PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : hangi üniversitede okuyorsunuz?

cmlc
25-03-06, 16:48
kocaeli universitesii, radyo tv sinemaa 3...

meryemce
25-03-06, 16:53
ben de acikogretm 3 teymm.isletme okuormm.

latrodectin
25-03-06, 16:57
zonguldak karaelmas üniversitesi iktisat 2.sınıf

Misafir
26-03-06, 20:20
bende beykentten :)

Dominus Tanebrarum
27-03-06, 12:43
ben de KTU deyim, işletme 3.. yok mu yaw burda hiç bizimkilerden?

emel86
29-03-06, 13:40
bende ist üniv çevre müh 2.sınıf

toch
30-03-06, 07:40
arkadaşlar ben istanbul üni.avcılar kampüsündeyim bir istediğiniz yada arzunuz varsa konuşabiliriz..avcılarda kapı şeklimizde var hani :) yardımcı olabilirsem sevinirim herkese slm bu arada allaha emanett sviyema byy videcemose

borostican
30-03-06, 09:41
bahçeşehir üni. endüstriyel elektronik :)

sercan_35
02-04-06, 00:47
dokuz eylül üniversitesi makina resim konsturuksıyon . benim bıranşım da bu ne yapalım kader:)

Turkovic
04-04-06, 10:30
sapanbağlar üniversitesi-hayat üniversitesi şaka bi yana kadir has...

Mordoth
13-04-06, 22:28
Yeditepe Üniversitesi Kimya Mühendisliği 2. sınıf

mukemwell
18-04-06, 13:10
herkese slmlar
kocaeli üni siy. bil ve kamu yönetimi 2. sınıf

salihfazli
07-05-06, 15:44
sakarya üniversitesi İ.İ.B.F. işletme
burdan sakaryalı kardeşlerime selam....

hayyam
07-05-06, 22:53
çukurova ünv. matematik (tezsiz yükek lisans yapıyorum)

ocizelene
08-05-06, 16:52
istanbul üniversitesi edebiyat fakültesi eskiçağ dilleri

aslan7767
08-05-06, 23:45
ben de karaelmasta öğrenciyim.

3.sınıf işletme

londoner
13-05-06, 00:51
Marmara Univ. - Istanbul
St. Martins - Londra

Mordoth
13-05-06, 00:55
Yeditepe Üniversitesi - > İstanbul / Türkiye
University of Manitoba -> Manitoba / Kanada

methko
17-06-06, 23:26
Sakarya Üniv -- İşletme

:)

REDSTAR
14-07-06, 14:32
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTU) Bilgisayar Mühendisliği:)

hamidowic
18-07-06, 11:13
Celal Bayar ünv. Salihli MYO ithalat-ihracat mezunuyum!
16 temmuz 2006 da yane geçen pazar dikey geçiş sınavına girdim kazanırsak devam 3ten kazanamazsak açık öğretim 3ten devam :D

lordofthedark
06-09-06, 21:45
ege universitesi iktisat.

Slck
06-09-06, 21:55
Denizli Pamukkale Üniversitesi İktisat 1. sınıf

samko
06-09-06, 22:07
ist üniversitesi - avcılar...biyomedikal cihaz teknolojisi...

methko
22-09-06, 20:12
Buyrun te Sakarya ya :) Arkadaşlar Sakarya Üniversitesi öğrencisiyim.Ve tercihlerinde Sakarya yı yazıp yazmamada teredütlerri olan arkadaşlar gerçekten doğa harikası bir yer Sakarya.Gezzip görülecek o kadar çok müthiş yerleri var ki anlatılmaz :D Üniversite de her bakımdan çok gerek faaliyetleri gerekse eğitimi öğretimi açısından bence iyi.Bu arada boşnak kardeşlerimizinde bir hayli çok olduğu yerlerden birisidir Sakarya haberiniz olsun ;)

Slck
22-09-06, 20:18
Ben de tanıtıyım o zaman üniversitemi.Denizlide pamukkale üniversitesinde okuyorum.Denizli çok güzel bir şehir.Büyükşehiri aratmaz.Bütün üniversitelerin ve yurtların etrafında boş vakitlerini geçirecekleri ve her türlü sosyal aktiviteyi yapabilecekleri yerler var.Yani hiç bir türlü sıkıntı çekmeyeceğiniz bir yer.Sadece boşnak arkadaşlar pek yok...

AdKo
22-09-06, 20:22
bende eskişehirde okuyorum tam bir öğrenci cenneti herkeze tafsiye ederim bir öğrencinin okuyabileceği bence en güzel yer her türlü aktiviteyi eskişehirde yapabilirsiniz rahat rahat

sevdalinka
22-09-06, 20:39
ben ankara gazi üniversitesi'nde okuyorum... kampüsümüz geniş merkezi bi yerde... tarihi rektörlük binası kampüse ayrı bi hava katıyor... okulun çeşitli aktiviteleri mevcuttur ve bunlardan faydalanmak da kolaydır tabi derslerden fırsat bulursanız:) şenlikler her fakültede yapılmaktadır... tek tek tüm fakülteleri gezebilirsiniz:) bunun yanında hocaları çok kaliteli ve çok şey kazanacağınıza eminim...
ankaraya gelince tabi önce havasından şikayet edeceksiniz sonra da çok alternatifiniz olmadığından... mesela havasından bahsedeyim bugün sabah kazağımı giyerek çıktım sonra hava birden ısındı ve yandım kazak içinde bir saat geçmedi ankaranın dillere destan ayazı birden bastırdı ve kazağı giydiğime pişman olan ben bu seferde montumu almadığıma pişman oldum.. çok geçmedi hava biraz ısındı meğer bizi kandırıyormuş sağnak yağış başladı ve ankarada tabiri caizse sel seli götürdü :)
alternatiflere gelince bol bol parklar var ve bu parklar hakkaten çok güzel sessiz, sakin ve güvenlik son derecede iyi :) saygılarımla

REDSTAR
22-09-06, 20:40
ben trabzondayım :)
deniz ve yeşilin dansettiği dünyanın en güzel şehri,,,
bir kere gelen bir daha tekrar gelmek ister...
hastalık yapıcıdır dikkat edin :)
er türlü aktivitenin yanı sıra 80YTL den başlayan ev kiralarıyla öğrencilere cazip imkanlar sunuyor ve her türlü cebe hitab ediyor :)
tercihini KTU den yana kullananlar asla hoşnutsuz olmayacaklar :)

grande_amore
22-09-06, 21:30
bende izmir 9 eylül ama bilmiyom daha yeni kazandım :) ptesi gidiom :(:( daha ziyarete gelemicem:(

vesgi
22-09-06, 21:38
bende uludağ universitesine gidicem bu sene daha dersler başlamadı ama hergün kampusteyim sanki bursanın merkezi gibi bir yer olmuş benim çok hoşuma gitti.artık heykel yerine gesmeye kampuse gidiyorum:D bi sürü spor etkinlikleri var tenis,basketbol,vs ben şuan spor salonuna gidiyorum özel spor salonu gibi hocalar çok iyi ilgileniyor.dersler başlayınca öğretimi hakkındada bilgi veririm:)

Sasha Salijevic
29-09-06, 03:34
Kocaeli Universitesi - Izmit..Sanayi şehri olarak bilinse de şehrin %60'ından fazlasını KOU öğrencileri oluşturuyor,şehir ilginizi çekmeyebilir ama okul-kampüsler çok iyi..

fazlic_suki
01-10-06, 10:13
Kocaeli Universitesi - Izmit..Sanayi şehri olarak bilinse de şehrin %60'ından fazlasını KOU öğrencileri oluşturuyor,şehir ilginizi çekmeyebilir ama okul-kampüsler çok iyi..

bende kandırayı kazandım ek yerleştirmede bilmiyorum ama nasıl bir yer olduğunu beni bilgilendiren olursa sewinirim...

