PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sizce en güzel boşnak düğünleri midir???

41_bo?nak
13-11-06, 21:28
boşnak düğünleri tek bize aiittir. hele bide ....kasab oyunu yok mu?insanın sabaha kadar oynar.

begovi?-03
13-11-06, 22:26
tabi boşnak düğünlerii herzaman ayrıcaklıdırrr..

S.M.R.T
13-11-06, 23:28
sen hiç sulo&smajo düğünlerine gittin mi?bendeki de soruyu gitmiş olsan bu soruyu sormazsın bile...

tabiki dünyanın en güzel düğünleridir....

Krusevlanin
14-11-06, 00:31
boşnak düğünleri her daim güzeldi.
güzel de olmaya devam edecek.
yanlızca sviraclar konusunda biraz endişeliyim çünkü şimdi ki nesil bu olayla pek ilgilenmiyor bence hobi edinilmesi gereken bişey...........
saygılarımla......................
PENDİK'ten KRUŞAVLANİN

adafelc
14-11-06, 07:36
sen hiç sulo&smajo düğünlerine gittin mi?bendeki de soruyu gitmiş olsan bu soruyu sormazsın bile...

tabiki dünyanın en güzel düğünleridir....
Sende Varya bu Sulo&Smajoju Cok Buyutuysosun Her LAfında Sulo Smajo Tmm Anladık Gzl Çalıor Olabılır Sana Gore O zmn Sende Yusuf Abilerı Dınle İstersen?

adafelc
14-11-06, 07:38
Valla Boşnak Duğunlerı Kadar Gzl Bi Duğun YOktur Glba OYunlarıyla Renk Katıor Ztn Şimdi yazı Beklıoruz :D kışın duğun fln olmas kolay kolay :D

SINANOVIC
14-11-06, 08:20
Kinasiyla,cumbuzlariyla O Kalabalik ÇoŞku İÇİnde Oyunlara EŞlİk Etmesİ Bİr Yandan Kulaklara Gelen Akordİon Sesİ Şarkilar Daha Ne Dene Bİlİrkİher Zaman Tek GeÇerİm BoŞnak DÜĞÜnlerİnİ:)

MAH?S
14-11-06, 09:51
valla bizim boşnak düğünleri kadar güzel bi düğün yoktur olmazdaaa harika bi düğün çünkü oyunları filan hiçbirşeye değişilmezzz

arminjugo
14-11-06, 09:54
bızım kınalarımızın cumbuzlarımızın dugunlerımızın havası ortamı bambaska tarıf edılemez guzellıkte ne mutlu bosnagım dıyene.....

londoner
14-11-06, 12:54
tabiki boşnak eğlenceleri güzeldir ama bize göre bence her kesimin eğlenceleri kendilerine göre en güzeli bunu kimse inkar edemez o yüzden tek taraflı düşünmek vede yorum yapmak bana biraz garip geliyor

Katiliyorum.. Ayrica basliktaki soruda gramer hatasi var.. Dugunlerimiz guzel ama yazarken hata yapiyoruz;) Bosnaklik iste:D Yoksa niyet kotu degil:)

ozgurhadzic
14-11-06, 14:22
bu bızım dernek gecesı yaw:D sefakoydekı sulo smajo o zaman calmıslardı Lınk koydugun ıcın teskkurler

adafelc
14-11-06, 14:25
senın algılama yeteneğın mı az ? ben demıormkı gzl çalmıor bana gore yusuf abi iyi dıorum oda ıyı ama benım gozumde yusuf abi 1. sırada tmm ? sende gel bı gun burdakı kına cumbus vs vs gibi şeylree yusuf abiyi dınle tmm ¿

bjele ruze
14-11-06, 15:24
bizim boşnak düğünleri üzerine dügün tanımıyorum hele bi de sulo oldumu:D

kali? asl?
14-11-06, 15:29
ya adı üstünde boşnak tabiki güzel olcak bide kasap sabha kadr oynasak bıkmayız vallaha ya

Nurkov?c
14-11-06, 16:06
tabiki bizim düğünlerimiz..........

fazlic_suki
14-11-06, 18:13
aynen millet yaa..başka kültürden insanların düğününe gittiğim zaman içim bunalıo.bizimkiler olduğu zaman içim bi hoş oluo.ama arkadaşların da dediği gibi başkalarının düğünleri de onlara göre güseldir yaniii dimi...???

adafelc
14-11-06, 18:26
hele o oyunları oynarken ne zevk alıoruz dımı zıplarken fln

yaso
14-11-06, 19:15
(off ya cnm düğüne gitmek istioo:D nese ama şimdi aralıkta var bi tane..:))
tabiki bize göre daha güsel düğün olamaz ama boşnak olmayan birine göre çok sıkıcı olabiliyo...

kali? lijepa
14-11-06, 19:19
benm boşnak olmayan arkadaşlarımm bile çok begenio sürekli soruolar düğünn yoku die:):):):) bizimm düğünler farklı ve güzel ya nede olsa boşnak düğünü;)

vazda
14-11-06, 19:27
Bazen Bİr Akordİon Sesİ Dahİ Yeter Bİzİ TÜm DÜnya Dertlerİn Den

UzaklaŞtirmaya ,mahahlle İnsanini Bİr Araya Getİrmeye :)

Şik GÜzel Oyunlarila

GÜzellİĞİ TartiŞilmaz Gecelerİ ,eylencelerİ

BoŞnak Olmanin ÖdÜlÜ Adeta

Allah(c.c.)ŞÜkÜrler Olsun ....

