Orijinalini görmek için tıklayınız : Sabit Büyükbayrak Lisesi
Arkadaşlar neden kimse sabitten bahsetmemiş ya da başlık açılmamış :confused:
salihfazli
14-07-06, 14:51
sen açtın ya yeter artık mayko:p
bende inonu endustri meslek lisesinden mezunum ama konu açan yok:D
cerekarka2006
26-07-06, 14:07
pardon ama sabitten ndn söz edilsinki sacmalamayın ltfn yaa ok
herkes okulndn söz etse ooooo
maçkayı bilen var mı Maçka Anadolu Teknik Lisesini
Bilmeyen olmamalı zaten istabulun en tarihi okulu sabit neymiş
sabitte yildirimin en tarihi okulu....
ben istanbuldan bahsediorum ark sabitte girio:)
feritb?l?kba??_ku
31-07-06, 21:43
selam arkadaslar sabit buyukbayrak lisesi herzman konusulacak okuldur hocları olsun arkadasları olsun hele benım hocam olsun herseyıme goz yuman ama sonunda dayanamayıp okuldan yol veereeennn hureyyaaa hocaaaaa :)))))))
sabit bizim herşeyimiz valla okulumu çok beğeniom hele makine varken kantindeki rijetkoları izlemesi çok güzel oluodu....samo boşnakça çalıodu
sabit süper okul yaaa bende sabitte okuduğum için güzel okul
okukda rjetko oynuyolar mıydı waybeee walla çok süpermiş okulu mu değiştirsem işe yarardı tam rjetkoyu öğrenirdim :)
okukda rjetko oynuyolar mıydı waybeee walla çok süpermiş okulu mu değiştirsem işe yarardı tam rjetkoyu öğrenirdim :)
valla oynanıodu ama müdür dayanamadı galiba makineyi kaldırdılar ama yinede süper bi okul yaa :o
sabit bizim herşeyimiz valla okulumu çok beğeniom hele makine varken kantindeki rijetkoları izlemesi çok güzel oluodu....samo boşnakça çalıodu
vay ne gusl be kantinde boşnakça çalıyo be...bnde bizm burdaki okula gitmedm.gittim kartalda okudm.okulda tanıdığım sağdece 2 tane boşnak vardı :(
valla bizim okulda rijetko diil şemmambe mi ne diolar işte o oynanır samo curtovi toplasan 5 tane boşnak yok
valla bizim okulda rijetko diil şemmambe mi ne diolar işte o oynanır samo curtovi toplasan 5 tane boşnak yok
bu şemmami lü lü lü lü die mi başlıyan:D:Dyaw bu tam curtov şarkısı:D:D
bizm okulda bu çalsaydı okulda boşnakçayı inletirdim ben:D:D
galiba ondan bogu hvala bizimiler çalmıyo ama çalsaydı o çalardı
pardon ama sabitten ndn söz edilsinki sacmalamayın ltfn yaa ok
herkes okulndn söz etse ooooo
Pardon ama bakın sabitten ne güzel söz ediliyor.Burada herkes okulunda söz etsin diye açmadım bu konuyu sabittekiler sabitten bahsetsin diye açtım ama :rolleyes:
ben bilmiyorum kuusura bakma.
