durum oluyor.....
Genelde kzıların yanında oturduğumda çekmiolarda.......
Diğer çekenleri hazırlarken görmüştüm......
Yaw bende yazdıklarımı kağıdımın altına koyuyom Gerçi buda stresli bi yöntemde gine işe yarıo ..........
Ama tehlike anlarıda baya var :D misal Geçen yaptım hocanın önünde otururken,Hoca bi soru göstermek için kağıdımı kullancaktı Walla kağıdı kaldırsa kopyalar uçuşcaktı....
Zor saldım hocayı başımdan :D:D:D:D
abi işte ilgi cekmiceksin sınavın ilk anlarında sadece sorularla ugrasıcaksın kafanı kaldırmayacaksın.. hoca psikolojisi bu
;)
abi işte ilgi cekmiceksin sınavın ilk anlarında sadece sorularla ugrasıcaksın kafanı kaldırmayacaksın.. hoca psikolojisi bu
;)
Yaw zaten dikkat çekmekten deil... :D:D:D
Hocaya birisi bişi sordu hoca benim yanımdaydı soruada benim olduğum gurbundu.....
benim kağıttan cevaplıcaktı ama ben yazılıdan kopmak istemiorum falan deyip hocayı başımdan saldım :D:D:D
ben lisede soyle yapıyodum.. alıyodum yesil içi beyaz olan silgiyi. jeletle beyaz kızmını cıkartıp yerine beyaz kagıtlar koyuyodum :D cok zahmetli ama kesin sonuc :D. ama en cok yaptıgım kopya calıskan cocugu sınavdan once tehtid ediyodum oda bana kopya veriyodu :D
ben lisede soyle yapıyodum.. alıyodum yesil içi beyaz olan silgiyi. jeletle beyaz kızmını cıkartıp yerine beyaz kagıtlar koyuyodum :D cok zahmetli ama kesin sonuc :D. ama en cok yaptıgım kopya calıskan cocugu sınavdan once tehtid ediyodum oda bana kopya veriyodu :D
Yaw bizim sınıftaki çalışkan 2-3 kişi var onlarında etrafı sarıldı yanlarına yaklaşamıom...... :D:D:D
Yaw bizim sınıftaki çalışkan 2-3 kişi var onlarında etrafı sarıldı yanlarına yaklaşamıom...... :D:D:D
:D
eeee
hızlı olup sen alıcan yerini :D
Kardeş senin bahsettiğin bu yöntem..çok geçerli ama zahmetliydi..ben o silgi numarasını beceriksizliğimden bir türlü yapamadım .
Aynı numarayı yapan başka arkadaşların...kağıtlarına bakabildim..ancek:)
:D zahmetili olması daha ii :D zaten kopya yazarken calısmıs oluyosun :D ve daha basarlı geciyo :D guzel bir yontem walla :D
borostican
27-04-06, 16:24
ohooo geçen seneki finalleri ben nasıl geçtim zannediosunuz siz :D hep bu silgi sayesinde :D
Novi Pazar
27-04-06, 20:46
Hakan bizim bi hoca silgiyi yedirmişti arkadaşa.Dikkatli ol derim kardeşim:)
zuhahahahah :D:D:D:D gerçekten berbat bi durum yaw....
Yakalanınca tam bir stres ve komedi anı oluşuo... :D
Ben 1kez yakalandım onda da sadece kağıdı iyi sakla dedi hoca geçti
ARkasından bende yerlerde gülmede hahahahahahah
ohooo geçen seneki finalleri ben nasıl geçtim zannediosunuz siz :D hep bu silgi sayesinde :D
:D silgi yaparken cok kez elimi kestim :D zzor bir iş :d herkez yapamaz :D
eee kopya cekmek yetenek istiyo :D
Gerçektende zor iş....
Bugün olduğum sınavda hocaya yakalandım hoca sadece kağıdı aldı bana bişi demedi sora etraftakilerden otlanmaya dewam ettim.......
Gerçektende zor iş....
Bugün olduğum sınavda hocaya yakalandım hoca sadece kağıdı aldı bana bişi demedi sora etraftakilerden otlanmaya dewam ettim.......
ee kagıdı aldıysa bakınman neye yarar oldu ? ::D
ee kagıdı aldıysa bakınman neye yarar oldu ? ::D
Kağıdı dediğim kopya kağıdını aldı sadece.....
Yazılı kağıdı duruodu onuda sağdansoldan toparladım bişiler
Kağıdı dediğim kopya kağıdını aldı sadece.....
Yazılı kağıdı duruodu onuda sağdansoldan toparladım bişiler
waaaw ii hocaymıs :D boyle hocaları walla seviyorum
waaaw ii hocaymıs :D boyle hocaları walla seviyorum
Acaip gıcık olsamda tiyatro çalışmalarında notu azbuçuk bişiler verio o yüzden bişi demiom.....
