Orijinalini görmek için tıklayınız : Kako se osjecate kad vam neko kaze da vas ne voli?
Kako se osjecate kad vam neko kaze da vas ne voli?
nemoj te molim was pricati da se osjeçati lijepo.
mene nikada nešto tako nije desilo, ali ja ne bih voleo takvu jednu situaticiju
valla i ja ne osjeçam to da mi kazu mene da ne voli..........
valla i ja ne osjeçam to da mi kazu mene da ne voli..........
walla nista nie sam kontao..:s
walla nista nie sam kontao..:s
:D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D
a jesi li ti kontaao..??
a jesi li ti kontaao..??
ja ja kako da nisam
ja ja kako da nisam
aydınlatişi beni o zman..:D
yoka bate idi başkasi aydinletişi tebe..................
yoka bate idi başkasi aydinletişi tebe..................
:D:D:D
mayk izgledaj i ti nije si kontao..:cool:
ako je taj osoba vazna u zivotu tvom onda te uvredi kad kaze date ne voli.a ako je neka prosta osoba za tebe nije tolko uvredljivo..
SuPeRgIrLL
15-08-06, 13:30
ahahaha ma daj ne zezajte ej al stvarno vidim da ste zaboravili boshnjacki:D nije to nesto cudno da vam kaze neko da vas ne voli meni se je desilo to al morate shvatiti jednu stvar niko nikoga sa zorom ne mora voleti:D
Ehh ako ja neki djevojku volim i kad me ona ne volii to je za mene nije bas dobro al za sada nije mi izadjio takav djevojka..
serkancosovic
10-01-07, 12:40
kadsam cuo mislilasam dasam umroo:(ali stami kazo ne volimte sada je mojjj:)))sada mi veli volimte sreco moj:))))
aooo nikad mi nije to desilo kad ja nekoga volim on dame ne volji al daje bilo sta bi radila ja?valjda bila bi dosta tuzna i pomislila bi sto me ne volji sta mi je lose??:(:(
dugovojska
11-01-07, 11:34
şata vi zabavete heej treznitise malo ovde nema dase zebava bidite pametno malo hoçu da govorim ştasu pitali ako mene neko reko ja te nevolim ne enteresujeşmi ja dabi volejo ka dunja i ja bi reko iti mene ne enteresujeş ja nisam hadal da tirçim jednok nazat okej samo bidite pamatan davi ne spırştu vama haj selametle
"Steta.. zivot ide dalje :)". Tako bi se osjecali, kad bi se tako nesto dogodilo.
jugosergio
02-05-07, 13:36
BOGAMİ MENİ NİJE SE DESİLO TAKO NESTO.A DA Mİ SE DESİLO JA BİH BİO KAO MRTAV.STO JA ZNAM SEBE KAD SAM TUZAN
ja da kaze şta ce bit ako ne voli şatucumu neka ide ......?menese desilo a satse izvinawa......
pa cudno pitajne pa cudan cu odgovor :))) ja samo cenim ljjude dobro i lose pa sda cik pogodi sta sam teo rec :)) jel neko nemoze to meni rec nema sanse da u gosti takvih ljudi na mom okolinu na mom srcu ewo iskreno :)) vec malo ljudi kod mene druzenje pa malo probleme :)) hvala za pitajne :)
cerekarka2006
11-09-07, 10:06
za sat mi niko nijemi reko dame ne voli i za to ne mogu nista da ubejasnim :D:D sempaticnu curu svako voli :D:D
Mene moja zena voli. Tako bar kaze
Kada neko kaze volim te osjeca se mnogo srecno, a kada neko kaze nevolim te taj osjecaj neznam jer dosada mi niko nije tako nesto rekao :)
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.