___hiko___
14-11-06, 20:12
boşnak düğünleri süperdir değişilmez... :D

delibo?nak
16-11-06, 19:43
sen hic karamürsele boşnakların olduğu coşkulu bir sehre gelmedin veya hic görmedin boşnak oyunu dediğin zaman kimse yerinde duramaz ben sahsen sabah kadar oynadığımı günleri biliyorum senin birdaha araştırman gerekiyor hele o ağırdan gidip sonradan hızlanan sonra meydanda titretip adamın kanını hızlandıran o oyun yakmu görülmemiş bir oyun saygılarımıla

ruzica
01-01-07, 13:01
bencede en guzel dugun bosnak dugunudur onun ozellıgıde hepımızın akordıyon eslıgındekı bırlıgımızdır ben sahsen bıtek bızım dugunlere gıdıyorum turkovlarla karısık dugun olunca akordıyonun calmasını zor beklıyorum....
bıde bılmeyenler ıcın soylıym kasap bosnak oyunu dııldır arkadaslar bızım oyunlarımız:
1)rıyetko
2)cacak
3)uzıcko
4)moravac
5)jıkıno
6)sote
7)savıno
8)sarayka
9)yusufe
10)zavırzlama
11)payduska
12)rujmali
13)damat
14)topcıno

mekicusa
02-01-07, 10:07
bencede en guzelllllll düğünler boşnak dügünlerı 1 numara 1

KecapKa
02-01-07, 11:38
boşnak düğünleri tek bize aiittir. hele bide ....kasab oyunu yok mu?insanın sabaha kadar oynar.

ev bencede boşnak düğünlerinden güzel düğün yoktur başkaa:D :p

too?eeemm
02-01-07, 12:01
tabiki boşnak duğunleri herkes hayran kalıyo

Asceric
02-01-07, 17:43
bencede en guzel dugun bosnak dugunudur onun ozellıgıde hepımızın akordıyon eslıgındekı bırlıgımızdır ben sahsen bıtek bızım dugunlere gıdıyorum turkovlarla karısık dugun olunca akordıyonun calmasını zor beklıyorum....
bıde bılmeyenler ıcın soylıym kasap bosnak oyunu dııldır arkadaslar bızım oyunlarımız:
1)rıyetko
2)cacak
3)uzıcko
4)moravac
5)jıkıno
6)sote
7)savıno
8)sarayka
9)yusufe
10)zavırzlama
11)payduska
12)rujmali
13)damat
14)topcıno

demişsinde türk oyunlarını iyi bilseydin bütün yörelerle kast ediyorum bizim oyunların türkiyedeki halk oyunlarıyla aynı olduğunu anlardın.Hem bu oyunlar bosna ve çevre ülkelerde müslüman oyunu olarak geçer.Bilgilerinize arz ederim

ruzica
02-01-07, 18:05
arkadasım ascerıc bence sadece soteyle kasap bırbırıne benzıyor ve damat oyununu turklerde oynuyor.bunların harıcınde turklerle aynı olan hıcbır oyunumuzun oldugunu zannetmıyorum bana 2 ornek verebılırsen bende ogrenmıs olurum ......
ayrıca bu oyunların musluman oyunu olarak gectıgını soylemıssınde zaten eskı yugoslavyada yasayan musluman toplumun adı BOSNAKtır.dogal olarakta oynadıgımız oyunlar bız bosnakların oynadıgı bosnakca oyunlardır.

//du?o moja//
02-01-07, 18:57
TARTIŞMAYA GEREK YOK!!!Boşnak düğünleri kadar güzel düğün olamaz yaa:)

samko
02-01-07, 19:14
ya sanki her yorenin ddügünlerini biliyormda bi seçim yapim...
ama bizim dügünlerimz bi tanedir..akordiyonun oldugu her dügün, sarkılar guzeldir ya kafamı dinlendiriyo valla...

belk?s
02-01-07, 20:27
tabikide bosnak duğunleri. baska duğunlere para verseler gitmem ,çok sıkıcı:D

ja_sam_mami
11-01-07, 13:53
güzel olmasa boşnak müzikleri 2004 yılında neden dünyanın en iyi müzikleri seçilsinki dünya tasdikli arkadaşlar boşverin JİVELA BOSNA......,

asibosnak
17-07-07, 16:11
ben boşnak olduğuma göre tabiki de bizim dügünlerimizi en çok severim ve bizim düğünlerimizde yerimde duramam müzik zaten bi harika insanı biryerlere sanki başka diyarlara götürüyo
ama her kültürün kendi adeti kendi düğünü kendine göre güzeldirr illede boşnaklar diede bişi yok;)