Yoksa pek sevecen bi hoca deildir.....
Acaip gıcık olsamda tiyatro çalışmalarında notu azbuçuk bişiler verio o yüzden bişi demiom.....
Yoksa pek sevecen bi hoca deildir.....
:D hocalar zaten ii olmaz :D ben bitane cok ii haoc gormedim. hepsi...
ben lisedeyken kopyayı kıravatın içine sokardım hoca arama yaptıgı zaman bulamıyodu hoca derdi olum derslere hıc calışmıyosun kopyada cekmıyosun ama nasıl geciyosun :):)
kali? lijepa
21-06-06, 20:22
valla en güzel etegin ters kısmına yapıştırcan şu ana kadar hiç ole yakalanmadım hoca gelio aç dio bacagımda bişi bulamıo bide bişe bulamayınca daha cok sinir oluyoo ama napımm :)
biz lisede önde oturanın ayakkabısının altına yapıştırırdık kopyayı yere bakar düşünürmüş gibi okurduk.okuyamadıklarımızdanda ,eksik yazdıklarımızdanda tam not alırdık.hoca bu çocuklar gerçekten zorlandı , yazmaya çalıştı diye düşünüp eksikte olsa tam not verirdi....hocaya görede başka teknikler vardı tabi.kağıt değiştirmek kopyadan öte bişey ama kağıtlarıda değiştirirdik bazen..
lisedeyken yunan alfabesi öğrenmiştim, sınavlarda deli gibi işime yaradı.... 2 sene deli gibi kopya çektim hem de direk sıranın üstüne yazıyodum kimse ne olduğunu anlamıyordu ama lise 3 de bir kere tarihçi sormaz mı ne bunlar diye??? büyük bir soğukkanlılıkla hocanın işaret ettiği yazılara baktım ve "vallaha bilmiyorum hocam salağın biri yazmış dedim" ve kağıdıma geri döndüm hoca da gitti... hocadan sonra ben tabi direk devam kopyaya:D:D
slatcom_54
14-07-06, 14:44
lisedeyken yunan alfabesi öğrenmiştim, sınavlarda deli gibi işime yaradı.... 2 sene deli gibi kopya çektim hem de direk sıranın üstüne yazıyodum kimse ne olduğunu anlamıyordu ama lise 3 de bir kere tarihçi sormaz mı ne bunlar diye??? büyük bir soğukkanlılıkla hocanın işaret ettiği yazılara baktım ve "vallaha bilmiyorum hocam salağın biri yazmış dedim" ve kağıdıma geri döndüm hoca da gitti... hocadan sonra ben tabi direk devam kopyaya:D:D
süper bi kopya yöntemi ama kendine hakaret etmişsin :D:D:D
salihfazli
14-07-06, 14:47
:D hocalar zaten ii olmaz :D ben bitane cok ii haoc gormedim. hepsi...
AYNEN ABİ YA SAKARYADA OKUYORUM 2 HOCA VAR BOŞNAK İLLAHAH ETTİM ARTIK YANİ KALA KALA Bİ HAL OLDUM
bigisayar dersi hocası sınav sorularını kendi bilgisayrında hazırlıyordu birgün öncesinden.bende onun pc'sini paylaşıma açıyodum ve sınav sorularını çalıodumm...bütün sınıda dağıtıodum ertesi gün sadece kağıtları değiştirmeye kalıodu iş
bu meslek resim dersinden sınav olurken çekmiştm:).3 saatlik bi dersti.ilk derste 5-6 kişi hocaya soru sormak için başına üşüştk.o arada başka biri dosyayı kaldrdı.yazılı kağıdının resmini tlfnumdan çekmiştim:)e tabi sora kağdı çoğaltıp cvpları yapmştk.ztn 4 soruydu:D.2ders sonra sınv vardı.herks cevplı kağıdı vermişti:D:D:D:D
Her bvaşarılı öğrencinin arkasında kopya vardır
ben bi keresinde elime selpak alıp selpağa yazmıştım ama bi işe yaramadı benim bi arkadaş her seferinde silgisine yazıo silginin etiketinin altına nasıl bakıo anlamadım ben garanti belli ederdim ole kopya çektiğimi
benim kayserideki okulun sınavları için kimlik kartı werilmemişti...bizde öğrenci belgeleriyle giriorduk vize we final sınavlarına 2 dersten çektim we onlarıda belgenin arkasına yazdım 4 sayfayı kıç kadar yere sığdırdım...o derslerden de birinden 75 diğerinden de 80 düştü notum pişman değilim :)
Her bvaşarılı öğrencinin arkasında kopya vardır
yane ben:D....................................
