sancakbeyi
19-06-09, 22:10
www.bosnasancak.net ailesine Ağustos 2006 da üye oldum..Yaklaşık 3 senedir bu lider platformdayım..Ancak ilginçtir,Ağustos 2006 da üye olmama rağmen ilk paylaşımım eylül 2007 de oldu...İlk paylaşımımdan bu yana hemen hemen 2 senedir her gün buradayım..
Ben diyeyim bir tutku,karşı konulamaz bir sevda....
siz deyin bağımlılık...
Bunca geçen zamanda binlerce mesaj paylaştık...Kimi zaman birbirimize kırıldık ancak çoğu zaman hep birlikte eğlendik,yeri geldi hep beraber üzüldük...
O kadar yaşanan badireler arasından merak ettimde,ben bu tutkuya,BSN sevdasına kapılırken acaba attığım ilk mesaj neydi?..
Siz kendi mesajınızı hatırlıyormusunuz...
Kaydınız varsa lütfen paylaşırmısınız..:)
Şimdi diyebilirsiniz ki,aman ne olmuş yani ilk mesajın ne önemi var diye..
Benim için önemli,çünkü karşı konulamaz bir sevdanın ve aşkın başlangıcında kullandığım ilk cümleler ne diye merak ettim birdenbire...
TARİH ; 17.O9.2007
İlk mesajım... "Hangi Sülaledensiniz" konusunda...
ve aşağıdaki ileti,ilk paylaşımım...
baba kamesnicanin,anne çolakoviç,zenami je çerlekuşa....
Ancak hiçbir zaman son olmayacak..
Ben diyeyim bir tutku,karşı konulamaz bir sevda....
siz deyin bağımlılık...
Bunca geçen zamanda binlerce mesaj paylaştık...Kimi zaman birbirimize kırıldık ancak çoğu zaman hep birlikte eğlendik,yeri geldi hep beraber üzüldük...
O kadar yaşanan badireler arasından merak ettimde,ben bu tutkuya,BSN sevdasına kapılırken acaba attığım ilk mesaj neydi?..
Siz kendi mesajınızı hatırlıyormusunuz...
Kaydınız varsa lütfen paylaşırmısınız..:)
Şimdi diyebilirsiniz ki,aman ne olmuş yani ilk mesajın ne önemi var diye..
Benim için önemli,çünkü karşı konulamaz bir sevdanın ve aşkın başlangıcında kullandığım ilk cümleler ne diye merak ettim birdenbire...
TARİH ; 17.O9.2007
İlk mesajım... "Hangi Sülaledensiniz" konusunda...
ve aşağıdaki ileti,ilk paylaşımım...
baba kamesnicanin,anne çolakoviç,zenami je çerlekuşa....
Ancak hiçbir zaman son olmayacak..