Mekić
01-10-06, 10:21
Ben Kocaeli'de okudum hala da devam ediyo aslında. Karamürsel de idim. Bi çok Boşnak var, merkez de yeterince olmasına ragmen çevresinde bi çok Boşnak köyleri var :) Mutluluk verici tabi ki. Deniz kıyısnda sessiz sakin ufak bi yer işte canı sıkılanlara İzmit mesken olur kimi zaman, vaktim bol diyenler içinse Yalova farklı bi alternatif. Gidip görün derim.

Saygılar ..!

JaNiSsArY
01-10-06, 13:53
kütahya dumlupinar üniversitesi...

kütahya geçmiş yıllarından bu yana büyük gelişme kaydederek baya gelişim göstermiş bir sehir..eski tutucu yapısını yavas yavas atıyor tabı bunun nedenı ögrencıler..yıllar içine glen ogrencıler sehırın gelısmesınde buyuk katkıda bulunmuslar halada bulunuyorlar..sonuc olarak gelecek vaad eden bır yer...fakat tavsıye arıyan arkadaslar varsa bence hiç düşünmeden eskişehire gidebilir..türkiyede ögrencinin okuyabılecegı en guzel yer..

samko71
01-10-06, 15:02
bende istanbuldayım:P

herkes bilir:)

saygılar

ancelia
01-10-06, 15:07
şşşşittttt bende istanbuldayım ve bılırsınız anlatılmaz anca yasanır İSTANBUL...

ySn
01-10-06, 15:43
Adnan Menderen Üni - Aydın idare eder yani ama kafa dinlenebilecek bi yer sakin yani :D:D:D

sэzэr
06-10-06, 14:31
istanbul'da yaşayanlar için istanbul en güzeli... yıldız teknik'in yıldız kampüsündeki bölümleri tercih ederseniz pişman olmazsınız.

yıldız teknik üniversitesi, endüstri mühendisliği, 1. sınıf...

M_Delendzic
29-10-06, 17:09
Arkadaşlar ben maltepe üniversitesindeyim_istanbul.
Büyükbakkalköy kampüsü çeşitli olanaklara sahip; tenis kortları, futbol sahaları, bir kaç tane kafe,geniş kantinler, kantinlerde bilardo masaları,masa tenisi filan... ama dağ başında...

Dragos kampüsü ki 2 yıllıklar filan orada...Maltepe sahilinde.. Denize bakıyor fena sayılmaz... Yazın kantini çay bahçesini andırıyor...

Bizim kampüs Tıp fakültesi eğlenceden yoksun... 1 langırt 1 bilardo masası ve 1 masa tenisimiz var kantinde... Eğitime gelince okulumuza ait bir hastanemiz var.. Ortalama 50 kişilik sınıflarda ders görüyoruz ama ben hiç bir zaman tam 50 kişi olduğumuzu hatırlamıyorum... :)

Anatomi dersi 2. sınıfta dikkkat!!!! Bu yüzden 1. sınıfta geçiş yapma imkanı kısıtlanıyor....

Komite sistemi uygulanıyor!!!! 1-1.5 aylık dönemlerde ders kurulları belli dersleri işliyor o kuruldan 100 soruluk bir sınava giriyorsun o sınavdan 60'ın altında alırsan başarısız sayılıyorsun bütünlemesine giriyosun onu da geçemezsen sınıfta kalıyorsun...

Alttan ders alma yok.. Final vize yok.... her dersin kendi barajı var diyelim anatomiden 20 soru var sen 8 yaptın o dersin barajı 10 yani yarısı kadar altına düştüğün kadar soruyu da onlar götürüyo yani 6 net yapıyosun bu şekilde 60 topluyosun ona göre...

Hocalar değişiyor çok iyi hocalar da var her okuldaki gibi kötülerde...
Böyle işte ama son anlattıklarım tıp fakültesi için geçerli...

Benim gibi sancaklı olan bir sınıf arkadaşım var ama sınıfta 4-5 tane boşnak var genellikle anne boşnak baba türk olan bissürü kişiye rastlıyorum...

Bizim okula da bekleriz....

serdarsale
29-10-06, 19:44
bende marmara üniversitesi göztepe kampüsü görmek isteyen varsa gelsin beklerim, birçok kampüs gördüm bizimkinden daha güzel ama hiçbiri istanbulda değil o yüzden bi işe yaramaz :D

omco
29-10-06, 20:13
trakya ya gelin yaw EDİRNE ye ama üj bej lerin yanına. Balkanlardan hepsi hiç yabancılık cekmessizniz
BALKANLARDAN OLSUN ÇAMURDAN OLSUN!!!!

belmak
29-10-06, 20:44
Şu anda İTÜ Maçka kampüsündeyim. Daha önce okuduğum Boğaziçi Güney kampüsünden hatta Kuzey kampüsünden sonra hiç çekilmiyor.:(

Hem deniz hem yeşillik içeren doğa, tarih, her tarafına bilim sinmiş binalar, bahar bayramı, bahar bayramı sırasında açan mor salkımların kokuları, bahar dönemi finallerinde ıhlamurların kokuları, kışın yollarını kaplayan karda kayak, yazın havuzdan çıkıp finallere girmek, kayıt olmak için bir sürü kuyruklarda beklemek, BUFK yil sonu gösterileri için çalıştığımız salonda ter kokusu, gösterilerin telaşı, sabahlayıp hisarın burçlarından güneşin doğuşunu seyretmek, kütüphanenin sakin havası, arkadaşlıklar, tartışmalar vs. çookkk özlüyorummmm.

pazarka
30-10-06, 08:01
arkadaşlar yapmayın böle kampüsü olan var olmayan var :) ben de açıköğretimdeyim ist dışına bazı nedenlerden dolayı gitmedim şimdi cezamı çekiyorum :(:(:(

kadir_bibi
30-10-06, 17:17
bende istanbul üni avcılar kampüsündeyim şimdi şöyle bir şey benim yıldırıma varmam 1-1.5 saat arası ama çerkezköy 1 saat falan yani anlamadım nasıl bir şey 15 km sonrasında tekirdağ başlıyor gölümüz var bir tane :D sıcak yaz günleri çekilmiyor orası Beyazıt'ta bir sene okudum valla özledim Beyazıt'ı Avcılar da heyecan yok ne bir olay ne de böyle bildiri dağıtanlar çok sessiz valla

samko
30-10-06, 18:55
Yaw Ocİzelene Senİnkİ BİŞİmİ 1buÇk Saat Mİs Gİbİ GİDİYOSUN Şİmdİ Yazdiklarİmİ OKUDA SÜKRET ..:D:D

bende istanbul üniversitesi avcılar kampusunde okuyrm...

pendikte oturuyrm.sabahın 4.50 sinde kalkıyrm.kopeklerle küçük maceralardan sonra servise biniyorm.okula giderken 2 buçk saatte fln oluyrm okuldan gelirken trafik felç olup 3 saati buluyo evde olmam.rekor 4saat 5 dk da avcılardan eve geldim.daha kışı kari var bunun...yani hergün ist nin bi ucundan diğer ucuna gidiyrm...

kampus sessiz sakin türkiyenin herlde 4. büyük kampusu.kampuste hertürlü spor bulunuyo toprak,halı saha basket falan...üc tarafimiz deniz.onumuzde çekmece golu var.(rengi yeşil :D pis yani :D)...yani anadolu yakasından gelenler için tam küfür edilcek bi yer...ah nerde beyazıt gibisi...