?ahk?z?
17-07-07, 16:50
tartışmaya gerek yok ki.hem müzklerimiz hem oyunlarımız hem eğlence merakımız düğünlerimizi bi numara da tutuyor.tabii ki bizim düğünlerimiz.

muratzeybel
17-07-07, 17:54
tabiki en güzel boşnak düğünleri akordiyon kasab oyunuyla ne kadar oynamayı beceresemde. çoookkk güzel bir boşnak çocuğu olduğum halde.inegöllü murat

muratzeybel
17-07-07, 17:57
özür diliyorum. armonika değil akordiyon.

eren.
17-07-07, 20:35
valla bizim dügünler gibisi yok kim nederse desin akordiyon çalmaya bir başlıyor zaten yerince duramıyorsun bazı arkadşların dügününe gitiyorum canım sıkılıyor orda nerde diyorum bizim akordiyonnnnn

dzekovce
17-07-07, 20:42
tabiki de ewet ankette 2 kısı hayır demıs saygı duyarım sanırım hayatta bosnak dugunu gormemısler ınsalla bır aksam beklerızde bosnak dugununu gorsunler harmonıka bır calacak ve rıjetkoyu patlatacan sonra geldeee keyiflenme.......;)

Balki
17-07-07, 21:49
ewtt ewett ewtt ewtt yuzyıl yasasam gene aynı cvp yazarım ewttt ewt ewt

idograz
18-07-07, 13:54
bence de bizim düğünlerimizin yeri apayrıdır....

serkancosovic
18-07-07, 13:59
Sende Varya bu Sulo&Smajoju Cok Buyutuysosun Her LAfında Sulo Smajo Tmm Anladık Gzl Çalıor Olabılır Sana Gore O zmn Sende Yusuf Abilerı Dınle İstersen?

yokk hiç abartmıyoooo çünküü harbidenn bahsettiği kadarr güzel çalıo adamlarrr.....sulo da smajoda eşi benzeri bulunmazz adamlarr ....

methko
18-07-07, 14:03
Bencede yhaa bu işi yapıpta bu kadar iyi çalan a ben rastlamadım.Gerçkten acaip şekilde geliştirdi kendini..Sulo & smajo bu işte 1 numara.Kim nederse desin...;)

YoSuNG?ZL?
18-07-07, 14:05
Kesinlikle EVETT EVETT:)

dacanka-
18-07-07, 14:18
bncede herkesin eğlencesi kndisine güsel..aşiret düünleri falanda güsel olur bnce.hepsinede katlmak isterdm.tabiiki bisim düünlerims ayrı hiç biri boşnak düününün yerine geçemes..

KemoHasanovic
18-07-07, 15:20
ben hiç başka düğüne gitmedim o yüzden en güzeli bizim düğünler :D

BoSNaK_20
18-07-07, 16:46
tabıkıde bosak dugunlerı guzeldır bence en guzel dugun bosnak dugunudur onu bunu gılmem:))

elifce
31-07-07, 11:11
ben zaten boşnak düğünü olmayanlara gitmiyorum bile hele bide cacak oynanıncaa süperrr

smtblkn
31-07-07, 15:07
Boşnak olmak nasıl bir ayrıcalığı var ise boşnak düğünlerinde bir o kadar ayrıcalığı var.:)

?ahovka
06-08-07, 21:34
evet tabikide en güzel düğünler bizde oluyor

Gani
07-08-07, 08:10
Bizimkiler Çok Farklı oluyor yaa.. Geçen bi Düğüne Gittim Normal Bi Düğün, Ruhum Sıkıldı Valla ya düğünde.. bizim Düğünleri Gördükten sonra o eylenceyi tattıktan sonra diğerleri can sıkıyor :)

HULJA
07-08-07, 13:38
ya ben öle düşünmüyorumm..ewet boşnak düşünleri çok güsel ama en güsel değill artık bana çok klasik gelmeye başladı :S

darija
10-08-07, 20:17
Gecen aksammm düğündeydıkk evlenenler Türk'tü muthıs derecede sıkıldımm yaaa :(Ne o çiftetelli falan (pop flan da çalıyo demet akalından falan :eek:

