Orijinalini görmek için tıklayınız : İş İmkanları
haki od troyke
02-03-07, 14:54
Sevgili arkadaşlar, sayın vodolia arkadasımızın işbiriliği talepleri yazısını okuyunca aklımda şöyle bir fikir belirdi.Sitemiz içinde işe ihtiyacı olan, eleman arayan yada bildikleri biryerde elemana ihtiyac duyuluyorsa bunları burada yazarak bir çok kişiye iş imkanı sağlamış oluruz en azında kendi çevremizde işe ihtiyacı olanlar,zor durumda çalışanlar olabilir.Yardımcı olmak adına böyle konu açmayı uygun gördüm.Saygılarımla...
donçe lekiç
02-03-07, 14:59
güzel bir düşünce bencede yonjada olduğu gibi.
Sevgili arkadaşlar, sayın vodolia arkadasımızın işbiriliği talepleri yazısını okuyunca aklımda şöyle bir fikir belirdi.Sitemiz içinde işe ihtiyacı olan, eleman arayan yada bildikleri biryerde elemana ihtiyac duyuluyorsa bunları burada yazarak bir çok kişiye iş imkanı sağlamış oluruz en azında kendi çevremizde işe ihtiyacı olanlar,zor durumda çalışanlar olabilir.Yardımcı olmak adına böyle konu açmayı uygun gördüm.Saygılarımla...
aslında bu başlık ilk açıldığında amaç bu idi, ama bir türlü o noktaya gelemedik :(...hatırlatmanız çok iyi oldu,teşekkürler... Boşnakların girişimci özellikleri gözönünde bulundurulduğunda fazlasıyla aktif çalışması gereken bir başlık olmalı bana göre...saygılarıma
haki od troyke
02-03-07, 15:08
Ben kendi çapımda birçok arkadaşıma iş imkanı sağladım, birçok firmaya yönlendirdim. Şu anda hepsi çok memnunlar işlerinden buda benim için büyük bir huzur ve mutluluk kaynağı ,1 kişiye bile güzel bir imkan sağlayabilirsek ne mutlu bize.Bu arada ilk adımı attığınız için en büyük teşekkür sizin sayın vodolia..
madem ki elemana ihtiyacı olanlar vede iş arayanlar burda bildirilsin demişsiniz bende yazayım o zaman
bende iş arıyorum şimdiki işim sigortacılık elemana ihtiyacı oaln varsa benle irtibata geçebilirler :):)):):
kuzi be bana neden iş imkanı sağlamıyosun sen :):mad: :(
HİÇ KİMSE ELEMAN ARAMIYOR GALİBAAA ??????????????
arkadaslar ben sadece cok guzel dusunulmus bir fikir oldugunu soylemek icin yaziyorum okuldan dolayi calismiyorum ihtiyacim yok ama calistigim zaman onume cok is imkanlari cikiyordu onlari burada degerlendirirdim bundan sonra hepimiz oyle yapariz birbirimize yardim ederiz
--------------------------------------------------------------------------------
Sancakoğlu Mobilya
Sultançiftliği ve Bayrampaşa şubelerine deneyimli satış temsilcileri aranıyor
Başvuru için CV nizi fatihsancakli@hotmail.com adresine yollayınız.
www.sancakoglumobilya.com
modelist yardımcısı arayan yok mu yaa:confused:
kleştinalı
28-04-07, 21:21
İnşaat teknkeri :)
lazımsa geleyim
haki çok iyi yapmışsın bu konu için kimsede bozmaz inşallah şuan bize eleman lazım değil olursa eyvallah
haki od troyke
28-04-07, 21:47
Kendi iş yerim için, Pendik civarında ikamet eden bilgisayar veya elektronik bilen eleman aranıyor. İrtibat için hakan__colak@hotmail.com msn adresim...
**DJMUNCHER**
28-04-07, 21:55
Kendi iş yerim için, Pendik civarında ikamet eden bilgisayar veya elektronik bilen eleman aranıyor. İrtibat için hakan__colak@hotmail.com msn adresim...
ben varım hakkane :D
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.