SeRCy
23-01-07, 16:32
Near East University---avrupa BİrlİĞİ İlİŞkİlerİ

stnbl
23-01-07, 16:37
istanbul işletme 2.................................

serdarsale
23-01-07, 16:39
marmara unv göztepe kampüsü elektrik öğretmenliği 4. sınıf.
Nerde bizim marmaralılar yaww...

AdKo
23-01-07, 17:26
Anadolu Ünİversİtesİ İİbf İktİsat 2, Sinif Hepİnİzİ EskİŞehİre Beklİyorum Es-es :d

samko
23-01-07, 19:12
arkadaşlar ben istanbul üni.avcılar kampüsündeyim bir istediğiniz yada arzunuz varsa konuşabiliriz..avcılarda kapı şeklimizde var hani :) yardımcı olabilirsem sevinirim herkese slm bu arada allaha emanett sviyema byy videcemose

istanbul işletme 2.................................

iyi istanbul üniv.liler çıkıyo:)..:
stnbl sende avcılardasın dimii...

kajevi
24-01-07, 00:46
:01: KocaelİÜnİversİtesİ Otomotİv ÖĞretmenlİĞİ:12:

mikito
24-01-07, 10:00
Marmara Ünİv. A.hİsari Besyo (spor Akademİsİ)......

Yaw Bİzİm Marmarada BoĞazin Hemen Altinda KÖprÜnÜn Orda ...nasil Bİyer OlduĞunu SÖylemİyİm KazandiĞinizda Anlarsiniz HergÜn BoĞaz Keyfİ Sİzce Nasildir Öyle İŞte Anlayin Kazanin Buyrun Gelİn

atovicc
24-01-07, 12:08
arkadaşlar şimdi şöyle oluyo uzun zamandır siteye giremiodum öncelikle selçuğa teşekkür etmek isterim bu konuyu açtığı için benim bölüm grafik yani okuldaki bölümlerdende biraz bahsederseniz ii olur inşallah başarırsam geçiş hakkımı kullanmak istiyorumm bide şehir dışı istiyorum kısmetse şimdiden hepinize tşekkür ederim

SAYGILARIMLA:)

bet?l
25-01-07, 20:39
ben sakarya üniversitesindeyim işletme bölümünde okuyorum...son senem:D
bitiyo nasipse.valla ailemle birlikteyim,evimde sakaryada çok süper oluyo böyle,gayet rahatım.bildiğin şehirde okumak gibisi yok bence.ona buna alışma derdi olmuyo insanın.keyfim gıcır yani:)

sakarya üniversitesi işletme 4. sınıf:)

ramobih
15-02-07, 18:05
buna daha önce yazdığımı hatırlamama rağmen göremedim..istanbul üniversitesi endüstri mühendisliği üçüncü sınıf..

?ahovi?_06
15-02-07, 19:05
gazi üniversitesi uluslararası ilişkiler 1. sınıf:)

kuantum
15-02-07, 19:46
Hacettepe Üniversitesi (Beytepe kampüsü) Sınıf Öğretmenliğinde okuyorum.

bosnak3545
06-03-07, 09:26
celal bayar makina müh 5. sınıf

Sve najbolje
06-03-07, 12:44
Sakarya ünv.2.sınıf işletme terk :(

bayselver
06-03-07, 14:20
bende istanbul universitesi tbmyo elektrik bolumu mezunuyum

sivska
11-05-07, 17:34
hogeschool-rotterdam universty psikolojik ve sosyal danismanlik

Serđo
11-05-07, 17:48
kocaeli üniv. kandıra m.y.o. halkla ilişkiler 1. sınıf

sivska
16-05-07, 18:10
hogeschool rotterdam cok guzel bir binasi var ama sakin yanlislikla Hollandaya gelmeyin dingin bi hayat sizi bekliyor..

mvr?-biso
16-05-07, 19:19
Sakaryaa..... Buyrun Gelİn Dİyemİycem. ÇÜnkÜ 5 Yil Önce Bİttİ Okul. İlk GİttİĞİnİzde Tamamen Hayal KirikliĞina UĞrayip Sonrada Oradan Kopamayacaksiniz. İstanbulun KalabaliĞindan Sonra Çok Tuhaf Gelİyor ÇÜnkÜ. Ama İyİkİ Sakarya Ünİversİtesİ Mezunuyum. Tavsİye Ederİm.:)

?esirovic
16-05-07, 19:33
henuz unı ye gıtmedım ama gecenlerde dumlupınar unıversıtesını zıyarete gıttım kuzenım orada okuyor bende anlatayım kutahyayı :) cok kucuk bır sehır bızım pendık kadar yerlılerınden cok ogrencılerı var sessız sakın bı yer en cok hosuma gıden doga guzellıklerı ıstanbuldakı kadar cok betonun olmaması hele okulun oldugu yer dag :) her taraf alabıldıgıne yesıl harıka bıseyy benım o ortamı yasamam lazım yanı öss yı kazanmam mutlaka ama mutlaka lazım :);)

SeRCy
16-05-07, 22:43
bende istanbuldayım:P

herkes bilir:)

saygılar

KARDEŞİMİSTANBULU BİLİYORUZ GEL BEN SANA KIBRISI GEZDİRİYİM:p

kadir_bibi
17-05-07, 11:34
istanbul üniversitesi ulaştırma lojistik yüksekokulu(4 senelik 2 senelik olanlar meslek yüksekokulu sakın 2 senelikmi demeyin:D )

ySn
21-05-07, 19:11
Aydın sadece Sıcakkkkkkkkkkkkkkkkk Çookkkkk Sıcakkkkkkkkkkk :):)::):):...........

uuRcan
22-05-07, 09:15
BURDURRRRRRRRRR:)
YAZLARI KURAK VE ILIK KIŞLARI KARLI VE YAGMUR:p
BİR ÖNCEKİ SENE BURDURDA S.DEMİREL ÜNİVERSİTESİNDE OKUODM.
BİTTİ ÇOK ŞÜKÜR(BIRAKTIM):)
EĞER ARANIZDA S.DEMİREL YAZMAK İSTEYEN VARSA VAZGEÇSİN YADA
İLLA YAZMAK İSTİORM DERSENİZ ISPARTADAKİ
KAMPUSU YAZIN...;)

ŞEHİR OLARAK PEK GÜSEL Bİ YER DĞEİL..TABİ GEZMESİNİ BİLİRSEN ORAYI BİLE EGLENCELİ KILARSN. ÖGRENCİYİ PEK SEVMEZLER KÜÇÜK BİYER OLDUĞU İÇİN KİRA FİYATLARINDAKİ YÜKSELİŞİ ÖGRENCİLERE BAĞLIYORLAR:dÜ
VE TABİ BUNUN İÇİN SİMİT 2 YTL:)

tu?ka
27-05-07, 12:33
:( trakya üni uzunköprü myo yerel yönetimler

muratik
27-05-07, 12:43
Anadolu Ünİversİtesİ - İktİsat FakÜltesİnİ Bİtİrdİm.
Şİmdİ 2. Olarak Hayat Ünİversİtesİnde Okuom.mezunİyet Mezarda Olacak Sanirsam:)

samozaTEBE
27-05-07, 15:31
BENDE açıköğretim fakültesi dördüncü sınıf işletme bölümünde okuyorum............