ARkadaşlar kıskanıyor musunuuz napıyorsunuz anlamadım neden bu kadar laf atılıyor sabite
ceeker sana katılıom galiba kıskanılıo sabit banada ole geldii
feritb?l?kba??_ku
02-08-06, 09:36
herzaman tabi sabit buyukbayrak lısesı bızım semtımız cok guzel yıldırım mahallesi neyse genclık siz sabıtbuyukbayrak lısesınden saşmayın OKUMAK EGLENMEK HATTA GUZEL ARKADASLIKLAR ICIN TEK ADRES SABIT LİSESİ
ewet kıskanılıyor bencede ondan bu kadar laf atılıyor sabite kıskananlar çatlasın:D :D :D :D
feritb?l?kba??_ku
02-08-06, 11:44
ewet kıskanılıyor bencede ondan bu kadar laf atılıyor sabite kıskananlar çatlasın:D :D :D :D
ewet cok haklsısınz okuluda mahaleyıde cok kıskanıyolar bu arada sizde sabıtte okudunuz ben sizi tanımyorum siz benı tanıyomsunz neyse ozurlderım sizden
ewet cok haklsısınz okuluda mahaleyıde cok kıskanıyolar bu arada sizde sabıtte okudunuz ben sizi tanımyorum siz benı tanıyomsunz neyse ozurlderım sizden
ben senin kardeşin farukla aynı sınıfta okudum.sen o zamanlar mezundun heralde ben de seni tanımıyorum sende kusura bakma :D
evet sıra geldi benim Sabit macerama...
şimdi güldüğüm, sonunda ağladığım marjinal bi hikaye bu..
Sabit Büyükbayrak lisesinin ilk kurulduğu yıldı. daha öğrenci filan yok. biz varız işte...
her dönemin vardır öyle popüler bir alanı-uzlaştığı... bizim dönemimizde serserilik modaydı! :) bizde layıkiyle yerine getirrerek popülaritemizi arttırmıştık! bir çete kurmuştuk ama hepsi bizden! kuzenler, yada kardeşler.. okul mokul basıyorduk. uydurduğumuz sebepleri tam hatırlamıyorum; mesela onların çetebaşı bizim çeteye "onlarda kim?" demiş gibi salakça şeyler... gittikçe güçleniyoruz tabii. gene aynı saçma sebepten ötürü bir gün okul heyeti toplandı... aaa bir baktım annemde geliyor. meğer beni ve bir kaç kişiyi daha okuldan atmak için imza toplanmış! ne dayılarım ne de okul sahipleri durduramadı kararı ve beni attılar. ben devam ettim başka bir lisede ama bu defa seçtiğim şey serserilik değildi! okul birincisi olmak gibi ödüller aldım.
o iş sonradan çığrından çıktı (hatırlayanlar çıkacaktır) kendi yaşıtlarımızdan bir sürü şehit verdik :( bir dahada kontrolsüz bir gücün anlamanı kimsenin anlatmasına gerek duymadık!!! :(
salihfazli
02-08-06, 22:58
evet sıra geldi benim Sabit macerama...
şimdi güldüğüm, sonunda ağladığım marjinal bi hikaye bu..
Sabit Büyükbayrak lisesinin ilk kurulduğu yıldı. daha öğrenci filan yok. biz varız işte...
her dönemin vardır öyle popüler bir alanı-uzlaştığı... bizim dönemimizde serserilik modaydı! :) bizde layıkiyle yerine getirrerek popülaritemizi arttırmıştık! bir çete kurmuştuk ama hepsi bizden! kuzenler, yada kardeşler.. okul mokul basıyorduk. uydurduğumuz sebepleri tam hatırlamıyorum; mesela onların çetebaşı bizim çeteye "onlarda kim?" demiş gibi salakça şeyler... gittikçe güçleniyoruz tabii. gene aynı saçma sebepten ötürü bir gün okul heyeti toplandı... aaa bir baktım annemde geliyor. meğer beni ve bir kaç kişiyi daha okuldan atmak için imza toplanmış! ne dayılarım ne de okul sahipleri durduramadı kararı ve beni attılar. ben devam ettim başka bir lisede ama bu defa seçtiğim şey serserilik değildi! okul birincisi olmak gibi ödüller aldım.
o iş sonradan çığrından çıktı (hatırlayanlar çıkacaktır) kendi yaşıtlarımızdan bir sürü şehit verdik :( bir dahada kontrolsüz bir gücün anlamanı kimsenin anlatmasına gerek duymadık!!! :(
abla gerçekten çok ilginç seyle yasamıssın hayatını yazsak roman olur herhalde:D
ewet ben sizi tanıyorum hatta aynı mahallede oturuyoruzda diyebilirim size
Kıskandım!!!!!
