PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : boşnaklar için türkçe kursları

cido
06-06-06, 19:53
slmlar,

bosnadan gelen bir arkadaşım için türkçe kurs arıyorum. nette bayaa araştırma yaptım, ancak taksimde tömer ve dilmer dışında yabancılar için türkçe kursu bulamadım. anadolu yakasında bildiğiniz yerler var mı?:o

aysima
22-06-06, 08:16
merhaba ben de boşnakça dil kursu arıyorum
bu konuda arştıma yapıyosunz. bana yardımcı olabilir misiniz.

mirsad
22-06-06, 08:23
merhaba ben boşnakçayı hem konuşmayı hem de edebi metinlerini tercüme etmek istiyorum bildiğiniz bir iyi kurs var mı beni aydınlatırsanız memnun olurum şimdiden teşekkür ediyorum.....

serifali
16-07-06, 21:44
bulursan bilgi ver:)

kadir_bibi
28-08-06, 20:05
vallahi çok iyi olur majko bulursanız bizimde haberimiz olsun sıkıldım konuşamamktan

Nam?k
29-08-06, 14:59
Emekli olduktan sonra demekki iyi para kazanacağım,Boşnakça kursunu türkiyede silahlı kuvvetler hariç hiç kimse vermiyor.Ben 6 ay bu kursu gördüm şu anda bu dili boşnak olmama rağmen yaşatıyorum. Bu dili unutmayınki bosna bulunan akrabalarınız ile ilişkilerimizi sürdüresiniz.Ben boşnakça dilinde sizlere yardımcı sadece bu sitede yardımcı olurum mesleğim gereği eğer 'ANKARAYA' yolu düşen olursa kitap konusunda'da yardımcı olurum.Bana mesajla bildiriniz. NOT:Fotokopi parası sizden.

Jusko73
03-10-06, 14:04
Emekli olduktan sonra demekki iyi para kazanacağım,Boşnakça kursunu türkiyede silahlı kuvvetler hariç hiç kimse vermiyor.Ben 6 ay bu kursu gördüm şu anda bu dili boşnak olmama rağmen yaşatıyorum. Bu dili unutmayınki bosna bulunan akrabalarınız ile ilişkilerimizi sürdüresiniz.Ben boşnakça dilinde sizlere yardımcı sadece bu sitede yardımcı olurum mesleğim gereği eğer 'ANKARAYA' yolu düşen olursa kitap konusunda'da yardımcı olurum.Bana mesajla bildiriniz. NOT:Fotokopi parası sizden.

Ben KK Lisanokulunda 12 ay hocalik yapmistim bosnakca bolumunde. 2000 Ocak-aralik tarihlerinde ordaydim. Bu forumda, orada bulunmus birini duymak cok guzel.

Bosnjakinja
28-11-06, 21:37
Ben TÖMER de kurs gördüm ve herkese tavsiye ediyorum. Bir kelime türkce bilmeden de gayet iyi bir sekilde ögrendim:)

mavi
29-11-06, 08:10
aslında cok ıyı böyle kursların olması bence her yerde bu tür kurslar acılmalı

emirefendic
01-12-06, 00:29

Namık bey ben Ankara da oturuyorum. Ben de Boşnak değilim ama bu dili öğrenmeyi çok istiyorum. Ankara'ya yolum düşmedi. Ben bizzat buradayım. Lütfen bana cevap yazın ve bana yardımcı olun..Koca Ankara da kimse yok yardımcı olacak.:(

ugurcan78
03-12-06, 22:21
öyle bi yer varsa süper olur yoksa bile açmak için el ele vermemiz gerekir

sabis_35
08-02-08, 19:27
izmirde bosnakca egıtımı verılmeye baslanmıs bende yenı ogrendım bu sıte sayesınde...numaraları verılıyor ama bulamayanlar yardımcı olayım:02324576768

agjfj
31-12-08, 20:42

Merhaba Namık Bey.
Ben Ankarada yaşıyorum ve Boşnakça öğrenmek istiyorum. Ankarada kurs alabileceğim bir merkez aradım ancak bulamadım. En azından kitaptan kendi kendime öğrenmek istiyorum. Uygun bi zaman ve yerde kitabınızın bir fotokopisini almayı çok isterim. Şimdiden çok teşekkür ederim.