JaNiSsArY
27-05-07, 15:47
dumlupınar üniversitesi çizgi film -animasyonda okuyorum.

seruvennn
27-05-07, 19:56
dumlupınar üniversitesi işletme okuyorum

cell-im
01-06-07, 08:46
marmara üniversitesi kimya mühendisliği merak edenlere bölümün güzel yanlarını anlatabilirim. :)

sezer anladın sen onu

milovas
18-06-07, 22:17
hiç sabancı yok mu yahu?

asibosnak
18-06-07, 22:23
sakarya üniversitesi muhasebemezunuyum bende

KemoHasanovic
18-06-07, 22:28
oxford :D..........

methko
18-06-07, 22:56
sakarya üniversitesi muhasebemezunuyum bende

Bende sakarya mezunuyum.Hangi m.y.o asi bosnak ?

tuzanin
18-06-07, 23:00
Gazi Üniversitesi İİBF Uluslararası ilişkiler 3. sınıf Ankara

asibosnak
18-06-07, 23:28
Bende sakarya mezunuyum.Hangi m.y.o asi bosnak ?

akyazı meslek yüksek okulu ya sen ?

gokhan7003
18-06-07, 23:52
bende sakarya üniverstesi mezunuyum işletme

princeza_n
18-06-07, 23:58
hayat üniversitesinde............:p :p :p

ayrıca işletme 2bitti...

H?seyinKaplan
19-06-07, 08:16
Ben bu konuyu hiç tasnif etmiyorum arkadaşlar üniversite okuyan varrr okuyamayan varrr bitiremeyen varrr :( :p Kırıkkale üniversitesi İktisat okuyorum okuyorum okuyorum ama bitmiyorki kardeşim :(

methko
19-06-07, 11:19
akyazı meslek yüksek okulu ya sen ?

Bende Alifuattaydım Alifuat cebesoym.y.o.:)Geyveye yakın...

Valla Sakaryayı tercihlerinde kullanacak olan varsa sakarya merkez den başka yer yazmasınlar bence.Sakaryanın en güzel yeri orası...

sewda
19-06-07, 12:04
bende zonguldak karaelmas - restorasyon (ama bitti:)))

sewda
20-06-07, 17:33
herkes yazmış yazcağını bende değişik bi yer yazim bare SAFRANBOLU.....
baya ufak biyer bi eski çarşısı meşhur havalar ısındığında istemediğin kadar japonla ve üni. turlarıyla karşılabilirsin :) neyse 2 sene geçti orda yinede güsel gerçi öğrenciler baya fazla ama öğrenciye yönelik çok şey olduğunu söyleyemem ama gezmek için gerçekten Türkiye'nin güzel yerlerinden birisi SAFRANBOLU :)

katos
20-06-07, 17:47
bende kandırayı kazandım ek yerleştirmede bilmiyorum ama nasıl bir yer olduğunu beni bilgilendiren olursa sewinirim...

hayatının yanlışını yaptın fazli sukic..bana göre tabi..yinede git gör:D

samko
20-06-07, 20:21
ah ahh Anadolu yakada oturan arkadaşlar ist üni avcılar kampüsü sakın tercih etsem die bile düşünmeyin hiç gitmeyin lanet yer ev yurt falan tutarsanız başkada.git gel yapıcaksınız olmuyo telef olursunuz valla,benim saçlarda beyazladı zaten :)

asibosnak
20-06-07, 21:22
bende sakarya üniversitesinde okudum zaten sakaryalıyım benim iççin aynı tas aynı hamam ama kampüsümüz bir harika insanın kampüse çıkası geliyor durduk yerde

?o$n@k
13-07-07, 21:19
avcılar ist üni kampüs elektrık bölum ve busene bıttı;)

yeliz
15-07-07, 10:27
dumlupınar üniv. (simav) pazarlama bölümündeyim. bizim okulda 3-4 tane boşnakla tanıştım dha da gözüme kimse çarpmadı....

DRTLC
17-07-07, 14:44
Trakya İ.İ.b.f.

İktİsat....

asibosnak
17-07-07, 14:47
Bende Alifuattaydım Alifuat cebesoym.y.o.:)Geyveye yakın...

Valla Sakaryayı tercihlerinde kullanacak olan varsa sakarya merkez den başka yer yazmasınlar bence.Sakaryanın en güzel yeri orası...

ewt methko haklısın sakarya ya gelecekseniz kampüsünden başka hiçbir yeri tavsiye etmem aslaaa diğer okullar köy içinde ara sokaklarda ilk okul gibi ama kampüs gerçekten dehşet güzel bir yer sapanca ayaklarınızın altında ve gelişime açık bir okul hocalar olsun yönetim olsun sadece ögrenciler için hersey düşünülmüşş

tercih yapacaklara duyurulurr

_ilknur_
17-07-07, 14:54
Kültür Üniversitesi-Endüstri Mühendisliği 3. sınıf

egezer
17-07-07, 14:57
Ben bu konuyu hiç tasnif etmiyorum arkadaşlar üniversite okuyan varrr okuyamayan varrr bitiremeyen varrr :( :p Kırıkkale üniversitesi İktisat okuyorum okuyorum okuyorum ama bitmiyorki kardeşim :(

BEN BU SENE GİRDİM SINAVLARA AÇIKÖĞRETİM YAZMAYI DÜŞÜNÜYORUM.UMARIM UZAMAZ:D

festi
17-07-07, 16:08
bende dumlupınar üni.görsel sanatlar 2

MaVr?
17-07-07, 17:13
BENDE PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ buldan MYO pazarlama 2.sınıftayım.bizim okuldan kimse varmi??????ve burayı kimseye tavsiye etmiyorum.bütün denizliyi.bu sene tercih yapacakların dikkatine mecbur kalmadıkça denizliyi kimse yazmasın.