Bızımmm düğünnler anlatılmaz yasanıır gercektenn görenller biliir bi kaptırırıyorumm kololaraaaa kımse durduramıyo benıı :pzaten svıraclar gelıyo bı cıkarıyolar harmonıkayıı adamlar daha calmıyolar ben gidiyorum muhabbete abi ne zaman calcaksınız falan :D olağanustu yaaa En güzell BOSNAK DÜĞÜNLERİİİ tartısılmmazz!!! Artık bitti bursada yok derneğinn pitasını beklıyorumm orda oynucammm :D:D

blazenstvo
10-08-07, 20:36
2 tarafta boşnak olunca evet en güzel boşnak düğünleri oluyo . ama bi taraf boşnak karşı tarafta başka olunca o zaman çok güzel olduğunu söyliyemicem . çünkü insanlar tam çaçaktı,rijetkoydu,krvinoydu ardarda oynayıp kendilerini kaptırmışken arada davul zurna çıkıp göbek havası filan çaldıklarında açıkçası tadım kaçıyo zaten boşnaklarda onlar çalmaya başlayınca ufaktan düğün salonunu boşaltmaya da başlıyolar :) kısacası boşnak düğünleri hariç birçok düğüne gittim bizim düğünler gibisi yok insanın kendi oyunlarının oynandığı düğünün yeri çokk ayrıı ...

darija
10-08-07, 21:50
2 tarafta boşnak olunca evet en güzel boşnak düğünleri oluyo . ama bi taraf boşnak karşı tarafta başka olunca o zaman çok güzel olduğunu söyliyemicem . çünkü insanlar tam çaçaktı,rijetkoydu,krvinoydu ardarda oynayıp kendilerini kaptırmışken arada davul zurna çıkıp göbek havası filan çaldıklarında açıkçası tadım kaçıyo zaten boşnaklarda onlar çalmaya başlayınca ufaktan düğün salonunu boşaltmaya da başlıyolar :) kısacası boşnak düğünleri hariç birçok düğüne gittim bizim düğünler gibisi yok insanın kendi oyunlarının oynandığı düğünün yeri çokk ayrıı ...

Ya su krıvıno koloyuda bi öğrenemedım gitttii sefaköyden folklorculer öğretcekti güya karamurselde amaaaa :rolleyes:hehehhee

blazenstvo
11-08-07, 10:12
valla onu bende bilmiyorum ve öğrenmek istiyorum gerçi bilsem bile oynamaya cesaret edemem heralde yavaş oyunlarda bile insanın karıştırdığı anlar oluyo ki bi de krvino gibi bi oyunu düşün :) ama yine de izlerken bile olsa en fazla keyif aldığım oyun o oluyo işll biz de gün gelir şu meşhur krvinoyu öğreniriz =)=) hem oyunları bilsemde bilmesemde o ortamda bulunup izlemenin keyfi yetiyo zaten . ayrıca da herkes bi an önce eğlencelerin düğünlerin başlamasını beklerken gelip bize böyle bi soru sormakta pek bi acaip olmuş yanii :)

gizo?
11-08-07, 12:59
yanı bu soru tamam gusel bı soru ama bır boşnak sıtesınde sorulması tarafsızlıını yıtırıo:)

bosnia_1
11-08-07, 13:11
biz boşnakların azınlık olduğu bi yerde yaşıyoruz. yani öyle bayrampaşa,pendik, sefaköyle yarışacak durumda olamadık. biraz asimile de olduk sanırım. en fazla son 5 yıldır boşnak müzikleri de olur bizim düğünlerde. çoğumuz boşnakça bilmeyiz ama bilenler de vardır tabi. yemeklerimizi yaparız pitamız unutulmaz. ama gel gelelim şu boşnak oyunlarını kimse doğru düzgün bilmez. bilenlerin de birinin ayağı halay çeker diğeri rijetko oynar:) çok isterdim boşnak düğünlerini seviyorum demek ama maalesef.. bilmediğin bi yerde ne kadar şaşkın olursan, ben de boşnak oyunlarını öyle bir şaşkınlıkla izliyorum. bi iki bişey biliyorum o da bana yeter mi bilmem..

darija
11-08-07, 14:11
çok isterdim boşnak düğünlerini seviyorum demek ama maalesef.. bilmediğin bi yerde ne kadar şaşkın olursan, ben de boşnak oyunlarını öyle bir şaşkınlıkla izliyorum. bi iki bişey biliyorum o da bana yeter mi bilmem..

Sendee ınsalla öğrenırsınnn ada_tuna ;)MuTHIS derecede keyıf verıyor oyunlarımız:pÖğrendiğin seyler yeter mı bızde bılemeyızz ama dediğim gibi öğrenmeye çalıs bi etlınlık olsunn hepberaber oynarız hatta :):) igramooo do sabahaaaaaaaaaaaaaaaa :D:D

darija
11-08-07, 14:51
inşallah birgün nasip olur hep beraber olmak çok mutlu olurum öğrenebilirsem. belki bsn olarak düğünüme gelirsiniz:)ne güzel olur. hem boşnakça oyunları daha bi anlamlı olur.

