PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : mladi müslümani

enko
18-09-06, 21:34
ZAKLETVA[1]
Neka je slava i hvala Allahu, Gospodaru svih svijetova !
Kao pripadnik organizacije "Mladi Muslimani", u koju sam stupio dobrovoljno, zaklinjem se Svemogućim Allahom da ću se pridržavati svih propisa Kur'ana, da ću principe islama unositi u svoj život i život svoje zajednice i bez kompromisno se boriti protiv svega neislamskog, da ću žrtvovati na Božijem putu sve od sebe, pa i svoj život, ako to budu zahtjevali interesi islama.
Svjestan veličine cilja Mladih Muslimana, zaklinjem se da ću ispuniti sve uslove, načela, obaveze i zadatke, koje mi organizacija postavi, da ću interese organizacije uvijek pretpostaviti svojim ličnim i da neću neprijatelju nikada izdati svoga brata, niti bilo kakvu tajnu organizacije, pa ni pod najtežim okolnostima, znajući da me u protivnom čeka sramna smrt izdajice, poniženje na obadva svijeta.
Sav svoj život i sve svoje sposobnosti ulažem za širenje naše ideje i jačanje naše organizacije. Ustrajno ću se boriti za veličinu, moć i sjaj islama, i za dobrobit svih Muslimana svijeta.
Molim Svemogućeg da mi dade volje, snage, hrabrosti i ustrajnosti na ovome putu džihada, a da otkloni od mene sve slabosti i mane i svu braću obaspe svojom najvećom Milošću.
Neka nas Allah uputi na
Pravi put , na put onih
Koji nisu zalutali!

mustafa
28-09-06, 08:58
ZAKLETVA[1]
Neka je slava i hvala Allahu, Gospodaru svih svijetova !
Kao pripadnik organizacije "Mladi Muslimani", u koju sam stupio dobrovoljno, zaklinjem se Svemogućim Allahom da ću se pridržavati svih propisa Kur'ana, da ću principe islama unositi u svoj život i život svoje zajednice i bez kompromisno se boriti protiv svega neislamskog, da ću žrtvovati na Božijem putu sve od sebe, pa i svoj život, ako to budu zahtjevali interesi islama.
Svjestan veličine cilja Mladih Muslimana, zaklinjem se da ću ispuniti sve uslove, načela, obaveze i zadatke, koje mi organizacija postavi, da ću interese organizacije uvijek pretpostaviti svojim ličnim i da neću neprijatelju nikada izdati svoga brata, niti bilo kakvu tajnu organizacije, pa ni pod najtežim okolnostima, znajući da me u protivnom čeka sramna smrt izdajice, poniženje na obadva svijeta.
Sav svoj život i sve svoje sposobnosti ulažem za �irenje na�e ideje i jačanje na�e organizacije. Ustrajno ću se boriti za veličinu, moć i sjaj islama, i za dobrobit svih Muslimana svijeta.
Molim Svemogućeg da mi dade volje, snage, hrabrosti i ustrajnosti na ovome putu džihada, a da otkloni od mene sve slabosti i mane i svu braću obaspe svojom najvećom Milo�ću.
Neka nas Allah uputi na
Pravi put , na put onih
Koji nisu zalutali!

Zivot je najveca imovina ljudi i nebi ga trebali olako davati nizasta a narocito ne za gluposti koje bi nas unazadile.
Sta je to u 21`vom vijeku ne islamsko ??
Kakav bi nam zivot izgledao bez koncerta Halidova bez muzike bez skolovanih zena ...... i jos hiljadama stvari koje se ni nabrojati nemogu.
Zivot ima covjek samo jedan i zivota nije nista vrijedno!!!

osvajac
16-12-06, 21:55
http://www.mm.co.ba/