.E n ? S.
17-07-07, 18:14
bende sakarya üniv.geyve myo ve anadolu üniv işletme. . .

rugova
17-07-07, 19:24
ben kocaeli üniversitesi ömer ismet uzunyol meslek yüksekokulu hereke 2 sınıf öğrencisyim muhasebe

dacanka_89
18-07-07, 02:52
bende bu yıl insallah sakarya üniversitesi halkla ilişkiler öğrencisi olcam:):):)

Novi Pazar
18-07-07, 03:12
bende bu yıl insallah sakarya üniversitesi halkla ilişkiler öğrencisi olcam:):):)

İnş ...:==:))
Bende Sakarya Üniversitesi Turizm Otelcilik öğrencisiyken DGS sonuçlarını bekleyen taze mezunum.Gene Sakarya yazdım tüm tercihlerimi....

zametica
18-07-07, 03:13
marmara üniversitesi kimya mühendisliği merak edenlere bölümün güzel yanlarını anlatabilirim. :)

sezer anladın sen onu

ya allah rızası için bir bana da anlatsan!!!Mesleklerle ilgili tavsiyelere çok ihtiyacım var!!!
kimya mı kimya mühendisliği mi?

cell-im
18-07-07, 06:44
ya allah rızası için bir bana da anlatsan!!!Mesleklerle ilgili tavsiyelere çok ihtiyacım var!!!
kimya mı kimya mühendisliği mi?

ben kimya mühendisliği okuyorum.mühendislik fakültesi olması bile bölümün zor olması için yeterli bir sebep.iyi bir üniversite bitirirsen kimya bölümü öğrencilerine göre iş bulma ihtimalin çok daha fazla çalışma alanı yüzünden genelde bayanlar daha çok tercih ettiği bir bölüm kimyayayla uğraşmayı seviyorsan tavsiye ederim.

bosnacenko
18-07-07, 19:33
selamlar.bende bahçeşehir işletme okuyorumm.yokmu bahçeşehirden kimse?

satkaaaaaaaaaa
19-07-07, 17:30
ben bu sne bahçeşehire gitmeyi düşünüyorum iletişim fakültesi nasıl bir bilgin varmı bosnacenko?

bosnia_1
19-07-07, 21:22
trakya üniversitesi. radyo ve tv yayımcılığı. mezun oldum ama çıkışımı bile almadım daha:)

bosnacenko
19-07-07, 21:36
bahcesehir üniveristesi harika bir üniversite..gerek mimari yapısı gerek konumu.türkiyenin üstünde bir üniversite..
yanlız hazırlık okurken cehennem azabı çekiyorsunuz şimdiden söyleyeyimde:)

greeneyesgs
20-07-07, 13:22
kocaeli uni bilgisayar muhendisliği 3.sınıf.....

bosnacenko
20-07-07, 16:26
evet satka herseyin bir zorlugu var ama bizimkiler kadar çektiren yoktur.sonra söylemedin deme.ama bizim okul kadarda kaliteli eğitim veren bir okul türkiyede yoktur...sana şimdiden kolay gelsin:)

Osko
29-07-07, 12:30
marmara üniversitesi otomotiv ögretmeliği bölümü....btiremedim okulu...5.seneyi okuyacağım

zazie
29-07-07, 13:24
çukurova üniversitesi psikolojik danışma ve rehberlik bölumundeyım.

serdarsale
29-07-07, 13:47
bende marmara üniversitesinden yeni mezun oldum kampus olarak iyi sayılmaz ama akademik kadro olarak gerçekten çok iyi.

ugurelipek
24-08-07, 20:29
doğuş universitesi elektronik ve haberleşme mühendisliği

satkaaaaaaaaaa
28-08-07, 18:31
doğuş üniversitesi PSİKOLOJİ

grnfin
28-08-07, 18:33
trakya universitesi makina muhendisligi..4.sinif..

samko71
29-08-07, 23:37
istanbul ticaret matematik.. war mi bizden kimse? :)

Sunce_?zmir
30-08-07, 07:57
Anadolu Üni.İktisat Fakültesi Kamu Yönetimini bitirdim.

G?L_?zay
30-08-07, 10:57
bende önümüzdeki hafta İzmir Ege Üni ne kayıt yaptırıcam

NinNo
30-08-07, 12:52
KTÜ İktisat - Lisans
Sakarya İktisat -Y.lisans (tez aşamasındayimm)

samko
30-08-07, 13:13
İstanBul ÜniVerSitesinde Okuyorum..yokmu buraya Yolu Düşen :)

VRBLAN?N
02-09-07, 12:42
Zenica Turkoloji 2.siniftayim.

LEJL?CAN
03-09-07, 17:01
istanbul üniversitesi Amerikan kültürü ve edebiyatı :D:D:D

KoS
03-09-07, 17:08
istanbul üniversitesi Amerikan kültürü ve edebiyatı :D:D:D

dur daha yazılmadın ehehe cuma gününden sonra istanbul ünili olacaksın :p

Bu arada bugün ben arkeoloji bölümüne kayit oldum.Yanımda olan ve benle beraber aynı sıkıntıyı çeken leylican kardeşime teşekkür ediyorum ;)

LEJL?CAN
03-09-07, 17:14
dur daha yazılmadın ehehe cuma gününden sonra istanbul ünili olacaksın :p

Bu arada bugün ben arkeoloji bölümüne kayit oldum.Yanımda olan ve benle beraber aynı sıkıntıyı çeken leylican kardeşime teşekkür ediyorum ;)

olsun canım ya bgn seninle yazılmış kadar oldum wallahh :P:P:P gerçi ayaklarım koptu o kuyrukta:@ neyseki ''iffet'' imdadımıza yetştii hehehehe :D:D:D o kadın daha ne işler açıcak başımıza ama dur bakalımm..:D:D:D

AdKo
05-09-07, 09:55
Anadolu Üniversitesi Iktisat 3, Sinif Yokmu Başka Eskişehirde Okuyan Varsa Bana Özel Mesaj Atsin Tanisalim Yaww :d :d

ja sam BO?NAK
05-09-07, 10:00
Bende ege üniversitesi plastik teknolojileri 2. sınıftayım yok mu buraya yolu düşen...:):)

qewezee
05-09-07, 16:06
maramara uni

3, sınıf

herkese slm :D

persembeli
06-09-07, 04:58
Ben bu yaşta öğrenci olacak değielim sanırım.Yaş elliye yakın.Ama oğlum Ali Gökhan Odabaşı öğrenci.

Eskişehir Anadolu üniversitesi
Eğitim Fakültesi
Zihin Enğelliler Öğretmenliği

Tüm okuyan genç kardeşlerime başarılar diliyorum.

yaskohocic
06-09-07, 07:19
erciyes işletme 3, arkadaşlar hç yokmu boşnak erciyes ünivde yaaawww.

mjesecar
06-09-07, 08:01
mezunları bu listeye almıyor musunuz:)....uludağ üni.

AdKo
06-09-07, 15:29
Ben bu yaşta öğrenci olacak değielim sanırım.Yaş elliye yakın.Ama oğlum Ali Gökhan Odabaşı öğrenci.

Eskişehir Anadolu üniversitesi
Eğitim Fakültesi
Zihin Enğelliler Öğretmenliği

Tüm okuyan genç kardeşlerime başarılar diliyorum.

oğlun la aynı okuldayız mico tanısmak isterdim onunla valla kaçıncı sınıfta bari
??

sabribey
06-09-07, 18:34
ben zenica turkolojiye basladim insallah devam eder

persembeli
08-09-07, 12:54
oğlun la aynı okuldayız mico tanısmak isterdim onunla valla kaçıncı sınıfta bari
??