Sen yap düğüünnn ben svıracını getircemmmm :p oynucazzz hepberaber cacakk kopucazz sonraaaa haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D

darija
11-08-07, 15:00
http://www.youtube.com/watch?v=cD7Yn9J__uw
Evlendiğinde söylersiin bu sarkıyıı o zamannn :p
Gecen senee cacakta falan sölenıyodu bu sarkııı :):)

darija
11-08-07, 15:26
Ada majkı yok yapmaz bişii de Bursadan bı sestro çağırdıı düğünüm içinn kolo öğretcekmıs dıyee bak nasıll yolluyoo :p Ben sana yollarım ada_tuna bölee senlık menllık izlersinnn benımde canım istedıı sımdıı heeee açıyımm oynıyımmm barii :D

mala_cavola
11-08-07, 17:00
tabiki boşnakların............

N.A.Z
14-10-07, 15:30
heralde yanı buda sorumu varmı bızım dugunler gıbı be aman super super

zlatan_avdic
14-10-07, 19:31
tabiki tartışılması bile gereksiz.en güzel düğünler bizde.hele kasab havamızz dünyaya bedeldir.birde akordiyonla çaldıkmı değmee keyfimizee.yaşasın boşnaklarr hobdeeeee:D:D

nil
17-10-07, 12:10
tabi kiiiiiii en güzel düğün boşnak düğünüdür
ne zamandır gidemiyordum ama bu akşam ve cuma akşamı gidecem bi güzel oynayacam :))))))

sandzak13
17-10-07, 13:58
tabikide boşnak dugunleri...! herkez bu ayrıcalıgı yakalayamaz:)sandzak13

AY_SEL
24-10-07, 14:46
kesinlikle boşnak düğünleri mest edici havası tek geçer

?atovi
24-10-07, 16:47
Ozur Dilerim Arkadasim Ama Gercek Bur Soruyu Yanitlamicaktim Ya Boyle Bir Soru Sorulmadi Sayiyorum Var Mi Bizim Gibi Dugunler Dunyada Yok Cumbuslar Ve Dugunler Bizde

fettahov?c
24-10-07, 19:37
dunyanın hıc bır yerınde bızım dugunlerımız kadar guzel dugun yok.

pinare
25-10-07, 19:23
Tabikide en güzeli boşnak düğünü.Boşnakların nesi kötü ki düğünleri kötü olsun Allaha şükürler olsun herşeyimizle mükemmelizz ;)

gizem_balkan
25-10-07, 20:12
tartışılması bile hataa:D:D
tabikide boşnak düğünlerii gerçii herkesin kendi yöre düğünleri en güzelleridir ama
gnede bizmki bambaşkaa

suza
29-10-07, 10:14
idemo dalje:) za priyetela i za sve goste ujiçko

duso
02-11-07, 12:11
bu soruyu sormanız bıle hata:) tabıkı bosnak dugunleriiiiiiii ................

muratik
02-11-07, 13:14
bu soruyu sormanız bıle hata:) tabıkı bosnak dugunleriiiiiiii ................

BU SORUYU SORMAK HATA DEĞİL,AMA BU SORUYU BOŞNAK FORMUNDA SORMAK HATA ;):D

asu
02-11-07, 13:20

Sana katılıyorum muratik:) Tabiki en güzeli boşnak düğünleri ama gerçekten bu soruyu boşnak formunda sormak hata;)

ljepotina
02-11-07, 14:06
Düğünlerimiz gerçekten güzel keyifli 2.sırada da azerilerin düğünleri hoş....

duso
02-11-07, 23:15
Sana katılıyorum muratik:) Tabiki en güzeli boşnak düğünleri ama gerçekten bu soruyu boşnak formunda sormak hata;)

bence sen muratık e fazla katılma.............

duso
02-11-07, 23:16
muratik te inş. bıgun gelırde bzm dgnlerı gorur..................

mvr?-biso
03-11-07, 08:30

aslında bu soruyu boşnaklara sormak hata. mesela trakya yöresi insanlarının bulunduğu bi forum düşünün. sorunun da SİZCE EN GÜZEL TRAKYA YÖRESİ DÜĞÜNLERİ MİDİR? diye olduğunu düşünün. hepsinin cevabı evet olacaktır. aynı bsn de herkesin cevabının evet olduğu gibi. çok fazla arkadaşım var benim. düğünlerimize götürdüğüm ve sıkıntıdan patlayan:D

düğünlerimizi güzel yapan içimizdeki birliktelik duygusu ve yanında eğlenceye olan düşkünlüğümüz bence. ;)

kankam öğreneceksin bizim oyunları. başka çaren yok.:D :D :D

CAKMAKLILI RAMCO
18-11-07, 15:34
Muhakak Bizim Dugunumuzdur 7 Den 70 Her Kez Oynar Eglenir.cevremdeki Bir Cok Arkadasim Bizim Dugunumuze Ailecek Gelir Ve Eylenirler Hele Bide Dugunun Sonu Halayla Bitirmek Yokmu Super Oluyo Vallaha

jaska
18-11-07, 20:20
tabıkı bosnak düğünleri bir numara :)

nagihan77
19-11-07, 11:09
düğünlerin güzellği o anın atmosferine bağlı ama evet damat oyununuz güzl itiraf etmelym

41_bo?nak
22-11-07, 12:52
herkese coook teşekkürler

čarobnjak
20-01-08, 12:26
Bilmiyorum en güzel düğünler boşnak düğübleridir bence de ama Türkiyede ki boşnak düğünleri bence bu kategoriye girmiyor bu benim fikrim ...