ben finallerde saatimn kayışına yamzıştım upuzun formülleri acaip işe yarıo bi de anifdeysenz we ortalrdaysanız sıranın üstüne yazmaktan şaşmıcaksınz ben kompozisyon yazıodum nerdeyse:)
walla bende lise yıllarım da edebiyat hocasını kızn biri ile oyalatıp bi grubun sorularını caldımm ve hala pişmanım :D desemde inanmayın bidaha olsa yine yaparım we kızda bnde 100 caktık sınawdamillet döküldü o ayrı bi konuuuuuu:DDD
bende geneldee küçük kağıtlara kopyaaa yazardım ama bitürlü çekemezdim:D ama artık işi ilerlettim arkadaşıma notlarımı weriyorum telsim 5 dk 1 kont sağolsun;) kulaklığımı takıyorumm saçlarımla kapatıyorum arkadaşıma telfndan soruyorum soruyu o cwp lıyo çok keyifli yaaa:D ;)
ben kopyayı sırama yazıyodum sınav kağıdımı alınca hemen yazıların üstne koyuyodum ordan kopyamı çekiyodum:D
bi de gömleğimin kollarını kıvırırdım küçük kağıtlara kopya yazıp kıvrık olan yere sokardım:D:D:D
biz lisede olayı baya teknolojik hale getirmiştik. 100 soruyu bilgisayarda yazıoduk. soruları cvpları renkli yapıoduk arkalı önlü kıvırıosun onu.eline koy çevir çevir bak vlla. sınav hiç bitmesin istersen:D tarih hocası bi dönemde 5 sınav yapardı herkes kalıo die. elim büyük olduunda çok raht çekiodum vlla. üni de çekilmio herkes tırsak ya.......... bi ben çekiorm. vlla hemde ayakta, hocanın arkasını dönmesi yeterli benm için. geçicem die şebek oluorm..... ama sonunda kazananda benm işte:D ii ki kopya var:D
çok güzel çekerim kopyayı :):) ister kravatın ucuna koyarakmı önümdeki sıranın arkasına yazarakmı .... :):)
kopya cekmek gercek bir sanattir..
vize - final hic farketmez..yerimi saglama aldiysam genelde ilk once siralara kopya yazarim(problem olsun tanim olsun hic farketmez.).
daha sonra da ufak kagitlarin uzerine harfleri ve sayilari en ufak sekilde yazarak sinava girerim(bunun da sira uzerine yazmak kadar olmasa da yararini gormusumdur.)
bazi zamanlarda da formullerimiz ezberlenemeyecek derecede cok oldugu icin bi de hocalar sinavdan once en az 3 en cok 30(ama bikeresinde 100 e yakindi) formul kagitlarini veya deger tablolarini bize verir..deger tablolari da 100 sayfaya yakindi..ve her seferinde aralara kopya yazarim.hatta bununla kalmam soru ve cevaplari da yazarim aralara..hatta bazen usenirim aralara ufacik yazilarla yazmaya normal bir sekilde bos kagida yazarim ve o kagidi tablolarin arasina koyarim..faydasini gordum..
bu biraz yakismayan bir durum ama cok skisirsak duvarlara yazabiliriz :(:( Allahtan oyle bir duruma muhtac kalmadim..
bi de genelde bir sinava girmeden once o dersin notlarini cantamin icine acik bir sekilde birakirim ve hoca durumuna gore yeri geldiginde yararlanirim..bunun da cok faydasini gordum..
yine de cogu zaman kendi calismamla gectim dicem ama ne kadar inandirici olur bilemem.. :D:D:D
biraz kotu bir ornek teskil ediyor olabilirim ama konu acilmis ben de yaziyim dedim..yine de liseye giden arkadaslarima bu yontemlerden hic birini tavsiye etmem..
pantolunun paçasına koyulabilir..yada engüzeli sırayı önce karalamak sonrada üstüne şifreli biçimde yazmak...
Fuat_Rami?evi
28-08-07, 22:11
ben kopyayı genelde sıraya yazarım
ama bi keresinde hiç untmam başka sınıfın öğrecileri sınav kağıdından birini çaldı bizde kağıdı fotokapi çektirip sınıfın en çalışkanlarına çözdürdük sonra çantaya attık kağıtları deiştiricektik sözde gerçek kağıtla fotokopiyi
meğerse hocada bizde sınav kağıdının olduğunu biliyomuş sınav başladı. biz hocanın korkusundan kağıtları deiştiremedik :)sınav sonucunda hoca herkesi dışarı çıkarttı ben ve sınav kağıdı olan arkiler kaldık çantalarınıız getirin dedi kopyaların hepsini aldı sonrada bi güzel dövdü :(:D
___hiko___
28-08-07, 22:23
Ben hap sıraya yazardım ve hiç yakalanmadım :D ama sıranın altından kitaptan baktığımda çok oldu :D kopya çekmek isteyen her türlü çeker :D çekmedim diyen de yalan söylemiştir... :D:D
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.