Orijinalini görmek için tıklayınız : tekstil firmaları
KOSGEB' e kayıtlı işbirliği talebindeki tekstil firmaları
MODELİST YARDIMCISI ARANIYOR.
Yıldırım mahallesinde bulunan firmaya 36/ 38 Beden giyen, modelistliğe meraklı,bayan modelist yardımcısı aranıyor..tel:0212.617.21.33.
Not=ciddi bir firmadır.
Yıldırım mahallesinde bulunan firmaya 36/ 38 Beden giyen, modelistliğe meraklı,bayan modelist yardımcısı aranıyor..tel:0212.617.21.33.
Not=ciddi bir firmadır.
forumun 'kariyer' başlığının bu mantıkta kullanılması, yani işveren pozisyonundaki üyelerin ya da çalışan pozisyonundaki üyelerin gerek kendi işyerlerindeki ve gerekse çalıştıkları firmalardaki eleman ihityaçlarını burdan duyurmaları güzel bir fikir. hem ilan ücretsiz yayınlanmış, hem de üyelere iş imkanı sağlanmış oluyor.......
saygılarımla,
KOSGEB' e kayıtlı işbirliği talebindeki tekstil firmaları
Merhaba Vodolia,takip ettiğim kadarıyla yurt dışı ile ticaret yapan firmaları tanıyorsunuz.Size sormak istediğim aceba eski Yugoslavya ülkeleriyle hangi firmalar(tekstil firmaları olması hiç önemli değil) Türkiye ile ithalat yada ihracat yapıyorlar?Bu konuda bana yardımcı olrsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
niçin 36-38 beden?orasını anlamadım ben...yardımcı olursanız çok sewinirim
Not=ciddi bir firmadır.
niçin 36-38 beden?orasını anlamadım ben...yardımcı olursanız çok sewinirim
Sayın ekka,bu yazı 5 ay önce yazılmıştır.
Aranan eleman bulunmuştur.
ciddi bir firma olduğunu neden yazdığımı
anlamış olmanız gerek.
Telefon numarası verilmiş zaten.
Başka bir art niyet yok.
saygılar.
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.