Bake
25-01-08, 20:00
Evet Boşnak düğünleri Cook Güzel. ama Türkiyedeki Her yörenin Kendilerine Has oyunları oLdugu İçin Görmek lazım daha sonRa Karar Vermek gerekirrr

život moj
27-01-08, 18:53
bence en qüzel düğünler boşnak düğünleridir... ;) war mı bizim düğünlerden qüzel düğün:)

dedeicka
08-02-08, 00:14
ben bizim boşnak düğünleri gibi görmedim nerde bizim oyunlar nerde kürt türk oyunları ayrı bi asaletimiz war

41_bo?nak
09-02-08, 10:33
http://www.youtube.com/watch?v=AyOCQ6HFdQw&feature=user

dragamen
09-02-08, 11:51
Yukarida Bulunan Ankette Hayir Diyenleri çok Merak Ediyorum Tabiki Boşnak Düğünleri Bu çevremdeki Ayri Insanlardan Onay Verilmiş

41_bo?nak
09-02-08, 12:19
çok haklısınn
sana katılıyorummm

mala_cavola
09-02-08, 12:59
tabikide boşnak düğünlerii...................

Ra?lanka-
10-02-08, 09:52
tabkide boşnak düğünleri daha güzel ___-____

mirso84
10-02-08, 09:59
ayrım yapma gerek yok ama bizim bosnakların düğünü gibi hiçbiryerde düğün yok ama galiba ayrımcılık yaptım yine :D:D:D:D

Balotka-Sancakl?
15-02-08, 18:01
ya şu boşnak düğünleride olmasaydı güngörende ne yapardık bilmem:D:D
Tek kelimeyle SÜPERRRR;)

MaVr?
15-02-08, 21:35
Evet Ya Bizim Düğünler Süper Oluyor...yazin Gelmesini Iple çekiyorum

Samet
16-02-08, 07:33
Arnavut düğünleri bence daha güzel...Ama yine de tek taraflı yorum yapma taraftarı değilim beğeniler farklı olabilir...

balotti!!
16-02-08, 07:45
ßuna değil diyen yoktur herhalde kardeşim varmı böle sıcak bi ortam ..

Balotka_Sancaklı
16-02-08, 11:43
Tabiiki cumbuslarımız kınalarımız hiç bi milletle kıyaslanamaz..
Nerelisin denip Boşnağım Diye cevap verdiğimde;
aaa Düğünleriniz ve yemekleriniz süper oluyor tepkisinden anlaşılacağı gibi ;)

kajmeran
16-02-08, 11:50
Ever balotka sancaklı öle oluyor benim sınıf arkadaşımda demişti bunu boşnakların düğünlerinin güzel olduğunu duymuş:)çook doğru duymuş..

yani bide bu her kesim kendi düğünlerini beyenir kürtler kendi düğünlerini laz lar kendi düğünlerini ..;)

čarobnjak
16-02-08, 15:54
Bazı ülkelerin düğünleri bile yok ,kendi paraları bile yok ,kendi kültürleri bile yok ...Bizim düğünler bir başka.Şükretmeliyiz boşnak olduğumuz için.

jaska
16-02-08, 20:22
hıc suphesız bosnak duğunlerı tabıkı... ;)
oyunlarımız , geleneksel kıyafetlerımız.. harıkaa !

CaTHeDRaL
16-02-08, 20:28
her zman için bizimkiler tabikiiiiiii ;)

rima
26-02-08, 20:47
en güzel düğünler elbette boşnakların;)

angel__nehir
26-02-08, 20:57
TABIKI BOŞNAK DÜĞÜNLERİDE GÜZEL OLUYOR AMA ARNAVUT DÜĞÜNLERİDE GÜZEL OLUYOR ARKADAŞLAR BU BENİM ŞAHSİ DÜŞÜNCEM TABI Kİ:):)

hakan?eftali
26-02-08, 21:26
Bir Müzisyen Olarak Yüzlerce Makedon, Arnavut, Boşnak Düğünleri Yaptım Kesinlikle Boşnak Düğünleri Samimi Söylüyorum 1 Numara .... Boşnak Düğünlerinin Atmosferi Ortamı Bambaşka Tabi Karışık Olmadığı Sürece Yoksa Kimse Birşey Anlamıyor O Düğünden .....

Ekonina
17-04-08, 04:48
EVET

BEN COK DÜGÜNLERE ALAMANYAda GITTIM(ALMAN,ITALYAN.....) AMA BIZIM DÜGÜNLER GIBI HIC BIR YERDE YOKTUR.

NEMA BEZ BOSNJACKOG VESELJA

martin_bjk
17-04-08, 11:55
en güzeli bizim boşnak düğünlerimizdir...

