Orijinalini görmek için tıklayınız : BayrampaŞa İlkÖĞretİm
latrodectin
03-04-06, 02:58
mahallemizin güzide okulu eeeeeee tabi bende ordan mezun oldum:)
en kral mezunlarıyız:)bu sene evimin karsısında yeni binasıyla eğitim ögretime devam ediyor:Dayse avçil i,nurhayat kul u,melahat meriç i,nusret kuşku su,adil bostancı sı,özer erişkin i,ali seydi akyıldız ı,fatma pınar ı wardı bu okulun...kaçı hala orda bilmiorum:)
salihfazli
07-05-06, 18:50
benim kardeşlerimin hepsi orda okudu bir ben okuyamadım yeni binasıyla mükemmel bir okul tabikide basketbolda kazandığı başarıları unutmamak gerek orda okumasamda gurur duyuyorum :)
Kimler geldi kimler gecti:)
Yıldırım ın parlayan yıldızıdır o okul
her çocuğun hayalidir :D
bende ordan mezunum valla nusretin az dayaını yemedik :)
bende ordan mezunum süper bi okul gönül karakoyunu inci yeşilyurtu raup köseyi daha sayamadığım çok öğretmeni hepsini çok çok çok özledim ve kardeşlerim hala o okulda BENDE SABİTTE:)))ama bu sene mezun oldum:(((
balotkaa raufun nesini özledin yaaa :D
Bende Ordan Mezunum Çok SÜper Okuldu Yaa :) :) :) :)
sper bı okuldu ya.ben 91 95 yıları arasında orda okudum arkadaslar ozaman okuyan varmı aranızda??
Kimler geldi kimler gecti:)
Şehit Kamilin Balkan İ.Ö.O 30 yılda yaptığı başarıyı üç yıl içinde üç kez üst üste Türkiye şampiyonluğu ile geride bırakan okul.
abi geçen rüyamda nusret kuşkuyu gördüm ve ter içinde kalktım kabus gibiydi resmen
Hocaları çok iyiydi.Hepsi birbirinden değerliydi.Bir tane bilgisayar hocamız vardı ismini hatırlamıyorum ama bizim zamanımızda ona yarmagül diyorduk çok benziyordu çünkü ona :D Hatırlayan var mı ?
özledim okulu yaa süper bir okuldu çok güzel geçti öğretmenlerin hepsi çok iyidi çok güzel geçti o yıllarım b.paşa ilköğretimde keşke tekrar dönebilsem o günlere :)
Hocaları çok iyiydi.Hepsi birbirinden değerliydi.Bir tane bilgisayar hocamız vardı ismini hatırlamıyorum ama bizim zamanımızda ona yarmagül diyorduk çok benziyordu çünkü ona :D Hatırlayan var mı ?
Bilgisayarcımız Türkan İbadi'ydi :cool:
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.