Sevgili AdKo arkadaş oğlum bu yıl kazandı.Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Zihin Enğelliler Öğretmenliği .Yani 1. sınıf.
İsmi Ali Gökhan Odabaşı

maki
16-09-07, 10:26
ben de galatasaray üniversitesi uluslararası ilişkiler de okuyorum.

SeRCy
16-09-07, 10:50
yokmu kıbrısta okuyan :)

?y_Cucevi
16-09-07, 10:52
valla bende açık öğretim lise pc programcılık okuyorum liseden sonra hedefim üniv. olcak siz değerli arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var

Saygılarımla....

sabribey
21-09-07, 14:16
ben zenicada turkoloji fakultesinde okuyorum isteyen arkadaslarada bilgi verebilirim ilk gittigimde bende cok zorluk cekmistim:D

ra?lanka
21-09-07, 14:20
açıköğretim halkla ilişkiler....

LiLo
24-09-07, 14:07
Malaspina Üni & College ,Vancouver B.C. Canada. (Dil Egitimi)
Selcuk Üni Elektrik Müh. Mezun ... Okumak ve calısmak kadar güzel bişe yok...okumanın yaşı yok dienlerdenim!
Egitimine devam etmek isteyen herkese,Her türlü yardım etmeye hazırım...

-DoDo-
24-09-07, 16:14
koç üniversitesi-işletme

rožaje
25-09-07, 12:06
doğu akdeniz üniversitesi-ingilizce hazırlık

redzep
25-09-07, 12:07
bende mersin üni.turist rehberliği bitirdim aöf yazılcam valla bu sene 3 ten devam etcem ama 3 yıl bi sene almadığım dersleri alcam:)

el padrino
28-09-07, 10:41
İstanbul üniversitesi İstanbul tıp fakültesi (Çapa Tıp) 3.sınıf

suza
30-09-07, 09:13
biteli çok oldu.şimdi hayat okulundayım.bu en zor olanıymışş.hiç birşeye benzemiyorrr...

kolasinac
02-10-07, 13:35
universty of pamukkale... part economıc

mehoni
02-10-07, 13:39
pamukkale üniversitesi makina model ...

mala_cavola
02-10-07, 13:56
ODTÜ mimarlık bölümü istiyorum bakalım inşş hayırlısıyla....

gizmoo88
08-10-07, 18:35
bende cumhuriyet üni.sosyoloji 2. sınıftayımm :)

pinare
29-10-07, 16:57
BEYKENT ÜNİVERSİTESİ/İŞLETME BÖLÜMÜ 2.NCİ SINIF :)

gopsancak
29-10-07, 17:05
İstanbul Kültür Üniversitesi
İnşaat mühendisliği

čarobnjak
29-10-07, 19:06
Trakya universitesi :kAmu yönetimi........

sinovisandzak
29-10-07, 21:49
International Universty OF Sarajevo caktirmayin hazirliktayim daha :D

GEOLOG_?ST
30-10-07, 08:44
slm bende niğde ünv. jeoloji müh son sınıf

miletos
30-10-07, 11:08
selam ben ankara üniversitesi DTCF arkeolojiyi bitirdim uzun yıllar önce.Üniversite biter bitmez hemen müzede çalışmaya başladım.Şimdi gerekli olmaz ama daha sonra arkeoloji ile ilgili yardımlaşabilirim.Hayırlı olsun başarılar.

fatihm16
30-10-07, 20:10
ege universitesi makina muhendisliği - mezun..

ZovemSeEmre
07-02-08, 00:20
Pamukkale Üniversitesi Tarih Bölümü.selam herkeze...

VR?BLaNiN_CuCeVi
07-02-08, 00:24
edirne trakya üniversitesi muhasebe finansman bölümü herkese slm :)

Balotka_Sancaklı
07-02-08, 11:06
İstanbul Aydın Üniversitesi
Tasarım-Basım ve Yayımcılık

Bake
07-02-08, 12:03
Selçuk üniversitesi Makina teknikerliği

bosnak_mirsad
07-02-08, 12:30
Trakya universitesi :kAmu yönetimi........

bende TRAKYA ÜNİVERSİTESİ = PAZARLAMA BÖLÜMÜNDEYİM

sabis_35
07-02-08, 14:51
celal bayar unıversıtesı,malıye bolumu,1.sınıf...:)

MeKicu$a
07-02-08, 16:03
bende boşnaklar okumuyo diye eleştirirdim hep gözlerim yaşardı valla.
mimar sinan güzel sanatlar/moda tasarım

sabis_35
08-02-08, 15:28
merhaba bende ızmırde oturuyorum ama celal bayar unıversıtesınde yanı manısa da oturuyorum.okumak ıcın pek eglencelı bır yer oldugunu soyleyemıcem.orada oturanlar da saolsunlar pek sevmezler bız ogrencılerı!!!okulun etrafı desenız koooskoca bır dag var bırtarafında obur tarafında ıse bır cadde.manısanın gırısı dıyedır belkı ama bır tek vestel var yakınlarda oranın cafe sı baya guzel ama oraya bız gıdemıyoruz,malum ogrencılık ;)
kısacası tavsıye etmem.ama sunu da eklemeden edemeyecegım kı ılla kı ortam olması gerekmıyo,kendı kafana gore arkadaslar bulduktan sonra orası bıle cok guzel.her gun severek okula gıtmenı saglayan bır seyler varsa sorun yoktur ;)

MaVr?
08-02-08, 15:49
bende denizlide okuyorum.denizli gerçekten iğrenç bir şehir kimsenin yazmasını tavsiye etmiyorum.

mekicc
08-02-08, 16:13
İzmir'in denizi kız
Kızı deniz
Sokakları hem kız
Hem deniz kokar!..

demiş cahit külebi=)

ne de güzel tasvir etmiş izmiri=))

ama yetmez izmiri anlatmaya kelimeler,

anlatılmaz yaşanır bir yer izmir=))

herkese tavsiye ederim izmirde okumayı,

samko gibi pişman olmayın sonra izmire gelmediğinize=))

sefak?yl? borankusa
24-04-08, 13:06
bnde marmara üniversitesi eğitim fakültesi müzik öğretmenliği...okulumu herkeze tavsiye ediyorum eğer müziğe yeteneğiniz varsa ve severek bu meslekle uğraşmk istiyosanız gelin derim...iş gözüyle bakarsanız müziğe hiç bişey olmuyo...duygu ve haz yoğunluğunuz olmak zorunda...umarım iyi müzisyenlerle karşılaşırım..bu arada şan öğrencisiyim..