Ama cidden ayıp ediosunuz yok kıskanıolar felan cidden sölüosanız ayıp bogomi.
Kıskanmamın nedeni
Ben bugünlerde rjetko öğreniorum orda olsam önceden öğrenmiş olcaktım :)
Bide Herkes Boşnak abi bizim okulda hepsi ya Ermeni ya Rum büyük bi çoğunluk türk boşnak bi ben varım delircem kızda ayarlıamıosun abi ermeni felan :)
Keşke Sabite gitseydim benim ark gidio duyuyorum sve narod Bosnak Hvala rahat olurdum hepsi bizden hiçbi uyum sorunu yaşamazdım :)
Ama bizim okul Türkiyenin En iii teknik lisesi :)
Mimari yapıdan 150 yıllık :)
Maçka Teknik Okulları Googledan yazın görün nasıl okulmuş:)
Kıskanın :)
okulu ve mahallemizi kötüleyenler için söledimki ben o lafı sen neden üzerine alınıyorsun anlamadım:) :)
Kıskandım!!!!!
Ama cidden ayıp ediosunuz yok kıskanıolar felan cidden sölüosanız ayıp bogomi.
Kıskanmamın nedeni
Ben bugünlerde rjetko öğreniorum orda olsam önceden öğrenmiş olcaktım :)
Bide Herkes Boşnak abi bizim okulda hepsi ya Ermeni ya Rum büyük bi çoğunluk türk boşnak bi ben varım delircem kızda ayarlıamıosun abi ermeni felan :)
Keşke Sabite gitseydim benim ark gidio duyuyorum sve narod Bosnak Hvala rahat olurdum hepsi bizden hiçbi uyum sorunu yaşamazdım :)
Ama bizim okul Türkiyenin En iii teknik lisesi :)
Mimari yapıdan 150 yıllık :)
Maçka Teknik Okulları Googledan yazın görün nasıl okulmuş:)
Kıskanın :)
Kardeş madem okulunu o kadar çok övüyorsun aç bir konuda yazsın diğer arkadaşlar :rolleyes: bizde sizin yazdıklarınıza bakıp kıskanalım :D
kıskanmak yoq arkadaşlar sabitbüyükbayrak lisesinde okumak ayrıcalıktır herkesin sabitte okumasını dilerim şahsen benim 4 senem süper qeçti o kadar qüseldiki hemen bitiverdi 4 sene 5 sene öncesini dün qibi hatılıom walla ilk okula qirişimi uzun eşşek oynamalarımızı dersten kaçmalrımız hocalarla makara yapmaları hepsini çook özledim yhaa ağlıcam şimdee
heppi,niz aynı mahalledesiniz zaten bende dahil
feritb?l?kba??_ku
08-08-06, 14:23
selam arkadaslar herkes bakıyorum okuluna laf soletmıoo neyse en iyisi bız okulları ayırmayalım bu arada yelda sen sabıtte nezaman okudun
selam arkadaslar herkes bakıyorum okuluna laf soletmıoo neyse en iyisi bız okulları ayırmayalım bu arada yelda sen sabıtte nezaman okudun
2003 te bitirdim liseyi ben
BosnaSanzak
09-08-06, 15:49
Ben malesef sabitte okumadım .Ama güzel bir ortamı olduğu kesin..
ya bende sabit te okumuyorum benden önce okuyanlar okulu çok kötüledi...bizim alt sokakta sabit ama ben taaa bayrampaşa ya gidiom her gün
valla bu son senem sabitte başlasa die dua ediom artık ve bu senenin bitmesini hiç istemiom çok güzel yaa okulumuz
ya bende sabit te okumuyorum benden önce okuyanlar okulu çok kötüledi...bizim alt sokakta sabit ama ben taaa bayrampaşa ya gidiom her gün
ewet öncekiler hep kötülediler ama ben sabitte okudum ve hiçte pişman değilim orda okuduğuma süper bi okul
walla ben qiderkende qitme dediler çok kötülediler qitme pişman olursun dediler ama qittiğime hiç pişman olmadm iyikide qitmişim sabite
walla ben qiderkende qitme dediler çok kötülediler qitme pişman olursun dediler ama qittiğime hiç pişman olmadm iyikide qitmişim sabite
yaa sen ne zamn bitirdin ben seni sanki görmüştüm okulda....