MAH?S
17-04-08, 15:05
tabikide bizim boşnak düğünlerimiz başka söze gerek yok

win river win
17-04-08, 18:48
boşnak düğünleri kesinlikle en iyisidir.

smtblkn
24-11-08, 19:35
Boşnak düğünleri her zaman ayrıcalıklıdır.. Bizim insanlarımız veya bizim kişiliğimize sahip olacak yada karşısındakini dürüstçe karşılaşacak bir Irk görmenim bizimde böyle bir güzelliğimiz var. Boşnak Olmak ßir ayrıcalıksa BALKAN olmakta bir ayrıcalıktır.

hajredinovka
11-12-08, 17:38
bnce en güzel bizi düğünleR:d:D:D Boşnak düğünleRi kdar zevkli düğün görmem ... görmemde biizm oyunlarımız olSun her şeimiz çoq qüzellllll:D:D:D:D:D:Dtabi bu bnm görüşüm :d düğünleR hep eğlenceli geÇER.. kololarda nsl oynioz süper yaaaa:D

dzekovce
10-01-09, 17:47
ma kanase svadbe nema moj mili brate.kadni za svira ona harmonıka ma kako da kazem super nesto....;)

hajredinovka
10-01-09, 19:17
ma kanase svadbe nema moj mili brate.kadni za svira ona harmonıka ma kako da kazem super nesto....;)

bas tako je..super nase svadbe....

eno_majunovic
22-01-09, 21:40
Her zaman en guzel boşnak oyunları cacak --şote --damat oyunu-- kolo Rıjetko olsun en guzel bızım dugunler gecıyo

KhiBRihiSLi
01-02-09, 18:46
Bosnak dügününe hic gitmedim..
Eminim güzeldir..
ama bence her yörenin dügünleri kendine göre en güzelidir..
bu konuda kufor´a katiliyorum.. tek tarafli düsünmemek gerek

zelena_
02-02-09, 15:03
hangi düğüne gittiysem boşnak düğünleri kdr hiçbirinden zevk almamısımdır.bizim düğünler oyunlar kıyafetler oooooo akordeon sesiiii işte ben buna bayılıyorumm:D:D:D şarkılarımız dillere destan ztn.yok bizim düğünler gibisi...ama lazların düğününüde es gecmemek lazım onların düğünleride cok eglenceli onlarda en az bizim kadar coskulu..ama illede boşnak düğünüüü:)

sirtsemoye
14-03-09, 08:28
bn hiç boşnak düğününe gitmedim inş benim düğünümde nsL oLucağını görücem :D merak ediyorum açıkçası siteye bi düğün videosu konuLursa güzeL oLur asLında..
he bide '' sviraclar konusunda'' bu ne demek ''HVALA'' bide??

hajredinovka
14-03-09, 08:31
Svirac kısaca çalgıcı demek ;))))))))) bnce en iyi sviraç yeri gelmişken sölim :D sulo smajo...
Hvala da..TEşekkür ederim SAğol demek;)
Ayriyetten bizim gibi düğünleR yoktuR . ;) yani her yörenin kendine göre güzel yeri vardır ama bizimkiler sanki biraz daha neşeli ve coşkuluu... ;)

sirtsemoye
14-03-09, 09:01
Svirac kısaca çalgıcı demek ;))))))))) bnce en iyi sviraç yeri gelmişken sölim :D sulo smajo...
Hvala da..TEşekkür ederim SAğol demek;)
Ayriyetten bizim gibi düğünleR yoktuR . ;) yani her yörenin kendine göre güzel yeri vardır ama bizimkiler sanki biraz daha neşeli ve coşkuluu... ;)
öyLe tabii bizdedee davuL zurna var ama bazıLarı istemioo :D teşekkürler iLgiLendiğin için

caki dzudzevic
23-04-09, 01:27
herkezin kendi gelenek ve görenek leri kendilerine güzeldir...biz boşnak göçmeni oldüğümüz için farklı bir düşüncede olamayız ve benimsenmiş güzellikler var...düğünlerimiz ve eğlencelerimiz (kına ve cumbus) vs.özellikle yeni evlenen bayanların cumbuslarda giydikleri yöresel kıyafetler (demija) süper umarım bu sitede bulunan tüm bekar bayanların giymesi nasip olur ve erkeklerinde tez zamanda evlenip bizleride düğünlerine davet etmelerini canı yürekten temenni ediyorum..