ZovemSeEmre
24-04-08, 13:18
Arkadaşlar,üniversitenin çevre koşulları neysede fakat sınav ve not sistemi önemli.Önce gitmek istediğiniz üniversitelerin sınav sistemlerine göz atın sonra çok pişman olursunuz başınız ağrır.
Bu arada bende pamukkale üni'deyim,burası yeni yeni kalkınan bir şehir,onun getirdiği çok problem var.Ama yinede iyi(yazları hariç)

cucaq
10-05-08, 19:39
gaziantep üniversitesi gıda mühendisliği bölümü...%100 ingilizce ODTÜ altyapılı öğretim kadrosu ve sanayinin müthiş desteğiyle gaziantep üniversitesi mühendislik okuyacaklar için gerçekten çok kaliteli bir yer ve öğrencilik hayatı içinde gaziantep çok ucuz bir şehir 1.5 milyon insanın yaşadığı şehirde 10.000 öğrenci var gerçekten çok gelişmiş ve kültürü son derce zengin bir şehir...tek eksik yanı burada boşnak yok denecek kadar az boşnağım deyince çok şaşırıyorlar ayrı bir saygı ve ilgi duyuyor antepliler boşnaklara...ayrıca son zamanlarda kalkınmasına daha fazla ivme katan gaziantepe 4 yeni üniversite kurulması projesi var...üstelik sosyal faaliyette çok fazla; ortadoğunun en büyük eğlence merkezleri devasa çarşısı ,şirehanı,kalesi,markaların yarıştığı gazimuhtarpaşa bulvarı, yüzlerce alışveriş merkezi, kafeleri,restoranları, haftasonu birecik barajı üzerinde vapurla zeugma turları vs...gaziantep gerçekten yaşancak ve okunacak güzel bir şehrimiz herkese tavsiye ederim

fqtih
10-05-08, 21:12
erzurum atatürk üni.

Trimi
10-05-08, 23:37
Türkiye'nin kayış gevşeten üniversitesinden "Bosphorus University",
Üniversitenin gevşeyeni kayışı kopartan bölümünden "Electrical & Electronic Engineering"
:):) :blush:

semkoderekare
22-05-08, 11:41
itü itü itü boşuna türkiyenin en iyi mühendislik okulu değil

istanbul teknik üniversitesi simply the best.maalesef fazla bosnagı yok bır elın parmaklar kadar gelenlere yardımcı oluyoruz:d

kadir_bibi
22-05-08, 11:54
İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Yüksekokulu :D

her sene bi boşnak oluyor :D

G?L_?zay
25-05-08, 15:36
Valla bir yıldır İzmir Ege de okuyorum doyamadım bu memlekete 4 aylık taile gircem ama önümüzdeki yılı sabırsızlıkla bekliyorum bu arada samko canına değsin herkese nasip olmuyo izmirde okumak :D:D:D:D

partizanka
27-05-08, 15:29
"Çıkmanın girmekten daha zor olduğu üniversite!"de okuyorum. Hala çıkamadım :cool: Adının tüm güzelliklerini yansıtıyor. Avrupa'da olmaması, Ortadoğu'da olması ayrıca cezbediyor insanı...

semkoderekare
28-05-08, 13:59
ha ha ıraka isimce de yakınmış

rožaje
28-05-08, 14:03
TU Wien................

kadirdeniz
04-12-08, 06:46
Ben de ODTÜ'deyim Uluslararası İlişkiler 2. sınıf...

zotti
04-12-08, 15:03
Ben de ODTÜ'deyim Uluslararası İlişkiler 2. sınıf...

kadri sende mi burdaydın:xp1700:
he bu arada bende sakaryadayım..
İ.İ.B.F İKTİSAT...

ersan_54
04-12-08, 15:19
merhaba bende ızmırde oturuyorum ama celal bayar unıversıtesınde yanı manısa da oturuyorum.okumak ıcın pek eglencelı bır yer oldugunu soyleyemıcem.orada oturanlar da saolsunlar pek sevmezler bız ogrencılerı!!!okulun etrafı desenız koooskoca bır dag var bırtarafında obur tarafında ıse bır cadde.manısanın gırısı dıyedır belkı ama bır tek vestel var yakınlarda oranın cafe sı baya guzel ama oraya bız gıdemıyoruz,malum ogrencılık ;)
kısacası tavsıye etmem.ama sunu da eklemeden edemeyecegım kı ılla kı ortam olması gerekmıyo,kendı kafana gore arkadaslar bulduktan sonra orası bıle cok guzel.her gun severek okula gıtmenı saglayan bır seyler varsa sorun yoktur ;)

manısada okunurmu ya kuzenın 4 yıllık tutun muhendıslıgını kazandı heryer cıngene dolu dıo :D sehır ayrımı yapıyolarmıs cok mesela ızmıtlılerı sevmıyolarmıs vs.

ersan_54
04-12-08, 15:35
şuan açık öğretim sosyal bilimleri okuyorum.
ama hedefim adana,marmara unv ,sakarya unv,ank gazı unv,ızzetbayl unv,abant unv besyo bolumu
ozellıkle adana en buyuk ımkanlar orda var besyoda burdakı gıbı basketbol dersıde valeybol dersıde aynı salonda yapılmıyor butun derslerın ayrı salonları var.tek sorun egıtımde bıraz suphelıyım.

besyoda (beden eğitimi spor yönetimi ve organizasyonu) antrnorluk ıstıyorum oda judoyu surdurmek ıstedıgım ıcın yınede duruma gore bakcaz:) (suan duzcespora transfer olmusum:) )

suko
04-12-08, 16:29
hayat üniversitesinde

VR?BLaNiN_CuCeVi
07-12-08, 19:33
edirnede trakya üniversitesinde okuyorum oradan olan kimse warmı?

edin87_
08-12-08, 11:14
giresun üniversitesi -- fizik bolumu

ramuseva
08-12-08, 14:44
Zonguldakta okuyan varmı acaba ?

Amorphis
08-12-08, 14:48
İstanbul Ünv. beyazıt kampüs beni bulsun bunun dışında adana ve mersinde olanlar da :) geldikçe faaliyetler yaparız hadi derslere çalışın aksatmayın :)

ShutUp
09-12-08, 09:58
Muğla Üniversitesi-Turizm Otel İşltmeciliği

Buraya gediğim güne lanet ediyorum.İlçelerinde marmaris,bodrum,fethiyeyi barındırmasına kardeşın kışın ne işinize yarıcak bunlar?Küçücük bir şehir..ev kiraları 500 den başlıo...insanın öğrenciden nefret ediyo fakat öğrenciyle geçinen bir şehir...merkez nufusu 50 bin 15 bini öğrenci.Tüm merkezi max 10 dkda gezebiliorsunuz... Bir Bursalı olarak muğlanınkızlarıda çok çirkin :( aHHHH AHhhh Miss gibi uldağ varken muğlaya geldim.... siz siz olun muğla üniversitesine gelmeyin....

bosnak_mirsad
09-12-08, 20:20
*********trakya üniversitesi********

hakan-1230
12-12-08, 07:56
istanbul üniversitesi almanca öğretmenliği 3. sınıf

jugoslavenska
12-12-08, 19:21
bende Zonguldak KaraElmas Üniversitesi İktisat bölümünde okuyorum..!

borostican_duygu
10-04-09, 15:54
Ben Açıköğretimden 4 yıllık kamu yönetim bölümünü okuyorum :) 2.senem 1.yılım tembellik ediyorum :D artı 2 yıldır eczacılık işi ile uğraşıyorum. Kalfa olma yolundayım :) aranızda eczacı varmı ?

N.A.Z
11-04-09, 08:17
hayat unıverstesınde okuyorum ama cok memnununm herkese tavsıye ederım;)

eczac?
11-04-09, 08:26
Ben Açıköğretimden 4 yıllık kamu yönetim bölümünü okuyorum :) 2.senem 1.yılım tembellik ediyorum :D artı 2 yıldır eczacılık işi ile uğraşıyorum. Kalfa olma yolundayım :) aranızda eczacı varmı ?