görmüşsündür ben bitirili 2 sene oluo ben 11-E sosyaldan mezunum
bende sabitten mezunum banada herkes orda okuma dedi ama okudum okuduğumada hiç pişman olmadım ortaokulu boşnaklardan ayrı okuduğum için olsa gerek.Boşnakların arasında kendimi buldum:D bende 2003 mezunuyum
valla ben de sabitte okudum lisemi ve çok memnunum,arkadaşın da dediği gibi,güzeldir ortamı.1 yıl geçti hala özlüyorum,üniversite aratıyor liseyi...
valla o yılları cok ozluyorum 97 mezunuyum sabıtın ılk ogrencılerındendım o yılları yasayanlar bılır ortam harıkaydı ama bakıyorumda 3-4 yıldır yarı acık cezaevı gıbı gozukuyr
Sabit'in 98 yılı mezunuyum ben de...tüm okul hayatımın en güzel yılları orada geçti.
Ersoy hocayı tek geçerim Sabit'te...ne de olsa onun zamanında okul basketbol takımı kaptanı oldum...şimdi izmir'deymiş sanırım...bulsam izini görüşmek isterdim tekrar...hem iyi bir hoca hem de çok iyi bir arkadaştı...
valla o yılları cok ozluyorum 97 mezunuyum sabıtın ılk ogrencılerındendım o yılları yasayanlar bılır ortam harıkaydı ama bakıyorumda 3-4 yıldır yarı acık cezaevı gıbı gozukuyr
walla öle gibi gözüküo gerçi biras öle ama yinede çok güsel geçio günlerimis hayatımın en güsel 2 senesini geçirdim şimdi son senemi okucam
keşke bitme3se daha dewam etse diorum
ama ne olursa olsun her dönemin ayrı güsellikleri oluo
feritb?l?kba??_ku
14-09-06, 16:34
Sabİt Buyukbayrak Lİsesİ Bi Harika Valla Simdİ İse Kapali Cezaevi Gbİ Ortam Yine Sahanedİr Dye Tahmin Ediyommm Hurreya Hoca Mehmet Hoca Cengiz Hoca Mudurumuz Yanİİ Onlarda Dahil İyİlr Hureyya Bambaska
Bugünlerde sabit için hiçte iyi olmayan şeyler duyuyorum.Sabitteki bazı arkadaşlar ortamı baya boş bulup bizim boşnak çocuklarına yükleniyorlarmış.
valla karsıdan bakınca guzel bı okula benzıyo.ama ogrencı,ogretmen ve egıtım sıstemı hakkında bı fıkrım yok
vala sabitte herşey çok süper.....
ersin muri
23-10-06, 21:09
ukiç sen rijetko ögrenmek istiyorsan sancak dernegine git
bulalım o yüklenenleri biz onlara yüklenelim....
bende sabitte okudum çok güzel eğitimide öğrencileride süper bi okul bence :)
bjele ruze
20-12-06, 17:17
bende sabitte okuyorum okulumuz gerçekten çok güzel en azından tüm arkadaşlarım boşnak tek kötü yanı hüreyya hoca:D :D :D
OKULUMUZUN KURUCUSU
SY: SABİTBÜYÜKBAYRAK
1917 Yılında doğmuştur.
Genç yaşında ticarete atılmış çeşitli ticari uğraşları başarı ile sürdürmüştür.