Ebru
23-04-09, 16:54
aaa bosnak düğünleri 1 numara vazgeçilmezim! tanıdık tanımadık her düğünde varım:p:D(şaka tabi kii:))bide romanlar var off onlarda ne coşuyo ya nese..eet ewet en güzl bosnak düğünleri:wink:

€_KaYa_
28-04-09, 19:03
Tabikide Boşnak Düğünleri 10 numara herşeyiyle.

ye?im
29-05-09, 17:15
kesinlikle boşnak düğünlerii.

esraa
23-06-09, 21:10
Tabi ki Boşnak düğünlerii... Yok bizim düğünler gibisiii kim ne derse desinn:)

eno_majunovic
23-06-09, 21:13
Tabi ki Boşnak düğünlerii... Yok bizim düğünler gibisiii kim ne derse desinn:) Naybolısmı neka puknu duşmanı:smile:

esraa
23-06-09, 21:19
Naybolısmı neka puknu duşmanı:smile:

:)Aynen öleee:D Boşnaklar 1 Numara:xp1700::):)

eno_majunovic
23-06-09, 21:24
:)Aynen öleee:D Boşnaklar 1 Numara:xp1700::):)

Samo :DYedını yedan samo bosnası

mala_cavola
23-06-09, 21:24
ee heRaLde yaNii..!!

esraa
23-06-09, 21:29
Samo :DYedını yedan samo bosnası

Yeessss valaaaaa:):)

eno_majunovic
23-06-09, 21:49
=esra......Yeessss valaaaaa:) jel nıje tako:smile:

esraa
23-06-09, 21:56
Boşverr sen bölee idare ett:) ja ovako pricam:)

eno_majunovic
23-06-09, 22:01
Boşverr sen bölee idare ett:) ja ovako pricam:)

Tmm ..nema nasta:D......................

esraa
23-06-09, 22:07
Tmm ..nema nasta:D......................

Hvalaaaa........:):)

balotkaa
24-06-09, 12:49
bizim boşnak düğünleri kadar güzel bi düğün yoktur olmazdaaa harika bir dügündür boşnak dügünleri

bosnak92
24-06-09, 23:50
kim ne derse desin en güzel oyun bizim oyunlarımız...hepbir agızdan düqünlerde sarkı söylendigi nerde görülmüş bis bosnaklardan baska...bis eglenceli insanlarız...harmonika oldu mu yerimizde durmayız...:):):)

kont
02-07-09, 11:51
Herkesin kendine göre kendi düğünü güzeldir

balotti!!
02-07-09, 16:04
yani bakıldığı zaman kont'unda dediği gibi herkese kendi düğünü :D

tıpkı bana benim düğünüm olduğu gibi :D

düşünsenize kolbastılı bir düğün aman allahım ben cacak ve riyetkomla memnunum :D

yasin_hadzic
10-07-09, 14:30
bizim boşnaklar gibi kimsenin düğünü güzel olamaz:D

cankovic_Sinem
29-07-09, 16:57
Herkesin kendıne gore güzell tabikii ama biz bosnakların dügünlerinee baktıgın zaman sadece biz bosnaklar degil hemen hemen herkes tarafından seviliyozz ve iste buda bizim farkımızz...

demet90
29-07-09, 17:02
ewleniceksem bi boşnak olsun düğünjüm olucaksada boşnakların düğünü gibi olsun bu benim duam:) boşnak erkekleri eşlerine çok düşkün oluyorlar gerçekten adam gibi sewiyolar ne kadar güzel bişey.

yasin_hadzic
29-07-09, 18:26
bizim boşnakların düğünü gibi kimsenin düğünü olmaz o akordion sesi o bi arada söylenen şarkılar of of tek kelimeyle süper bu arada bizim düğünlerde beklerizi seni demet:D

Karde?likveBirlik
29-07-09, 19:44
Tabi Sinem'in de dediği gibi herkesin eğlencesi kendine göre güzel zaten güzel olmasa eğlence denemezdi değil mi :) fakat balkan düğünlerindeki eğlence biraz daha evrensel çünkü herkes kendinden bir parça bulabiliyor bu eğlencelerde. Tabii yine de en güzel eğlence olduğu yönünde bir düşüncem yok çünkü dünyada daha bir sürü eğlence türü var. Sonuç olarak boşnak düğünleri şu ana kadar gördüğüm en güzel eğlencelerden biridir diyebilirim...

demet90
30-07-09, 06:48
yasincim sizin cumbus dediğiniz o eğlenceye katılmıştım harika bişi yaaa ama düğünü kına gecelerini görmedim hiç

salihfazli
30-07-09, 07:09
Her haliyle bakıldığında bizim düğünler gibisini görmedim.Türkiye'de yaşayan Boşnaklar için söylüyorum düğünde bir de Sulo & Smajo ikilisi varsa zaten o keyif anlatılmaz yaşanır.

yasin_hadzic
30-07-09, 08:17
yasincim sizin cumbus dediğiniz o eğlenceye katılmıştım harika bişi yaaa ama düğünü kına gecelerini görmedim hiç

cumbus süperdi yha koptuk ozaman yha herkez kendinden geçmişti:D

Selim cucevic
28-09-09, 13:50
Değerli arkadaslarim dün gece bi arkadasimin düğününe gittim cocuk sinoplu kürtçe caldirlar ve takiyi taktim hemen ordan ayrildim bizim dügünlerimi dünyadaki dügünlerinden en güzeli düğünlerimi unutmayalim unutturmayalim :)