Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayrampaşa Tic. Meslk. Lisesi
Orda Okuduğumdan mı Bilmiyom Ama bence en Kral ortam ordaydı :D :D BTML
Orda Okuduğumdan mı Bilmiyom Ama bence en Kral ortam ordaydı :D :D BTML
Orda okuduğundan öyle gelmiştir sana:D
Orda okuduğundan öyle gelmiştir sana:D
yok bate ben sizin sabitteki ortamıda biliyom ama bizimki kadar olamaz
gokhan2212
02-09-06, 21:54
btml harika ortam var yaa ben orda mezunumm btml gibisi yokktuurr hepsi yallan btml harika
aaa biri btml mi dedi bende 1999 mezunuyum ;)
arif_cosovic
07-09-06, 13:21
ya bırak a.q okulunu dünyada okul kalmasa bile bidaha o okula gitmem...
aaa biri btml mi dedi bende 1999 mezunuyum ;)
ben de 99 mezunuyum ne tesadüf
ya bırak a.q okulunu dünyada okul kalmasa bile bidaha o okula gitmem...
bak cosovic kardeş akreba olma ihtimalimiz yüksek olduğundan seni ağır bir dille eleştirmiyorum ama okul için küfür etmene gerek yok sanırım seni o okula zorla almadılar beğenmediysen okumasaydın orada görev yapan müdür olsun öğretmenler olsun senin için emek harcıyolar sen de karşılığında arkadan küfürler ederek teşekkür ediyorsun yakıştıramadım yani
arif_cosovic
08-09-06, 09:09
bak cosovic kardeş akreba olma ihtimalimiz yüksek olduğundan seni ağır bir dille eleştirmiyorum ama okul için küfür etmene gerek yok sanırım seni o okula zorla almadılar beğenmediysen okumasaydın orada görev yapan müdür olsun öğretmenler olsun senin için emek harcıyolar sen de karşılığında arkadan küfürler ederek teşekkür ediyorsun yakıştıramadım yani
bak ben de ne diom o okulun böle olduğunu bilseydim zaten gitmezdim anlamında bu he öğretmenlere gelincede hepsi aynı al birini wur ötekine hesabı bide beni burda kimse eleştirmeye kalkmasın ok :)
bak ben de ne diom o okulun böle olduğunu bilseydim zaten gitmezdim anlamında bu he öğretmenlere gelincede hepsi aynı al birini wur ötekine hesabı bide beni burda kimse eleştirmeye kalkmasın ok :)
niye eleştirenlere naparsın :)
bilseydim zaten gitmezdim diyosun baktın ki sana göre bi okul değil hemen kaydını aldırıp başka bi okula gitseydin
arif_cosovic
08-09-06, 10:02
niye eleştirenlere naparsın :)
bilseydim zaten gitmezdim diyosun baktın ki sana göre bi okul değil hemen kaydını aldırıp başka bi okula gitseydinZATEN ÖLE YAPTIM HE BİDE ELEŞTİRENLERE HİÇ BİŞEY YAPMAM NE YAPAYIM SADECE BENİ ELEŞTİRECEK İNSANLAR SİZ DEİLSİNİZ ONU DEMEK İSTİYORUM BU KONUDA BURDA KAPANSIN A.Q BURDA BİLE SORUN ÇIKARIO...
arif_cosovic
08-09-06, 10:02
ZATEN ÖLE YAPTIM HE BİDE ELEŞTİRENLERE HİÇ BİŞEY YAPMAM NE YAPAYIM SADECE BENİ ELEŞTİRECEK İNSANLAR SİZ DEİLSİNİZ ONU DEMEK İSTİYORUM BU KONUDA BURDA KAPANSIN A.Q BURDA BİLE SORUN ÇIKARIO...OKUL SORUN ÇIKARIO:):)
Kim Ne Derse Desin Bence Nummer One Harika Bi Okuldu Harika Gunlerim Gecti Cok Ozluyorum Yaa Arkadaslari Voleybol Takimimi Ahh Btml Ahh...:):)
ZATEN ÖLE YAPTIM HE BİDE ELEŞTİRENLERE HİÇ BİŞEY YAPMAM NE YAPAYIM SADECE BENİ ELEŞTİRECEK İNSANLAR SİZ DEİLSİNİZ ONU DEMEK İSTİYORUM BU KONUDA BURDA KAPANSIN A.Q BURDA BİLE SORUN ÇIKARIO...
sana burada küfür etme hakkını kim tanıyor daha edepli yazılar yazabilirsin
arif_cosovic
08-09-06, 11:32
forum tanıo bi bakarsan forma eden çok kişi war burda kapansın bu konu uzatmanın anlamı yoq ok:)
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.