PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Balkan Ülkeleri Ticaret Müdürü (yenibir.com'da)

vodolia
03-07-06, 08:47
Referans Kodu: BT-MDR Diğer-Romanya

İş Tanımı
65’inci kuruluş yılını kutlayan Holdingimiz, kurumsallaşmış yapısı, finansal gücü ve insan'a yaptığı yatırım ile sürdürülebilir bir büyüme potansiyeli sergilemektedir. Büyüyen organizasyonumuzda iddialı hedeflerimizin gerçekleştirilmesinde bizlere destek verecek; Romanya’da bu yıl üretimine başladığımız Selülozik Ambalaj ürünlerimizin Balkan ülkelerinde satışı ve üretimine yönelik tedarik zincirinin yönetiminden sorumlu olarak iddialı ama gerçekçi hedefler koyabilecek ve bu hedefleri gerçekleştirebilecek ülkesel stratejiler oluşturabilecek, yeniliğe, değişime açık, dinamik bir çalışma ortamı arayışında olan satış, satın alma ve pazarlama ekiplerini koordine edip yönebilecek Balka Ülkeleri Ticaret Müdürü aramaktayız.

Aranan Nitelikler
• Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun ve çok iyi derecede İngilizce bilen,
• Kendi fonksiyonuyla ilgili (tercihen üretim sektöründe) en az 10 yıl deneyimli ve Şirketin faaliyetleriyle ilgili olarak kendi alanında vizyon geliştirebilecek en az 5 yıllık Yönetim deneyimine sahip,
• İkinci dil olarak Romence ve/veya Romanyada iş deneyimi tercih sebebi
• Satış Pazarlama ana fonksiyonunun yanısıra satın alma, kanal geliştirme ve yönetimi deneyimlerine sahip
• Romanya’da yerleşip çalışabilecek
• Kişisel dinamizmi, bilgi ve deneyimi ile yoğun çalışma ortamı içerisinde yaratacağı katmadeğer ile Şirketin hedeflerine ulaşmasına ve büyümesine katkıda bulunabilecek, bu gelişim doğrultusunda kendi kariyerinde de yükselmeyi ve üst yönetim pozisyonlarına aday olabilmeyi hedefleyecek kişisel vizyon ve bunu destekleyecek yetkinliklere sahip
• Multi-fonksiyonel planlama ve koordinasyon yetkinliğine sahip, analitik ve sonuç odaklı

Ek Bilgiler
• İş Alanı : Dış Ticaret
• Organizasyondaki Yeri : Üst Düzey Yönetici
• Çalışma Şekli : Tam zamanlı
• Görev Yeri Şehir : Diğer
• Görev Yeri Ülke : Romanya
• Yayınlanma Tarihi : 28.06.2006
• Son Başvuru : 28.07.2006