Orijinalini görmek için tıklayınız : Bahar şenlikleri aktiviteleri..
abramovich
06-05-06, 22:33
Arkadaşlar okulunuzda gerceklesecek bahar şenlikleri etkinlikleri haberlerini burada paylaşalım
evet dokuz eylül üniverstesi bahar şenlikleri başladı .bakalım athena grubu geldi daha .bu hafat da Hadise geliyormuş . hangi şarkıyı sölüyecek bilmiyorum ama ... gelsin bakalım bid eonu görelim :)
salihfazli
07-05-06, 15:40
sakaryanın çoktan bitti bile ama çok sönük geçti havalar bayağı soğuk buralarda herhalde ondandır....
sakarya?_bo?nak
07-05-06, 21:33
yok yaa baya soğuktu ama yinede güzeldi seferad ,kargo falan
19 Mayıs,ın Şenlikler şu sıralar başlıyor..gerçi ben mezuuunum ama Halka açık olduğu için...( birde Lunapark...kuruyorlar..) Tam Şenlik oluyor.:)
çukurovanın şenliği 8 inde yani bu sabahtan itibaren başlıyor, ilk gün kıraç var, cumartesiye kadar şenlik devam edecek
karaelmas`ın da bir hafta sonra felan...
açıkögretim fakültesinin şenliklerine az kaldı 3 _ 4 haziranda sınavlarla başlayacak..........:D
sakarya igrencti ya :(
havalar bitirdi herseyi
sakarya igrencti ya :(
havalar bitirdi herseyi
Yaw havalara rağmen eğlentiler güseldi gerçekten.....
sakaryanın çoktan bitti bile ama çok sönük geçti havalar bayağı soğuk buralarda herhalde ondandır....
Yane biraz öle havalar berbattı da sakaryaı boşnağın dediği gibi eğlentiler güseldi...
Kültür üniversitesinin şenlikleri hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
Marmara Üniversitesi Bahar Şenlikleri programı
-15 Mayıs Pazartesi - Teoman
-25 Mayıs Perşembe - Nev & Yüksek Sadakat
-26 Mayıs Cuma - Şebnem Ferah
Yer: Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü - İstanbul
Saat: Kapı Açılış 19:00 - Konser 21:00
Bilet Fiyatı: 8 YTL.
Not: Yer ve saat bilgileri tüm konserlerde aynıdır.
Şebnem Ferah kaçmaz ;)
michelsissetr
15-05-06, 20:20
Şebnem Ferah kaçmaz ;)
ya ben de gelim bizim şenlik konserlerinden birine gidebildim sadece sizinkilerin hepsi de süpermiş
erhansancak
16-05-06, 17:43
Şebnem Ferah kaçmaz ;)
hemso;) sizin şenlikler iyiymiş. konserlerin kacta sona ereceğini yazabilirsen iyi olur. bu arada üyeliğin hayırlı olsun, en sonunda aktivasyon mesajı gonderildi demek:)
Sagol hemso,
Gelin tabi ya :) muhtemelen 22:30, 23:00 gibi biter. Kampuse lunapark da kuruldu eee bi gondol yaparız konser öncesi:).
Ben de sana Sebnem Feraha gidelim mi diye soracaktım michelsissetr.
Malum saat gec oluyor beraber döneriz. Geleceksen mutlaka haberim olsun. Hatttaaaa gelebiliyorsan mutlaka gel :D
michelsissetr
17-05-06, 21:08
Ben de sana Sebnem Feraha gidelim mi diye soracaktım michelsissetr.
Malum saat gec oluyor beraber döneriz. Geleceksen mutlaka haberim olsun. Hatttaaaa gelebiliyorsan mutlaka gel :D
sunflowercıım ya ben de nev ve yüksek sadakata gidelim dicektim:( ya ama şebnemi de istiyorum
sunflowercıım ya ben de nev ve yüksek sadakata gidelim dicektim:( ya ama şebnemi de istiyorum
Ok ikisine de gidelim o zaman :) Sebneme gitcem ben tam tayfa katılcaz ama neve gidelim dersen ona da gelirim ;)
michelsissetr
17-05-06, 21:15
Ok ikisine de gidelim o zaman :) Sebneme gitcem ben tam tayfa katılcaz ama neve gidelim dersen ona da gelirim ;)
tmm ben sana haber veririm :)
latrodectin
21-05-06, 21:30
yarın itibariyle başlıyacak zonguldak karaelmas üniversitesi şenliklerinde hafta boyunca manga,bulutsuzluk özlemi,gece yolcuları sahne alacak
latrodectin
22-05-06, 10:59
yarın itibariyle başlıyacak zonguldak karaelmas üniversitesi şenliklerinde hafta boyunca manga,bulutsuzluk özlemi,gece yolcuları sahne alacak
| 23 Mayıs Salı|
manga
| 24 Mayıs Çarşamba|
bulutsuzluk özlemi
| 26 Mayıs Cuma|
gece yolcuları
michelsissetr
23-05-06, 23:14
ya yalan oldu yaa gelemiyoruz konserlere şu projeler yüzünden
ya ben de gelim bizim şenlik konserlerinden birine gidebildim sadece sizinkilerin hepsi de süpermiş
ah ah gidemedim şebnem feraha. kadir hasa gelebilir bu yıl. inş.o zamn islicemm.. bizm okulda yalın ve kargo vardı bakalım bu yıl kimler olur?
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.