1948 Yılında sanayiye yönelmiş ve levent lastik fabrikasını kurmuştur.
1959 Yılında Yıldız plastik ayakkabı fabrikasını üretime geçirmiştir.
Sabit Büyükbayrak 1965 yılından itibaren kimya sanayi konusunda Türkiyenin en önemli ve ileri teknolojide ilk,ana ve mamül maddeler üreten kuruluşların kurucusu ,yöneticisi ve ortağı olmuştur. Deterjan ilk ana ve mamül maddeleri üreten Kimya Teknik A.Ş ve Plastik ve boya sanayinde ilk ve ana madde üreten Kimya A.Ş bu arada sayılabilir.
Spor ayakkabı ve giysileri konusunda üretim yapan Pokaş A.Ş ve Tetra A.Ş Sabit Büyükbayrak ın öncülük ettiği sınai kuruluşudur.
İstanbulda bir cami Edremit Devlet Hastanesinde bir klinik İstanbul Gaziosmanpaşada bir ilköğretim okulu ,Bayrampaşa da sağlık ocağı ve bu lise Sabit Büyükbayrak ın iş hayatı dışında memleketini ve halkına hizmetlerinin örnekleridir.
saßit aqa saol Ya!!
arkadasımın yazdıını anlatıım sımdı sabıtın bu senekı mezunuyum muzık kutusuna bosnakca muzık cd sını kantıncı murat abıye ben werdım arasına tabıkıde rıyetkoyu koydum ozellıkle ılk rıyetkoyu oynayan bası cekekn bendım:Dogle araları cok gusel oluodu sankı cumbusta oluoduk herkes rıyetko ıcın kantıne ınıodu dıebılırıs...arada bunalım takıldıımızda oldu dragana mılo moje lepotan cecadan halıdden okujme care beden hocamıs serkan hoca hasta olmustu hatta bu parcaya bunlar fazla uzun surmedı tabı allahın .....Forum Kuralları Madde-5 kızları bız oynarken maymunlara bak demesı bızı o oyundan kopardı:Dsonunu anlatmak ıstemem:Dbu yılkı mezunlar hatırlar(sıbel arzu aysun)sonuc olarak mudur bey çenkissss kaldırttı muzık kutumuzu ama bız her turlu ortamımızı yaptık cook harıka bı okul bı kere bosnaklar doluydu okulda o yetıodu her turlu dayanısmamız wardı kızlar erkekler ama bıttı ya aglıcam sımdı..........
bu arada sabıt aga gercekten cook saol ya:D
ben de iki sene önce mezun oldum,o zaman da ortam çok güzeldi,Boşnakça öğrendim arkadaşlarımdan o derece yani :)...süper lisenin açılmasıyla kapanması bir oldu orada ama düz lisede de Boşnak olmayan insanlar vardı,o biraz mozaikleştiriyordu ortamı sanırım,çok kavgalar vardı keza benim dönemimde de.Her şeye rağmen çok güzeldi Sabit yıllarım.Şimdi üniversitedeyim ve memnun olmama rağmen Sabit'teki ortamımı da,arkadaşlarımı da,günlerimi de mumla arıyorum.Boşnak olmamama rağmen o okula uyum sağlayabildiysem eğer,bu Boşnakların ne kadar insancıl ve sevecen olduğunu gösterir.Düşünün ki o ortamdan çıktıktan sonra bile,(ben merkezi sistemle yerleşmiştim okula,yabancı dil ağırlıklıydı,oraya gitmeden önce Boşnakların kim olduğunu bile çok az biliyordum...)hala ilgiliyim Boşnaklara :)
Sabit unutulmaz...Tadını çıkarsın hala okuyan varsa!
tabı bosnakların hepsı oledır sewecen we sıcakkanlılardır o okulda okumak gercekten buyuk ayrıcalık sende bunu tattıysan ne mutlu sana:D
___hiko___
24-12-06, 19:00
bende sabitte okudum mezun oldum ama okuldaki günlerimi çok ama çok özlüyorum keşke hep sabitli kalsak :01:
Fuat_Rami?evi
26-12-06, 18:57
ben daha başlamadım okumaya sabitte ama kısmetse seneye :D bakalım nasıl
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.