CNM BENDE 5 SENEDİR ECZACI KALFASIYIM :) BİLİYORSUNDUR KURSLARIMIZ VARDI ECZACI KALFASI TEKNİSYENİ OLDUK ARTIK YANİ ARTIK BİZDE DİPLOMALIYIZ:):)sen girdinmi kurslara????

borostican_duygu
11-04-09, 08:51
CNM BENDE 5 SENEDİR ECZACI KALFASIYIM :) BİLİYORSUNDUR KURSLARIMIZ VARDI ECZACI KALFASI TEKNİSYENİ OLDUK ARTIK YANİ ARTIK BİZDE DİPLOMALIYIZ:):)sen girdinmi kurslara????

hadi ya süper :) hangi eczanedesin ? yok henüz değil. Kalfamızın ki yeni bitti şimdi bu Mayıs ayında başlıcak olan kursa başlıcam hayırlısıyla :)

eczac?
11-04-09, 08:53
hımm hadi hayırlısı biz bitirdik bütün dersleri verdim süper geçti:):):) şimdi haziranda diploma törenimiz var:):)

borostican_duygu
11-04-09, 08:55
tebrik ederim. Darısı benimde başıma inşallah :)

eczac?
11-04-09, 08:57
inş. biraz sıkıcı bir süreç ilk önce bayrampaşa halk eğitim merkezisonra terazidere spor kompleksi sonra sınavlar 100 sorulu bir sınav zordu ama çokta eğlenceliydi inş. sende görüceksin:):)

borostican_duygu
11-04-09, 09:00
inş. biraz sıkıcı bir süreç ilk önce bayrampaşa halk eğitim merkezisonra terazidere spor kompleksi sonra sınavlar 100 sorulu bir sınav zordu ama çokta eğlenceliydi inş. sende görüceksin:):)

evet kalfamız anlattı. Onların soruları kolaymış hocalarıda iyimiş. Başka ecz.den arkadaşlarla görüşüyorum biraz zor diyorlar. Çoğu hoca takıkmış :S Umarım banada bölesi denk gelmez. Sabırsızlıkla bekliyorum kursu temmuza kadar biter inşallahta yaz tatilim kaynamaz arada :D eğer haftada 7gün olursa bizimkide 2ayda biter diyolar bakalım hayırlısı artık :)

eczac?
11-04-09, 09:03
eczanen nerde? bayrampaşadaki hoca biraz değişik ama terazideredeki doktorlar eczacılar çok hoşlar hele hele duygucum edmond hoca var allahım tam bir neşe kaynağı kopucaksınız gülmekten şimdiden kendini hazırla :):):)

borostican_duygu
11-04-09, 09:07
eczanen nerde? bayrampaşadaki hoca biraz değişik ama terazideredeki doktorlar eczacılar çok hoşlar hele hele duygucum edmond hoca var allahım tam bir neşe kaynağı kopucaksınız gülmekten şimdiden kendini hazırla :):):)

vallahi süper olur :D kafa hocalar denk gelir inşallah :) öle oldu mu ooo kurs bitmesin isterim zaten :) yerimiz Ramide-Topçular Merkez Eczanesi...
sen nerdesin hangi eczane??

eczac?
11-04-09, 09:08
gopta sibel eczanesi:::::::::::::::

borostican_duygu
11-04-09, 09:11
gopta sibel eczanesi:::::::::::::::

okiş aklımda bulunsun :) bi sorun olduğu sürece burdayım elimden geldiğince yardımcı olurum :) piyasada bulunmayan ilaçlar gibi v.s

eczac?
11-04-09, 09:13
tşk ederim cnm...aynen bende hep buralardayım her konuda yardımcı olurum sana...:):)

borostican_duygu
11-04-09, 09:17
tşk ederim cnm...aynen bende hep buralardayım her konuda yardımcı olurum sana...:):)

sen benden daha bilgisin çalişma olarak. Kafama takılan bişey olursa muhakkak çalarım kapını :) teşekkür ederim :) bu arada bişey daha ben isminizi bilmiyorum :S benimki bellide :D sizinki ne :)

eczac?
11-04-09, 09:21
tamam cnm her konuda sana yardımcı olarum buna emin ol ismim aynur memnun oldum duygucum:):)

borostican_duygu
11-04-09, 09:25
tamam cnm her konuda sana yardımcı olarum buna emin ol ismim aynur memnun oldum duygucum:):)

teşekkür ederim yaşını bilmiyorum ama ablam diyorum saygıyı elden bırakmayalım :) bende tanıştığıma memnun oldum tekrar teşekkür ederim :)

eczac?
11-04-09, 09:26
yaşım 22 cnm.):)...............

borostican_duygu
11-04-09, 09:32
yaşım 22 cnm.):)...............

aaoov :) aramızda 2 yaş var o zaman gerenk yok aynurcum demeye devam :D

VR?BLaNiN_CuCeVi
14-04-09, 08:58
trakya üniversitesi beaaa :)

sabribey
17-04-09, 15:28
Ben bosna hersek/zenica universitesinde turk dili ve edebiyatinda okuyorum.

ozgurhadzic
20-04-09, 17:34
Trakya Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği

41_bo?nak
24-04-09, 00:47
kocaeli üniversıtesı makına mezunuyum

e-MonyaQ
27-05-09, 18:25
adnan menderes uni.de okuyorum çok sıkıcı bi yer tavsiye etmem allahtan ya geldi didim kuş adası var sezonda açıldı şükürler olsun

commissaire
09-06-09, 22:31
Ankara Polis Koleji + Polis Akademisi 2003 mezunu...

kadir_bibi
09-06-09, 23:01
İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Yüksekokulu :D

her sene bi boşnak oluyor :D

var mı bu sene gelecek :D

__S__?__M__
13-08-09, 12:42
galatasaray üniversitesi matematik = ) gs den var mı tanışalım yaa okulda boşnak tanıdığım olsun = )

edin87_
30-08-09, 09:32
GIRESUN UNIVERSITESI - fizik bolumu

Atalay
30-08-09, 09:50
dokuz eylül üniversitesi ilahiyat fakültesi mezunuyum.şu anda anadolu üniversitesi kamu yönetimi bölümü 3. Siniftayim.

rozaje_cg
18-11-09, 14:40
trakya üniversitesi - çeko . var mı başka trakyalı ? :)

Survboy
28-11-09, 22:36
Trakya üniversitesi Boşnakça.

elif01
29-11-09, 00:34
trakya bilgisayar muhendsliği

F?e D'etoile
29-11-09, 11:02
izmir yaşar üniversitesi--bilgisayar mühendisliği
açıköğretim anadolu - uluslararası ilişkiler

yaso
30-11-09, 13:37
kocaeli üniversitesi dış ticaret

čarobnjak
30-11-09, 17:23
Trakya Üni. okuyan arkadaşlar benle irtibata geçerlerse yardımcı olabilirim.

Survboy
10-02-10, 15:49
ne konuda yardımcı olabilirsin onuda yazsaydın yaW:D

mladovic
18-02-10, 22:34
eskişehir anadolu uni turizm

edin87_
03-03-10, 12:46
giresun üni de okuyan tek bosnakım :D fizik